Aus hatun daha bize umay listesi yolluycak hıhayyy bu sabah artıydı ama cumartesi günü de artıydı ki cuma yediğim bi levrekli salataydı...
kaç kilo verdi kaptanım? dün bi arkadaşıma gittim o da 3 kg verdi umayla eşini de tek günlük için zorlamış çocuğun beti benzi atmıştu :)
AaÇok cozutmadım akşamı erkenden kapadımBugün öğlen ne varsa sağlıklısını seçeceğim akşama tavuk çorbam var yanında sanırım ton balıklı salata yiyeceğim
Eee dur ben bunu bi düşüneyim eeeee seçtim seçtim nefsimi seçtim bu hafta onla yarışayım cuma dan haftaya kini açıklarım ama ben haftaya gözüne daktırımı kestirdimSen bu hafta düello istemiyor musunuz kardeşşş ?
Bi hafta şov yaptımmm bu hafta nadasa çekileyim yok heeeee
Bende öyle düşündüm canımBende 2 tane çıktı bir tanesi damaktan dolayı çıkamadı onu çektik mecburen onun ağrısını da 2-3 hafta çektim çok feci bilirim
Canım teşekkür ederimama sanırım sınav yaklaştıkça spor yapma imkanım azalıyor hafta sonu dışında pek bir şey yapamıyorum hafta içi de 1-2 gün anca yapabiliyorum o da 40 puan anca ediyor olmadı ben köşemde takılayım öylece iddaalı olmadıktan sonra yazmayı da sevmiyorum
Aha aha benimkilerde duruyor vallaBende de ... çok kıymetliler çıkarmadın meydana .. yarılacak falan dediler de ... elleşmiyorum hiç
Geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin hepinize ♡
Ahu060812 geçmiş olsun güzelima acil şifalar diliyorum
Ahu060812 spor kaptanım çok geçmiş olsun,acil şifalar dilerim
Sağolun kızlar binsene spordan hafif atlattım hep hastalıkları Buda öyle olur inşallah
Kaptan ben bu gazla havaya ucmayayim
Ama birincilik bende
He heeee yemezleeer .. tam gaz devam ediyor ..onun hedef Mayıs .... az kaldı güne ...Aaaaa az kaldı demişken 23 Nisana da az kaldıevett ama kendisi ara vercekmiş diyeteee
bennn kendime yeni bi rakip arayışına gireyim ahahah
Ne tatlısı yapcek acababen dé istiom
bizimde fiks menü cnm , o yüzden tonbalıgım yanımda geziyorum ben
kız aus ne kaptansın be bizi birbirimize kırdıra kırdıra zayıflattın yeminle yaa
Diyetisyen kızın evsahibi arkadaşım mesaj çektim bakalım o bulacakmı çay meselesine bi çare
Aklımda çok dazla içmeyin belki 1-2 br dediğini sanki hatırlıyorum
ayyy bu sabah artıydı ama cumartesi günü de artıydı ki cuma yediğim bi levrekli salataydı...
kaç kilo verdi kaptanım? dün bi arkadaşıma gittim o da 3 kg verdi umayla eşini de tek günlük için zorlamış çocuğun beti benzi atmıştu :)
Aus hatun daha bize umay listesi yolluycak hıh
bende istiyom 10 numarayı..az antin kuntinlide olabilir bana..Uçmaaaaak güzeldiirrrrrrr ama patlamadan
He heeee yemezleeer .. tam gaz devam ediyor ..onun hedef Mayıs .... az kaldı güne ...Aaaaa az kaldı demişken 23 Nisana da az kaldı
S......gle .... cızlar şifreli .
Bizim bizden başkası ile işimiz yok napak yavrum ..... diğer takımlardan mı rakip bulayım size
Kahvedir o kahveeeee....
Artılar tez elden temizleneeeee .... bu hafta toplu uçuş vaaaarkimsenin uçağı rötor yapmamalı .
3 küsr verdi tatlım da , belde incelme inanılmazdı 4-5 cm ... göbekte ona yakın ...
Anaaaam kime yollasam cesaret edip yapamadı tatlım .... sende antin kuntin istemem dedin ya .... en antin kuntinsiz 3 no .. yollayım hele. Değnek 10 u yapmıştı .
Sanma ki Lunya cirkef, Lunya psikolojik savaşıyor, Lunya karşıdakini ezikliyor ondan kaçacaklar, benim gibi harika yarışmacıya gözleri yemediği için hep bunlar bahane
Kııııız sen var yaaaaaa
Bir daha eşleşme yaparsam , herkes hmmmm lunya mı ? Şeyyyy ben birine bakıp çıkacaktım diyecektim
He he he gece erken yatsın uykuda geçerDelülükte çıgır açtın nanik .
Ay ne sinir bir kedi fatmanın yerinde ben olsam be yapar eder seni geçerdim
Kız napıyorsunuz, nana ben, hatırlamaz isen çaktırmadan devam etVay ablasinin gülü
Istedimmi igrenc otesi yagci olabiliyorum ya :))
Benden korktu, ben kendimi az oveyim dedim, baksam kendime başka birini bulayım diyor
Tamam zaten devam edeceğimSen yap canım ben puanlamıyorum sadece.sporla yorulan kaslar biraz ödem tutuyo ben kendimde denedim gördüm eliptik yapıyorum biraz da onun etkisi tabi.herkes kendini denesin sen spor yapmadığın birgünün ertesi günü tartıl bide spor yapınca bak bakalım artı oluyomu
geçmiş olsun kuzumEee dur ben bunu bi düşüneyim eeeee seçtim seçtim nefsimi seçtim bu hafta onla yarışayım cuma dan haftaya kini açıklarım ama ben haftaya gözüne daktırımı kestirdim
Bende öyle düşündüm canım
Aha aha benimkilerde duruyor valla
Sağolun kızlar binsene spordan hafif atlattım hep hastalıkları Buda öyle olur inşallah
Huhuuuu merhaba, benim rakibem hâlâ yok ortada, kaçtı gitti sanırım
Sanma ki Lunya cirkef, Lunya psikolojik savaşıyor, Lunya karşıdakini ezikliyor ondan kaçacaklar, benim gibi harika yarışmacıya gözleri yemediği için hep bunlar bahane
He he he gece erken yatsın uykuda geçer
Kız napıyorsunuz, nana ben, hatırlamaz isen çaktırmadan devam et
Benden korktu, ben kendimi az oveyim dedim, baksam kendime başka birini bulayım diyor
Tamam zaten devam edeceğim
Oynamıştır oynamıştır, kilo almıştır. Zaten bu yüzden gelemiyor şimdiOkurken benim psikolojim çöküyor vallafatma şu an ne halde kim bilir
Tartısı da oynamamış zaten
Oynamıştır oynamıştır, kilo almıştır. Zaten bu yüzden gelemiyor şimdiTembel kadın ayol ondan
Ayyy iki gun wc cikamadim simdi popomla ugrasiyom yine ufff kremleyip oturma banyosu yapup sarip sarmalayacam popomuDoğra doğra , koy buzdolabı poşetine at buzluğa ....
Günaydın bu arada
Ada canım gece yatmadan kayısılı çay içip yat. Sabahı çok rahat ediyorum iki seferdir. Dene derim canım. Geçmiş olsunAyyy iki gun wc cikamadim simdi popomla ugrasiyom yine ufff kremleyip oturma banyosu yapup sarip sarmalayacam popomu
of kankam geçmiş olsun, zorAyyy iki gun wc cikamadim simdi popomla ugrasiyom yine ufff kremleyip oturma banyosu yapup sarip sarmalayacam popomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?