Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ay bugün de kırmızı lahana çorbası mağduruyummm :) ama moral bozmak yok akşamda biraz ondan yer bitiririm günü o saçma artının gitmesi lazım bir an önce çünkü :)

kızlar toplanıp yürek mi yidiyiz ne yaptıyız siz bakam
gaptanım ne deyelaa bunla allesen

Yürek kaç kalori ona yedilerse kızayım

Sende kopp mücverim ... sana da kankan nehirle bir yarış açayım

ay bugün de kırmızı lahana çorbası mağduruyummm :) ama moral bozmak yok akşamda biraz ondan yer bitiririm günü o saçma artının gitmesi lazım bir an önce çünkü :)

benim rakibem nerde yaaa Sekercikiz huhuuuuu

Oy kuzum pancar şifadır , ödem atıcıdır .. daha ne olsun ...

Ya sana da bi dişlisi denk gelmedi ha ?

Sekercikiz rakibi başı baş bırakan takımdan diskalifiye bu yarışta

@Sherrysherrylady sana meydan okuyorum
beni hiçççç hatta heeeeçççç geçemezsin biliyorum
bu hafta seni yeneceğim

@Sherrysherrylady sana meydan okuyorum
beni hiçççç hatta heeeeçççç geçemezsin biliyorum
bu hafat seni yeneceğim

wowuuuu bakalım şeriden ne cevap gelecek ...basın açıklaması olumu yönde olursa ... hemen listeye yeni bir kapışma ay pardon şu olacaktı pardon pardon şunu koyacaktım

yürek ettir,et protein,protein kas,kas enerji yakımı,enerji yakımı kilo vermek demektir kaptanım kızma sen onlara
rakipli işlere beni bi süre dahil etmeyelim kaptanım,pinpon topunu izleyenler gibi kafa bi o yana bi bu yana kızları izlemek daha keyifli hem arada gaza bile geliyorum

pancar değil bu sefer kırmızı lahanaaa :) ay yine midem ağzımdaaa

spor istiyorum bende spoooorrrrr ofisin altı spor salonu aslında ama ben burayaa çooook uzak oturduğum için yazılmadım...

Ben ve ekmek arası ton balığı mı o da ne ancak hazırlayacağım ecemavi canımcım afiyet olsun sana

Mürdüm erigi kaptanım ben bir ara yazmıştım Murat Topuglu önermisti du bi daha bakayım notlarıma birkaç alternatif vardı

Kabızlık için

Sabah kuru mürdüm erigi 4 tane yiyiyoruz, üzerine 1 bardak ılık su içiyoruz. Kahvaltı yapıp üzerine de sade Türk Kahvesi içince kabızlık problemi geçer.

Ayrıca;
Kabızlık için bağırsak tembelliği için

1 poşet yeşil çay bir tutam maydanoz bir tutam kiraz sapı 2 tane gün kurusu kayısı biraz su ilave edilip bir taşım 1-2 dk. kaynatılır.
Suyunu kaynadiktan sonra süzüp üzerine limon sıkılır. Sürekli kullanılabilir, günde 1-2 maksimum 3 bardak içilir.

ada81 Nare83 ve problemi olan tüm şekerlere tavsiye ederim şifa olsun

Son düzenleme:

ahhhh, canımmmm nasılda içerlemişş
çuval giymeeeeye razı olmuş yenilipppp

kuru erikte iyi geliyorrrr..

aynen aben abla o sıkıntıyı çekmekten iyidir bişiyler kullanmakkkk

Ben artık gideyim biraz arkamdan konuşacak elbet 1-2 bilemedin 12 kişi olacaktır bu tüm başarılı olan insanların başına gelen bir şey olduğu için buna alisigim haydi görüşürüz

biz söz vardı , hehh buldummm lunya kendini nimetten sanarmış
Eksik pilates aletlerim geldi

Kim tutar beniiiiiii

Gidip bir 45 dk deneyeyim şunları

o cıstakkk cıstakkkk

Nare83 rakibem yarın dalyan köfte çorba ve ayran olacak öğlen menüm. bu akşam pro takılırım yine,

bizimde yarınki menü , yeşilmercimek çorbası , lazanya, salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…