Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Vero senin aşermen nasıl oluyooo

Günaydınnnnnnnn

Mutlu,kaçamak siz, bol muhabbetli, yavaş geçen bi hafta sonu olsun inş ; )

Ben henüz yatıyorum,
Kalkıp kahvaltı hazirlayim çocuklara ben gebelik geç kahvaltı yapicam
Prof takılacama bu hafta yumurta Peynir vs , yulafları krep mi yapsam acaba diyorum

Önce koca bi kupa kahve içip ayayim

Vero senin aşermen nasıl oluyooo
Hiç olmuo aslında kıtlıktan çıkmış gibi yediğim için. Mide bulantısı da hiç olmamış ti. Gerçi bi gece canım kaşarlı tost çekmişti. Tost Makinesi almaya market market gezdik illa o ızgara çizgisi olecek die bi de soguk havalar..yaz degil . karpuz istemsti. Bulmstuk da.

Üzümüm kardeşinin yanına gitme işinde ne karar verdin canım ?
Geçmiş olsun yavrulara ,bu arada daha küçük zor olmuştur geçtimi biraz ?
Ablacım bebek ya hafif geçiriyor ya da tam başlamadı sanırım. Çok kalktı gece ama o normal hali. Allah razı olsun

vorones kız hayırlı olsun dedim bebek için ama mezuniyete dedim mi bilmiyorum. Maşallah sana. Kilonu verip hamile kalman iyi oldu valla

aeben gitmemeye karar verdik. Bir sürü eksi yönü olunca içim rahat etmemişti. Ben de bebek de rezil oluruz. Bir de yeni doğan bebeğe geçerse damat bey bizi tefe koyar, hasta çocuğu getirdiler hasta ettiler vs vs inşallah referandumdan sonraki hafta ankaradayım

Evdekiler de çalışıyorrrr, babalar yatıyor. Analar çalışıyor krep yaptım, kahvaltı hazırladım. Çocuklara yedirdim. Eşime yatağa kahvaltı götürdüm. Dedim normalde kadınlara yapılır böyle jestler ama neyyse. Bebeği uyuttum şimdi. Evi toplayıp hazırlanıp bebeleri babaanneye bırakıp kızın okul toplantısına gidicem

Bende tam onu diycektim , damat bey kızkardeşine kakıç kalkmasın . Çok üzüldün onun durumunada çok zor bi kadının eş ve ailesi arasındaki tatsızlıklar allah yardımcısı olsun

Ana olmak zor zanaat ....

Kuzum bana uyar da sen sonuçta hamilesin canın çeker yada Yemen gereken sana ve bebeğine faydalı bişeyi yarıştayım diye yemezsen haliyle bebişin hakkına gireriz o yüzden şu an aynı kulvarda değiliz bence

Günaydınlarr bende dün gece yine gazoz modundaydım ay gözümü açamadım bide spor yapacaktım yok kalkmadı hiç bi yerim güya film açtırdım tek bir sahnesini bile izleyemedim neyse şimdi herkesleri gönderdim küçüğede kahvaltı koydum yiyo bende spor a başlayım 12 de evden çıkacam lakin bugün dişçi de big bang var 2 haftadır iğnesiz dolgu yapıyordu rahat rahat gidiyordu bu hafta kanal tedavisi var oğlanın şimdiden karnına ağrılar girdi Sonra da top alacam oğluma avm gezecez öyle kandırdım bide 23 Nisan alışverişleri çıktı 3 bebeye off

Ausencia kaptanım dün karnımı salata veya yoğurtla dolduramayınca akşama gözüm döndü resmen aşırı saldırdım ama iyi ki dün cuma idi.sabahtan dizginleri elden bırakmayacam vesselam.ama bugünde dışardayım ya hayırlısı

Ahu tekesakalını nerden buldun kuz
Yahu çıtlıkları doğruycan birde haşlama yumurta, bolda yağ azda yufka
Ablam annemin kazan da bahçesi var ordan toplamış ayıklamış yıkamış gönderdi sağolsun yoksa ben onu be ayıklayacak zaman bulurdum ne de azim analar baştacıı

Günaydın herkese mutlu huzurlu keyifli kaçamaksız abartısız bi haftasonu dilerim...

Ausencia ah ablacım kaptanım bazı insanlar böyle. Maalesef. Beni görünce çığlık atan mutlu olan insanlarda oluyor tepki dahi vermeyenlerde :) heee anlamadım zayıfladın mı diye :) napalım sen takma hangi şekilde mutluysan öyle ol.

vorones bende tebrik etmiştim seni ama görmedin sanırım

Günaydın hayırlı hafta sonları olsun inşallahKaptanım bu sabah daha - çıktım artık dün pek yememekten mi oldu yoksa dinlendim mi bilmiyorum gerçi dinlenmedim de 12 de uyudum oynamadım ama

begum75 erkekli yapmışlardı karşı tarafın erkekleri gelmişti biz kadınlar gitmiştik o sebeple gelmedi içimden

Dün ki menüm Ausencia

Sabah; 1 kupa yeşil çay + 1 lt su
Öğle; 12:15 - Yarım kase yoğurt çorbası + Yarım porsiyon arnavut cigeri + 3 çtl mevsim salata
Ara; 16:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe + 1 lt su
Akşam; 20:00 - Yarım porsiyon bile etmez tavuk döner + 3 ad.kaju + 2 badem + Bir ısırık dido ( akşam çiğ köfte dürüm yaptırdı eşim kınadan dönerken ama yemedim bravo bana )

Son düzenleme:
Ausencia sen mutlusun halinden tamam gerisi lafıgüzaf tabi sağlıklı olman en büyük nimet hayatta kimseye kırıcı yorum yapamam yapıma ters yapanıda anlamıyorum zaten insanlarda sanki en çok kim karşısındakini ezerse daha özgüveni yüksek diye bir anlayış var yazık ne diyeyim

Benim eltim geçen bize geldi zayiflamışsın güzel olmuş dedi bende bu sefer hedefe kadar vazgeçmek yok dedim iyi olur dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…