Canım hayırlı olsun hamilelik inGünaydın millet
Mutlu pazarlar olsunnn.
Ayy canımmm sağol duanı eksik Etme. Güzel kalbin tebriğin beni mutlu etti.T
Canım hayırlı olsun hamilelik in
Valla masum ben kahvenin wc etkisini cok yasadim bunyeye gore degisir elbette ama denemene deger..@kelebekolacam ısırgan hiç yemedim merak ediyorum ama bizim köyde vardı değince kalındığı şısıriyordu aynı şeymı acaba?
Ausencia kız bende kalkıp yapayım bi duble kahve sabah nes içtim Kahvaltı yaptım wc ye gittim tesadüf mü yoksa Daydream- dediği gibi kahve etkisini bilemedim belki sabah yürüme öncesi bi kahve içerim
Ev temizligi yeni bitti bende bittim offff ..hava cok soguk ...ayagim gece cok agridi bugunde spor yapmayacam cunku sisiyor yuklenince bugunde temizlik yaptim cook ayakta kaldim yarin yaparim son 3 gun spor yaparim artik cumada yapmistim..bu haftayi 4 gunluk sporla kapatacak gibiyim....
Gidip dus alayim daha ne yiyecegime karar vermedimmm..ama acimmm...
Türk milletinin çay kolikliğini bilirimde bu kadar kahve bagımlısı oldugunu bilmezdim
Ben normaldede içmem .
Fazla içmeyin o vakit en fazla benmi verdim bu listeyle ??
Kahve içmediğim için olabülürmü aceba ?
Sanırım diyetisyende içmeyin yeşil çay haricinde demişti . Hatun hala bu mahallede oturuyorsa sorayım bi .
Aklı.a ne geldi ben ton balığını nasıl yiyeceğim yerine bir alternatif var mı
Arabistan da çok yaygimdy ağzima surmedim Arafat'a çıkarken hacılara yol için vermişlerdi aç kalmayı tercih ettim muz ve yoğurt yedim onları buldum
Çayda içiyorum kahvede nes içmem ama Türk kahvesi içerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?