Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kelebekolacam ısırgan hiç yemedim merak ediyorum ama bizim köyde vardı değince kalındığı şısıriyordu aynı şeymı acaba?

Ausencia kız bende kalkıp yapayım bi duble kahve sabah nes içtim Kahvaltı yaptım wc ye gittim tesadüf mü yoksa Daydream- dediği gibi kahve etkisini bilemedim belki sabah yürüme öncesi bi kahve içerim

Ablamla 4 günlük mu yapsam bende

ecemavi kesin yapmalı bence ... ilk kez yapacak .. şu an artısı da var ... vücut bu güzel diyete hemen cevap verecektir ...
Bence eceden kesin en az 1.8 gider bu 4 günlükle ...

Eeeee sende ona refakat et..yol bilmez iz bilmez şimdi :))) senden de 800 gr gitse öpüp başımızın tepesine koyarız , he miii ?

Yaaaa nes biraz ama türk kahve içip telve yiyince var yaaaaa kesinnnn kapısında nöbetteyim

Yap yap telvesini de yeee ....sonra 46 ol kaynımla eltime yollarım sen , azıcık da sana ııııyyyyyy desinler

Yaaaa nes biraz ama türk kahve içip telve yiyince var yaaaaa kesinnnn kapısında nöbetteyim

Yap yap telvesini de yeee ....sonra 46 ol kaynımla eltime yollarım sen , azıcık da sana ııııyyyyyy desinler

Hahaaa kız birde üzülüyordum
Ben nasıl kilo alcam diye Hahaaa halbuki kilo almak benim işim

Bu demliğine bayıldığımı söylemiş miydim

Cnmm , hediye göndereyim sanada
Bende çok seviyorum, yediğim içtiğim değil nasıl yediğim önemli, çok seviyorum böyle süslemeye senin gibi

Çok ciddiyim en yakın yurt içi kargo sb ismini vermen yeterli , ilerde görüşmezsek ona bakarak şarkı söylersin hatıran yeter . Diyerekten

Görüşeceğizzzzz canım buna inancımmm sonsuzzzzz

Almış kadar mutlu oldum vallla

Beni spor için tekrar yüreklendiren arkadaşlarım, psikolojik mi bilmiyorum ama bacaklarım inceldiğini hissediyorum hadi be 2 haftada mi dediğinizı duyuyorum ama cidden fark etti

2 hafta az mıııı ?

Şekil alıyor ... kaslar harekete geçince toparlanma başlıyor ... eeee yağ yakılıyor ... tabii ki incelecek ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…