Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sende çok tatlusın canım kalp kalbe karşı

N Nana canım rakibem nerelerdesin menümle sporumu görünce yazacak halin kalmadı mı yoksa ay smiley nereye gitti gülen emoji
Geldim geldim bekle beni

Hep aynı nicki yenmeyeyimmmm değiştir değiştir

Nare83 kilo almak için uğraşanların başlıkları var kk da ... gidip sevabına bir el mi atsak onlara

N Nana balımmmm ... ne yedin ne spor yaptın bakayım dün ?

Yoksa cız coz yedin de fatma görmesin diye mi yazmadın

Ben? Ben mı? Ben?
Dün akşam dükkanı erken kapattım tamı tamına 11 saat uyumuş biri olarak susuyorum
Bu arada değil ilk mesajı , 10 mesajı Fatma ablam yazsa bile yinede beni yenemez

Bu bir tevafuk muuu ? iki rakip fatma ile lunya aynı anda takıma girip mesajımı beğenmişşşşşşş....

Bakalım ilk cevap hangisinden gelecek ? totem yaptımmm ilk kim yazarsa yarışı o kazanacak

Kaptanım cevap ortada cuma ne olacağı bak test ettin onayladı n
Nanam hadi canım ağlama gel ablana yaşın küçük seninde yeneceğin hafralar gelecek

Fatma önce yukarıda kullanıcı adını tıkla ... ordandan da kişisel bilgilerinizi tıkla ....

sonra açılan sayfada solda ayarların altında kullanıcı ismi değiştir var onu tıkla .... istediğin ismi açılan kutuya yaz .

Menümü yazıp , rakibemin menüsünü elestireyim

Menü
Kahvaltı; 2 dlm kızarmış tb ekmeği, 1 dlm süzme peynir, 1 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, 4 çeri domates ve yeşil çay.

Ara; sade kahve.

Öğlen; tavuklu salata, cacık, 1 dlm tb ekmeği.

Ara; yarım diyet bisküvi, 1 bardak süt.

Akşam; kıymalı kabak yemeği, yoğurt, yeşil salata ve 1 dlm tb ekmeği.

Su; 2.5 lt

Spor; 45 dakika yürüyüş, 1 saat plates.
Ahu060812

Antepia27

Emziren anne hamis anne öğle kahvaltı yemeği . Ekmek koydum ausum olmuş mu Eki Görüntüle 1979655

Kepek ekmek doğru tercih ...

Bu şekilde 1 ya da 2 dlm sabah rahatlıkla yiyebilirsin .

hep aynı ismimi yenmemeyeyim miiii ayyyyy gülmekten 500 gr verdim kesinnnnnn

Kaptanım cevap ortada cuma ne olacağı bak test ettin onayladı n
Nanam hadi canım ağlama gel ablana yaşın küçük seninde yeneceğin hafralar gelecek

Kaptanimiz bizim yarışta senden bi tahmin alalım bu seferde yenilir sem Nana'nın dilinden kurtulamam
Ablam ne zaman yenildiğini yüzüne vurdum? 3 defa acı şekilde yenildin bak diyor müyüm
Yeniyorum ayol ne yapayım, yeniyorum, yeniyorum , Fatma ablayı yeniyorum
En az bir hafta söylerim bak ona göre hazırlan

Efsane menü ...
Sporda şahaneeee ....

Fatmanın tek artısı verecek kilosu çok , ha diyince 1 kg gidiyor zaten ondan da ... senden giden bir kilo fatmanın yüzdeyi 2 ye katlıyor işte

Ablam ne zaman yenildiğini yüzüne vurdum? 3 defa acı şekilde yenildin bak diyor müyüm
Yeniyorum ayol ne yapayım, yeniyorum, yeniyorum , Fatma ablayı yeniyorum
En az bir hafta söylerim bak ona göre hazırlan

Antepia27 ver şu 2.5 kiloyuuuuuuu ..... 2.5 tan aşağısı bu zayıf lunyanın yüzdesinden kurtarmaz seniii

Efsane menü ...
Sporda şahaneeee ....

Fatmanın tek artısı verecek kilosu çok , ha diyince 1 kg gidiyor zaten ondan da ... senden giden bir kilo fatmanın yüzdeyi 2 ye katlıyor işte
Fazlası olsa ne olur, benim bölünecek kilom az bir kere , hepsini dusundum ben

Şimdi bana ekmeği kestirip pro yaptirtmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…