Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Eşim istenbulda akşama dönecek inş . Büyük kızımın arkadaşları geldi , onlara bişiler hazırladım . Bende az derslere bakıp yürümeye çıkayım hava pekde soguk ama .

Kizlarrrr. Nasıl lapa lapa kar yağıyor. Okula geldim bi de . . Akşam ne pisirsem dün market alışveriş ı yapıldı . Karnabahar patlıcan kabak pırasa .bu 4 lu 4 guné yetr bugün ıspanak yapiyim yemegini. başka ne yapsam

Aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor lütfen daha Sonra tekrar deneyin...
S.o.s
Kızlar dün çok yoğundu okudum ama yazamadım dün okuldan aldım çocukları dişçiye gittik ordan avm yollarda büyük anne karnım ağrıyo diye diye gezdik avm de , yolda kustu gezdiği yediği zehir oldu Sonra kv de uyudu kalktı kustu Sonra evde bidaha Sonra uyudu sabah oh dedim son numara da atlattı derken bu sefer benim adam başladı kalkmadı öğlene kadar off dört bi yanımı hastalar bastı psikolojik baskı yapıyorlar ben hasta olsam bana kim bakacak

Valla masum ben kahvenin wc etkisini cok yasadim bunyeye gore degisir elbette ama denemene deger..

Ev temizligi yeni bitti bende bittim offff ..hava cok soguk ...ayagim gece cok agridi bugunde spor yapmayacam cunku sisiyor yuklenince bugunde temizlik yaptim cook ayakta kaldim yarin yaparim son 3 gun spor yaparim artik cumada yapmistim..bu haftayi 4 gunluk sporla kapatacak gibiyim....

Gidip dus alayim daha ne yiyecegime karar vermedimmm..ama acimmm...

Ay bende açım ada , bu dolabına bakıyorum hiç bisiy beğenmiyorum

Çayda içiyorum kahvede nes içmem ama Türk kahvesi içerim

Aklı.a ne geldi ben ton balığını nasıl yiyeceğim yerine bir alternatif var mı
Arabistan da çok yaygimdy ağzima surmedim Arafat'a çıkarken hacılara yol için vermişlerdi aç kalmayı tercih ettim muz ve yoğurt yedim onları buldum

Gebrdim 30 dk zumba cardio karisik 30 dakika epiliptik bisiklet surdum abcaklarim titriyoo kizlarr

Menü yazayım otururken
Sabah 1 kupa nescafe

Kahvaltı
5 dlm sucuk
1 dlm peynir.
4 zeytin
Biber kavurma

Ara.
1 haslama yumurta

Aksam
2 yumurta 5_6 yaprak Marul la salata
(Yag ve baharatla senlendirdim)
1 kk kaşar
1 bardak ayran

1.5 lt su
1 lt detoks suyu
Kahve çay vs.

Hadi ben kalkayım,
Poğaça, kek yapmaya
o arada spor saatim gelir spor yaparım
Sonra duş al çocukları yikA

Akşama gelirim

Ahu060812

Pazar Spor Bildirimi

45 dk kondisyon bisikleti interval .

30 dk pilates

15 dk ağırlık kol ve plank ile bitiriş ... Toplam süre 90 dk .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…