He ya sen kazandın veromHayyu ağzın bal yisiiinn. Birinciyim zaar. . Aynura yiyemedi beni.. hihoyyttaeben abla bahsi sen kaybettin
Aynuram benim o 800 gr yok beybi geçmişte kaldı bugunde gün varfı telafi olmadı ugraşırım yanı birkaçgün için rahat olsunOoooo burada düello teklifi almışım benim haberiç yokkkk...
aeben ablaaaa @Ausencia kaptanım büyük bi zevkle kabul ediyorum...ama ablaaa senin 800gramin garanti dünden onu ne yapcaz?
Ama güzel menü ve sporla yarışırız ablaaa...
Siz burada güzel düellolar teklif ederkeeen bem kendime şöyle bir şey yaptım.evdekilere gözleme pişirirken kendime el kadar incecik bi hamur açtım içini bol isirganla doldurdum katladığımda 1dilim ekmek kadar oldu yagsiz tavada pişirdim yedim yanında lor ve 1tabak ayırdigim ısırganla...e şimdi gözleme yedim desem ismi kötü anacım...rakibem sevinmesinakşama dogumgünündeyim hazırlık yapıyorum...yine imtahan yine işgence...ama ekmek ve cısss yemiycem.ekmrk hakkımı öylen kullandım çünki
Bunu özel saklıyorumHahahahahahhshaa hayaallerimde bilem.böyle düşün amaninnnn ozlemisimm kizzz seniii tamdaaa üstüne bastinn iste buu resimmm
Yaz bakalım gün menün nasılmışşş...ben yazdım sporum da yok...bu hafta benim için çok zor...3günüm kaldıAynuram benim o 800 gr yok beybi geçmişte kaldı bugunde gün varfı telafi olmadı ugraşırım yanı birkaçgün için rahat olsun
Kız zaten kazanana madalya verecek değiliz seni , beni gaza getirsin yeter
Aynuram sen görmeyeli ben daha gezinti oldumYaz bakalım gün menün nasılmışşş...ben yazdım sporum da yok...bu hafta benim için çok zor...3günüm kaldı
Bende yarin biraz daha fazla yapacam...bugun ayakbilegim yine agridi biraz az yaptim)yarin eliptikte eklerimmmm
Bizde haftada 3 gün kesin çıkıyor , güzel oluyor
Owwé mezun olduğum haftaya da bu yakışırdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?