Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayyy ablam senin gibi rakip dostlar başına hem güldürdun hem hırslandirdinellerine sağlık çok güldüm

Tembel Fatma ablam ile ben tembel kadın ayol ben işbaşındayım hâlâ yatıyor

Aynen canım geç yatınca geç kalkiyorum am aaaa men seni yata yata geçerse aglamayacaksin ama

Tabi tabi öyledir, 7. rüyasından el sallıyor bize

Rüyamda kaç kalori taktım biliyonmu

Bebeğim canım senide Kutlarım maşallah inşallah hiç bundan sonra kilo derdin olnaz
ev süpürmece (burdan sonra kopuş başlıyo masumda)
tozlar almanca(ilk kopuş)
camlar fransızca

bahçe ingilizce
wc ler türkçe alaturka

Antepia27 ablam ne yaptın makarna mı yiyorsun

Yooo canım yermiyor senin canın çektiye çekinme daha cumaya çok var ye nolacak yakarsin

Temsili fatmanur
Teyyyy desene nefes alıp versem geçerim , yormayayim kendimi

Hadi ya güzel mı , birde ona bakayım teşekkürler
Dizel, kullanışlı ve sağlam. Anneler gününü bekle kampanyaya giriyor eğer acil değilse

Yanlız N Nana pek fena capsa çok güldüm

Yok ben yemeyeyim hiç, ton balık yidimmm

hayırdır inşallah demek iyice small olacammmmmm

31 MART 07 NİSAN HAFTASI 7. TAKIM ENLER LİSTESİ

N Neshve %2.64
@_SARAYCA_ %2.56
N Nana %2.30
Antepia27 %2.26
littlecoffeedoc %1,84
vorones %1.34
D Dilekiyi %1.32
Nare83 %1.31
aeben %1.29
pamukskr %1.15
ada81 %1.15
Ahu060812 %1.15
_AYNURA_ %1.14
@daydream- %1.09
mimu88 %0.84
kelebekolacam %0.83
Betulina %0.79
B Bebetomm %0.67
@Sherrysherrylady %0.66
Sekercikiz %0.49
DelyDoly %0.48
Ausencia %0.34
nehirnil111 %0.19

begum75 kilosu sabit
ecemavi %-0.54
mirjam %-0.68
A arselka %-0.75
saydin78 %-1.57

C cydnz ?

Öncelikle kupalar haftayı 1. tamamlayan takımımıza gelsin

Haftayı muhteşem bir dönüşle kapayan sevgili N Neshve hafta birincisi ... Yakasından paçasından tuttuğu motivasyonu hiç bırakmamasını umuyor ve tebrik ediyorum Önümüzdeki hafta hedef kilosu 98.5

Ve haftanın ikinci takıma bomba etkisi ile giriş yapan sevgili @_SARAYCA_ Aynı istikrarını devam ettireceğine inancım çok büyük olan saraycanın önümüzdeki hafta hedef kilosu 63.9

İşte takımımızın bireysel derecede de medarı iftiharı güzeller güzeli N Nana ... düzenli sporu ve menüleri ile 58 i çok çabuk yakalayacak olduğuna inandığım fıstığımın önümüzdeki hafta hedef kilosu 62.8

Bu haftayı harika geçiren ...önümüzdeki hafta içinde çok iddialı bir yarışa yelken açan Antepia27 bu hafta 4. oldu ve tebrikleri kocaman alkışları hakketti . Fatmacığımın önümüzdeki hafta hedef kilosu 106 .
littlecoffeedoc çok iyi bir kilo kaybı ile en azından mesajlardaki eksikliğini takımına bu şekilde ödemiş oldu saadet ... Bu hafta takıma ve kilo vermeye aynı hızda devam edeceğini umuyorum ve Mayısın geldiğini de hatırlatarak önümüzdeki hafta hedef kilosuna 68.7 diyorumm ...

İyi bir yüzde eli 58 i görerek mezun olan vorones i tekrar tekrar tebrik ediyorum ... Hedef kilo yok .

İlk 10 da gördüğüme çok sevindiğim bir isim D Dilekiyi ... dilekcim şu gece kazınmalarını da hallettiğinde önünde engel yok ... onu da aşacağına ve pes etmeyeceğine eminim ... Önümüzdeki hafta hedef kilon 74.2

Oyyy benim Nare83 mummmm .. Önce tebrik ediyorumm ... aramızda metası ile büyük savaş veren 2-3 isimden biri kendisi ... bu haftaki yüzdesini kutluyorum ve önümüzdeki haftanın hedef kilosu olarak kendisine 67.2 diyorum ....

Günler kraliçesi aeben :) doğu mutfağı sofrası haftası bile iyi bir yüzde yakalayan aebeni de tebrik ediyorummmm ve hedef kilosuna net 68 diyorumm.

İstediği bombayı hiç bir hafta yakalayamasa da ... her hafta istikrarla güzel kilo veren pamuğuma benden yana kocaman tebrikler ... Artık bu hafta 60 lara vedanın tam zamanı ..Hemde koşarak uzaklaşarak ... O yüzden hedef kilosunu ne zamandır beklediği o coşma ile haraketlendirip ... 59.3 olarak tutuyorum ... pamukskr

İşte benim menü kraliçem nihayet şeytanın bacağını kökünden kırdı ... Nisan nisan dedi nisanda geldi ..eeee ablası da geliyooor:) o yüzden bu haftada durmadan sporla yola devammm der hedef kilosunu 68.7 diyorum... ada81

Ahu060812 gözlere gelen ahummm ..okudum üfledimmm seni ... zaten tüm hafta yapacağın kaçamağı da dün yaptın :) o yüzden start verildiii ... bu haftada bir ileri iki geri yerimizde saymamak için hedef kilon 76.5

Güzel bir hoşgeldin girişi yapan _AYNURA_ ...hafta sonundan gelen artılar olmasaydı çok daha iyi bir yüzde ile listeleri sallardın ... neyse ki kaçan bir şey yok ..bu hafta olur o sallama ... iyi salla ki ... Allahım ben bu aynura listeye alayım diyeyim önümüzdeki hafta hedef kilon 68.4

@daydream- tebrikler sana da canım ... bir hafta öyle bir hafta böyle vücudunu bir şekilde şaşırttıp sonunda bir ay sonuna baktığımızda eksilerin olduğu iyi bir istikrar yakalandın sende ... Hedef kilon 72 .

mimu88 bu hafta sporu ile tekrar ortaya bomab agibi düşecek mimummmm ..şekercikızla kıyasıya rekabet edecel mimummmm ... .60 lara gelecek olan mimummm ... oyyy beklenti yüksek ..hedefte mi yüksek olsa ne 69.7 hedef kilon olsun beeee .

Daktırımmmm canımmm ...listelere tekrar dönüş yapan güzel kalplim ... bu hafta sallayacak ortalığı ... esip geçecek ... hissediyorummmmmm ... yarışlarda var zaten .... hedef kilon 71.5 canım (yine çok yazmaya gidemedi elim :)) kelebekolacam

Ve geldik bir güzel yüzlüme Betulina ve meyve/et diyeti bakalım ne kapılar açacak bu hafta bize ..ben eminim ama artık kaknem 400 ü bıraktık bir kenara ... yeni kaknemimiz 600 :)) bu hafta dilerim ki daha fazlası olur ama benim sana haftalık hedef kilo 74.2

Hedefe varıp mezun olan @bebetommm ... tabii ki de hedef kilo yok

Sarı kontesim .. bu hafta öyle mi yapsak böyle m yapsak diye karnımı ağrıtan kontesim .. yine istikrarı ile devam ettti .. Şunu biliyorum ki çok istiyorsun ..istiyorsan emek lazım ... o da sende var ...motive de burada var ... yakala o zaman atıyorum topu veee bu hafta hedef kilon 74.3 @Sherrysherrylady

Uzun zamandır kilo şova ara veren ..61-60 a yapışan .. bu hafta mimu ile kapışan ... sekercimmm .. sahalara dönme vakti artık ..lamı cimi yok ...sana sıkı bir hedef veriyorumm .. elinden geleni yapacağına da inanıyorummm . Önümüzdeki hafta hedef kilon 59.6 ... Sekercikiz

Delim dolum DelyDoly ummmm .... karlıyız 300 gr. cepte ... onu hafta sonu bozdur bozdur harcama sakınn .... bu hafta 4 günle yine çooook iyi kilo vereceğine inancımla ... ve beni üzmeyip kabak gibi bu planı başlamadan bitirmeyeceğine eminim ... bak hem sarı papatya saydınında motiveye ihtiyacı var ..birbirinize emanetsiniz bu hafta Hedef kilon 82

Güzel yüzlü minnak nehirnil111 canım iyi gelmişsin takıma .... sana büyük hedefler koymuyorum ... Ama net bir 53 ... güzel olur ...

Mücverim begümüm .. bu hafta minnaklığına bakmayacağım ve yapışan kalan şu 58 den kurtulman için işi sağlam tutmanı isteyeceğimmm ... Hedef kilon 57.6
begum75

Geldik haftanın 4 artısına

ecemavi canım bu hafta farkındaysan haftanın 1.si ile meydan okumadasın ..ona göre programını ayarla ... senden bu hafta aldığın artıları hemen hafta sonu temizleyeceğini düşünüp hedef kilonu 73.5 diyorumm .

mirjam sende bu hafta önce artıları temizlersen , ki yeni geldikleri için gitmeleri kolay olur ...ardından sağlam bir liste ile kolayca 72.8 görürsün diye düşünüyorum ... şartlar gereği takıma gelemiyorsun ama motiveni sakın kaybetme

A arselka hocammm ne uğursuz 66 imiş bu ... geldiği gibi gidiyor ... o yüzden bu hafta bence uygulayabileceğim tarzda bir diyet bul ...kabak..4 gün ... 5 gün ... neyse ... ve bence 66 yı görmeden 65.9 a inmeye bak ...

saydin78 kuzum bu hafta dely ile beraber 4 güne sıkı sıkı sarılın ... pes etmeyin , ekleme çıkarma yapmayın ... artıları sende hemen verebilirsen ...4 gün ile de iyi bir iniş yaşarsın diye düşünüyorumm .. hedef kilon 63....

cydnz_1 tatlım dün bildirim yapmadın ... Ne durumdasın meraktayım ?

Eveeeeeet hedefler belirlendi ... tabii ki bunlar minumum hedefler
sonuçta bir çoğunuzun rakipleri var ve yarıştasınız ... benim hedeflere uyarken rakibinize yenilmeyin

Hepinize sağlıklı ,,,diyetin çok keyifle geçeceği .. sporun olduğu bir hafta diliyorummm ..

Ve hafta sonuna aman dikkat diyorummm .. Hafta sonu gelenleri temizlemeye inanın değmez ... yiyorsun geçiyor ... akşam yine acıkıyorsun ... salata sebze de yesen ... kaçamak yapıp baklava börekte yesen ... akşam yine açsın ... eeee o zaman kaçamağa ne gerek var

Hadi bakalım .. seviliyorsunuz

Teyyyy desene nefes alıp versem geçerim , yormayayim kendimi

Dizel, kullanışlı ve sağlam. Anneler gününü bekle kampanyaya giriyor eğer acil değilse

Yok ben yemeyeyim hiç, ton balık yidimmm

Evet bende düşündüm anneler gününü
Arçelik telve alayım diyordum ama fakirede bı bakayım

Ay sen ne tatlısın yaa,, bu takımda kilo vermemek mumkunmu iyilik buradayım
Seni ve takım arkadaşlarimi çok seviyorum.

ETAP MEZUNLARI

7. Takımdan B Bebetomm mezun oldu, tebrikler.
Karnesi:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ismasi-mezunlari.126756/page-57#post-50883535

7. Takımdan vorones mezun oldu, tebrikler.
Mezuniyet sonrası dönüş yaptığından, ikinci kez karne hazırlanmamaktadır, bilginize.

Arzu eden başarı hikayesini linkten paylaşabilir:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ismasi-mezunlarinin-basari-hikayeleri.767149/

ETAP BİRİNCİSİ
Yarışmamız 512. Etap birincisi; 7. Takımdan Lunya arkadaşımızdır.
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını, linkini aşağıda vermiş olduğum "Birinciler Sırlarını Paylaşıyor" adlı başlığımızda paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-paylasiyor-cuma-zayiflama-yarismasi.678962/

Sevgili Bahar karneleri hazırlamış . veronun ikinci mezuniyeti o yüzden karnesi yok .

B Bebetomm um karnesine birer beğeni konduralım canlar .. o başlıklarda yorum yazılmıyor zaten :)

Luyacığımın da bu haftaki başarı hikayesini bekliyoruz

Ayy yaşasın bu kez alkışlı emoji aldımmmm :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…