Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bugun menu
Sabah10.00
1 haslanmis yumurta
1dilim beyazpeynir
4 yesil zeytin
Dereotu
Maydanoz
1 adet kizarmis etiform ekmek

Aksam 15.00
1 lahmacun
Salata
1 salatalik turşu

18.00 ara
2 hurma 8 findik

2 lt su ve yeşil cay icildi.... Ausencia ve Ahu060812 spor yok ayagim sisti yine yuklenmek istemedim.... Sarayca kankam... kelebekolacam rakibemmm )

Bos durmadım az evi temizledim ki yarina yüklenmeyeyim yarın spor yaparim insallah...

Yürüyüş bandini tekrar yukari cikartirdim esime hahaha olmadi mutfakta kaba durdu gozume kotu geldi ..accikk soylendiii esim .... erim sen haklisin kusurabakma obamın evimin beyi diye diyeee verdim gazi cikartirdim...hahaha

kaptanim emeginize ellerine saglik ...yola devammm siz yeterki mutluu olunnn

Anam Bula Bula birinc iyi bulmuşum meydan okuyacak olsun ama cuma ola hayrola
Bide şu dört gün ne olaki hele bir deyiverin

Ecemaviş 4 günlük dediğimiz bu canım

Yürüyüş bandini tekrar yukari cikartirdim esime hahaha olmadi mutfakta kaba durdu gozume kotu geldi ..accikk soylendiii esim .... erim sen haklisin kusurabakma obamın evimin beyi diye diyeee verdim gazi cikartirdim...hahaha

Hahaaa kız ada alemsin , aynı ben ver gazı ver gazı :)))

Buda ikindi yürüyüşünden bak sağ da kar var yağmur altında yürüdüm ay çok keyif miydi.
Eki Görüntüle 1979479

Ahhh kelebek çok güzel ya benim eski evimin orda vardı parkur böyle bi yerde 3 saat yürürüm ya , ben vericem kendimi asfaltlara

Çok güzel geçmiş banummm ... pek bi sevdim ... bundan sonra kilit şurda sabaha ne kaldı kiii

Vaaaay vayyyyyy spora geeeeel ... süper şekercimmm .... senden bu hafta en az 5 gün spor görelimmmm ... menüde şahane

Bu hafta çok kapişmali gecicek

Aynennnn öyle .... şov haftası olacak

Eline emeğine sağlık cnm dokturmussun yine tabikide hedefler tutucuk bu hafta

Tututcuuuk tutucuuuukkkkk tutmalıııııı

Ödem için turşudan uzak dur tatlım . Akşamda mercimek,erişte,patates bir arada olamamalı .

Sinir zıp zıp .. adrenalin tavan ...gitti 300 gr daha :)))

Öğlen ki lahmacunları sevmedim , sevemedim ... en azından 1 de kalmalıydı delim .

Gayeeeeet güzel olmuş aeben

Adanın lahmacun günü :) spora da yarın dönebilirsin umarım .... sende bol gaitalı spor işe yarıyor

kaptanim emeginize ellerine saglik ...yola devammm siz yeterki mutluu olunnn

kaptanla dalga geçmeeee

Ellerin dert görmesin kaptanım.

Hedef kilom çok makul bir rakam olmuş. Elimden geleni yapacağım.

Evet bende düşündüm anneler gününü
Arçelik telve alayım diyordum ama fakirede bı bakayım

O zaman arçelik ten vazgeçme derim. Fiyatları yakınsa tabi. Yoksa aynı özelliklere sahip se ucuz olanı makbuldür.

Bu hafta gümbür gümbür geleceğim inşallah; ) amanın küçük enişte olmam insallah

Hadi bakalım rakibem gümbür gümbür gelelim hep beraber

Afiyet olsun harika . İksir ne merak ettim

İki günlük hafta sonunun 1. Gününü layıkıyla bitirdim şükür bol proteinli , karbonsuz bir gün geçirdim darısı yarın basina

Hafta sonu ana da zor oluyor. Hafta içi daha rahat diyet yapmak

Afiyet olsun harika menu Kankam

İyi yapmissin canım.

Anam Bula Bula birinc iyi bulmuşum meydan okuyacak olsun ama cuma ola hayrola
Bide şu dört gün ne olaki hele bir deyiverin

Çok ekmeğini yediğimiz bir diyet aeben sağolsun .

Ecemaviş 4 günlük dediğimiz bu canım

Heeeey gidi günler heeeeyyy ....ilk 2 gün 100 gr verince panik olmuştummm ama neyse ki yola devam etmiştim .

Menü
1.ogun 2 dilim tambugday
Biraz peynir bi kaç yeşil zeytin
1 yumurta 4yk kadar domatesli biber
2.ogun
1 porsiyon yeşil fasulye
1 kase cacık
Salata
Ara 2 kare çiko
Ara 1.75porsiyon meyve
1.ogun 10 gibi
2.ogun 4_5 gibi
O yüzden böyle oldu.ciko yu wcye çıkmak için yedim hafta içi yemem
3 kupa yeşil çay.

Ahu060812 1.5 saat yürüyüş.

Buda ikindi yürüyüşünden bak sağ da kar var yağmur altında yürüdüm ay çok keyif miydi.
Eki Görüntüle 1979479
Bu sene tayin verseydik kayseri cikardi bize...ama cook bunalmistik igdirdan daha bekleyemedik simdi boyle parkurlari gorunce icim gidiyorrrr ...yagmurlu havada yurumek ayri bi keyif bugun burada deli yagmur yagdi sağnak seklinde...

Merhaba sevgili takımımmm
Menumu veriyorum
Sahur
Omlet
3dlm t.buğday ekmek
Yeşillik
İFTAR
1dlm t.buğday ekmek
1 mercimek köfte
1hurma ceviz peynir
Çorba
Salata
Ayran
Sebze tava
ARA
1elma 2dlm portakal
10 badem
ARA
tarçınlı süt
2.5 lt civarında su
Yeşil çay
3 mil lesli yapıcam inşallah
Araları suyu yçay ve sporu tamamlamadım inşallah yapıcam
Hayırlı geceler hanımlar

Çok ekmeğini yediğimiz bir diyet aeben sağolsun .

Heeeey gidi günler heeeeyyy ....ilk 2 gün 100 gr verince panik olmuştummm ama neyse ki yola devam etmiştim .
Evet ya senin bünye anlaşılmaz .
Toplanda kaç vermiştin 2,5 muydu .
2 kg da ben vermiştim sanırsam .
Tatil öncesi hedefe gelmezsem yine denerim .

Yok dalga gecermiyim hiccc ben senin icin kilo veriyom yaaa o acidan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…