Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kaptanım cuma öyle yorulmuşum ki . Bu gün çok halsizim

Kaptanimiz bizim yarışta senden bi tahmin alalım bu seferde yenilir sem Nana'nın dilinden kurtulamam

Fatmam şimdi bir yüzde hesapladım da lunya dediği gibi 1 kilo üzeri verirse senin de 2 kilo üstü vermen gerekiyor ...

Bilemedim ... onun kilosu az ... tekrar 1.5 kilo gibi verebilir mi ? Ama sen istersen tekrar 2.5 verirsin sanki ...

Canım patates bir parça orta boy yuvarlaktı ve yorgunluktan ne varsa yedik dolap yerleştirmece dişçiye git gel, çok acıkmıştım mecbur kaldım açıkçası yoksa planım ton balıklı salata idi. 4 günlük te birgün de hastaneye gidicem. Açlık ve tokluk kanı vericem, çarşambaya denk geliyor ama listeyi uygulayacağım bu kez tam uyacağım :)

Sarayca bilemedim ya benim aldıklarım büyük paket ti bu nasıl bilemedim benim dediğimden 2 paket yiyemezsin sanirim
Hemen fotosunu atayım canım 1 tanesi 30 gr 125 kal. Benim kızım peynirle yemesini sevdiği için alıyorum. Arada bende yiyorum :)

Eklentiler

• 20170408_215443.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 39

Tam uyduğunda harika sonuç alacağını biliyroum canım

Menu yazayım
Sabah 1 sunta üzeri krem peynir biraz grissini çay
Öğle
2 yumurta ile kaşarlı isirgan otu kavurma
2 kaşık lor 3 dilim peynir
1 köz biber
Az ucundan ekmek
Ara yarim elma

Aksam
Yarım kase mercimek çorbası
5 y kasigi tavuk sote
3 4 kasik erişte bol salata

Çay 1 hurma 1 incir 1 avuç dut yarim nesfit
Oy aksm yemeği geç oldu o yüzden çok şiş hissediyorum gene. Ausencia

Kaptanımerhaba 1 günlük detoks yapmak istiyorum önerin var mı. Şöyle rahat malzemesi olan bi şey

Denenmiş bir detoksum yok tek günlük .

Ama bakayım istersen ... hoş nette olanların nasıl sonuç verdiğini bilemeyiz ... denenmişi en güzeli ..

Burda kızlar lapa yapıyorlardı bir günlük ... çok iyi sonuç alıyorlardı.

Tabi dayanabilir se

Her zaman ki menün ..aynı şekilde ve hızda kilo vermeye devam edersin bu şekilde ..

Evde misafir var ama pes oynuyor lar annem e gitmek iptal oldu kardeşlerim geldi galiba gece abim annem i de getirecek neyse bu uzuuun hikaye ben menü yazayım

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Az peynir
3 cin biber
1 dilim tb ekmeği

Öğle
Fırında kabak patlıcan
Sarmısak li yoğurt la yedim

Akşam
5 sulu köfte köftesi
Haşlanmış karnabahar

Su 2 lt
Zencefil 2
Sade Türk kahvesi 1

Gece uzun çok uzunnn

Her zaman ki menün ..aynı şekilde ve hızda kilo vermeye devam edersin bu şekilde ..
İnsallah ablam . Da işte . Ekmek tarzı sunta ve grissini yiyorm. . Bu koruma olayında sanırım böyle yapcam. Ekmek sıfır olmak yerine arada yicem . Bu hafta gitmez gibi kiLo sanki. Hep sis hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…