Yok kiz o sabhtan spora yürüyüşe gitmstr birazdan kahvesini alır gelir.
Tembel Fatma ablam ile bentembel kadın ayol ben işbaşındayım hâlâ yatıyor
Vero senin aşermen nasıl oluyoooOh miss bayilirim hazir ve geç kahvaltiya. Bebelerinde seni öpüp basina koysunlar valla. He yahu .k.v. Senin en sevdiğim en iyi ki var dediğim yönü. Erken kalkar . Bırakır girer.m yatağıma . Hele hamişim die nazlıo şimdideno ayrı keyif benim koca dé gitti 12 gibi gelir ben de kahvaltı öğle birleştirym ay pattis mi yesem
Tabi tabi öyledir, 7. rüyasından el sallıyor bizeYok kiz o sabhtan spora yürüyüşe gitmstr birazdan kahvesini alır gelir.
Hiç olmuo aslında kıtlıktan çıkmış gibi yediğim için. Mide bulantısı da hiç olmamış ti. Gerçi bi gece canım kaşarlı tost çekmişti. Tost Makinesi almaya market market gezdik illa o ızgara çizgisi olecek dieVero senin aşermen nasıl oluyooo
Günaydınlarrrr delyym enerjiné hayranım. Ay size bakçem die. Joker hakkım olan yatakta dönme isini yapamiom. Du bakım bi şu yanıı bi şu yanıtı oh mis..Eki Görüntüle 1979190
Gunaydinnn güzeller hayirlii musmutlu haftasonlari diliyorumm
Günaydınlarrrr delyym enerjiné hayranım. Ay size bakçem die. Joker hakkım olan yatakta dönme isini yapamiom. Du bakım bi şu yanıı bi şu yanıtı oh mis..begum75 cailsirkana
Ablacım bebek ya hafif geçiriyor ya da tam başlamadı sanırım. Çok kalktı gece ama o normal hali. Allah razı olsunÜzümüm kardeşinin yanına gitme işinde ne karar verdin canım ?
Geçmiş olsun yavrulara ,bu arada daha küçük zor olmuştur geçtimi biraz ?
Evdekiler de çalışıyorrrr, babalar yatıyor. Analar çalışıyor
Bende tam onu diycektim , damat bey kızkardeşine kakıç kalkmasınaeben gitmemeye karar verdik. Bir sürü eksi yönü olunca içim rahat etmemişti. Ben de bebek de rezil oluruz. Bir de yeni doğan bebeğe geçerse damat bey bizi tefe koyar, hasta çocuğu getirdiler hasta ettiler vs vs inşallah referandumdan sonraki hafta ankaradayım
Ana olmak zor zanaat ....Evdekiler de çalışıyorrrr, babalar yatıyor. Analar çalışıyorkrep yaptım, kahvaltı hazırladım. Çocuklara yedirdim. Eşime yatağa kahvaltı götürdüm. Dedim normalde kadınlara yapılır böyle jestler ama neyyse. Bebeği uyuttum şimdi. Evi toplayıp hazırlanıp bebeleri babaanneye bırakıp kızın okul toplantısına gidicem
Ablam annemin kazan da bahçesi var ordan toplamış ayıklamış yıkamış gönderdi sağolsun yoksa ben onu be ayıklayacak zaman bulurdum ne de azim analar baştacııAhu tekesakalını nerden buldun kuz
Yahu çıtlıkları doğruycan birde haşlama yumurta, bolda yağ azda yufka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?