Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yaaa kaptanım desinler zaten kilo alırsın derler zayıf olursun derler kilolıyken yesen yediğine zayıflatken yemediğinr velhasıl hep derler
Bir azim bir emek bi gayret var bi saygı duysan olumlu demesende olumduzda demesen olmaz sanki
Ablam 60 lilo civarında bir kaç kilosuyla şaştı spora gider birçok şok dener başaramadı yıllardır hala bana laf eder sen yine yerdin bi veremedin
40kilo vermişim sen bunu görmüyosın jendi yıllardır veremediğin ili üç kiloyla nasıl başarılı oluyosun diyoruöm vel hasış malasef hep derler

N Nana fıstık bireysel 1. Olmuşsun tebrik ederim

Aaaa şimdi baktım bir de bireyseli sallayan birincimiz var kiiii bizim :) N Nana cım çok çok gönülden tebrik ederim. Başarı hikayeni merakla bekliyorum :)

N Nana kutlarım canım..ne güzel...bugunki menünde çok çok dolu dolu...bi de bu güzel menülerle kilo veriyon sen...afferim maşallah

Yaaa gerçekten mi çok sevindim , 7 ay yarıştım burda ilk defa birinci oluyorum

Kızlar az önce. Hiç adetim değildir amma bi ısırık bitterle 1 fincan dibek kahve içtim. Umarım cız değildir ..@Ausencia kaptanim canım . Aksm çayı n yanına çok cız vardı ama yicem dedim ya yemedim bi kaç misir patlagi attım sadecé ağzıma. İnşallah bşi olmas

Birinci derece hastalık adayı Allah sabır versin

kusura bakma canim anca gelebildim ben hic soylemesem daha iyi davul gibiyim giyodumya bugun yine ayniyim kilom malesef artida 74 olmusum yine (
Uzulme mirjam kırılma noktası olacak vücut belki de direnç gosterio. 1000 1000 vereceksin inşallah. Azminı kaybetmeden menü yazmaya gelmeye devam et

Yaaa gerçekten mi çok sevindim , 7 ay yarıştım burda ilk defa birinci oluyorum

Nana m Tebrikler ablacım bu azmini bide 1.taçlandırdın ya helal olsın seninle bi yarış rövanşıöız vardı bi ara hazırlanda karşıma çıkmaya cesaret ettiğin bi gün yarıştayım

Süper ya maşallah
Bu arada muhabbete de sinir oldum ama tamamen hasetlik çekememezlik akmış herkesin ağzından başka bi açıklaması yok.kaptanım bence sen artık sporu kattın ya daha güzel olursun .herkes kendi nasıl mutluysa o bedende oluyo onlara ne.sen şişmanken ne diyorlardı merak ettim valla bende o kiloları bi göreydim kimseyi takmıycam heee deyip geçicem
Bu arada tartımı alalı belki 5-6 sene oldu ilk kez beni analiz etti hep yüksek yağ diyodu geçiyordu.obez çıktım tabi

Kaptanim bosver kız ne güzel gözle gorulur hatta gözé batar şekilde zayiflamissin. Çok sinir olunacak bi aksm gecirmssin ama enişte toparlamis zaten . İyi yapmış sin yemeyerek de 100 kilo iken yüzüne güler Dost olur o tipler . Sonra da Arkan da n üzülür. Vayy çok kilo almis çok die. Fis fis konuşur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…