Huhuuuu merhaba, benim rakibem hâlâ yok ortada, kaçtı gitti sanırım
Sanma ki Lunya cirkef, Lunya psikolojik savaşıyor, Lunya karşıdakini ezikliyor ondan kaçacaklar, benim gibi harika yarışmacıya gözleri yemediği için hep bunlar bahane
He he he gece erken yatsın uykuda geçer
Kız napıyorsunuz, nana ben, hatırlamaz isen çaktırmadan devam et
Benden korktu, ben kendimi az oveyim dedim, baksam kendime başka birini bulayım diyor
Tamam zaten devam edeceğim
Huhuuuu merhaba, benim rakibem hâlâ yok ortada, kaçtı gitti sanırım
Sanma ki Lunya cirkef, Lunya psikolojik savaşıyor, Lunya karşıdakini ezikliyor ondan kaçacaklar, benim gibi harika yarışmacıya gözleri yemediği için hep bunlar bahane
He he he gece erken yatsın uykuda geçer
Kız napıyorsunuz, nana ben, hatırlamaz isen çaktırmadan devam et
Benden korktu, ben kendimi az oveyim dedim, baksam kendime başka birini bulayım diyor
Tamam zaten devam edeceğim
07 - 14 Nisan Bireysel Kapışmalar
Bu hafta çetin geçen yarışlar olsun . O yüzden farkındaysanız kendim herkesi eşleştirmiyorum . Gönlü olan , gerçekten rakibini de kendini de biraz daha motive etmek için gaza getirecek olanlar kendilerini seçiyor .
Kimler kimlere meydan okudu bakalım bugün ?
Ya da kimler orti olup beraber bu hafta baş koydu ?
İddialı İkili Kapışma
Antepia27 ....... N Nana ' ya karşııııııııı
4 Gün Diyeti Kapışması
@saydin78 ...... @DelyDoly ya karşııııııııı
@ecemavi ...........kelebekolacam a karşıııııııııııııııı
Büyük Düello
@aeben ........ @_AYNURA_ ya karşıııııı
4 lü orti /morti Savaşı
Sağ köşedeada81 ve Sarayca ...... sol köşede kelebekolacam ve @daydream- a karşıııııı
Cengaver İkilinin Kapışması
Nare83 ..... Sarayca ya karşıııııı
Sen mi 59 Ben mi 69 Yarışması
mimu88 ........ @Sekercikiz a karşııııı
Büyük Meydan Okuma
@Neshve ....... @ecemavi ye karşııııııı
İnsanoğlunun En Çetin Savaşı
Ahu060812 ............ @Nefsineee karşı
Varsa yeni meydan okumalar .. ki bence olsun ... onu da eklerim ....
Dediğim gibi yarışta olmak için olmak değil ... dişe diş gaz ve motive için
Oynamıştır oynamıştır, kilo almıştır. Zaten bu yüzden gelemiyor şimdiTembel kadın ayol ondan
Adaaa ya pohunu çıkarıyon yada çıkaramıyon işte bütün mesele bu.Ayyy iki gun wc cikamadim simdi popomla ugrasiyom yine ufff kremleyip oturma banyosu yapup sarip sarmalayacam popomu
kııız nasıl unuttum kağıdımda yazıyoda çeteleyı geçen haftadan alıntılıyom ya eklememişim hemen ekliyorumkıııızzz o kadar sporummm neredee beniiim cuma cumartessiii pazaaaarrr unuttun beni
Eskisi gibi gel.adami hasta etme kizim.
Mesajlarimizi bile takip etmiyosun.
Sana satasyim bugun pivvvv haberin bile yok cunkum okumadin.
Takima az git bisey olmaz. Kuru bi kadin varAusencia ausmudur nedir sana ne verebilirki?
Derdin oldugunda sarilamazsin bile tahta gibi
Halbusi ben oylemiyim bi sarildimmi eşhedü en laaa ilahe diye baslarsin
Yazıklar olsun benim kiminn mikemmil enfestoo hanika eşsiz bir üyeyi hatırlamıyo isen hafızada problem vardır, hemen nörolojiye randevu al hemen hemenCok degismissin nan diyecegim eyip olmazsa
Evet var
hanım hanım bana baksana sen
bende korkacak göz varmı
Yok yok ben yanlış tanımam, en son 100 Gr verebilmiştin doğru muyum
vayyy nana ya bak sen, haftaya rakip olalım da boyunun ölçüsünü alayım ne dersin?Yok yok ben yanlış tanımam, en son 100 Gr verebilmiştin doğru muyum1 bardak az su icsem yenerim seni
manda yoğurduna bayılırım, hazır mı kendiniz mi yaptınızBugün ıspanak günü belli oldu temel reis gibi olacağımYemekte ıspanak manda yoğurdu yedim akşama da kıymalı ıspanak yiyeceğim ohh
form kayısılı mı canım, bende içiyorumAda canım gece yatmadan kayısılı çay içip yat. Sabahı çok rahat ediyorum iki seferdir. Dene derim canım. Geçmiş olsun
Yazıklar olsun benim kiminn mikemmil enfestoo hanika eşsiz bir üyeyi hatırlamıyo isen hafızada problem vardır, hemen nörolojiye randevu al hemen hemen
Evet var
İş yerinde yedim canım onlar da bir yerden alıyor az ağır ama yiyorum sağlıklı diyemanda yoğurduna bayılırım, hazır mı kendiniz mi yaptınız
Bugün eksik menüler var
@Betulina
pamukskr
@Dersaadet_
mimu88
kelebekolacam
Ahu060812
Nehirle mücverim yarın yazar :)
Mirjam şimdi geldi :)
Unuttuğum varsa arada kaynamasın
Çıksın meydana :)
Boyumun ölçüsünü alabileceğine emin misin saraycam, Everest her yiğidin harcı değildirvayyy nana ya bak sen, haftaya rakip olalım da boyunun ölçüsünü alayım ne dersin?
Neyyy sen benim güzelim nickimi beğenmiyor muydunBen muhabbet kurdugum insani unutmam nan.
Bak nan diyorum nananın nanı.
Bu isim daha iyi olmus
Şimdi beni cirkeflendirmeyi başardın
Yok yok ben yanlış tanımam, en son 100 Gr verebilmiştin doğru muyum1 bardak az su icsem yenerim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?