Sen beğenmemişsin ama menun guzel canim...
Kaptanım cuma öyle yorulmuşum ki . Bu gün çok halsizimGayet güzel daktırım ... çikisiz wc çok sorun oluyorsa..arada bi bitter yersin yine :)
Çok heyecanlı sizin yarış yaaa ... lunyam iddialı ...eeee sen müthiş geliyorsunnnn ... Cuma gelse de görsem bir an önce .
sen bana pzt bi kilo bildir :))) heyecanlanıyorum yoksa .
Sonra 900 800 gitti galiba ... ben çok arkadaşıma tavsiye ettim ... kolay malzemeler ..insanı kasmayan bir liste ... tutuşma zamanları senede 2-3 ü geçmeden yapılabilir .
Akşam harici ciddi iyi olmamış .
Sporda yok ... hafta içi bi dal 2 saat yüz bence :))
Çok olanlar sabahta kalmış ..sonrasını çok iyi toparlamışsın canım .
Sporda var .
Kaptanimiz bizim yarışta senden bi tahmin alalım bu seferde yenilir sem Nana'nın dilinden kurtulamam
Canım patates bir parça orta boy yuvarlaktı ve yorgunluktan ne varsa yedik dolap yerleştirmece dişçiye git gel, çok acıkmıştım mecbur kaldım açıkçası yoksa planım ton balıklı salata idi. 4 günlük te birgün de hastaneye gidicem. Açlık ve tokluk kanı vericem, çarşambaya denk geliyor ama listeyi uygulayacağımÇok güzel geçmiş banummm ... pek bi sevdim ... bundan sonra kilitşurda sabaha ne kaldı kiii
Vaaaay vayyyyyy spora geeeeel ... süper şekercimmm .... senden bu hafta en az 5 gün spor görelimmmm ... menüde şahane
Aynennnn öyle .... şov haftası olacak
Tututcuuuk tutucuuuukkkkk tutmalıııııı
Ödem için turşudan uzak dur tatlım . Akşamda mercimek,erişte,patates bir arada olamamalı .
Sinir zıp zıp .. adrenalin tavan ...gitti 300 gr daha :)))
Öğlen ki lahmacunları sevmedim , sevemedim ... en azından 1 de kalmalıydı delim .
Gayeeeeet güzel olmuş aeben
Adanın lahmacun günü :) spora da yarın dönebilirsin umarım .... sende bol gaitalı spor işe yarıyor
kaptanla dalga geçmeeee
Hemen fotosunu atayım canım 1 tanesi 30 gr 125 kal. Benim kızım peynirle yemesini sevdiği için alıyorum. Arada bende yiyorum :)Sarayca bilemedim ya benim aldıklarım büyük paket ti bu nasıl bilemedim benim dediğimden 2 paket yiyemezsin sanirim
Canım patates bir parça orta boy yuvarlaktı ve yorgunluktan ne varsa yedik dolap yerleştirmece dişçiye git gel, çok acıkmıştım mecbur kaldım açıkçası yoksa planım ton balıklı salata idi. 4 günlük te birgün de hastaneye gidicem. Açlık ve tokluk kanı vericem, çarşambaya denk geliyor ama listeyi uygulayacağımbu kez tam uyacağım :)
Hemen fotosunu atayım canım 1 tanesi 30 gr 125 kal. Benim kızım peynirle yemesini sevdiği için alıyorum. Arada bende yiyorum :)
En fazla 3 çubuk :)
2 paket günün konusu olacak kadar varmış
Kaptanımerhaba 1 günlük detoks yapmak istiyorum önerin var mı. Şöyle rahat malzemesi olan bi şey
Tabi dayanabilir seDenenmiş bir detoksum yok tek günlük .
Ama bakayım istersen ... hoş nette olanların nasıl sonuç verdiğini bilemeyiz ... denenmişi en güzeli ..
Burda kızlar lapa yapıyorlardı bir günlük ... çok iyi sonuç alıyorlardı.
Menu yazayım
Sabah 1 sunta üzeri krem peynir biraz grissini çay
Öğle
2 yumurta ile kaşarlı isirgan otu kavurma
2 kaşık lor 3 dilim peynir
1 köz biber
Az ucundan ekmek
Ara yarim elma
Aksam
Yarım kase mercimek çorbası
5 y kasigi tavuk sote
3 4 kasik eriştebol salata
Çay 1 hurma 1 incir 1 avuç dut yarim nesfit
Oy aksm yemeği geç oldu o yüzden çok şiş hissediyorum gene.Ausencia
Kaptanımerhaba 1 günlük detoks yapmak istiyorum önerin var mı. Şöyle rahat malzemesi olan bi şey
İnsallah ablam . Da işte . Ekmek tarzı sunta ve grissini yiyorm. . Bu koruma olayında sanırım böyle yapcam. Ekmek sıfır olmak yerine arada yicem . Bu hafta gitmez gibi kiLo sanki. Hep sis hissediyorumHer zaman ki menün ..aynı şekilde ve hızda kilo vermeye devam edersin bu şekilde ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?