Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

lazanya bol bol ye kuzum, kilo yapmaz ki

Oooooo hayırlı olsun kuzumm geçmiş olsun benim kanal tedavisiymiş
bendede dolgu var teeeee ortaokulda yapılmıştı,şimdi ordan sürekli değişik bi tat geliyo ağzıma onu göstercem,eee kaç yıl oldu eskidi dolgu demek,bakalım diş elinde kalmazsa yeniler dolguyu
sende baya derin çürütmüşsün demek,hadi bakalım dişçi raundumuz hayırlı olsun

canım sahurda yetmedim ama bakalım iftarda ne yapicam
Akşama lahmacun var ya lahmacun veya tonlu salata yerim inşallah

Günaydın kızlar, pazartesiye -100 gr ile başlıyorum

oooo maşallah canım güzel baslangic

Oynamıştır oynamıştır, kilo almıştır. Zaten bu yüzden gelemiyor şimdi Tembel kadın ayol ondan

ayyy men nerelerde gitsem senin dilinden he tembelim he hala uzanıyorum he yata yata seni de yenecem

tamam canım nasıl istersen

Ablanda hal mi biraktinbu hafta bakalım olur olurcanım güçlerimizi birleştirrelim

ayyy ablası nada kıyamazmış

Ausencia ablam bana söz ver haftaya cuma Nare83 ve Sarayca a moralleri duzelsin diye parti yapacagiz ama maskeli olsun ki utandıkları belli olmasın

katılıyorum rakibem , nede olsa yıldızlar biz olacağız

onu gorucezzzzzzzzz

Bende çok gülüyorum valla ..kim kazanır kim kaybeder bilemem de ... çok eğlendiğim kesin

Amaaaaaaa...

Antepia27 pek eğlenmiyor şu an bence

laf aramızda mende çok eglendimama birazda bu hafta nana dan tirstimmmmmm

Benim olduğum yarışta kim kazanır diye sorulur mu? Tabi ki benim olduğum kazanır

Yazmiyor, hep senin yüzünden ama ablam , bana rakip diye verirsen böyle olur

yani nana min olduğu yarışta tabiki nana galip gelir ama ablası varsa 2.d kabul eder

Ablaaaa git allansen bu nana neymiş böyle ben bile tirstim. Sen korkma sana guvenioz ama biz tribünden

belkide güzelimmm haydi geçmişlerimizz olsunn bakalımm nolcakkk hayırlıı güzelimmm

Lazanyaya nasıl dayanacaksın Çok iyi yaparım bende aylar oldu yapmadım

Şuraya bir 45 dk pilates bırakayım şimdilik Ahu060812

ne geldi ne geldi
bende almak istiyorum,çember, bide ağırlık,
sen platesi nerden yapıyosun?

Evdeeeee :)

Canım çember yoktu ...bir de egzersiz bandının evdeki eşimindi ve çok sertti onun ortasını aldım .
Bir de yine eşimin ayak el bileklerine bağlanan kum ağırlıkları vardı çok aağır onlardan kendime uygun ağırlıkta aldım .Diğerleri vardı zaten ...evde küçük bir spor salonu kurulur değnek sağolsun

İşin gücün spor oldu kaptanım az gel yüzünü görelim

geldim kuzum geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…