Tövbe bismillah o ne öyle , kemik aldırma operasyonu falan gerek
Gururlu güzelliğim benim dua et 43 demedim :) ıyyyyyy
Ausencia cnmmm, ay yüzlüm
Ay hiç sıkma canını.... Bizim millet beğenmez hoş kimseye beğenilmedi gibi bir derdimizde yok.. Allah herkesin kalbine göre versin.. sen hiç güzel canını sıkma
Kilo alınca da yerden yere vuruyorlar insanı ,
Kız ablam bakma sen Fatma ablaya ben hep yeniyorum,, doymadı yenilmeye pazar sabahı bak nasıl pişman ediyorum beni rakip sectigineOooooo büyük kapışmalara bayılırımmmm:)
Tamam gözüm fena halde ikinizin üzerinde olacak .
Kız ablam bakma sen Fatma ablaya ben hep yeniyorum,, doymadı yenilmeye pazar sabahı bak nasıl pişman ediyorum beni rakip sectigine
canim bu arada gecmisi okuyamadim ama sende mezun olmusun galiba tebrikler...allah razı olsun . Balkiz. Herşey gönlünce olsun senin de
Bunu diyen de 51 kilo heeee :)
Banucum salladım gitti de ... orda nefesim daraldı işte
kıskanç bu millet boşvercanımız Ausummmuz can can
Ay okurken benim canım sıkıldı iyi dayanmışsın bitanem. Tebrik ediyorum seni vallahi
Kız ablam bakma sen Fatma ablaya ben hep yeniyorum,, doymadı yenilmeye pazar sabahı bak nasıl pişman ediyorum beni rakip sectigine
Teşekkürler canım benm.. Ay çok keyifli .allahh sana da nasip etsin.canim bu arada gecmisi okuyamadim ama sende mezun olmusun galiba tebrikler...
Süper ya maşallah
Bu arada muhabbete de sinir oldum ama tamamen hasetlik çekememezlik akmış herkesin ağzından başka bi açıklaması yok.kaptanım bence sen artık sporu kattın ya daha güzel olursun .herkes kendi nasıl mutluysa o bedende oluyo onlara ne.sen şişmanken ne diyorlardı merak ettim valla bende o kiloları bi göreydim kimseyi takmıycam heee deyip geçicem
Bu arada tartımı alalı belki 5-6 sene oldu ilk kez beni analiz etti hep yüksek yağ diyodu geçiyordu.obez çıktım tabi
ah keske gelebilsem canim bende cok istiyorum yemin ederim sabah 6da cikiyom yataktan az once mutfagi toplayip oturdum inan gozlerim kapaniyo ama vazgecmiycem su siskinligim bi gecsin gram gramda olsa verecem insallah..Mirjam uzak kalınca böyle işte .. sürekli geleceksin ki ... menünü değerlendirebileceğiz ... ne bileyim bi arkadaş onu yeme bunu tüket diyecek ...fikir danışacağız ...
O yüzden daha sık burda olmaya bak canım .
74 ü ekleyeceğim şuan teldeyim .
Yürü be ablam kim tutar seniKaptanım geçmişte bi hatadır nanays yenilmişliğim çoktu çok ezdi ezikim külkerimden doğup bu ezikiğimi ona göstermem gerek sen meni tut tamammı
amiinnn insallah canim insallah ogunde gelecek..Teşekkürler canım benm.. Ay çok keyifli .allahh sana da nasip etsin.Çok istiyorum hedef kilona ulasmani
Göremedim diye üzülme ablam bu hafta gösteririm
Fatmaaa ikili yarışta yenildi mi ?
Hayatta inanmammmmmmmm ....
Bakalım ne olacak, sen şimdiden kendini hazırlaTamam kabul güzel kilo verdin zayıfladın mezun olup sayfa açtın istikrarı sporu bırakmadın bide üstüne bu hafta 1.oldun amaaaa
Cevabı haftaya cumaya
Yanlış taraftasin geç olmadan düşün senYürü be ablam kim tutar seniben seni tutuyimm
Hevorones ooooo ana kız diycektim meni tutuyor içimden bi öyle geldi böyle destekcilerim olunca nana nın hiç şansı yok e
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?