Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Heh ben de kendimi özet geçeyim, bu aralar geziyorum tozuyorum çok şükür hayatım güzel gidiyor sınavlar da bitti ay değmeyin keyfime mayısın sonuna kadar sınav yok ay ama ben gülerim o zaman dans renk!

Bi ara öküzcan yüzünden üzülüyordum ara ara geliyorlar bana böyle ama biliyorum ki bunlar boşluktan oluyor. O yüzden boşluğumu bir şekilde doldurmaya çalışıyorum ki unutayım ve tarihin tozlu sayfalarına gitsin...
Ara sıra duygusal zamanlar geçirsem ve ilişkilerden flörtlerden aşırı soğusam da geleceğim konusunda artık umutluyum çok şükür

Bu arada yazıldığım spor salonuna bir kere bile gitmemem ama gideceğim inş. Hatta bugün gidebilirim akşama ne dersinizz?
Bi de baya oluyor bahsetmiştim Merve Bilge Atalay'ın(diyetisyen) bir kitabını almıştım (28 Gün Yeter) onu okumaya başladım içinde çok güzel listeler detokslar egzersiz hareketleri alışveriş listeleri falan var ay çok sevdim o listeler ve detokslarla 30 kilo verenler olmuş yaptığım listeyi foto çekip buraya atacağımm ay çok heveslendim
Böyle işte, Rabbim hepimize sevdiklerimizle beraber mutluluk huzur versin

Selam şekerler .
Ay yoruldum geceden yarım kalan dolap içlerini yerleştirdim . Verilecekleri ayırdım bu arada bi ara nekadannn zayıfmışım hala bazı kıyafetlerim duruyordu içinden büyük kızıma olanlar bike çıktı . Geçen yaz gitdiğin ve sıkan kıyafetlerinim çogu normal gelmeye başladı bile . Yolu yarıladım sayılır. Amacım 10 kiloydu 5 kiloya yakını gitti .

Aben abla benimde yapmam lazım o işi nasılsa hafifliyor dimi ev ama üşeniyorum

Ayy kızlar biri bana kısacık özet geçebilir mi en son neler oldu önemli bir gelişme var mı? Çünkü bayadır geçmişe bakamıyorum da biri bana bu iyiliği yaparsa çok mes'ut ve bahtiyar olacağım
Saadet hoşgeldin .

Bende pek takılamıyorum ana aklımda kalanları özet geçeyim

Vero ve bebetomu mezun ettik .

Veee vero hamiş

Adacımın 6 lı rakamlara inme partisi yaptık dün bi göreydin herkes son moda elbiselerini giyip geldi

Ausa köyde kv elti çeçemezlik etti

Bu hafta takımımız yine birinci oldu

Veee eski kaptanlarımızdan luna bireyselde 1. Oldu

Son hafta genel aklımda kalanlar .

Ausum bu hafta kilom 62,5-62,8 aralığında olacak diyorum ben de Ellerine sağlık bitanem. Seviliyorsun

Son düzenleme:

Benim işim kolay ... ilk 5 maddeyi geçtim ... 6 ya daha var .. 7.yi düşünmüyorummm eeee kaldı bir son madde ... Onu da evvelAlah halledeceğiz .

Bu hafta gümbür gümbür geleceğim inşallah; ) amanın küçük enişte olmam insallah

spora devammmm ... olmazsın küçük enişte güzellim ...

Oooooo ruh hali tam kıvamda olmuşşşş ... o zaman tabii ki dannnnnsssss.

Hadi hadi 20 yi geçtim 10 a razıyım :) aramızda kal ... kendine bir rakip seç ... bu hafta salla şuraları

Ausum bu hafta kilom 62,5-62,8 aralığında olacak diyorum ben de Ellerine sağlık bitanem. Seviliyorsun

İnşallah canım ...4 günü tam yaparsan dediğin de olur ..belli olmaz .

O vakit hodri meydan yüzdeler çarpışsın bakalım elmi yaman bey mi
Sen eksileri şimdiden temizledim mi yoksaaa, olsuuuun ben de umutluyum tartıdan ki
Tebrikler

Hazırım asıl N Neshve hazır mı cuma haliboyle olacak

Bende istiyorum bakalım
full spor yapacaksın heralde. Ben de akşam evde zumba vs ter atıcam inşallah
Yaaaaaaa birinci oldum mu acaba diye düşünüyordum. Olmuşum vallahi. Duygulandım, sevindim, daha çok azimlendim. İnşallah başaracağım. 10 gittiyse 30 da gider. Ha kısa zamanda gidip gitmemesini de takmıyorum artık. Bir yıl verdim kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…