Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bunu diyen de 51 kilo heeee :)

Banucum salladım gitti de ... orda nefesim daraldı işte

Kız ablam bakma sen Fatma ablaya ben hep yeniyorum,, doymadı yenilmeye pazar sabahı bak nasıl pişman ediyorum beni rakip sectigine

Tamam kabul güzel kilo verdin zayıfladın mezun olup sayfa açtın istikrarı sporu bırakmadın bide üstüne bu hafta 1.oldun amaaaa
Cevabı haftaya cumaya

masallah birinci olmusuz
ben ne kadar artida olsamda cok gelemesemde birincinci olmamiza cok sevindim hepinizi tebrik ederim
N Nana masallah tebrik ederim canim

Mirjam uzak kalınca böyle işte .. sürekli geleceksin ki ... menünü değerlendirebileceğiz ... ne bileyim bi arkadaş onu yeme bunu tüket diyecek ...fikir danışacağız ...
O yüzden daha sık burda olmaya bak canım .
74 ü ekleyeceğim şuan teldeyim .

Hadsiz tartı
Sensizzzzz obez deseydinnn .
Sağol bu arada canımmm ...

ah keske gelebilsem canim bende cok istiyorum yemin ederim sabah 6da cikiyom yataktan az once mutfagi toplayip oturdum inan gozlerim kapaniyo ama vazgecmiycem su siskinligim bi gecsin gram gramda olsa verecem insallah..

Fatmaaa ikili yarışta yenildi mi ?
Hayatta inanmammmmmmmm ....
Göremedim diye üzülme ablam bu hafta gösteririm

Tamam kabul güzel kilo verdin zayıfladın mezun olup sayfa açtın istikrarı sporu bırakmadın bide üstüne bu hafta 1.oldun amaaaa
Cevabı haftaya cumaya
Bakalım ne olacak, sen şimdiden kendini hazırla

Yürü be ablam kim tutar seni ben seni tutuyimm
Yanlış taraftasin geç olmadan düşün sen

vorones ooooo ana kız diycektim meni tutuyor içimden bi öyle geldi böyle destekcilerim olunca nana nın hiç şansı yoke
He Heeh. Nanà bilmio biz senle isteyince neler yapioz. Ablam ben senin yeriné bu hafta heyecan yaptım vala şu cuma çok çetin olcek. . Insallah citir hatunu çıtır çıtır yiyelim . Sen yemesen baaa gönder yerim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…