Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Afiyet olsun canım. Çok iyi gidiyorsun.
Sağol canım ama sen benden iyi gidiyorsun. Menün süperdi bugün, gördüm =)
Saçmalamışlar ama herkesin dediği gibi, insanlar moral bozmaya bayılıyor. Ayrıca azmini kıskanmışlar da
İnsanın kardeşi de yapıyor böyle dimi, benim de babam çok üzmüştür beni sağolsun
Yaaa gerçekten mi çok sevindim , 7 ay yarıştım burda ilk defa birinci oluyorum
Tebrik ederim, birincilik süpermiş. darısı diğer haftalara ama Fatmanur abla seni geçecek bence bu hafta :)
N Nana oda incelmemi sen mendeki incelmeyi görsen antepten bursaya yol olur dermişim

Daha protein kabak ödem çayları karbon kesme yoğurt kürü gibi kartlarımı oynamdım amaaa bu hafta lunya için birini açıcammm
Ay abla öldüm gülmekten ya gece gece

Öncelikle Günaydın tembel hanımlar

Bunu diyen de 51 kilo heeee :)

Banucum salladım gitti de ... orda nefesim daraldı işte
Hatunda boy yoksa ondan kiskanmis olabilir

Bende seni tıtuyom fatmanur bu haftaki performansını bekliyoruz cadı lunyaya göster gününü

Tebrik ederim, birincilik süpermiş. darısı diğer haftalara ama Fatmanur abla seni geçecek bence bu hafta :)

Hanımlar, hanımlar.... Ben bu sahneyi bir yerden hatırlıyorum, geçen 3 seferde aynı şey olmuştu

İddalı İkili Kapışma

@fatmanurkaya ....... N Nana ' ya karşııııııııı

haydi yarış başlasın

günaydın kızlar
herkese mutlu huzurlu bol dinlenmeceli kaçamaksız bir hafta sonu dilerim
ben yine işyerindeyim
bugün iş çıkışı anneme geçicem kardeşim geldi, yoğun bir hafta sonu olcak

takım birinci olmuş herkesi tebrik ederim
mezun olanlarıda tebrik ederim bebetom ve vorones

kaptanım dün akşam yemekte size söylenenleri hiç takmayın,herkes kendini nasıl mutlu hissediyosa öyle olmalı,sonuçta sağlıksız hiçbirşey yapmadın aksine çok sağlıklı kilo verdin diğerleridedursun,hepsi kıskançlıktan oluyo ben diyim sana

Hic caninizi sikmayin emin olun onlar bu sabah diyete başladılar ) cekememezlik isteee .

Günaydınlarrrr canımmm. Teşekkürler senin de az kaldı hedefe begosum. Bilirim kiskancliktan canım. . illa ıgyyy derler kulp takarlar tebrik etmek yerine haklisnn

Kız vero mezunda olsan gitme burdan valla ausun sopasının gölgesi üstünde olsun
Tebriklerr beyb bu arada
Gitmem gitmem ablam ay dün menü yazdım ama yorum okumadım gözümden mi kaçtı ki.. aus bana ellesmicek ama ben böyle sapitirim. Keşke karısşa. Yorum yapın bacilar atmaeyinn beni

Büyük düello ya bayıldım. Aeben abla aynura seni çıtır çıtır yer ben aynura yi tutiyiimmmm.
Aus kaptanim . @Bebetomm kabul ederse onu da bana versen. Kim artı çıkar verir kapissak. Mezun kapışması olsa

Bakkk sennnn
Temsilde hata olmasın Besle kargayı oysun gözünü

Abla geç yatıp erken kalkion ödem olcan Zaar. Yaptın mi sultan kahvaltini . Ben de . omeri k.v. dye bıraktım az yatakta doniyüimmmm
Allahın izniyle bişi olmaz . Üstelik regl oldum ne varsada cumaya iner inşallah .
Yok kuzum hafta sonu geç kahvaltı oluyo bizde eh okul yok artık benimkiler senin ömercik gibide sabahın köründe kalmıyorlar artık . Eniştende yok işe gidecek öp tepene koy kv .

Üzümüm kardeşinin yanına gitme işinde ne karar verdin canım ?
Geçmiş olsun yavrulara ,bu arada daha küçük zor olmuştur geçtimi biraz ?

Oh miss bayilirim hazir ve geç kahvaltiya. Bebelerinde seni öpüp basina koysunlar valla. He yahu .k.v. Senin en sevdiğim en iyi ki var dediğim yönü. Erken kalkar . Bırakır girer.m yatağıma . Hele hamişim die nazlıo şimdiden o ayrı keyif benim koca dé gitti 12 gibi gelir ben de kahvaltı öğle birleştirym ay pattis mi yesem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…