Sağol canım ama sen benden iyi gidiyorsun. Menün süperdi bugün, gördüm =)Afiyet olsun canım. Çok iyi gidiyorsun.
Saçmalamışlar ama herkesin dediği gibi, insanlar moral bozmaya bayılıyor. Ayrıca azmini kıskanmışlar daGeldim.
Geçmişe dönmeden içimi dökeyim ... şiştimmm çünkü.
Berbat bir geceydi. Gittiğim yerde hani kilo veren birine ne dersin ?
Tebrikler... vay helal olsun tırı vırı ...
Yok sanki amansız hastalığa yakalanmış ....
Sanki 40 kiloya düşmüşüm....
Ayyyy...
Iyyyy...
Yeter...
Ilaç mı kullandın ?
Sonra eşime ....
Sen ne diyorsun bu duruma ?
Ayyyy bakınca tuhaf gelmiyor mu ?
Böyle bi dünya saçmalık .....
Gittiğime pişman oldum o ayrı ... bozdum ... bozuldum ... kalktık geldik .... ha kim mi bunlar elti ...kayın ... kv ... kv en masumu da elti ... ki çok severim ... az görüşürüm o ayrı ...
Ya bravoo ne güzel vermişsin de geç .
Onu da mı demiyorsun ? Sus .
Afrikalı muamelesi gördüm resmen .
Inadıma da tek lokma yemedim . Ben bu saatte yemek işini bıraktım dedim .
Gözü alışmamış mış ... ulan zaten senede 3 bilemedin 4 kez görüyorsun ?
Neyse .... çok sinirlendim . Ha bi de o klasik replik ... kaynım eşime , yemek vermiyor musun oğlum bu kıza ...ahahah aman ne komik ...
Eşim tamam gün muhabbetine döndü kapatılım bu bahsi dedi ... 10 15 dk sonrada kalktık zaten .
Kayınpederde arada 5 kilo yapıyor eliyle ... 5 al sen 5 al :) onun sözü batmaz bana çok tatlıdır da ... yeminle boğazım sıkıldı ... daral geldi .
Ayyyyyyyyy ne yazasımmm varmış , katlanıp okuyan olduysa öperim :)
Geçmişe döneyim ben ...
İnsanın kardeşi de yapıyor böyle dimi, benim de babam çok üzmüştür beni sağolsunYaaa kaptanım desinler zaten kilo alırsın derler zayıf olursun derler kilolıyken yesen yediğine zayıflatken yemediğinr velhasıl hep derler
Bir azim bir emek bi gayret var bi saygı duysan olumlu demesende olumduzda demesen olmaz sanki
Ablam 60 lilo civarında bir kaç kilosuyla şaştı spora gider birçok şok dener başaramadı yıllardır hala bana laf eder sen yine yerdin bi veremedin
40kilo vermişim sen bunu görmüyosın jendi yıllardır veremediğin ili üç kiloyla nasıl başarılı oluyosun diyoruöm vel hasış malasef hep derler
Tebrik ederim, birincilik süpermiş. darısı diğer haftalara ama Fatmanur abla seni geçecek bence bu hafta :)Yaaa gerçekten mi çok sevindim , 7 ay yarıştım burda ilk defa birinci oluyorum
Ay abla öldüm gülmekten yaDaha protein kabak ödem çayları karbon kesme yoğurt kürü gibi kartlarımı oynamdım amaaa bu hafta lunya için birini açıcammm
Hatunda boy yoksa ondan kiskanmis olabilir
Bunu diyen de 51 kilo heeee :)
Banucum salladım gitti de ... orda nefesim daraldı işte
HeHeeh. Nanà bilmio biz senle isteyince neler yapioz. Ablam ben senin yeriné bu hafta heyecan yaptım vala şu cuma çok çetin olcek. . Insallah citir hatunu çıtır çıtır yiyelim . Sen yemesen baaa gönder yerim ben
Bende seni tıtuyom fatmanur bu haftaki performansını bekliyoruz cadı lunyaya göster gününü
Tebrik ederim, birincilik süpermiş. darısı diğer haftalara ama Fatmanur abla seni geçecek bence bu hafta :)
07 - 14 Nisan Bireysel Kapışmalar
Bu hafta çetin geçen yarışlar olsun . O yüzden farkındaysanız kendim herkesi eşleştirmiyorum . Gönlü olan , gerçekten rakibini de kendini de biraz daha motive etmek için gaza getirecek olanlar kendilerini seçiyor .
Kimler kimlere meydan okudu bakalım bugün ?
Ya da kimler orti olup beraber bu hafta baş koydu ?
İddalı İkili Kapışma
@fatmanurkaya ....... N Nana ' ya karşııııııııı
4 Gün Diyeti Kapışması
saydin78 ...... @DelyDoly ya karşııııııııı
Büyük Düello
aeben ........ @_AYNURA_ ya karşıııııı
4 lü orti /morti Savaşı
Sağ köşede @ada81 ve @_SARAYCA_ ...... sol köşede @kelebekolacam ve @daydream- a karşıııııı
Cengaver İkilinin Kapışması
@masumm ..... @_SARAYCA_ ya karşıııııı
evet .... benim gün içinde aklımda kalanlar bunlar ... varsa unuttuğum hemen eklerim ... varsa yeni meydan okumalar .. ki bence olsun ... onu da eklerim ....
Dediğim gibi yarışta olmak için olmak değil ... dişi diş gaz ve motive için
Hic caninizi sikmayin emin olun onlar bu sabah diyete başladılarGeldim.
Geçmişe dönmeden içimi dökeyim ... şiştimmm çünkü.
Berbat bir geceydi. Gittiğim yerde hani kilo veren birine ne dersin ?
Tebrikler... vay helal olsun tırı vırı ...
Yok sanki amansız hastalığa yakalanmış ....
Sanki 40 kiloya düşmüşüm....
Ayyyy...
Iyyyy...
Yeter...
Ilaç mı kullandın ?
Sonra eşime ....
Sen ne diyorsun bu duruma ?
Ayyyy bakınca tuhaf gelmiyor mu ?
Böyle bi dünya saçmalık .....
Gittiğime pişman oldum o ayrı ... bozdum ... bozuldum ... kalktık geldik .... ha kim mi bunlar elti ...kayın ... kv ... kv en masumu da elti ... ki çok severim ... az görüşürüm o ayrı ...
Ya bravoo ne güzel vermişsin de geç .
Onu da mı demiyorsun ? Sus .
Afrikalı muamelesi gördüm resmen .
Inadıma da tek lokma yemedim . Ben bu saatte yemek işini bıraktım dedim .
Gözü alışmamış mış ... ulan zaten senede 3 bilemedin 4 kez görüyorsun ?
Neyse .... çok sinirlendim . Ha bi de o klasik replik ... kaynım eşime , yemek vermiyor musun oğlum bu kıza ...ahahah aman ne komik ...
Eşim tamam gün muhabbetine döndü kapatılım bu bahsi dedi ... 10 15 dk sonrada kalktık zaten .
Kayınpederde arada 5 kilo yapıyor eliyle ... 5 al sen 5 al :) onun sözü batmaz bana çok tatlıdır da ... yeminle boğazım sıkıldı ... daral geldi .
Ayyyyyyyyy ne yazasımmm varmış , katlanıp okuyan olduysa öperim :)
Geçmişe döneyim ben ...
Günaydınlarrrr canımmm. Teşekkürler senin de az kaldı hedefe begosum. Bilirim kiskancliktan canım. .günaydın kızlar
herkese mutlu huzurlu bol dinlenmeceli kaçamaksız bir hafta sonu dilerim
ben yine işyerindeyim
bugün iş çıkışı anneme geçicem kardeşim geldi, yoğun bir hafta sonu olcak
takım birinci olmuş herkesi tebrik ederim
mezun olanlarıda tebrik ederimbebetom ve vorones
kaptanım dün akşam yemekte size söylenenleri hiç takmayın,herkes kendini nasıl mutlu hissediyosa öyle olmalı,sonuçta sağlıksız hiçbirşey yapmadın aksine çok sağlıklı kilo verdin diğerleridedursun,hepsi kıskançlıktan oluyo ben diyim sana
Gitmem gitmem ablam ay dün menü yazdım ama yorum okumadım gözümden mi kaçtı ki.. aus bana ellesmicek ama ben böyle sapitirim. Keşke karısşa. Yorum yapın bacilar atmaeyinn beniKız vero mezunda olsan gitme burdan valla ausun sopasının gölgesi üstünde olsun
Tebriklerr beyb bu arada
Abla bişiler yapmalısın. Kız . Belaltı vurmuş@fatmanurkaya ablacim, sabahın körü demedim , erkenden kalkıp özenle ikimize resim hazırladım kendi elcağazlarımla
Ayy resmi hazırlarken gülmekten karnıma ağrılar girdi
Eki Görüntüle 1979186
Deli kız seni@fatmanurkaya ablacim, sabahın körü demedim , erkenden kalkıp özenle ikimize resim hazırladım kendi elcağazlarımla
Ayy resmi hazırlarken gülmekten karnıma ağrılar girdi
Eki Görüntüle 1979186
Büyük düello ya bayıldım. Aeben abla aynura seni çıtır çıtır yer07 - 14 Nisan Bireysel Kapışmalar
Bu hafta çetin geçen yarışlar olsun . O yüzden farkındaysanız kendim herkesi eşleştirmiyorum . Gönlü olan , gerçekten rakibini de kendini de biraz daha motive etmek için gaza getirecek olanlar kendilerini seçiyor .
Kimler kimlere meydan okudu bakalım bugün ?
Ya da kimler orti olup beraber bu hafta baş koydu ?
İddalı İkili Kapışma
@fatmanurkaya ....... N Nana ' ya karşııııııııı
4 Gün Diyeti Kapışması
saydin78 ...... @DelyDoly ya karşııııııııı
Büyük Düello
aeben ........ @_AYNURA_ ya karşıııııı
4 lü orti /morti Savaşı
Sağ köşede @ada81 ve @_SARAYCA_ ...... sol köşede @kelebekolacam ve @daydream- a karşıııııı
Cengaver İkilinin Kapışması
@masumm ..... @_SARAYCA_ ya karşıııııı
evet .... benim gün içinde aklımda kalanlar bunlar ... varsa unuttuğum hemen eklerim ... varsa yeni meydan okumalar .. ki bence olsun ... onu da eklerim ....
Dediğim gibi yarışta olmak için olmak değil ... dişi diş gaz ve motive için
Fatmanuuurrrrr aynını ben yazacaktımAbla bişiler yapmalısın. Kız . Belaltı vurmuş
Abla geç yatıp erken kalkion ödem olcan Zaar. Yaptın mi sultan kahvaltini . Ben de . omeri k.v. dye bıraktım az yatakta doniyüimmmmDeli kız seni
Allahın izniyle bişi olmaz . Üstelik regl oldum ne varsada cumaya iner inşallah .Abla geç yatıp erken kalkion ödem olcan Zaar. Yaptın mi sultan kahvaltini . Ben de . omeri k.v. dye bıraktım az yatakta doniyüimmmm
Abla bişiler yapmalısın. Kız . Belaltı vurmuş
Deli kız seni
Fatmanuuurrrrr aynını ben zacaktım
Fatma naparsan hangi kartını kullanırsın yada son elinde ne koz varsa toptan hepsinimi kullanırsın bilmem ama YAP BİŞİLERRRRR
Üzümüm kardeşinin yanına gitme işinde ne karar verdin canım ?Sağol canım ama sen benden iyi gidiyorsun. Menün süperdi bugün, gördüm =)
Saçmalamışlar ama herkesin dediği gibi, insanlar moral bozmaya bayılıyor. Ayrıca azmini kıskanmışlar da
İnsanın kardeşi de yapıyor böyle dimi, benim de babam çok üzmüştür beni sağolsun
Tebrik ederim, birincilik süpermiş. darısı diğer haftalara ama Fatmanur abla seni geçecek bence bu hafta :)
Ay abla öldüm gülmekten yagece gece
Oh miss bayilirim hazir ve geç kahvaltiya. Bebelerinde seni öpüp basina koysunlar valla. He yahu .k.v. Senin en sevdiğim en iyi ki var dediğim yönü. Erken kalkar . Bırakır girer.m yatağıma . Hele hamişim die nazlıo şimdidenAllahın izniyle bişi olmaz . Üstelik regl oldum ne varsada cumaya iner inşallah .
Yok kuzum hafta sonu geç kahvaltı oluyo bizde eh okul yok artık benimkiler senin ömercik gibide sabahın köründe kalmıyorlar artık . Eniştende yok işe gideceköp tepene koy kv .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?