Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bide beni denesem

Ben tavsiye ederim canım ...

O börek sabah olnasaydı ... doymayacak mıydın ? Doyacaktın :)
Börekli tostlu bir kahvaltının olduğu gün ... öğlen lahmacun aşırı karbon ...
Lahmacun vb.yiyeceğin gün sabahı ve akşamı ona göre dengelemelisin .

O ilk sayfadaki parça favorimdi benim bi ara ... az tepinmedik takımca :))))

Iyi geceler şekerler, musmutlu pazar sabahına uyanalım hepimiz inşallah ♡♡♡

Iyi geceler güzelliğimmmmm ...

Herkes ler yatmış

Bende iyi geceler demeye geldim tatlım :)

Az tepinmedik takimca

Son düzenleme:
İyi geceler benimde çok uykum var yatarım birazdan bunlar sabahlar

Kaptanım nickimi değiştirmek istiyorum böyle deşifre olabilirim sankim bide herkes ler çok esrarengiz çoğunuzun adını bile bilmiyorum böyleside güzel tabii
Kaptanım nickimi antepya olarak değiltirmek istiyorum antebin eski adı bu arada milyonlarca insan var antepte şehrimin bilinmesinde bi sorun yok be yapmam gerek canım
Haa bide kilıdaşum üzümdwn rakibem nanadanda ilham aldım dökülüyor ama menim saçım kelmi

90+ emziren anne diyeti
Sabah
2 tam buğday unlu krep
Peynir domates, 1 çay k. bal

Yazarken şarj bitmişti sonra da uyuyakaldım. Devam edeyim

Dışarıdaydım. Baktım çok acıkıyorum zaman geçiyor markete girdim. Küçük ayran, bitter çiko ve kepekli bisküvi aldım. Bisküvi 180 kalori. Bitter de 2 kare

Evde çorba 1 dl ekmek, bamya yedim

Akşam 5-6 köfte, 1-2 lokma ekmek, ayran, domates

Ara 1 kare bitter

Su 2.5 litre, spor yok

Hayırlı sabahlar, bol eksili olsun sabahınız. Benim 300 gram eksi şükür

ben eşime sordum pes ne diye. Yeni öğrendim
Kayınvaliden eşini kayırmıyor mu saraycam. Evlat ya. Oğlum sen yoruldun uyu demiyor mu mesela :)
@Lunya canım rakibem nerelerdesin menümle sporumu görünce yazacak halin kalmadı mı yoksa ay smiley nereye gitti gülen emoji
Ay abla ısırasım geliyor seni yaaaaaaa. Çok tatlısın
O müzik çok güzel gaza getiriyor ya. Bi de YouTube da policeman diye bi şarkıda dans eden kızlar var, o da güzel mirjam :)
Ayıntap yap dicektim. Sen hemen alt mesajda yazmışsın zaten. Kullanan yoksa, güzel olur.. Benim saçım gibi dökülen yoktur bu arada :) Doğuma kadar nasıl gürleşti. Şimdi 6da 1i kaldı sanırım

Günaydinlar kızlaaaar...dün akşam yataga girerken yazacaktım pil bitti yazamadım.çok güzel geçdi dün cumakı artıları yolladıç geç tartılsam eksim bilü oldurdu ama erken kalktım bugun...menümü yazayım
9.30 2yumurta,1.5dilim ekmek,lor,.kekikli yeşil çay

16.00 az patatesli omlet,lor.patatesdenden dolayı ekmek yemedim bi de akşam yemek yemedim.kapattım günü

3litrü su
2yeşil çay
tüm gün ayak üstte durmaca

Bugun de çok yoğun bir gün...inşallah yine az yiycem.iş yaparken acıkmam hiç

Ausencia kaptanım 1kilo hedef koymuşsun...doğum günlerinden doıayı spor yapamıyorum.umarıç tuttururum hedefi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…