Ha onu diyorsun, hergun deyince ekmek sandım
Sanada ablacimİyi pazarlar hAnımlar
DelüüüüGideyim birazdan yürüyüş yapayım gerisiniAntepia27 ablam düşünsün , daha cumaya balkon konuşması hazırlayacağım işim çokkkk
2 hafta sonrada hop geri alırım, ekmeksiz sonrasından çok tırsıyorummDelüüüü
hakkat nanik kız sen ekmegi kessen bu sporla 2 haftaya 5 li rakamlara inersin ha
Hahaaa daktır in fikis sorusu
Ya bilmiyorum ki
Mangal elimizde patladı efenim...
Yine protein yerim benim organizatör iste gelsin de bi market yapicam bişeyler ayarlarım artık
Ne yiyim , ne istersin
Lahmacun yiyim mi? Pide ?
Pizza yemem ben çok nadir ..
Iskender sevmem
Ama lavaş döner de yiyebilirim
HEE GÖRDÜM
74,3 demişsin hedefime..
çalışmalara başladım kaptanım.
tam tekmil emirlere hazırım gomutanım
Lunyaa ne yapsın sonra
Buldum buldum bulmam mı
İyi pazarlar hAnımlar
Tünaydın kızlarsonunda geçmişi bitirdim
Bugün anne ogul günü yapıcaz oglusumu sinemaya goturucem şirinlereordan kayinvalideye gidicez akşama görüşürüz
Ablam ne zaman yenildiğini yüzüne vurdum? 3 defa acı şekilde yenildin bak diyor müyüm
Yeniyorum ayol ne yapayım, yeniyorum, yeniyorum , Fatma ablayı yeniyorum
En az bir hafta söylerim bak ona göre hazırlan
Efsane menü ...
Sporda şahaneeee ....
Fatmanın tek artısı verecek kilosu çok , ha diyince 1 kg gidiyor zaten ondan da ... senden giden bir kilo fatmanın yüzdeyi 2 ye katlıyor işte
Antepia27 ver şu 2.5 kiloyuuuuuuu ..... 2.5 tan aşağısı bu zayıf lunyanın yüzdesinden kurtarmaz seniii
Fazlası olsa ne olur, benim bölünecek kilom az bir kere , hepsini dusundum ben
Bende düşündüm merak etme ... hatta fatmaya tüyoda verdim dünişi zor ama imkansız değil .
Da Vinci nin şifresini de versen beni yenemez
Şimdi bana ekmeği kestirip pro yaptirtmayin
Gideyim birazdan yürüyüş yapayım gerisiniAntepia27 ablam düşünsün , daha cumaya balkon konuşması hazırlayacağım işim çokkkk
Döner ye ... lavaşsız
Hindi fileto alsana marketten ... güzel pro .. ızgara yaparsın benim gibi(tost makinesinde :)) yanında da salata ...mis misssss
Bu hafta 1. olduk çoştuuk yine şerim ... tabii ki haftaya da olalım dedik
Onu yazarken düşündüm de :)))) dedim 58 olur ne olur
Ne mesut bir gün senin için , yani akşammesafeli ol şu kadına .
Çok yemee bir de
Fatmaaaaa ben sana güveniyorum , sen bu hafta o balkon konuşmasını yapacaksın ... bu hafta ki performansını tekrarlasan yeter sana 105 e geeeeeel yani , yaklaş 105 eeee ..Hiç demedin zaten 3kere yenildim nerdeyse 4 . hazırlanıyor um
desemmmmmmm inanma
yarış tam gaz devam ediyor
Hiçte güzel değil bir kerem hele sporu desen ayyyyy yorum bilem yapulmaz
Kaptanım ameliyat için günmü alsambu nana çok fena o duymadan bana tüyo ver kaptanım bi de balkonda konuşup cümle aleme duyueacak
Bizim dw verilecek kilon muz çok
Aynen kaptanim zor ama imkansız değil
Tabiii tabiii hazırla sen spor diyet yaparken biz armut topluycaz
Balkon konuşmanı duyar gibiyim ben kim Fatma ablamı yenmek kim vi cahilliktir yarışa girdim hatamı anladım büyüksün abla
Aaaa gidip alayım valla süper fikir binde vardı dimi?
Fatmaaaaa ben sana güveniyorum , sen bu hafta o balkon konuşmasını yapacaksın ... bu hafta ki performansını tekrarlasan yeter sana 105 e geeeeeel yani , yaklaş 105 eeee ..
Vardır herhalde canım , tek girmediğim marketler zinciridir kendisi .
Ablamla 4 günlük mu yapsam bende
Yarın mı başlasak
ecemavi kesin yapmalı bence ... ilk kez yapacak .. şu an artısı da var ... vücut bu güzel diyete hemen cevap verecektir ...
Bence eceden kesin en az 1.8 gider bu 4 günlükle ...
Eeeee sende ona refakat et..yol bilmez iz bilmez şimdi :))) senden de 800 grgitse öpüp başımızın tepesine koyarız , he miii ?
Aynı şey canım lakin koydekiler biraz kart oluyor.satilanlar taxecik.yıkarken elimi yakmiyor değil.ama benim damak zevkime çok uygunkelebekolacam ısırgan hiç yemedim merak ediyorum ama bizim köyde vardı değince kalındığı şısıriyordu aynı şeymı acaba?
Ausencia kız bende kalkıp yapayım bi duble kahve sabah nes içtim Kahvaltı yaptım wc ye gittim tesadüf mü yoksa @Daydream- dediği gibi kahve etkisini bilemedim belki sabah yürüme öncesi bi kahve içerim
Aynı şey canım lakin koydekiler biraz kart oluyor.satilanlar taxecik.yıkarken elimi yakmiyor değil.ama benim tam ak dev kime çok uygun
Birisi bimde var demişti sanki
Niyeki...
Alışveriş isteğimi köreltiyor :))))))))
Yapak hadi yapak
Yarın mı başlasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?