Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aynen verom biz güçlerimizi birleştirince kimse bizi tutamaz ama artık sen bebişnle tribünden destekle ablan yarışacak

Bu kadar gazdan sonra gidip biraz işim var ama geç saatlere kadar buralardayım genelde şimdilik hoşcakalın güzeller
Ben de gidemm yà. Tosbaaaa ömercik virt Virt kalkio hasta galiba burnu tıkalı. Daha yatsiyi kilamadim weyyyuu. Kalkmam gerek. . Bu arada @Sherrysherrylady im nerdesin gi. Özledim napan. Ece uyudu mu .

Aynen verom biz güçlerimizi birleştirince kimse bizi tutamaz ama artık sen bebişnle tribünden destekle ablan yarışacak
Aynen öyle ablamm.. yarinki menüde beni dé etiketler msin . Zaten sporun da var. . Banà pon pon sallamak düşer.

Oooooooo cuma diye rutin dışına çıkılmamış ... aman dur bugün de yiyeyim denilmemiş ...tebrikler canım

Öğle ile akşam yer değiştirse dedim okurken canım ... hani akşam yemeği daha hafif geçirmemiz gereken ya

Güzel canım ... ve gün olarak doğru tercih fasulye için

Bi ben daha :) canım sen bu menü ile epey verirsin yine ... sabaha ekmek ekle bence ..ordan başla ...ben ordan başladım :)

Evet saat itibarıyla geç olmuş akşam yemeği ... ama çok vah edecek bir menü değil . nefs körleme ise tavuk 1 parça alınıp yanına 3-4 sarma alınabilirdi .. doymak için zaten bol salata

Hafta sonu dünü de bugünkü günü de telafi edersin sen .

Mimummmmmm özledimmmmm ...

Umay günü olmadığı nasıl da belli .... az olmuş:)

eline sağlık tatlımmmm .... bu hafta resmen spora adadım kendimi .
yeni hafta için planım 1 saat altına düşmemek .
Ama diğer puanlarda harika .... 5. bile 90 puan
Herkes böyle spor yapsa var yaaaaaaaaa

Misafirliktekiler hariç gayet güzel üzümüm . bir de mesela o krebi iki adet yap , ekmek yeme daha mantıklı değil mi ?
su mutlaka en az 3 .....

Hmmmmm ... hadi öğle yedin ... akşama nohut pilav ekmek cilası olmuş ... dakkasında nazara getirmişler seni yavrum .
Hadi yarın bol salata sebze yoğurt ....

ben menumu yazmayi unuttum
sabah
2 dilim kepek ekmegi
fistik ezmesi
ve sekersiz pekmez
domates salata

ogle 250 gr balik ve salata ( yagda kizarmis)

ara 2 hurma sekersiz kahve

aksam bir tabak taze fasulye
yarim tabak pilav
bol salata
birkac kasik yogurt
su 2,5 lt
spor yine yok yarin bisikletimi tabir ettirecem insallah..

07 - 14 Nisan Bireysel Kapışmalar

Bu hafta çetin geçen yarışlar olsun . O yüzden farkındaysanız kendim herkesi eşleştirmiyorum . Gönlü olan , gerçekten rakibini de kendini de biraz daha motive etmek için gaza getirecek olanlar kendilerini seçiyor .

Kimler kimlere meydan okudu bakalım bugün ?

Ya da kimler orti olup beraber bu hafta baş koydu ?

İddalı İkili Kapışma

Antepia27 ....... @Lunya ' ya karşııııııııı

4 Gün Diyeti Kapışması

saydin78 ...... DelyDoly ya karşııııııııı

Büyük Düello

aeben ........ _AYNURA_ ya karşıııııı

4 lü orti /morti Savaşı

Sağ köşede @ada81 ve @_SARAYCA_ ...... sol köşede kelebekolacam ve @daydream- a karşıııııı

Cengaver İkilinin Kapışması

Nare83 ..... @_SARAYCA_ ya karşıııııı

evet .... benim gün içinde aklımda kalanlar bunlar ... varsa unuttuğum hemen eklerim ... varsa yeni meydan okumalar .. ki bence olsun ... onu da eklerim ....

Dediğim gibi yarışta olmak için olmak değil ... dişi diş gaz ve motive için

Kilo bildirimi
Geçen hafta 110.2
Bu hafta 107.7
Fark 2.5
Yüzde 2.26
Maşallah barekallah devamı da gelsin inşallah =)
Sonuncu değilim neyse ki =)

N Neshve üzümümmmm canım 99sana gelmiş maşallah darısı 89 ra çok sevindim canım kutlarım geldiğinde kilon nenden çoktu bak maşallah ilk hedefine ulaştın daeısı başuma
Çokkknsevindim tekrar Kutlarım canım
Bencede gezmeye gştne canım hem senin veben gem yeni doğan için zor olur inşallah kardeşinle wn takun zananda görüşüesünüz

ıyyy diyenler tombikse şaşırmam

Allah razı olsun canım. 3 aşağı 5 yukarı göreceğiz inşallah hedefimizi canım benimmm. Yalnız biz kaçamak yapınca ne kadar hızlı alıyoruz farkında mısın abla, büyük emek çöpe gidiyor. Elhamdülillah çok güzel kilo verdik bu hafta da. Darısı diğer haftalara. Ben bugün misafirlikte 1 tanebörek yiyeyim dedim düzgünce. O yüzden akşam ekmek yemedim ama orda da kıyamadım emeğime yaa. Dedim bir haftadır dağ tepe yürüyorsun kilo vermek için. Bu saatte yenir mi. İyi ki öyle yapmışım. Yine de yedim ama oğlanın artanları. Ve çok mutluyum. Bu saate kadar da uyumadım. O yüzden heralde neredeyse sabahla aynı tartı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…