Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet aklımdayken kaçaklara sesleneyimmm
..

@Dersaadet_ mesaj sayısı tamam da ... menü alayımmm ablacım

Betulina huuuu .... toplu menü bildiriminde neler varrr bi ceee de ...

@Sherrysherrylady kontes .... izne ayırmadım heee yanlış anlama olmasın

T tuba52 tatlım sende izindesin ama ... izindeyken uğrayıp selam ver

cydnz_1 huuuuu

Ahu060812 sana da bi huuuu

mimu88 canparemmm akşam yoktun sanki di mi ? Yaz bi menü sporda .... Sekercikiz bugün 2 saat spor yapsın

Hadi uyuyunnnnn :)

Ödeminizle şişinizle uğraşıyoz bütün hafta ... bakın kelebekolacam arkadaşınıza ... :))))) 12 olmadan hooop uyku ... yağ yakmanın formülünü biliyor ....
Kız beni örnek gösterme negatif etki olur.

Günaydın nnnnnnm

Ayyy rüyamda 46 kilo olmuştum ay buda pek fazla oldu , ada gibi isin gaitasini çıkarttım, ben şimdi nasıl kilo alacağım diyordum hahaaas ,58 derken 46 olmuşum diyorumm
Hahahhaa ayy kiyamamm rüyalarda bile kglar ne cektikk yaa suk kilolardan off offf güzelim hedefine az kaldi ama galiba senin

Aboww pazar gunuu daktirimm birtanemm cansinn valla evdeyimm kacabildigim kadar kacacagim ama belli degil Sabah maydanoz kuru yaptimm icimm yaniyoll cok su icmek lazimm galibaa
Sadece cislardan kaç sağlıklı ve uygun olanlara teslim ol kurtul.

Takımın gece yatmayan sabah kalkmayanı olarak dolaşıyorum daha
Dükkanı gecede bekliyeyim uykusu kaçan olur çoçuğu kalkan olur dolap temizleyen olur

Canım kullanıcı profilinde hesabınız bölümde ayarlar kısmı var ... orda kullanıcı adını değiştiri seçip kendin değiştiriyorsun .
Eskiden yönetim değiştiriyordu ...şimdi 5 değişim hakkı var.

Özellikle hafta sonunu eksi ile atlatmak çok iyi neshvecim.acıktığındaki durumu da iyi kurtarmışsın .

Günaydın nnnnnnm

Ayyy rüyamda 46 kilo olmuştum ay buda pek fazla oldu , ada gibi isin gaitasini çıkarttım, ben şimdi nasıl kilo alacağım diyordum hahaaas ,58 derken 46 olmuşum diyorumm

çöp banu

Güzel geçmiş dünkü menü ...
Bu şekilde gidersen spor olmasa da hayal değil 1 kg bence .

Amaninnnn amaninnn oglen mi bol bolll salaata veee bol boll yoğurt yiyecegummm kaptanicemm

Akşam menü yazınca hatırlatırım bu mesajınııııı heeeee azıcık proda al :) benden izin ...

Gözüne sevem karbona pideye lahmacuna boğulma daa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…