lazanya bol bol ye kuzum, kilo yapmaz ki
ahhhh, canımmmm nasılda içerlemişş
çuval giymeeeeye razı olmuş yenilipppp
kuru erikte iyi geliyorrrr..
aynen aben abla o sıkıntıyı çekmekten iyidir bişiyler kullanmakkkk
biz söz vardı , hehh buldummm lunya kendini nimetten sanarmış
o cıstakkk cıstakkkk
bizimde yarınki menü , yeşilmercimek çorbası , lazanya, salata
dün 45 dk yürüyüüsüm var ahucumSPOR ÇETELESİ 18.HAFTA
Ausencia 15+20+25
Ahu060812 0+20+0
kelebekolacam 0+20+0
DelyDoly 20+15+15
@ada8115+0+0
begum75 0+0+0
@Dilekiyi25+15+10
@Bebetomm0+10+15
@ecemavi5+5++10+15
@Neshve 0+0+0
Sarayca 0+20+0
Nare83 0+0+15
@Lunya15+20+20
@aeben20+15+20
@Sekercikiz 0+15+0
@mimu88 15+25+15
Antepia27 0+15+20
lazanya bol bol ye kuzum, kilo yapmaz ki
Ben yedim şimdiii dişçiden gelipp çarşambaya attı beni o zaman öpcekmiş güzelimDelly saydın kelebek tonbaliklar yenildi mi?
bu haftayı da es geçmeyelim, haftaya sarılıp kucaklaşırız, ama bu hafta hala rakibemsinhı hı evet kendime bol soslu ve kaşarlı kısmından ayırtcam zaten
bu hafta karşı karşıya olabiliriz ama , haftaya yanyanayız ,cancanayızzz
bende çarşambaya aldım randevuyuBen yedim şimdiii dişçiden gelipp çarşambaya attı beni o zaman öpcekmiş güzelim
ton balığı kaç gramlık alıyorsunbende bi legen salata ve ton balıgı yedim
ama salatayı yerken yoruldgumu fark ettim ahaha
Oooooo hayırlı olsun kuzumm geçmiş olsun benim kanal tedavisiymişbende çarşambaya aldım randevuyu
Saraycam bir aylık kilo verisın de tebrike sayannnn. Çok fena gaza gelmsin haa. Tam gaz devam.bu haftayı da es geçmeyelim, haftaya sarılıp kucaklaşırız, ama bu hafta hala rakibemsin
kuzum ya yaz geldi çattı, bu ara verdim verdim, bi 61 leri görsem rahatlıycam, o kilolarda iyi hissediyorum kendimi. az kaldı ama 2-3 kilom varSaraycam bir aylık kilo verisın de tebrike sayannnn. Çok fena gaza gelmsin haa. Tam gaz devam.Tabissssii seni tutuyorum
bendede dolgu var teeeee ortaokulda yapılmıştı,şimdi ordan sürekli değişik bi tat geliyo ağzıma onu göstercem,eee kaç yıl oldu eskidi dolgu demek,bakalım diş elinde kalmazsa yeniler dolguyuOooooo hayırlı olsun kuzumm geçmiş olsun benim kanal tedavisiymiş
Fatmam karbonu kesicem dedmişsin lakin bu senin için bence uygun degil. 4 gün kesip tekrar başkaman verdiğin kilomum geri gelmesi demek ayrıca . Karbonu kesersen dayana bilecekmisin ??? Bu seni gidip kaçamak yapmaya itmesin .
Bana sorarsan karbonu kesme ama azalt .ekmegi gece 1 dl ye mesela , akşamda çorca olursa hiç ekmek yeme ama çorban olmazsa 1 dl ekmek yine ye . Uzun vadede bu senin için daha kilo verdirici olur
Günaydın kızlar, pazartesiye -100 gr ile başlıyorum
Oynamıştır oynamıştır, kilo almıştır. Zaten bu yüzden gelemiyor şimdiTembel kadın ayol ondan
@ada81 kankam haftaya @Daydream- vekelebekolacam a karşıyız ona göre kuzum, hemoroidine bir çare bul acilinden.
ben bireysel olarakNare83 a karşıyım, yeneceğim gibi bir his var tabi
haftaya rakip olarak nana @Lunya ya teklif ettim ama sanırım tırstı, cevap yok. o zaman Antepia27 ya talibim haftaya ne dersin fatmam
Boyumun ölçüsünü alabileceğine emin misin saraycam, Everest her yiğidin harcı değildir
Neyyy sen benim güzelim nickimi beğenmiyor muydun
Şimdi beni cirkeflendirmeyi başardınkız seni havada karada yağlarımla yenerim
Bu ikinci teklif alışım , illada herkes gel benide yen benide yen diyorsen masumla bu hafta yarıştı ben Fatma ablamla, sizi toplu yeneyim beni yormayin, ikili yapabiliriz ben Fatmayla
Şimdiden sana 1 kilo soğan yolluyorum, ağlarken soğan doğradım dersin anca o yeter o kadar göz yaşına
Kız aynaya bakmışsın, benim haftaya sekil belli bknz;
Tembel rakibemAntepia27 ablamda kabul ederse onunla oluruz (Fatma ablam sen korkma Ben senin yerinede kilo veririm )
katılıyorum rakibem , nede olsa yıldızlar biz olacağız
Bende çok gülüyorum valla ..kim kazanır kim kaybeder bilemem de ... çok eğlendiğim kesin
Amaaaaaaa...
Antepia27 pek eğlenmiyor şu an bence
Benim olduğum yarışta kim kazanır diye sorulur mu? Tabi ki benim olduğum kazanır
Yazmiyor, hep senin yüzünden ama ablam , bana rakip diye verirsen böyle olur
Bu hızla verirsin hemen. Motivasyonun en değerli silahın unutma ! Kaybetme !kuzum ya yaz geldi çattı, bu ara verdim verdim, bi 61 leri görsem rahatlıycam, o kilolarda iyi hissediyorum kendimi. az kaldı ama 2-3 kilom var
Ablaaaa git allansen bu nana neymiş böyle ben bile tirstim. Sen korkma sana guvenioz ama biz tribündencanım sahurda yetmedim ama bakalım iftarda ne yapicam
Akşama lahmacun var ya lahmacun veya tonlu salata yerim inşallah
oooo maşallah canım güzel baslangic
ayyy men nerelerde gitsemsenin dilinden he tembelim he hala uzanıyorum he yata yata seni de yenecem
tamam canım nasıl istersen
Ablanda hal mi biraktinbu hafta bakalım olur olur canım güçlerimizi birleştirrelim
ayyy ablası nada kıyamazmış
onu gorucezzzzzzzzz
laf aramızda mende çok eglendimama birazda bu hafta nana dan tirstimmmmmm
yani nana min olduğu yarışta tabiki nana galip gelir amaablası varsa 2.d kabul eder
belkide güzelimmm haydi geçmişlerimizz olsunn bakalımm nolcakkk hayırlıı güzelimmmbendede dolgu var teeeee ortaokulda yapılmıştı,şimdi ordan sürekli değişik bi tat geliyo ağzıma onu göstercem,eee kaç yıl oldu eskidi dolgu demek,bakalım diş elinde kalmazsa yeniler dolguyu
sende baya derin çürütmüşsün demek,hadi bakalım dişçi raundumuz hayırlı olsun
Lazanyaya nasıl dayanacaksın
ahhhh, canımmmm nasılda içerlemişş
çuval giymeeeeye razı olmuş yenilipppp
kuru erikte iyi geliyorrrr..
aynen aben abla o sıkıntıyı çekmekten iyidir bişiyler kullanmakkkk
biz söz vardı , hehh buldummm lunya kendini nimetten sanarmış
o cıstakkk cıstakkkk
bizimde yarınki menü , yeşilmercimek çorbası , lazanya, salata
ben hiç yapmadım,yemedimde, yapmayı çok istiyorum amaLazanyaya nasıl dayanacaksınÇok iyi yaparım bende aylar oldu yapmadım
ne geldi ne geldi
bende almak istiyorum,çember, bide ağırlık,
sen platesi nerden yapıyosun?
İşin gücün spor oldu kaptanım az gel yüzünü görelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?