- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Mazoşitim bu araEldiven siz mi yıkıyorsun
Bende deneyim diyordum bulamadım nemarkette ne pazarda yok yok
Hahaaa ne güzel işte paran cebinde kalır
Değnek gibi konuştun ...mis gibi market neyini beğenmiyorsun der
Tmm dir bebek .yarin sabah itibariyle 4 günlük yapıyoruz.ecemavi
Tuhaf bi gün 9:30 da kahvaltı yaptım
Eşim 12 de gelirim dedi ortada yok henüz. .
Açta değilim, tokta değilimama bi arandim bişeyler yemek için
1 yumurta hasladim yedim
Sonra dedimki aslında akşam öğünü olarak iki yumurta haslasam 10 numara pro menüsü olur dedim
Bence de güzel olur ..evdekilere yemek varsa hele ... hindiyi de sonra yaparsın .
Haşla yumurtanı gıdıkla dur bugün
Bende sabah yedim 2 haşlanmış ... nasıl da tok tutuyor mübarek
Yok bugün için değilde hafta boyunca diye düşünmüştüm. .. bugün yemek yok ya hiç evde onlarda kahvaltilik yer belkim bilemiyorum. .... miskin bi hafta sonu geçirdim kabul ediyorum. ...
Gıdıkla yazmışım yaaaaa
Bende miskinim bugün kardeşşş ...
Ama şimdii spor zamanııııııııııkalk beraber yapak
Yarın başlıyoruz o vakit sen biliyorsan ayrıntısı dan bahset kahve varmı kahvede
Ay bu mesajı okuyamıyorum gözlerime bisiy oldu aman tanrimmm
Kahve içmiştim ben ama sade kesinlikle .
aebenin paylaştığı liste dışına çıkmıyorsun . bol su içiyorsun . püf nokta yok :) harici bir şey yeme bire bir uy ...gitsin 2 kilo 4 günde
Gözlerin mi gıdıklandı şekerimmmmm ... amaaaaaan sen binsen koşu bandına ben binsem bisiklet tepesine ne gadaaaan güzel olurdu ...belki sabaha 67.0 olurdunnnnn ...peeeeh nerdeeeeeeeee
Bu mesaja bakarken geçmişinize baktım senin takıma ilk selam verdiğin gün merak ettim kim kaç kilo vermiş diye biraz okudum günler kralicesi iyi vermiş saydın 700 vermiş betulina sanırım 900 vermişİlk 2gün .
Sabah : 2 yumurta
Öğlen: tonlu salata . Yogurt.
Akşam : 1 kase çorba . Yogurt
3. Ve 4 günler
Sabah : meyve . Süt/ yogurt.
Öğlen : 4 köfte kadar et . Salata
Akşam : tav. 2 but . Salata .
Günde 3 lt su
2 kupa yeşil cay .
Bi arkadaş gurubunda Diyetisten hanım yazdı . Takılan ve hızlı vermek isteyen için veriyormuş bu listeyi .2 kilo verdi herkes dedi . Tanıdıklarımda yaptı onlarda güzel sonuç aldı canım
Kahvaltı 2 yumurta ekmek yok
Bu mesaja bakarken geçmişinize baktım senin takıma ilk selam verdiğin gün merak ettim kim kaç kilo vermiş diye biraz okudum günler kralicesi iyi vermiş saydın 700 vermiş betulina sanırım 900 vermişkelebekolacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?