Hayırlı günler hanımlar güzel bir gün dilegiyle
Kayınvaliden eşini kayırmıyor mu saraycam. Evlat ya. Oğlum sen yoruldun uyu demiyor mu mesela :)
Ay abla ısırasım geliyor seni yaaaaaaa. Çok tatlısın
O müzik çok güzel gaza getiriyor ya. Bi de YouTube da policeman diye bi şarkıda dans eden kızlar var, o da güzel mirjam :)
Ayıntap yap dicektim. Sen hemen alt mesajda yazmışsın zaten. Kullanan yoksa, güzel olur.. Benim saçım gibi dökülen yoktur bu arada :) Doğuma kadar nasıl gürleşti. Şimdi 6da 1i kaldı sanırım
Hayırlı günler hanımlar güzel bir gün dilegiyle
Canım bulabildin mi kullanıcı adı değiştirmeyi yazdım nasıl yapılacağını ?
Bulamadım kaptanım arıyorum beceremediö herhalde
Geldim geldim bekle beni
Kaptanım nickimi değiştirmek istiyorum böyle deşifre olabilirim sankim bide herkes ler çok esrarengiz çoğunuzun adını bile bilmiyorum böyleside güzel tabii
Kaptanım nickimi antepya olarak değiltirmek istiyorum antebin eski adı bu arada milyonlarca insan var antepte şehrimin bilinmesinde bi sorun yok be yapmam gerek canım
Haa bide kilıdaşum üzümdwn rakibem nanadanda ilham aldım dökülüyor ama menim saçım kelmi
Bu bir tevafuk muuu ? iki rakip fatma ile lunya aynı anda takıma girip mesajımı beğenmişşşşşşş....
Bakalım ilk cevap hangisinden gelecek ? totem yaptımmm ilk kim yazarsa yarışı o kazanacak
Eki Görüntüle 1979657
Fatma önce yukarıda kullanıcı adını tıkla ... ordandan da kişisel bilgilerinizi tıkla ....
Eki Görüntüle 1979658 sonra açılan sayfada solda ayarların altında kullanıcı ismi değiştir var onu tıkla .... istediğin ismi açılan kutuya yaz .
Emziren anne hamis anne öğle kahvaltı yemeği . Ekmek koydum ausum olmuş mu Eki Görüntüle 1979655
Geldim geldim bekle beni
Hep aynı nicki yenmeyeyimmmm değiştir değiştir
Ben? Ben mı? Ben?
Dün akşam dükkanı erken kapattımtamı tamına 11 saat uyumuş biri olarak susuyorum
Bu arada değil ilk mesajı , 10 mesajı Fatma ablam yazsa bile yinede beni yenemez
Kaptanım cevap ortada cuma ne olacağı bak test ettin onayladı n
Nanam hadi canım ağlama gel ablana yaşın küçük seninde yeneceğin hafralar gelecek
Ablam ne zaman yenildiğini yüzüne vurdum? 3 defa acı şekilde yenildin bak diyor müyümKaptanimiz bizim yarışta senden bi tahmin alalım bu seferde yenilir sem Nana'nın dilinden kurtulamam
Menümü yazıp , rakibemin menüsünü elestireyim
Menü
Kahvaltı; 2 dlm kızarmış tb ekmeği, 1 dlm süzme peynir, 1 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, 4 çeri domates ve yeşil çay.
Ara; sade kahve.
Öğlen; tavuklu salata, cacık, 1 dlm tb ekmeği.
Ara; yarım diyet bisküvi, 1 bardak süt.
Akşam; kıymalı kabak yemeği, yoğurt, yeşil salata ve 1 dlm tb ekmeği.
Su; 2.5 lt
Spor; 45 dakika yürüyüş, 1 saat plates.
Ahu060812
Antepia27
Ablam ne zaman yenildiğini yüzüne vurdum? 3 defa acı şekilde yenildin bak diyor müyüm
Yeniyorum ayol ne yapayım, yeniyorum, yeniyorum , Fatma ablayı yeniyorum
En az bir hafta söylerim bak ona göre hazırlan
Fazlası olsa ne olur, benim bölünecek kilom az bir kere , hepsini dusundum benEfsane menü ...
Sporda şahaneeee ....
Fatmanın tek artısı verecek kilosu çok , ha diyince 1 kg gidiyor zaten ondan da ... senden giden bir kilo fatmanın yüzdeyi 2 ye katlıyor işte
Fazlası olsa ne olur, benim bölünecek kilom az bir kere , hepsini dusundum ben
Da Vinci nin şifresini de versen beni yenemezBende düşündüm merak etme ... hatta fatmaya tüyoda verdim dünişi zor ama imkansız değil .
Şimdi bana ekmeği kestirip pro yaptirtmayinFatmam şimdi bir yüzde hesapladım da lunya dediği gibi 1 kilo üzeri verirse senin de 2 kilo üstü vermen gerekiyor ...
Bilemedim ... onun kilosu az ... tekrar 1.5 kilo gibi verebilir mi ? Ama sen istersen tekrar 2.5 verirsin sanki ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?