Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

boşuna demiyor yaso sana sen insan değilsin ,nsan üstü bişey diye

ayy bazen öyle ortamlar oluyoki 7.takımdan herkeşe bahsedesim geliyo,sanki bunu bilmeyenlerin hayatında bişeyler eksik gibi geliyo,herkes bilsin istiyorum ama deşifre olmakta istemiyorum açıkcası

daktırım saçlar dağılmış arkadakilerde düğüm olmuş bu kadar zorlama kendini
spor yapiciğim diye saçını süpürge ettin zaaarrr

yanlız yürüyüş yeri süper,hava süper,burda nerdeyse kar yağacak hava buzz ve yağışlı

Hislerde karşılıklı demekki

Evet ya bıktım bıktım şu 60 lardan ne gitmez kiloymus yıldımmmmm

Bende tam onu diycektim , damat bey kızkardeşine kakıç kalkmasın . Çok üzüldün onun durumunada çok zor bi kadının eş ve ailesi arasındaki tatsızlıklar allah yardımcısı olsun
Aynen abla ya çok zor durumda. Dualarını beklerim. Allah razı olsun..
Üzüm eski ortim bende rakip olarak seni seceyim ne dersin N Neshve
Oluuurr bana uyar, ben bu hafta da iyi kilolar vereceğime inanıyorum ama baştan söyliyim Ece ablam hani bu hafta çok verdi. Haftaya az verir diye düşünüyorsan bil istedim
İkimizde iyiyiz böyle devam edelim

Antepia27 canım sende çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim.
İnşallah canım . Senin az bişey var zaten, sakın bırakma. Hemen gelsin hedef kilon inşallah. Ben de 40 ın 10 u gitti neredeyse. Kaldı 30 =)
Dimi ya, benle diyet yapan kızkardeşim var. Ona da gel dedim ama kursta kalıyor. Telefon yasak. Gelemiyor o yüzden. Ben de onu motive ediyorum. 7 kilodan fazla verdi maşallah

Teşekkür ederim kaptanım İnan ki laf olsun diye değil senin ve bu takımın sayesinde bu kilolar gitti.akşam buraya yazmaya yüzüm olsun diye kaç yiyeceği geri çevirdiğimi bilmeniz lazım.ve herşeyden önemlisi Ausencia kaptanım senin o ilgin alakan yorumların olmasa çoook zordu bu iş.listeden önce de listeden sonra da ilginden hiç bişey eksilmedi o yüzden takım arkadaşlarım ve kendi adıma çok teşekkür ederim sana enerjiniz hiç eksilmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…