Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Cok degismissin nan diyecegim eyip olmazsa

hanım hanım bana baksana sen
bende korkacak göz varmı

Oynamıştır oynamıştır, kilo almıştır. Zaten bu yüzden gelemiyor şimdi Tembel kadın ayol ondan

Ayyy iki gun wc cikamadim simdi popomla ugrasiyom yine ufff kremleyip oturma banyosu yapup sarip sarmalayacam popomu
Adaaa ya pohunu çıkarıyon yada çıkaramıyon işte bütün mesele bu.

Kız geçmiş olsun geçen hafta coştun hem ayağın şişti hem popo coştu sana yasaklayacam ha bi saatten fazla kardiyo
kıııızzz o kadar sporummm neredee beniiim cuma cumartessiii pazaaaarrr unuttun beni
kııız nasıl unuttum kağıdımda yazıyoda çeteleyı geçen haftadan alıntılıyom ya eklememişim hemen ekliyorum

Ausencia aus hatun kacirdigin mesaj ve etiket burda. Minnoş gonlumden kopmustu sana tas atmis satasmis idim.

ada81 kankam haftaya Daydream- ve kelebekolacam a karşıyız ona göre kuzum, hemoroidine bir çare bul acilinden.

ben bireysel olarak Nare83 a karşıyım, yeneceğim gibi bir his var tabi

haftaya rakip olarak nana N Nana ya teklif ettim ama sanırım tırstı, cevap yok. o zaman Antepia27 ya talibim haftaya ne dersin fatmam

geldim geldim
menümü vereyim

pazar
kahvaltı öğlen bir arada
kepekli yarım simit
1 haşlanmış yumurta
1 yeşil zeytin
yeşillik
beyaz peynir
1 t .k. bal

akşam
1 kepçe tavuk suyu şehriye çorbası
1 kepçe kapuska
hamsi buğulama ve salata

su 2lt
2 sade türk kahvesi

akşam başsağlığı için gittik
ikramlar vardı tatlı tuzlu yapmış kadıncağız
ben yemiyorum dedikçe ısrar kıyamet neyse yemedim
amaaaaa kaptancım bugün kocacığımın doğumgünü
azcık cıssss yapsam olmamı

vayyy nana ya bak sen, haftaya rakip olalım da boyunun ölçüsünü alayım ne dersin?
Boyumun ölçüsünü alabileceğine emin misin saraycam, Everest her yiğidin harcı değildir

Ben muhabbet kurdugum insani unutmam nan.
Bak nan diyorum nananın nanı.
Bu isim daha iyi olmus
Neyyy sen benim güzelim nickimi beğenmiyor muydun

haftaya rakip olarak nana N Nana ya teklif ettim ama sanırım tırstı, cevap yok. o zaman Antepia27 ya talibim haftaya ne dersin fatmam
Şimdi beni cirkeflendirmeyi başardın kız seni havada karada yağlarımla yenerim
Bu ikinci teklif alışım , illada herkes gel benide yen benide yen diyor sen masumla bu hafta yarıştı ben Fatma ablamla, sizi toplu yeneyim beni yormayin, ikili yapabiliriz ben Fatmayla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…