Aaa sabah gunestiii gözüm kaldi galiba hahahaŞuan burda kar yagiyor .saka gibi.
kaptanim emeginize ellerine saglik ...yola devammm siz yeterki mutluu olunnn31 MART 07 NİSAN HAFTASI 7. TAKIM ENLER LİSTESİ
@Neshve %2.64
Sarayca %2.56
@Lunya %2.30
Antepia27 %2.26
@Dersaadet_ %1,84
@vorones %1.34
D Dilekiyi %1.32
Nare83 %1.31
aeben %1.29
@pamukskr %1.15
ada81 %1.15
Ahu060812 %1.15
@_AYNURA_ %1.14
@daydream- %1.09
@mimu88 %0.84
kelebekolacam %0.83
@Betulina %0.79
@Bebetomm %0.67
@Sherrysherrylady %0.66
@Sekercikiz %0.49
@DelyDoly %0.48
Ausencia %0.34
@nehirnil111 %0.19
@begum75 kilosu sabit
ecemavi %-0.54
@mirjam %-0.68
@arselka %-0.75
@saydin78 %-1.57
@cydnz ?
Önceliklekupalar haftayı 1. tamamlayan takımımıza gelsin
Eki Görüntüle 1979317
Haftayı muhteşem bir dönüşle kapayan sevgili @Neshve hafta birincisi ... Yakasından paçasından tuttuğu motivasyonu hiç bırakmamasını umuyor ve tebrik ediyorumÖnümüzdeki hafta hedef kilosu 98.5
Ve haftanın ikinci takıma bomba etkisi ile giriş yapan sevgiliSarayca Aynı istikrarını devam ettireceğine inancım çok büyük olan saraycanın önümüzdeki hafta hedef kilosu 63.9
İşte takımımızın bireysel derecede de medarı iftiharı güzeller güzeli @Lunya ...düzenli sporu ve menüleri ile 58 i çok çabuk yakalayacak olduğuna inandığım fıstığımın önümüzdeki hafta hedef kilosu 62.8
Bu haftayı harika geçiren ...önümüzdeki hafta içinde çok iddialı bir yarışa yelken açanAntepia27 bu hafta 4. oldu ve tebrikleri kocaman alkışları hakketti . Fatmacığımın önümüzdeki hafta hedef kilosu 106 .
@Dersaadet_ çok iyi bir kilo kaybı ile en azından mesajlardaki eksikliğini takımına bu şekilde ödemiş oldu saadet ... Bu hafta takıma ve kilo vermeye aynı hızda devam edeceğini umuyorum ve Mayısın geldiğini de hatırlatarak önümüzdeki hafta hedef kilosuna 68.7 diyorumm ...
İyi bir yüzde eli 58 i görerek mezun olan @vorones i tekrar tekrar tebrik ediyorum ...Hedef kilo yok .
İlk 10 da gördüğüme çok sevindiğim bir isim D Dilekiyi ... dilekcim şu gece kazınmalarını da hallettiğinde önünde engel yok ... onu da aşacağına ve pes etmeyeceğine eminim ... Önümüzdeki hafta hedef kilon 74.2
Oyyy benimNare83 mummmm .. Önce tebrik ediyorumm ... aramızda metası ile büyük savaş veren 2-3 isimden biri kendisi ... bu haftaki yüzdesini kutluyorum ve önümüzdeki haftanın hedef kilosu olarak kendisine 67.2 diyorum ....
Günler kraliçesiaeben :) doğu mutfağı sofrası haftası bile iyi bir yüzde yakalayan aebeni de tebrik ediyorummmm ve hedef kilosuna net 68 diyorumm.
İstediği bombayı hiç bir hafta yakalayamasa da ... her hafta istikrarla güzel kilo veren pamuğuma benden yana kocaman tebrikler ... Artık bu hafta 60 lara vedanın tam zamanı ..Hemde koşarak uzaklaşarak ... O yüzden hedef kilosunu ne zamandır beklediği o coşma ile haraketlendirip ... 59.3 olarak tutuyorum ... @pamukskr
İşte benim menü kraliçem nihayet şeytanın bacağını kökünden kırdı ... Nisan nisan dedi nisanda geldi ..eeee ablası da geliyooor:) o yüzden bu haftada durmadan sporla yola devammm der hedef kilosunu 68.7 diyorum...ada81
Ahu060812 gözlere gelen ahummm ..okudum üfledimmm seni ... zaten tüm hafta yapacağın kaçamağı da dün yaptın :) o yüzden start verildiii ... bu haftada bir ileri iki geri yerimizde saymamak için hedef kilon 76.5
Güzel bir hoşgeldin girişi yapan @_AYNURA_ ...hafta sonundan gelen artılar olmasaydı çok daha iyi bir yüzde ile listeleri sallardın ... neyse ki kaçan bir şey yok ..bu hafta olur o sallama ... iyi salla ki ... Allahım ben bu aynura listeye alayım diyeyimönümüzdeki hafta hedef kilon 68.4
@daydream- tebrikler sana da canım ... bir hafta öyle bir hafta böyle vücudunu bir şekilde şaşırttıp sonunda bir ay sonuna baktığımızda eksilerin olduğu iyi bir istikrar yakalandın sende ... Hedef kilon 72 .
@mimu88 bu hafta sporu ile tekrar ortaya bomab agibi düşecek mimummmm ..şekercikızla kıyasıya rekabet edecel mimummmm ... .60 lara gelecek olan mimummm ... oyyy beklenti yüksek ..hedefte mi yüksek olsa ne69.7 hedef kilon olsun beeee .
Daktırımmmm canımmm ...listelere tekrar dönüş yapan güzel kalplim ...bu hafta sallayacak ortalığı ... esip geçecek ... hissediyorummmmmm ... yarışlarda var zaten .... hedef kilon 71.5 canım (yine çok yazmaya gidemedi elim :)) kelebekolacam
Ve geldik bir güzel yüzlüme @Betulina ve meyve/et diyeti bakalım ne kapılar açacak bu hafta bize ..ben eminim ama artık kaknem 400 ü bıraktık bir kenara ... yeni kaknemimiz 600 :)) bu hafta dilerim ki daha fazlası olur ama benim sana haftalık hedef kilo 74.2
Hedefe varıp mezun olan @bebetommm... tabii ki de hedef kilo yok
Sarı kontesim ..bu hafta öyle mi yapsak böyle m yapsak diye karnımı ağrıtan kontesim .. yine istikrarı ile devam ettti .. Şunu biliyorum ki çok istiyorsun ..istiyorsan emek lazım ... o da sende var ...motive de burada var ... yakala o zaman atıyorum topu veee bu hafta hedef kilon 74.3 @Sherrysherrylady
Uzun zamandır kilo şova ara veren ..61-60 a yapışan .. bu hafta mimu ile kapışan ... sekercimmm .. sahalara dönme vakti artık ..lamı cimi yok ...sana sıkı bir hedef veriyorumm .. elinden geleni yapacağına da inanıyorummm . Önümüzdeki hafta hedef kilon 59.6 ... @Sekercikiz
Delim dolum @DelyDoly ummmm ....karlıyız 300 gr. cepte ... onu hafta sonu bozdur bozdur harcama sakınn .... bu hafta 4 günle yine çooook iyi kilo vereceğine inancımla ... ve beni üzmeyip kabak gibi bu planı başlamadan bitirmeyeceğine eminim ... bak hem sarı papatya saydınında motiveye ihtiyacı var ..birbirinize emanetsiniz bu hafta Hedef kilon 82
Güzel yüzlü minnak@nehirnil111 canım iyi gelmişsin takıma .... sana büyük hedefler koymuyorum ... Ama net bir 53 ... güzel olur ...
Mücverim begümüm ..bu hafta minnaklığına bakmayacağım ve yapışan kalan şu 58 den kurtulman için işi sağlam tutmanı isteyeceğimmm ... Hedef kilon 57.6
@begum75
Geldik haftanın 4 artısına
ecemavi canım bu hafta farkındaysan haftanın 1.si ile meydan okumadasın ..ona göre programını ayarla ... senden bu hafta aldığın artıları hemen hafta sonu temizleyeceğini düşünüp hedef kilonu 73.5 diyorumm .
@mirjam sende bu hafta önce artıları temizlersen , ki yeni geldikleri için gitmeleri kolay olur ...ardından sağlam bir liste ile kolayca 72.8 görürsün diye düşünüyorum ... şartlar gereği takıma gelemiyorsun ama motiveni sakın kaybetme
@arselka hocammm ne uğursuz 66 imiş bu ... geldiği gibi gidiyor ... o yüzden bu hafta bence uygulayabileceğim tarzda bir diyet bul ...kabak..4 gün ... 5 gün ... neyse ... ve bence 66 yı görmeden 65.9 a inmeye bak ...
@saydin78 kuzum bu hafta dely ile beraber 4 güne sıkı sıkı sarılın ... pes etmeyin , ekleme çıkarma yapmayın ... artıları sende hemen verebilirsen ...4 gün ile de iyi bir iniş yaşarsın diye düşünüyorumm .. hedef kilon 63....
@cydnz_1 tatlım dün bildirim yapmadın ... Ne durumdasın meraktayım ?
Eveeeeeet hedefler belirlendi ... tabii ki bunlar minumum hedefler
sonuçta bir çoğunuzun rakipleri var ve yarıştasınız ... benim hedeflere uyarken rakibinize yenilmeyin
Hepinize sağlıklı ,,,diyetin çok keyifle geçeceği .. sporun olduğu bir hafta diliyorummm ..
Ve hafta sonuna aman dikkat diyorummm .. Hafta sonu gelenleri temizlemeye inanın değmez ... yiyorsun geçiyor ... akşam yine acıkıyorsun ... salata sebze de yesen ... kaçamak yapıp baklava börekte yesen ... akşam yine açsın ... eeee o zaman kaçamağa ne gerek var
Hadi bakalım .. seviliyorsunuz
Buda ikindi yürüyüşünden bak sağ da kar var yağmur altında yürüdüm ay çok keyif miydi.Aaa sabah gunestiii gözüm kaldi galiba hahaha
31 MART 07 NİSAN HAFTASI 7. TAKIM ENLER LİSTESİ
@Neshve %2.64
Sarayca %2.56
@Lunya %2.30
Antepia27 %2.26
@Dersaadet_ %1,84
@vorones %1.34
D Dilekiyi %1.32
Nare83 %1.31
aeben %1.29
@pamukskr %1.15
ada81 %1.15
Ahu060812 %1.15
@_AYNURA_ %1.14
@daydream- %1.09
@mimu88 %0.84
kelebekolacam %0.83
@Betulina %0.79
@Bebetomm %0.67
@Sherrysherrylady %0.66
@Sekercikiz %0.49
@DelyDoly %0.48
Ausencia %0.34
@nehirnil111 %0.19
@begum75 kilosu sabit
ecemavi %-0.54
@mirjam %-0.68
@arselka %-0.75
@saydin78 %-1.57
@cydnz ?
Eki Görüntüle 1979317
Haftayı muhteşem bir dönüşle kapayan sevgili @Neshve hafta birincisi ... Yakasından paçasından tuttuğu motivasyonu hiç bırakmamasını umuyor ve tebrik ediyorumÖnümüzdeki hafta hedef kilosu 98.5
Ve haftanın ikinci takıma bomba etkisi ile giriş yapan sevgiliSarayca Aynı istikrarını devam ettireceğine inancım çok büyük olan saraycanın önümüzdeki hafta hedef kilosu 63.9
İşte takımımızın bireysel derecede de medarı iftiharı güzeller güzeli @Lunya ...düzenli sporu ve menüleri ile 58 i çok çabuk yakalayacak olduğuna inandığım fıstığımın önümüzdeki hafta hedef kilosu 62.8
Bu haftayı harika geçiren ...önümüzdeki hafta içinde çok iddialı bir yarışa yelken açanAntepia27 bu hafta 4. oldu ve tebrikleri kocaman alkışları hakketti . Fatmacığımın önümüzdeki hafta hedef kilosu 106 .
@Dersaadet_ çok iyi bir kilo kaybı ile en azından mesajlardaki eksikliğini takımına bu şekilde ödemiş oldu saadet ... Bu hafta takıma ve kilo vermeye aynı hızda devam edeceğini umuyorum ve Mayısın geldiğini de hatırlatarak önümüzdeki hafta hedef kilosuna 68.7 diyorumm ...
İyi bir yüzde eli 58 i görerek mezun olan @vorones i tekrar tekrar tebrik ediyorum ...Hedef kilo yok .
İlk 10 da gördüğüme çok sevindiğim bir isim D Dilekiyi ... dilekcim şu gece kazınmalarını da hallettiğinde önünde engel yok ... onu da aşacağına ve pes etmeyeceğine eminim ... Önümüzdeki hafta hedef kilon 74.2
Oyyy benimNare83 mummmm .. Önce tebrik ediyorumm ... aramızda metası ile büyük savaş veren 2-3 isimden biri kendisi ... bu haftaki yüzdesini kutluyorum ve önümüzdeki haftanın hedef kilosu olarak kendisine 67.2 diyorum ....
Günler kraliçesiaeben :) doğu mutfağı sofrası haftası bile iyi bir yüzde yakalayan aebeni de tebrik ediyorummmm ve hedef kilosuna net 68 diyorumm.
İstediği bombayı hiç bir hafta yakalayamasa da ... her hafta istikrarla güzel kilo veren pamuğuma benden yana kocaman tebrikler ... Artık bu hafta 60 lara vedanın tam zamanı ..Hemde koşarak uzaklaşarak ... O yüzden hedef kilosunu ne zamandır beklediği o coşma ile haraketlendirip ... 59.3 olarak tutuyorum ... @pamukskr
İşte benim menü kraliçem nihayet şeytanın bacağını kökünden kırdı ... Nisan nisan dedi nisanda geldi ..eeee ablası da geliyooor:) o yüzden bu haftada durmadan sporla yola devammm der hedef kilosunu 68.7 diyorum...ada81
Ahu060812 gözlere gelen ahummm ..okudum üfledimmm seni ... zaten tüm hafta yapacağın kaçamağı da dün yaptın :) o yüzden start verildiii ... bu haftada bir ileri iki geri yerimizde saymamak için hedef kilon 76.5
Güzel bir hoşgeldin girişi yapan @_AYNURA_ ...hafta sonundan gelen artılar olmasaydı çok daha iyi bir yüzde ile listeleri sallardın ... neyse ki kaçan bir şey yok ..bu hafta olur o sallama ... iyi salla ki ... Allahım ben bu aynura listeye alayım diyeyimönümüzdeki hafta hedef kilon 68.4
@daydream- tebrikler sana da canım ... bir hafta öyle bir hafta böyle vücudunu bir şekilde şaşırttıp sonunda bir ay sonuna baktığımızda eksilerin olduğu iyi bir istikrar yakalandın sende ... Hedef kilon 72 .
@mimu88 bu hafta sporu ile tekrar ortaya bomab agibi düşecek mimummmm ..şekercikızla kıyasıya rekabet edecel mimummmm ... .60 lara gelecek olan mimummm ... oyyy beklenti yüksek ..hedefte mi yüksek olsa ne69.7 hedef kilon olsun beeee .
Daktırımmmm canımmm ...listelere tekrar dönüş yapan güzel kalplim ...bu hafta sallayacak ortalığı ... esip geçecek ... hissediyorummmmmm ... yarışlarda var zaten .... hedef kilon 71.5 canım (yine çok yazmaya gidemedi elim :)) kelebekolacam
Ve geldik bir güzel yüzlüme @Betulina ve meyve/et diyeti bakalım ne kapılar açacak bu hafta bize ..ben eminim ama artık kaknem 400 ü bıraktık bir kenara ... yeni kaknemimiz 600 :)) bu hafta dilerim ki daha fazlası olur ama benim sana haftalık hedef kilo 74.2
Sarı kontesim ..bu hafta öyle mi yapsak böyle m yapsak diye karnımı ağrıtan kontesim .. yine istikrarı ile devam ettti .. Şunu biliyorum ki çok istiyorsun ..istiyorsan emek lazım ... o da sende var ...motive de burada var ... yakala o zaman atıyorum topu veee bu hafta hedef kilon 74.3 @Sherrysherrylady
Uzun zamandır kilo şova ara veren ..61-60 a yapışan .. bu hafta mimu ile kapışan ... sekercimmm .. sahalara dönme vakti artık ..lamı cimi yok ...sana sıkı bir hedef veriyorumm .. elinden geleni yapacağına da inanıyorummm . Önümüzdeki hafta hedef kilon 59.6 ... @Sekercikiz
Delim dolum @DelyDoly ummmm ....karlıyız 300 gr. cepte ... onu hafta sonu bozdur bozdur harcama sakınn .... bu hafta 4 günle yine çooook iyi kilo vereceğine inancımla ... ve beni üzmeyip kabak gibi bu planı başlamadan bitirmeyeceğine eminim ... bak hem sarı papatya saydınında motiveye ihtiyacı var ..birbirinize emanetsiniz bu hafta Hedef kilon 82
Güzel yüzlü minnak@nehirnil111 canım iyi gelmişsin takıma .... sana büyük hedefler koymuyorum ... Ama net bir 53 ... güzel olur ...
Mücverim begümüm ..bu hafta minnaklığına bakmayacağım ve yapışan kalan şu 58 den kurtulman için işi sağlam tutmanı isteyeceğimmm ... Hedef kilon 57.6
@begum75
ecemavi canım bu hafta farkındaysan haftanın 1.si ile meydan okumadasın ..ona göre programını ayarla ... senden bu hafta aldığın artıları hemen hafta sonu temizleyeceğini düşünüp hedef kilonu 73.5 diyorumm .
@mirjam sende bu hafta önce artıları temizlersen , ki yeni geldikleri için gitmeleri kolay olur ...ardından sağlam bir liste ile kolayca 72.8 görürsün diye düşünüyorum ... şartlar gereği takıma gelemiyorsun ama motiveni sakın kaybetme
@arselka hocammm ne uğursuz 66 imiş bu ... geldiği gibi gidiyor ... o yüzden bu hafta bence uygulayabileceğim tarzda bir diyet bul ...kabak..4 gün ... 5 gün ... neyse ... ve bence 66 yı görmeden 65.9 a inmeye bak ...
@saydin78 kuzum bu hafta dely ile beraber 4 güne sıkı sıkı sarılın ... pes etmeyin , ekleme çıkarma yapmayın ... artıları sende hemen verebilirsen ...4 gün ile de iyi bir iniş yaşarsın diye düşünüyorumm .. hedef kilon 63....
sonuçta bir çoğunuzun rakipleri var ve yarıştasınız ... benim hedeflere uyarken rakibinize yenilmeyin
Hepinize sağlıklı ,,,diyetin çok keyifle geçeceği .. sporun olduğu bir hafta diliyorummm ..
Ve hafta sonuna aman dikkat diyorummm .. Hafta sonu gelenleri temizlemeye inanın değmez ... yiyorsun geçiyor ... akşam yine acıkıyorsun ... salata sebze de yesen ... kaçamak yapıp baklava börekte yesen ... akşam yine açsın ... eeee o zaman kaçamağa ne gerek var
Benim işim kolay ... ilk 5 maddeyi geçtim ... 6 ya daha var .. 7.yi düşünmüyorummmeeee kaldı bir son madde ... Onu da evvelAlah halledeceğiz .
spora devammmm ... olmazsın küçük enişte güzellim ...
Oooooo ruh hali tam kıvamda olmuşşşş ... o zaman tabii ki dannnnnsssss.
Hadi hadi 20 yi geçtim 10 a razıyım :) aramızda kal ... kendine bir rakip seç ... bu hafta salla şuraları
İnşallah canım ...4 günü tam yaparsan dediğin de olur ..belli olmaz .
Ecemaviş 4 günlük dediğimiz bu canımİlk 2gün .
Sabah : 2 yumurta
Öğlen: tonlu salata . Yogurt.
Akşam : 1 kase çorba . Yogurt
3. Ve 4 günler
Sabah : meyve . Süt/ yogurt.
Öğlen : 4 köfte kadar et . Salata
Akşam : tav. 2 but . Salata .
Günde 3 lt su
2 kupa yeşil cay .
Bi arkadaş gurubunda Diyetisten hanım yazdı . Takılan ve hızlı vermek isteyen için veriyormuş bu listeyi .2 kilo verdi herkes dedi . Tanıdıklarımda yaptı onlarda güzel sonuç aldı canım
Yürüyüş bandini tekrar yukari cikartirdim esime hahahaolmadi mutfakta kaba durdu gozume kotu geldi ..accikk soylendiii esim .... erim sen haklisin kusurabakma obamın evimin beyi diye diyeee verdim gazi cikartirdim...hahaha
Buda ikindi yürüyüşünden bak sağ da kar var yağmur altında yürüdüm ay çok keyif miydi.
Eki Görüntüle 1979479
Sabah 1 kupa sade Nescafe ( çok leziz aç karnına)
Kahvaltı.(11:00)
1 Dukan krep
Peynir
8 zeytin
Ara
1 duble t.k
Oglen-aksam(16:30)
1 tabak tavuk sote bol acili
1 bardak ayran
2lt su,1 lt iksir (haha büyücü gibi)
Ahu060812 45 dj invertal yürüme
10 dk bölgesel çalışma
Akşam 1 kupa nes içerimSarayca mortim
Selam kızlar nihayet gelebildim
Menümüde vereyim
Sabah
1 dilim çavdar ekmeği
Lor peynir
5 tane siyah zeytin
Ara
Yeşil çay
Öğle
Karabugday
Yogurt
Semizotu bunların hepsini karıştırıp yiyorum
Ara
2 dilim peynir
1 tane salatalık
Aksam
Ton balıklı salata
Ara
Yeşil çay
2 litre su
3 mil leslie 20 dk plates
Ausencia Ahu060812 @mimu88
Bu hafta çok kapişmali gecicek
Eline emeğine sağlık cnm dokturmussun yinetabikide hedefler tutucuk bu hafta
Merhaba şekerler menüm
Sabah
2 dilim kızarmış çavdar ekmeği
1 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
Bol domates salatalık yeşillik
Çay
Ara
Yeşil çay
4-5 çizi
Öğlen
Eşimin diş sıkıntısı çıktı dişçiye gittik arabada 2 ad. Buğdaylı bisküvi yedim
Akşam
1 kase mercimek çorbası
4 y.k. kadar erişte
2 y.k. kadar patlıcan patates oturtma (patatesi az)
1/2 bardak yoğurt
1 minik kornişon turşu, 2 çeri domates, bol maydanoz
Ara
Kayısı çayı içerim günü kapatırım
Su: 2,5 lt.olur
Spor: yok
Ausencia Ahu060812 @DelyDoly
Menum 08.04.2017 Cumartesi
Sabah
1 kk peynir
1 yumurta
5 zeytin
2 dlm çavdar ekmek
3 bardak cay
Öğle
2 kck lahmacun
1 bardak ayran
Akşam
1 çupra
Bol salata
3 lt su 1 kayisi cayi 2 yeşilçay 70 dakika yürüyüş
Iyii aksamlar kizlar gene kp deyiz malumm bende sinirler zipzip
İyi akşamlar
Menüm
Kahvaltı
2 hş yumurtalı salata
Peynir .2 zeytin .
Ara:2-3 etsiz çiğ köfte marulla
Öğle
Az tavuklu salata .
Ara:
Karşık kuru meyve parçaçıkları
1avuç fındık ( dışarı çıkmıştım kötü oldum şekerim düştü sanırım )
Akşam
3 köfte . 3 çt sucuk
Az salata . 1 kş yogurt
1 saat yürüyüş
2 su
Bugun menu
Sabah10.00
1 haslanmis yumurta
1dilim beyazpeynir
4 yesil zeytin
Dereotu
Maydanoz
1 adet kizarmis etiform ekmek
Aksam 15.00
1 lahmacun
Salata
1 salatalik turşu
18.00 ara
2 hurma 8 findik
2 lt su ve yeşil cay icildi....Ausencia ve Ahu060812 spor yok ayagim sisti yine yuklenmek istemedim.... Sarayca kankam... kelebekolacam rakibemmm )
Bos durmadım az evi temizledim ki yarina yüklenmeyeyim yarın spor yaparim insallah...
Yürüyüş bandini tekrar yukari cikartirdim esime hahahaolmadi mutfakta kaba durdu gozume kotu geldi ..accikk soylendiii esim .... erim sen haklisin kusurabakma obamın evimin beyi diye diyeee verdim gazi cikartirdim...hahaha
kaptanim emeginize ellerine saglik ...yola devammm siz yeterki mutluu olunnn
31 MART 07 NİSAN HAFTASI 7. TAKIM ENLER LİSTESİ
@Neshve %2.64
Sarayca %2.56
@Lunya %2.30
Antepia27 %2.26
@Dersaadet_ %1,84
@vorones %1.34
D Dilekiyi %1.32
Nare83 %1.31
aeben %1.29
@pamukskr %1.15
ada81 %1.15
Ahu060812 %1.15
@_AYNURA_ %1.14
@daydream- %1.09
@mimu88 %0.84
kelebekolacam %0.83
@Betulina %0.79
@Bebetomm %0.67
@Sherrysherrylady %0.66
@Sekercikiz %0.49
@DelyDoly %0.48
Ausencia %0.34
@nehirnil111 %0.19
@begum75 kilosu sabit
ecemavi %-0.54
@mirjam %-0.68
@arselka %-0.75
@saydin78 %-1.57
@cydnz ?
Eki Görüntüle 1979317
@begum75
Evet bende düşündüm anneler gününü
Arçelik telve alayım diyordum ama fakirede bı bakayım
Bu hafta gümbür gümbür geleceğim inşallah; ) amanın küçük enişte olmam insallah
Afiyet olsun harika . İksir ne merak ettimSabah 1 kupa sade Nescafe ( çok leziz aç karnına)
Kahvaltı.(11:00)
1 Dukan krep
Peynir
8 zeytin
Ara
1 duble t.k
Oglen-aksam(16:30)
1 tabak tavuk sote bol acili
1 bardak ayran
2lt su,1 lt iksir (haha büyücü gibi)
Ahu060812 45 dj invertal yürüme
10 dk bölgesel çalışma
Akşam 1 kupa nes içerimSarayca mortim
İki günlük hafta sonunun 1. Gününü layıkıyla bitirdim şükür bol proteinli , karbonsuz bir gün geçirdim darısı yarın basina
Bugun menu
Sabah10.00
1 haslanmis yumurta
1dilim beyazpeynir
4 yesil zeytin
Dereotu
Maydanoz
1 adet kizarmis etiform ekmek
Aksam 15.00
1 lahmacun
Salata
1 salatalik turşu
18.00 ara
2 hurma 8 findik
2 lt su ve yeşil cay icildi....Ausencia ve Ahu060812 spor yok ayagim sisti yine yuklenmek istemedim.... Sarayca kankam... kelebekolacam rakibemmm )
Bos durmadım az evi temizledim ki yarina yüklenmeyeyim yarın spor yaparim insallah...
Anam Bula Bula birinc iyi bulmuşum meydan okuyacak olsun ama cuma ola hayrola
Bide şu dört gün ne olaki hele bir deyiverin
Ecemaviş 4 günlük dediğimiz bu canım
Bu sene tayin verseydik kayseri cikardi bize...ama cook bunalmistik igdirdan daha bekleyemedik simdi boyle parkurlari gorunce icim gidiyorrrr ...yagmurlu havada yurumek ayri bi keyif bugun burada deli yagmur yagdi sağnak seklinde...Buda ikindi yürüyüşünden bak sağ da kar var yağmur altında yürüdüm ay çok keyif miydi.
Eki Görüntüle 1979479
Evet ya senin bünye anlaşılmazÇok ekmeğini yediğimiz bir diyet aeben sağolsun .
Heeeey gidi günler heeeeyyy ....ilk 2 gün 100 gr verince panik olmuştummm ama neyse ki yola devam etmiştim .
Yok dalga gecermiyim hiccc ben senin icin kilo veriyom yaaa o acidanÇok güzel geçmiş banummm ... pek bi sevdim ... bundan sonra kilitşurda sabaha ne kaldı kiii
Vaaaay vayyyyyy spora geeeeel ... süper şekercimmm .... senden bu hafta en az 5 gün spor görelimmmm ... menüde şahane
Aynennnn öyle .... şov haftası olacak
Tututcuuuk tutucuuuukkkkk tutmalıııııı
Ödem için turşudan uzak dur tatlım . Akşamda mercimek,erişte,patates bir arada olamamalı .
Sinir zıp zıp .. adrenalin tavan ...gitti 300 gr daha :)))
Öğlen ki lahmacunları sevmedim , sevemedim ... en azından 1 de kalmalıydı delim .
Gayeeeeet güzel olmuş aeben
Adanın lahmacun günü :) spora da yarın dönebilirsin umarım .... sende bol gaitalı spor işe yarıyor
kaptanla dalga geçmeeee
Evet ya senin bünye anlaşılmaz.
Toplanda kaç vermiştin 2,5 muydu .
2 kg da ben vermiştim sanırsam .
Tatil öncesi hedefe gelmezsem yine denerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?