Yok yok ben yanlış tanımam, en son 100 Gr verebilmiştin doğru muyum1 bardak az su icsem yenerim seni
haftaya görüşürükkkkk
@ada81 kankam haftaya @Daydream- ve @kelebekolacam a karşıyız ona göre kuzum, hemoroidine bir çare bul acilinden.
ben bireysel olarakNare83 a karşıyım, yeneceğim gibi bir his var tabi
haftaya rakip olarak nana N Nana ya teklif ettim ama sanırım tırstı, cevap yok. o zaman Antepia27 ya talibim haftaya ne dersin fatmam
Boyumun ölçüsünü alabileceğine emin misin saraycam, Everest her yiğidin harcı değildir
Neyyy sen benim güzelim nickimi beğenmiyor muydun
Şimdi beni cirkeflendirmeyi başardınkız seni havada karada yağlarımla yenerim
Bu ikinci teklif alışım , illada herkes gel benide yen benide yen diyorsen masumla bu hafta yarıştı ben Fatma ablamla, sizi toplu yeneyim beni yormayin, ikili yapabiliriz ben Fatmayla
burda işler iyice kızışmış bakıyorum.
Owww yusuf pasama afiyet olsun . En sevdiğimdenUçmaaaaak güzeldiirrrrrrr ama patlamadan
He heeee yemezleeer .. tam gaz devam ediyor ..onun hedef Mayıs .... az kaldı güne ...Aaaaa az kaldı demişken 23 Nisana da az kaldı
S......gle .... cızlar şifreli .
Bizim bizden başkası ile işimiz yok napak yavrum ..... diğer takımlardan mı rakip bulayım size
Kahvedir o kahveeeee....
Artılar tez elden temizleneeeee .... bu hafta toplu uçuş vaaaarkimsenin uçağı rötor yapmamalı .
3 küsr verdi tatlım da , belde incelme inanılmazdı 4-5 cm ... göbekte ona yakın ...
Anaaaam kime yollasam cesaret edip yapamadı tatlım .... sende antin kuntin istemem dedin ya .... en antin kuntinsiz 3 no .. yollayım hele. Değnek 10 u yapmıştı .
Şimdiden sana 1 kilo soğan yolluyorum, ağlarken soğan doğradım dersin anca o yeter o kadar göz yaşına
haftaya görüşürükkkkk
Kız aynaya bakmışsın, benim haftaya sekil belli bknz;ayyy sen yürekmi yedinn yahuuuu
seni bu halde görücem haftayaaaa ikili yarışada varım bul yandaşını gel
Verooo hemen değiştirmişsin fotoyu inşallah kızın olur bi kız bi oğlan Rabbim hayırlısını nasip etsin.ama oğlan olursa da oğluna iyi olur oynarlar.benim oğlum çok istedi erkek kardeş.Owww yusuf pasama afiyet olsun . En sevdiğimden
Bebetom istemedi zaar. Mezun koruma kapismasinı07 - 14 Nisan Bireysel Kapışmalar
Bu hafta çetin geçen yarışlar olsun . O yüzden farkındaysanız kendim herkesi eşleştirmiyorum . Gönlü olan , gerçekten rakibini de kendini de biraz daha motive etmek için gaza getirecek olanlar kendilerini seçiyor .
Kimler kimlere meydan okudu bakalım bugün ?
Ya da kimler orti olup beraber bu hafta baş koydu ?
İddialı İkili Kapışma
Antepia27 ....... N Nana ' ya karşııııııııı
4 Gün Diyeti Kapışması
@saydin78 ...... @DelyDoly ya karşııııııııı
@ecemavi ........... @kelebekolacam a karşıııııııııııııııı
Büyük Düello
@aeben ........ @_AYNURA_ ya karşıııııı
4 lü orti /morti Savaşı
Sağ köşede @ada81 ve @_SARAYCA_ ...... sol köşede @kelebekolacam ve @daydream- a karşıııııı
Cengaver İkilinin Kapışması
Nare83 ..... @_SARAYCA_ ya karşıııııı
Sen mi 59 Ben mi 69 Yarışması
@mimu88 ........ @Sekercikiz a karşııııı
Büyük Meydan Okuma
@Neshve ....... @ecemavi ye karşııııııı
İnsanoğlunun En Çetin Savaşı
Ahu060812 ............ @Nefsineee karşı
Varsa yeni meydan okumalar .. ki bence olsun ... onu da eklerim ....
Dediğim gibi yarışta olmak için olmak değil ... dişe diş gaz ve motive için
Şimdiden sana 1 kilo soğan yolluyorum, ağlarken soğan doğradım dersin anca o yeter o kadar göz yaşına
Kız aynaya bakmışsın, benim haftaya sekil belli bknz;
Tembel rakibemAntepia27 ablamda kabul ederse onunla oluruz (Fatma ablam sen korkma Ben senin yerinede kilo veririm )
Dedi kendine gelecek cevabı bilmeden saniyeler önce
şu günler su gibi geçsede şu lunya cevabını alsaaa
He YA hoşuma gitti . Ne güzel de sarmalamis kardeşinı. Ben de kız isterim lakin gene erkek olacak gibi hissediyorum. İkisi de basim ustuneVerooo hemen değiştirmişsin fotoyu inşallah kızın olur bi kız bi oğlan Rabbim hayırlısını nasip etsin.ama oğlan olursa da oğluna iyi olur oynarlar.benim oğlum çok istedi erkek kardeş.
Söyledinmi ailene ne dediler
Yahu ben ne yapıyorum, gerçekleri kaldıramıyorlar
Dedi kendine gelecek cevabı bilmeden saniyeler önce
sevene can feda ,sevmeyene elvada
çiçek abas sahnesi gibi oldu burasıııı
ben sustum kilollar konuşacakkkk cınımmmm
kendine teselli için bi omuz araaa
Hiii iyi. Beegendim sen de beni beğen firinda kabak mücver tarifi buldum onu yapcem
Ohh yarasın çok sağlıklı kiHiii iyi. Beegendim sen de beni beğen firinda kabak mücver tarifi buldum onu yapcem
Ausencia ablam bana söz ver haftaya cuma Nare83 ve @_SARAYCA_ a moralleri duzelsin diye parti yapacagiz ama maskeli olsun ki uyandıkları belli olmasın
Bknz; şimdiden bunyeyi hazırladı yenilmeye, en sevdiğim insan tipi gerçekçi olan@_SARAYCA_ cnm haydi terziye gidip kıyafetleirmizi diktirelimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?