boşuna demiyor yaso sana sen insan değilsin ,nsan üstü bişey diyeBen kimseyle yaşadığımı kimseye aktarmaya çalışırım o söyler
Biliyor gidip paylaşmasmayacağımıasla zaten dobradır
Yani biz konuşurken ben ne KV hakkında ne gorumce yada başka ortak tanıdıkların hakkında konuşmam yoksa konuşacak çok şey var anneme bile söylemem önyargı oluşmasın diye
he iki çizgi çubuk kaldım.Iyyyyy erimiş bitmişsinnnn daktırımmmmmmmmmmmmmmmmm
Bingoooo :) 1.49 :)
Günaydınnnn kolay gelsin canımmm ... ya bir kombi macerası mı ne vardı , yine seninle eşindi sanki geceye kadar ...o geldi aklıma
Hit olur bu capsayyyyyy hala gülüyorummmmm ...... Antepia27
Oyyy ben nerelere gidemmmmmmmm ....
Heeee sağlıklıyım da hiç olmadığım kadar ... bir de adam bana zayıflama hapı mı kullandın bu kadar kısa sürede eridin diyor ?
Heeeey kayın kayın sen bi 7 takıma gel de gör ...her gün göbeğimiz çatlıyor orda bizim diyeceydim
Seni rüyamda gördümmmm ada bu gece
Siyah bir tayt giymişsin ...takıma gelmişsin :) rüyamda takım denilen şey böyle bir kongre salonu gibi bir yerada diyorum small al artık
Etiketleyeyim soralım bakalım kendisine .... B Bebetomm ... kilo koruma düellosu ister misin vero ile ?
He işte o gazoz modu dünkü nazarlar hep .
Eşim geçen dedi ki bana ... şimdi kilo verdin ..hoşuna gidiyor doğal olarak ... dar ince siyah :) seni daha ince gösteren şeyler giyip gidiyorsun günlere ..... sonra gelip iki seksen yatıyosun baş ağrısı ile benimde okurken esnemekten ağzım çıkıyorbence bol salaş giyin git dedi ... ne kadar azını farketdelerse o kadar iyi
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn .
Yavrum o anlamama rekoru bende , kimseye kaptırmam onu . 5 yıl evvel hani o 100 den 62 ye indiğimde ... abim şehir dışında bi arada gördü beni 85 ken falan ... sonra bir daha 65 te .... gördü ve ... hmmmm biraz süzülmüşsün sanki dedi
Bende kendisini tebrik ettim
Hmmmm bir meydan okuma daha ... N Neshve ne dersin ?
Bende senin kv için aynı şeyleri hissetmiştim
Yetiştim mi kahvene ?
Ausencia henüz ev supurmece toz Almanca , silmece derken 1 saati bulur benim kahve , ha birde bol su içmekten WC ye koşma vardı unuttum
Hislerde karşılıklı demekki
Bingoooo :) 1.49 :)
Günaydınnnn kolay gelsin canımmm ... ya bir kombi macerası mı ne vardı , yine seninle eşindi sanki geceye kadar ...o geldi aklıma
Hit olur bu capsayyyyyy hala gülüyorummmmm ...... Antepia27
Oyyy ben nerelere gidemmmmmmmm ....
Heeee sağlıklıyım da hiç olmadığım kadar ... bir de adam bana zayıflama hapı mı kullandın bu kadar kısa sürede eridin diyor ?
Heeeey kayın kayın sen bi 7 takıma gel de gör ...her gün göbeğimiz çatlıyor orda bizim diyeceydim
Seni rüyamda gördümmmm ada bu gece
Siyah bir tayt giymişsin ...takıma gelmişsin :) rüyamda takım denilen şey böyle bir kongre salonu gibi bir yerada diyorum small al artık
Etiketleyeyim soralım bakalım kendisine .... B Bebetomm ... kilo koruma düellosu ister misin vero ile ?
He işte o gazoz modu dünkü nazarlar hep .
Eşim geçen dedi ki bana ... şimdi kilo verdin ..hoşuna gidiyor doğal olarak ... dar ince siyah :) seni daha ince gösteren şeyler giyip gidiyorsun günlere ..... sonra gelip iki seksen yatıyosun baş ağrısı ile benimde okurken esnemekten ağzım çıkıyorbence bol salaş giyin git dedi ... ne kadar azını farketdelerse o kadar iyi
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn .
Yavrum o anlamama rekoru bende , kimseye kaptırmam onu . 5 yıl evvel hani o 100 den 62 ye indiğimde ... abim şehir dışında bi arada gördü beni 85 ken falan ... sonra bir daha 65 te .... gördü ve ... hmmmm biraz süzülmüşsün sanki dedi
Bende kendisini tebrik ettim
Hmmmm bir meydan okuma daha ... N Neshve ne dersin ?
Bende senin kv için aynı şeyleri hissetmiştim
Yetiştim mi kahvene ?
Evet ya bıktım bıktım şu 60 lardan ne gitmez kiloymus yıldımmmmmHeeeeeeeeeey gerçekten biri şu şekerciğimi evirsin çevirsin silkelesin .... Kaç haftadır vedalaşamadı 60 larla
Ama sürekli girip taciz edecek :))) biri geçsin karşına
Kolay gelsin çok ...yoğun bir hafta sonu olacak senin için ...
Saraycaaaa bugün rüyamda seni ve ausu gördüm kız kaptanla komşuymusunuz o tanıştırıyor bizi bende şekercikız diyorum aaa o sen misin diyosun böyle devam edip gidiyoGünaydın kızlar
Bende temizliycem bir eriniyorumki sorma ufff hergün hergün daral geldi vallaAusencia henüz ev supurmece toz Almanca , silmece derken 1 saati bulur benim kahve , ha birde bol su içmekten WC ye koşma vardı unuttum
Aynen abla yaBende tam onu diycektim , damat bey kızkardeşine kakıç kalkmasın. Çok üzüldün onun durumunada çok zor bi kadının eş ve ailesi arasındaki tatsızlıklar allah yardımcısı olsun
Oluuurr bana uyar, ben bu hafta da iyi kilolar vereceğime inanıyorum ama baştan söyliyim Ece ablam
İnşallah canım . Senin az bişey var zaten, sakın bırakma. Hemen gelsin hedef kilon inşallah. Ben de 40 ın 10 u gitti neredeyse. Kaldı 30 =)
Dimi ya, benle diyet yapan kızkardeşim var. Ona da gel dedim ama kursta kalıyor. Telefon yasak. Gelemiyor o yüzden. Ben de onu motive ediyorum. 7 kilodan fazla verdi maşallahayy bazen öyle ortamlar oluyoki 7.takımdan herkeşe bahsedesim geliyo,sanki bunu bilmeyenlerin hayatında bişeyler eksik gibi geliyo,herkes bilsin istiyorum ama deşifre olmakta istemiyorum açıkcası
daktırım saçlar dağılmış arkadakilerde düğüm olmuş bu kadar zorlama kendini
spor yapiciğim diye saçını süpürge ettin zaaarrr
yanlız yürüyüş yeri süper,hava süper,burda nerdeyse kar yağacak hava buzz ve yağışlı
Bütün alkışlar yeni mezunlarımıza gelsin harikasızın kızlarrrrBenim kaptanlığımda sevgili @roxen2303den sonra 2. ve 3. nü mezunlarımız ... B Bebetomm ve @vorones ....
Her iki arkadaşımı da tebrik ediyorum tekrar ...
Eki Görüntüle 1979220
Eki Görüntüle 1979221
Bende seni tıtuyom fatmanur bu haftaki performansını bekliyoruz cadı lunyaya göster gününü
Antepia27 ablacim, sabahın körü demedim , erkenden kalkıp özenle ikimize resim hazırladım kendi elcağazlarımla
Ayy resmi hazırlarken gülmekten karnıma ağrılar girdi
Eki Görüntüle 1979186
Tabikide varım derimmmmmmm
Benim kaptanlığımda sevgili @roxen2303den sonra 2. ve 3. nü mezunlarımız ... B Bebetomm ve @vorones ....
Her iki arkadaşımı da tebrik ediyorum tekrar ...
Eki Görüntüle 1979220
Eki Görüntüle 1979221
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?