Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

N Nana diyet buskivi demişsin ya
Onu demek istedim biz onlara sunta diyozda sen baya yiyorsun ekmek kilo gidiyorsa yenir tabiki de
Ha onu diyorsun, hergun deyince ekmek sandım
İkindi zamanı ara öğününde süt veya yoğurtun yanında 1 porsiyon meyve/ 7-8 badem veya fındık/yarım paket diyet bisküvi oluyordu, meyve olmadığında 1 paket alıyorum 2 gün ara öğün olmuş oluyor
Bu arada altınbaşak alıyorum.

Tünaydın kızlar sonunda geçmişi bitirdim
Bugün anne ogul günü yapıcaz oglusumu sinemaya goturucem şirinlere ordan kayinvalideye gidicez akşama görüşürüz

Döner ye ... lavaşsız

Hindi fileto alsana marketten ... güzel pro .. ızgara yaparsın benim gibi(tost makinesinde :)) yanında da salata ...mis misssss

HEE GÖRDÜM
74,3 demişsin hedefime..
çalışmalara başladım kaptanım.
tam tekmil emirlere hazırım gomutanım

Bu hafta 1. olduk çoştuuk yine şerim ... tabii ki haftaya da olalım dedik

Lunyaa ne yapsın sonra

Buldum buldum bulmam mı

Onu yazarken düşündüm de :)))) dedim 58 olur ne olur

İyi pazarlar hAnımlar

Tünaydın kızlar sonunda geçmişi bitirdim
Bugün anne ogul günü yapıcaz oglusumu sinemaya goturucem şirinlere ordan kayinvalideye gidicez akşama görüşürüz

Ne mesut bir gün senin için , yani akşam mesafeli ol şu kadına .

Çok yemee bir de

Ablam ne zaman yenildiğini yüzüne vurdum? 3 defa acı şekilde yenildin bak diyor müyüm
Yeniyorum ayol ne yapayım, yeniyorum, yeniyorum , Fatma ablayı yeniyorum
En az bir hafta söylerim bak ona göre hazırlan

Hiç demedin zaten 3kere yenildim nerdeyse 4 . hazırlanıyor um
desemmmmmmm inanma
yarış tam gaz devam ediyor
Efsane menü ...
Sporda şahaneeee ....

Fatmanın tek artısı verecek kilosu çok , ha diyince 1 kg gidiyor zaten ondan da ... senden giden bir kilo fatmanın yüzdeyi 2 ye katlıyor işte

Hiçte güzel değil bir kerem hele sporu desen ayyyyy yorum bilem yapulmaz

Antepia27 ver şu 2.5 kiloyuuuuuuu ..... 2.5 tan aşağısı bu zayıf lunyanın yüzdesinden kurtarmaz seniii

Kaptanım ameliyat için günmü alsam bu nana çok fena o duymadan bana tüyo ver kaptanım bi de balkonda konuşup cümle aleme duyueacak

Fazlası olsa ne olur, benim bölünecek kilom az bir kere , hepsini dusundum ben

Bizim dw verilecek kilon muz çok

Bende düşündüm merak etme ... hatta fatmaya tüyoda verdim dün işi zor ama imkansız değil .

Aynen kaptanim zor ama imkansız değil

Da Vinci nin şifresini de versen beni yenemez

Şimdi bana ekmeği kestirip pro yaptirtmayin

Gideyim birazdan yürüyüş yapayım gerisini Antepia27 ablam düşünsün , daha cumaya balkon konuşması hazırlayacağım işim çokkkk

Tabiii tabiii hazırla sen spor diyet yaparken biz armut topluycaz

Balkon konuşmanı duyar gibiyim ben kim Fatma ablamı yenmek kim vi cahilliktir yarışa girdim hatamı anladım büyüksün abla

Aaaa gidip alayım valla süper fikir binde vardı dimi?

Fatmaaaaa ben sana güveniyorum , sen bu hafta o balkon konuşmasını yapacaksın ... bu hafta ki performansını tekrarlasan yeter sana 105 e geeeeeel yani , yaklaş 105 eeee ..

Aaaa gidip alayım valla süper fikir binde vardı dimi?

Vardır herhalde canım , tek girmediğim marketler zinciridir kendisi .

Birisi bimde var demişti sanki

Niyeki...

Ablamla 4 günlük mu yapsam bende

Yapak hadi yapak

Yarın mı başlasak

Aynı şey canım lakin koydekiler biraz kart oluyor.satilanlar taxecik.yıkarken elimi yakmiyor değil.ama benim damak zevkime çok uygun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…