Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tuhaf bi gün 9:30 da kahvaltı yaptım
Eşim 12 de gelirim dedi ortada yok henüz. .
Açta değilim, tokta değilim ama bi arandim bişeyler yemek için

1 yumurta hasladim yedim

Sonra dedimki aslında akşam öğünü olarak iki yumurta haslasam 10 numara pro menüsü olur dedim

Tmm dir bebek .yarin sabah itibariyle 4 günlük yapıyoruz. ecemavi

Bence de güzel olur ..evdekilere yemek varsa hele ... hindiyi de sonra yaparsın .
Haşla yumurtanı gıdıkla dur bugün

Bende sabah yedim 2 haşlanmış ... nasıl da tok tutuyor mübarek

Bence de güzel olur ..evdekilere yemek varsa hele ... hindiyi de sonra yaparsın .
Haşla yumurtanı gıdıkla dur bugün

Bende sabah yedim 2 haşlanmış ... nasıl da tok tutuyor mübarek

Yok bugün için değilde hafta boyunca diye düşünmüştüm. .. bugün yemek yok ya hiç evde onlarda kahvaltilik yer belkim bilemiyorum. .... miskin bi hafta sonu geçirdim kabul ediyorum. ...

Ay şu instagram da ecede abarttı kadın ya iyi hoş verdin 40 kilo ablada ne bilim biz verdik, aldık birdaha veriyozzz abartıyorum hiç haha ay kıskançmiyim neyim

Yok bugün için değilde hafta boyunca diye düşünmüştüm. .. bugün yemek yok ya hiç evde onlarda kahvaltilik yer belkim bilemiyorum. .... miskin bi hafta sonu geçirdim kabul ediyorum. ...

Gıdıkla yazmışım yaaaaa

Bende miskinim bugün kardeşşş ...

Ama şimdii spor zamanıııııııııı kalk beraber yapak

Yarın başlıyoruz o vakit sen biliyorsan ayrıntısı dan bahset kahve varmı kahvede

Kahve içmiştim ben ama sade kesinlikle .
aebenin paylaştığı liste dışına çıkmıyorsun . bol su içiyorsun . püf nokta yok :) harici bir şey yeme bire bir uy ...gitsin 2 kilo 4 günde
Ay bu mesajı okuyamıyorum gözlerime bisiy oldu aman tanrimmm

Gözlerin mi gıdıklandı şekerimmmmm ... amaaaaaan sen binsen koşu bandına ben binsem bisiklet tepesine ne gadaaaan güzel olurdu ...belki sabaha 67.0 olurdunnnnn ...peeeeh nerdeeeeeeeee

Bu mesaja bakarken geçmişinize baktım senin takıma ilk selam verdiğin gün merak ettim kim kaç kilo vermiş diye biraz okudum günler kralicesi iyi vermiş saydın 700 vermiş betulina sanırım 900 vermiş kelebekolacam

Kahvaltı 2 yumurta ekmek yok

Canım 1. ve 2. gün ...

Uyandın iki haşlanmış yumurta yiyorsun kahvaltı bitti :)))) yeşil çay içiyorsun tabii ...

5 saat ara ile öğün yapıyorsun .

Öğlen geldi ton balıklı yeşil salata yanında bir kase yoğurt ...

Akşam oldu bir kase çorba yanında yoğurt ...

Gün içinde bol su .... hoooop bitti 2 gün .....

3. ve 4. gün ....

Kahvaltıda 1 adet meyve ve 1 kase yoğurt , hamdolsun doyduk diyip kalkıyorsun :)

öğle 4 köfte kadar et ve salata ...

akşam 2 tavuk bud ve salata ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…