onun önleminide alıyorumm cnm
bugün salatama yag ekledimm
proda yesem sebzede aynı benim wc durumu biliyosun
z.yağını hep kullan canım .
Bir de şu keten tohumu yağını alsana .
Aktarlarda var .
Küçük şişelerde zaten damla olarak kullanıyorsun .
teşekkürler canım not alıyorummmMürdüm erigi kaptanımben bir ara yazmıştım Murat Topuglu önermisti du bi daha bakayım notlarıma birkaç alternatif vardı
Kabızlık için
Sabah kuru mürdüm erigi 4 tane yiyiyoruz, üzerine 1 bardak ılık su içiyoruz. Kahvaltı yapıp üzerine de sade Türk Kahvesi içince kabızlık problemi geçer.
Ayrıca;
Kabızlık için bağırsak tembelliği için
1 poşet yeşil çay bir tutam maydanoz bir tutam kiraz sapı 2 tane gün kurusu kayısı biraz su ilave edilip bir taşım 1-2 dk. kaynatılır.
Suyunu kaynadiktan sonra süzüp üzerine limon sıkılır. Sürekli kullanılabilir, günde 1-2 maksimum 3 bardak içilir.
ada81 Nare83 ve problemi olan tüm şekerlere tavsiye ederim şifa olsun
canım çook teşekkürler o yüzden hiç lahanamı eksike tmiyorum çok pro takılamıyorummm dün akşam kayısı form çayı içtim bağırsak çalıştı sabah şükür ama çalışırkende olan olduuu zaten şimdi kremi sürdümmmAdacım geçmiş olsun.
Eşimde çok çekiyor . Burda ankarada bi dr var . Kapısında kuyruk oluyo insanlar . Geçen ay muayene diye gitti 20 dk operasyonla halkedip göndermiş adam
Sizlerin çok dikkat etmesi lazım kabız olmamak için.
Biliyorum sinaneki zararlı ama bir kereden bişi olmaz , bu halden iyidir
erik deniyordum eskiden tekrar alayım teşekkürler canımmm4 erik yiyin veya iki bardak erik suyu için. Erikler fibar açısından zengin olmanın yanı sıra lif ve kabızlığa doğal olarak iyi gelen, dışkı yumuşatıcı bir şeker olan sorbitol içerirler. Sorbitol, kabızlık riskini azaltan ve dışkı atılma süresini kısaltan, orta derece bir bağırsak tetikleyicidir.
ada81 bir de bunu denesene ... hatta Nare83 da...
Kırmızı erik ... neyse adı işte ...
benimki artık kronikleşti canımmm hiç kabız olmaman gerekiyor daha doğrusu artık kabızlık da değil hergün wc çıkınca sorun olmuyor ama bir gün çıkmayayım tekrralıyor rahatsızlık...bir ara bende vardı, nasıl atlattım anlamadım ya,
Pazartesi de bitiyor ... salı az sallanır ... çarşamba tutuşulur ... perşembe
O yüzden salıyı sallamayın
yansın perşembelerrrrrrrrrrr
canım çook teşekkürler o yüzden hiç lahanamı eksike tmiyorum çok pro takılamıyorummm dün akşam kayısı form çayı içtim bağırsak çalıştı sabah şükür ama çalışırkende olan olduuu zaten şimdi kremi sürdümmm
teşekürler canımmm evet zor bi durummm benimde çook ilginç hamile iken bir bağırsağım çalışırdı günde 2 kere kesin wcye giderdim .... hayatımda ilk hamilelik döneminde hiç sıkıntı yaşamamıştımah kuzum geçmiş olsun çok kötü bir durum
doğumdan sonra birazcık yaşamıştım.
seni anlıyorum.
bu hafta değilmiydi oada81 kankam haftaya @Daydream- ve kelebekolacam a karşıyız ona göre kuzum, hemoroidine bir çare bul acilinden.
ben bireysel olarakNare83 a karşıyım, yeneceğim gibi bir his var tabi
haftaya rakip olarak nana @Lunya ya teklif ettim ama sanırım tırstı, cevap yok. o zaman @Antepia27 ya talibim haftaya ne dersin fatmam
ohhhh maşallah gitsinnnnn kilollarrrrbu cuma diyetimin 1. ayı dolacak, toplamda ne kadar vereceğim merak ediyorum, şimdiden 3.3 kg gitti bile
bu hafta değilmiydi o
Açımmm kuzummm açççç
teşekürler canımmm evet zor bi durummm benimde çook ilginç hamile iken bir bağırsağım çalışırdı günde 2 kere kesin wcye giderdim .... hayatımda ilk hamilelik döneminde hiç sıkıntı yaşamamıştım)
sağol canımmm valla özledimmmm sizleriiii anemle kısa konuştum ammmaaa eltiyle kv çekiştire çekiştire 2 saat konuştuk hahahahahahada81 geçmiş olsunnn cnmm
bugün yoklugunuz belli olduuumimu88 @Sherrysherrylady nerdesinizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?