Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

dabi , dabi hayal kurmak güzeldirrrr, ha sen ne yemiştin kurufasulye dim
bende bir legen salata ton balıgı yedimde şimdi

ayyy sen yürekmi yedinn yahuuuu
seni bu halde görücem haftayaaaa ikili yarışada varım bul yandaşını gel

burda işler iyice kızışmış bakıyorum.

sormaaa bu iş karakolda bitecekkk gibi ahahaha

Owww yusuf pasama afiyet olsun . En sevdiğimden

haftaya görüşürükkkkk
Şimdiden sana 1 kilo soğan yolluyorum, ağlarken soğan doğradım dersin anca o yeter o kadar göz yaşına

ayyy sen yürekmi yedinn yahuuuu
seni bu halde görücem haftayaaaa ikili yarışada varım bul yandaşını gel
Kız aynaya bakmışsın, benim haftaya sekil belli bknz;

Tembel rakibem Antepia27 ablamda kabul ederse onunla oluruz (Fatma ablam sen korkma Ben senin yerinede kilo veririm)

Owww yusuf pasama afiyet olsun . En sevdiğimden
Verooo hemen değiştirmişsin fotoyu inşallah kızın olur bi kız bi oğlan Rabbim hayırlısını nasip etsin.ama oğlan olursa da oğluna iyi olur oynarlar.benim oğlum çok istedi erkek kardeş.
Söyledinmi ailene ne dediler

Bebetom istemedi zaar. Mezun koruma kapismasinı

şu günler su gibi geçsede şu lunya cevabını alsaaa

He YA hoşuma gitti . Ne güzel de sarmalamis kardeşinı. Ben de kız isterim lakin gene erkek olacak gibi hissediyorum. İkisi de basim ustune söyledik iki aileyede beklioduk senden zaten dediler.

sevene can feda ,sevmeyene elvada

çiçek abas sahnesi gibi oldu burasıııı

ben sustum kilollar konuşacakkkk cınımmmm
kendine teselli için bi omuz araaa
Ausencia ablam bana söz ver haftaya cuma Nare83 ve @_SARAYCA_ a moralleri duzelsin diye parti yapacagiz ama maskeli olsun ki utandıkları belli olmasın

Kilo vermek için nasıl bir egzersiz yapmalıyız?
Daha orta derecede bir yürüyüş, kendimizi aşırı derece yorarak değil. Onun da bir formülü var. 220 eksi yaş. Bunun yüzde 50’si minimum egzersiz dozu. Yüzde 50’si canlandırma eşiği denen yer. Örneğin 40 yaşında bir kişi 220’den çıkardığımızda 180. 180’in yarısı yani 90 nabız hızı, o kişi için hiçbir şeyin başlamadığı bir nokta. 90’dan yola çıkarak 95’lere geldiğinde hafif hafif yağ yakımı başlıyor. Biraz daha üzerine çıktığında yağ yakıyor ama daha da aşırıya kaçtığında o zaman vücudun yağ yakımı değil kas kütlesi geliştiren bir egzersize dönüşüyor. Yani çok fazla efor sarf ediyor ve kas kütlesi artıyor. Bu kas artışı da zaten kilo almak demek.

Kas yaparsak kilo mu alırız?
Evet, 1 kilo kas yapmak 4 kilo almak anlamına geliyor. Çünkü kas çok su tutan bir kütledir. 1 kilo kas 2.7 kilo su tutar. Hep duyarız ya kısa sürede aşırı kilo verdi diye… Burada da tehlike ters yönlü. Kişi kas kütlesinden kaybeder. Çünkü kas kütlesi vücut için önemlidir. Kalbimiz de kaslardan oluşur ve aşırı kilo kayıplarında vücudun tüm kasları, hatta kalp kasları da zarar görür. Diyet sırasında hastanın kilosuna bakmak değil, yağ kas dengesine bakmak gerekir. Hızlı kilo kaybederseniz metabolizmanız yavaşlar. Defalarca şok diyet yapan insanlar işte bu nedenle kilo veremez hale gelirler. Dolayısıyla yapılması gereken, kişinin diyet öncesinde mutlaka bir dahiliyeci ya da endokrinolojik muayeneden geçmesi. Sonrasında vücut analizi ve metabolizma hızı ölçümü yapılmalıdır. Çünkü eğer metabolizma hızı ölçülmezse kişi diyet yaparken de şişmanlayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…