Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aynuram benim o 800 gr yok beybi geçmişte kaldı bugunde gün varfı telafi olmadı ugraşırım yanı birkaçgün için rahat olsun
Kız zaten kazanana madalya verecek değiliz seni , beni gaza getirsin yeter

İyi akşamlar canlarım...misafirlikden döndüm...çok geç saatte yedik saat 8gibi belki de 9...amaaa yasak yemedim tabikiekmek yemedim

10.00 2yumurta
2lokma ekmek
Yeşillik
Lor
Peynir
2ceviz 5badem yarım elma

14.00 anlatmıştım ya öylen ufacık gözleme
1tabak ısırgan
Lor

Ara:domates peynir

20.00 domates salatalık peynir yeşillik bol bol yedim
3parça fırında tavuk
8küçük yaprak sarma (biz sarmayı farklı yaparız.içine et sogan yeşillik 2kaşık pirinç koyar ve çiy olarak dut yapraklarına küçük küçük sararız)

3litre su
1yeşil çay

Kesin artı çıkıcam geç saatte yedim diye ama çok çok dikkat ettim...
Hiç bi şekerli su içmedim,.2çeşit mayonezli salatalardan pilav pasta yemedim ve çokkk mutluyuuummm.

Ahu060812 canım vira bismillah dedim bu akşam

55 dk 5.5 km 7.5 da full hız yürüyüş
20 dk eliptik
:)

Menüm:

Sabah iki salatalık iki domates parça 1 dilim esmer ekmek iki minik tost parçasını da ağzıma attım ekmeği tb dı sanırım ondan iki parça iki lokma gibi

Ara: 1 nesfit çilekli bar

Öğle akşam levrek ve bol salata

Aynuram benim o 800 gr yok beybi geçmişte kaldı bugunde gün varfı telafi olmadı ugraşırım yanı birkaçgün için rahat olsun
Kız zaten kazanana madalya verecek değiliz seni , beni gaza getirsin yeter
Yaz bakalım gün menün nasılmışşş...ben yazdım sporum da yok...bu hafta benim için çok zor...3günüm kaldı

Yaz bakalım gün menün nasılmışşş...ben yazdım sporum da yok...bu hafta benim için çok zor...3günüm kaldı
Aynuram sen görmeyeli ben daha gezinti oldum her hafta sohbet harici günüm oluyor misafirliğe gidiyorum yani senin bugunki halin benim sürekli oluyor . O halde kilo vermeye çalışıyorum .
Eşim yok hafta sonu , sıkı diyet zamanı

Menü

Kahvaltı; 1 dlm süzme peynir, roka , 4 çeri domates, salatalık, 5 zeytin , 2 dlm kızarmış tb ekmeği ve Yeşilçay.

Ara; sade kahve.

Öğlen; bezelye yemeği, yoğurt, salata ve 1 dlm tb ekmeği.

Ara; 1 bardak süt, yarım paket diyet bisküvi.

Akşam; 3 tane köfte (yanında fırında biber ve domates), havuçlu marullu salata, 1 dlm tb ekmeği.

Ara; 1 mandalina, 2 ceviz.

Su; 2.5 lt.
Spor; 45 dakika yürüyüş, 30 dakika aktif spor.

Bende yarin biraz daha fazla yapacam...bugun ayakbilegim yine agridi biraz az yaptim )yarin eliptikte eklerimmmm

Hadi bakalım Kankam kim tutar bizi.
Çocukları uyuttum bende biraz mekik squat yapayim

Bizde haftada 3 gün kesin çıkıyor , güzel oluyor

Bizde haftada 1 oda azıcık oluyor. Doyurmuyor beni. Senin ki iyiymis

Owwé mezun olduğum haftaya da bu yakışırdi

Mezuniyetine hayırlı olsun. Bebeğin için yazmıştım görmedin sanırım. Hayırlı uğurlu sağlıklı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…