Günaydın aynura ve Ece
Yoğurt çorbası karıştırıyorum , bı taraftan burdayım ama kimsecikler yok
@Sherrysherrylady nerdesinnn sen dunde gelmedin sanki
Hayırdır sabah sabah çorba bende yapacağım öğlene doğru yoğurt çorbası
Kız beni örnek gösterme negatif etki olur.Hadi uyuyunnnnn :)
Ödeminizle şişinizle uğraşıyoz bütün hafta ... bakınkelebekolacam arkadaşınıza ... :))))) 12 olmadan hooop uyku ... yağ yakmanın formülünü biliyor ....
Ufff keşke bi fincanda bana yollasanGünaydınnnnn .
Keyifli mutlu pazarlar
Kahvaltı toplama faslı ancak bitti ...
Az duble türk kahvemle bakınma faslı şu an ...
Hahahhaa ayy kiyamamm rüyalarda bile kglar ne cektikk yaa suk kilolardan off offfGünaydın nnnnnnm
Ayyy rüyamda 46 kilo olmuştum ay buda pek fazla oldu , ada gibi isin gaitasini çıkarttım, ben şimdi nasıl kilo alacağım diyordum hahaaas ,58 derken 46 olmuşum diyorumm
Öğlen ne yiycenHahahhaa ayy kiyamamm rüyalarda bile kglar ne cektikk yaa suk kilolardan off offfgüzelim hedefine az kaldi ama galiba senin
Aboww pazar gunuu daktirimm birtanemm cansinn valla evdeyimm kacabildigim kadar kacacagim ama belli degilÖğlen ne yiycen
Sadece cislardan kaç sağlıklı ve uygun olanlara teslim ol kurtul.Aboww pazar gunuu daktirimm birtanemm cansinn valla evdeyimm kacabildigim kadar kacacagim ama belli degilSabah maydanoz kuru yaptimm icimm yaniyoll cok su icmek lazimm galibaa
Takımın gece yatmayan sabah kalkmayanı olarak dolaşıyorum daha
Dükkanı gecede bekliyeyim uykusu kaçan olur çoçuğu kalkan olur dolap temizleyen olur
90+ emziren anne diyeti
Sabah
2 tam buğday unlu krep
Peynir domates, 1 çay k. bal
Yazarken şarj bitmişti sonra da uyuyakaldım. Devam edeyim
Dışarıdaydım. Baktım çok acıkıyorum zaman geçiyor markete girdim. Küçük ayran, bitter çiko ve kepekli bisküvi aldım. Bisküvi 180 kalori. Bitter de 2 kare
Evde çorba 1 dl ekmek, bamya yedim
Akşam 5-6 köfte, 1-2 lokma ekmek, ayran, domates
Ara 1 kare bitter
Su 2.5 litre, spor yok
Hayırlı sabahlar, bol eksili olsun sabahınız. Benim 300 gram eksi şükür
Günaydın nnnnnnm
Ayyy rüyamda 46 kilo olmuştum ay buda pek fazla oldu , ada gibi isin gaitasini çıkarttım, ben şimdi nasıl kilo alacağım diyordum hahaaas ,58 derken 46 olmuşum diyorumm
Günaydinlar kızlaaaar...dün akşam yataga girerken yazacaktım pil bitti yazamadım.çok güzel geçdi dün cumakı artıları yolladıç geç tartılsam eksim bilü oldurdu ama erken kalktım bugun...menümü yazayım
9.30 2yumurta,1.5dilim ekmek,lor,.kekikli yeşil çay
16.00 az patatesli omlet,lor.patatesdenden dolayı ekmek yemedim bi de akşam yemek yemedim.kapattım günü
3litrü su
2yeşil çay
tüm gün ayak üstte durmaca
Bugun de çok yoğun bir gün...inşallah yine az yiycem.iş yaparken acıkmam hiç
Ausencia kaptanım 1kilo hedef koymuşsun...doğum günlerinden doıayı spor yapamıyorum.umarıç tuttururum hedefi
Ufff keşke bi fincanda bana yollasan
Amaninnnn amaninnn oglen mi bol bolll salaata veee bol boll yoğurt yiyecegummm kaptanicemmDelyDoly pazar öğle yemeğinin yanına kabak oyacağı kargoluyorummmmm ...
Baktıkça beni hatırlarsınnnnnn
Amaninnnn amaninnn oglen mi bol bolll salaata veee bol boll yoğurt yiyecegummm kaptanicemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?