HeheeeeytSekercikiz sen ve ben ne dersin :)
ayy bazen öyle ortamlar oluyoki 7.takımdan herkeşe bahsedesim geliyo,sanki bunu bilmeyenlerin hayatında bişeyler eksik gibi geliyo,herkes bilsin istiyorum ama deşifre olmakta istemiyorum açıkcası
daktırım saçlar dağılmış arkadakilerde düğüm olmuş bu kadar zorlama kendini
spor yapiciğim diye saçını süpürge ettin zaaarrr
yanlız yürüyüş yeri süper,hava süper,burda nerdeyse kar yağacak hava buzz ve yağışlı
ev süpürmece (burdan sonra kopuş başlıyo masumda)
tozlar almanca(ilk kopuş )
camlar fransızca
bahçe ingilizce
wc ler türkçe alaturka
Aynen abla yaçok zor durumda. Dualarını beklerim. Allah razı olsun..
Oluuurr bana uyar, ben bu hafta da iyi kilolar vereceğime inanıyorum ama baştan söyliyim Ece ablamhani bu hafta çok verdi. Haftaya az verir diye düşünüyorsan bil istedim
İnşallah canım . Senin az bişey var zaten, sakın bırakma. Hemen gelsin hedef kilon inşallah. Ben de 40 ın 10 u gitti neredeyse. Kaldı 30 =)
Dimi ya, benle diyet yapan kızkardeşim var. Ona da gel dedim ama kursta kalıyor. Telefon yasak. Gelemiyor o yüzden. Ben de onu motive ediyorum. 7 kilodan fazla verdi maşallah
Tabikide varım derimmmmmmm
Doğru hatırladın tatlım
Bingoooo :) 1.49 :)
Günaydınnnn kolay gelsin canımmm ... ya bir kombi macerası mı ne vardı , yine seninle eşindi sanki geceye kadar ...o geldi aklıma
Hit olur bu capsayyyyyy hala gülüyorummmmm ...... @fatmanurkaya
Oyyy ben nerelere gidemmmmmmmm ....
Heeee sağlıklıyım da hiç olmadığım kadar ... bir de adam bana zayıflama hapı mı kullandın bu kadar kısa sürede eridin diyor ?
Heeeey kayın kayın sen bi 7 takıma gel de gör ...her gün göbeğimiz çatlıyor orda bizim diyeceydim
Seni rüyamda gördümmmm ada bu gece
Siyah bir tayt giymişsin ...takıma gelmişsin :) rüyamda takım denilen şey böyle bir kongre salonu gibi bir yerada diyorum small al artık
Etiketleyeyim soralım bakalım kendisine .... @Bebetomm ... kilo koruma düellosu ister misin vero ile ?
He işte o gazoz modu dünkü nazarlar hep .
Eşim geçen dedi ki bana ... şimdi kilo verdin ..hoşuna gidiyor doğal olarak ... dar ince siyah :) seni daha ince gösteren şeyler giyip gidiyorsun günlere ..... sonra gelip iki seksen yatıyosun baş ağrısı ile benimde okurken esnemekten ağzım çıkıyorbence bol salaş giyin git dedi ... ne kadar azını farketdelerse o kadar iyi
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn .
Yavrum o anlamama rekoru bende , kimseye kaptırmam onu . 5 yıl evvel hani o 100 den 62 ye indiğimde ... abim şehir dışında bi arada gördü beni 85 ken falan ... sonra bir daha 65 te .... gördü ve ... hmmmm biraz süzülmüşsün sanki dedi
Bende kendisini tebrik ettim
Hmmmm bir meydan okuma daha ... N Neshve ne dersin ?
Bende senin kv için aynı şeyleri hissetmiştim
Yetiştim mi kahvene ?
Teşekkür ederim kaptanım İnan ki laf olsun diye değil senin ve bu takımın sayesinde bu kilolar gitti.akşam buraya yazmaya yüzüm olsun diye kaç yiyeceği geri çevirdiğimi bilmeniz lazım.ve herşeyden önemlisiAusencia kaptanım senin o ilgin alakan yorumların olmasa çoook zordu bu iş.listeden önce de listeden sonra da ilginden hiç bişey eksilmedi o yüzden takım arkadaşlarım ve kendi adıma çok teşekkür ederim sana enerjiniz hiç eksilmesin
begum75 haha kız telden yazınca işte anca bu kadar
.Bitti elimi kremledim, kahvemi yaptım geldim.
Ay kızlar valla ben kahve makinası alicam sanırım pahali diye almiyirdum ama çok pratik
Aynen abla yaçok zor durumda. Dualarını beklerim. Allah razı olsun..
Oluuurr bana uyar, ben bu hafta da iyi kilolar vereceğime inanıyorum ama baştan söyliyim Ece ablamhani bu hafta çok verdi. Haftaya az verir diye düşünüyorsan bil istedim
İnşallah canım . Senin az bişey var zaten, sakın bırakma. Hemen gelsin hedef kilon inşallah. Ben de 40 ın 10 u gitti neredeyse. Kaldı 30 =)
Dimi ya, benle diyet yapan kızkardeşim var. Ona da gel dedim ama kursta kalıyor. Telefon yasak. Gelemiyor o yüzden. Ben de onu motive ediyorum. 7 kilodan fazla verdi maşallah
begum75 haha kız telden yazınca işte anca bu kadar
.Bitti elimi kremledim, kahvemi yaptım geldim.
Ay kızlar valla ben kahve makinası alicam sanırım pahali diye almiyirdum ama çok pratik
Canım benimde ucuz simbo var memnunum 20 TL falan
Fakir öneririm alacak isenAy kızlar valla ben kahve makinası alicam sanırım pahali diye almiyirdum ama çok pratik
Hihihihi kıskançBingoooo :) 1.49 :)
Hit olur bu capsayyyyyy hala gülüyorummmmm ...... @fatmanurkaya
Oyyy ben nerelere gidemmmmmmmm ....
Benim kaptanlığımda sevgili @roxen2303den sonra 2. ve 3. nü mezunlarımız ... @Bebetomm ve vorones ....
Her iki arkadaşımı da tebrik ediyorum tekrar ...
Eki Görüntüle 1979220
Eki Görüntüle 1979221
Teşekkür ederim kaptanım İnan ki laf olsun diye değil senin ve bu takımın sayesinde bu kilolar gitti.akşam buraya yazmaya yüzüm olsun diye kaç yiyeceği geri çevirdiğimi bilmeniz lazım.ve herşeyden önemlisiAusencia kaptanım senin o ilgin alakan yorumların olmasa çoook zordu bu iş.listeden önce de listeden sonra da ilginden hiç bişey eksilmedi o yüzden takım arkadaşlarım ve kendi adıma çok teşekkür ederim sana enerjiniz hiç eksilmesin
Woooooow bu düellodan nefis eksi kokuları alıyorummmmm
Aynen tatlımmmm deşifre olmasa .... bende reklam geçeceğim her yerde .
Eveeeeet burda da iddialı bir yarış kokusu .....ecemavi hazır mısın ?
Benim var ondan ama taşıyor birde yıkaması dert ya ,Arçelik telve çok güzel
Fakir öneririm alacak isen
Ayyy menümü dikkate alman hoşuma gitti kız. Bugün öğle yemeğinde tost vardı ekmek sıcaktı yemedim kız.Gayet güzel gidiyorsun canım harika menü ensendeyim
Çok az yiyorsun o yüzden miden aç bir şeyler istiyor sağlıklı düzenli menüye geçip spor eklesen çok iyi olacak canım
Resmen fesatlanmışlar kıskanmışlar geçen sene de benim zayıflamam kv ye çok batmıştı sonra o da diyete girmişti kaynım ve eltim de bizde zayıflayacağıza getirdiler hep lafı kv de gidip eltime diyormuş Nil manken mi olacak daha niye zayıflıyor falan eltim gelip beni fiştekliyordu içindeki kıskançlığı da kusuyordu böyleTakma herkes seni kıskanmış kaptanım mutlu ol ben mutlu oluyorum Eltimde hatta derdi hiç unutmam kv ye diyormuş ne güzel zayıflıyor kız demek ki öyle mutlu oluyor resmen kiloluyken mutsuzmuşum gibi evlilikte sorun varmış gibi bir ima bu kadar kötü kalpli insanlar işte
Gayet güzel ama kahve hamilelik için çok önerilmiyor arada içersin tabü
Yarım tabak pilav ve spor yok
Aahahahha
Günaydınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?