- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Ablamla 4 günlük mu yapsam bende
kelebekolacam ısırgan hiç yemedim merak ediyorum ama bizim köyde vardı değince kalındığı şısıriyordu aynı şeymı acaba?
Ausencia kız bende kalkıp yapayım bi duble kahve sabah nes içtim Kahvaltı yaptım wc ye gittim tesadüf mü yoksa Daydream- dediği gibi kahve etkisini bilemedim belki sabah yürüme öncesi bi kahve içerim
Ankarada hava serin mangala gidermiyiz bilmiyorum , evde takılırız gitmezsek ben tam bi yengecim evci ama bi market yapmam lazım
Yaaaa nes biraz ama türk kahve içip telve yiyince var yaaaaa kesinnnn kapısında nöbetteyim
Yap yap telvesini de yeee ....sonra 46 olkaynımla eltime yollarım sen , azıcık da sana ııııyyyyyy desinler
Hahaaa kız birde üzülüyordum
Ben nasıl kilo alcam diye Hahaaa halbuki kilo almak benim işim
Bizde de bir dünya plan vardı ... hava kapalı , yağmur çiseliyor ..hepsini geçtim buuuz buuuzzzz ....
Bu demliğine bayıldığımı söylemiş miydim
Cnmm , hediye göndereyim sanada
Bende çok seviyorum, yediğim içtiğim değil nasıl yediğim önemli, çok seviyorum böyle süslemeye senin gibi
Çok ciddiyim en yakın yurt içi kargo sb ismini vermen yeterli , ilerde görüşmezsek ona bakarak şarkı söylersin hatıran yeter . Diyerekten
Beni spor için tekrar yüreklendiren arkadaşlarım, psikolojik mi bilmiyorum ama bacaklarım inceldiğini hissediyorum hadi be 2 haftada mi dediğinizı duyuyorum ama cidden fark etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?