ada81 geçmiş olsunnn cnmm
bugün yoklugunuz belli olduuumimu88 @Sherrysherrylady nerdesinizzz
Rica ederim tatlımteşekkürler canım not alıyorummm
Bende delyimmm yaaa yarın salatayı bol tutalim. Su da fena 3 litre ye yakın içtim hala susuz hissediyorumAçımmm kuzummm açççç
Bende delyimmm yaaa yarın salatayı bol tutalim. Su da fena 3 litre ye yakın içtim hala susuz hissediyorumilginç
Kuzumm o susuzluk bende de var birde sanki midemii biri spatula ile kazıyorr yaaa resmenn bu kürü ne zman yapsamm açlıktann ayakkabı kemircek halee geliyorummBende delyimmm yaaa yarın salatayı bol tutalim. Su da fena 3 litre ye yakın içtim hala susuz hissediyorumilginç
Evet tatlım çorba yoğurt var akşama :) bakalım bugünü bitiricez sağ salim inşallah, gerisi çorap söküğü gibi gelirÇorba ve yoğurt var akşam değil mi ?
Şöyle bol kepçe koyun çorbanızı
Ahahaha benimle Begüşte sanırım ne yesek dondurmaları gömsek mi diye düşünebiliriz neyse onun günahını almayayım
Ahahaha benimle Begüşte sanırım ne yesek dondurmaları gömsek mi diye düşünebiliriz neyse onun günahını almayayım
Herkesin bi hikayesi oluyor isteen iyisi bosvermekkkKuzummm seni en iyi ben anlarımm geçen beni aradı kv dediki 6 ay oldu çok özleidm oğlum gelmezse sen gel cmrts kp idim dedim siz babaoğul oturun ben bi kv gidip geleyim.Anaaa insanlık ettim gittim kapıyı açmadılar telefonla aradım telefonu açmadılarr sinirden düz duvara tırmandım geri geldim kp ye diyorlar ne geldin hem çağırdı heme eve almadı kapıyı açmadı dedim.Yanii size insanlık yapılmazz insan değilsiniz dedim.
Dipnot: Kp ve kv huysuzluklarından ayrı evlerde oturyor gayri resmi boşanmış gibiler
Kesin geçer ben magnumcuyum
OoooooNare83 menü bildirim saatin geldi kuzum ??? gözlerim yolda :)
Can'ım ben yazmıştım daha önce ama görünmedi sanırım kapışmaktan ziyade sen şimdi hamilesin bişey Can'ın çeker yada sana ve bebişe faydalı bişeyi sırf yarıştayız diye yemezsen olmaz aynı kulvarda değiliz dşye düşündümBebetom istemedi zaar. Mezun koruma kapismasinı
Can'ım ben yazmıştım daha önce ama görünmedi sanırım kapışmaktan ziyade sen şimdi hamilesin bişey Can'ın çeker yada sana ve bebişe faydalı bişeyi sırf yarıştayız diye yemezsen olmaz aynı kulvarda değiliz dşye düşündüm
Hahahahhaha Allahh senii yaaa güzelim Rabbim ömrünü uzunn etsin bugün güldürdün ya benii tizzz zamanda sende gül inşallahh cansınnnnn
Yeni böğürtlenlimii ne çıkmışşş canım benimde aklım ondaKesin geçer ben magnumcuyum
Şuan netimahahaha haftaya güzel karikatrler gelecek hissediyorummm
efenimmm menümmm merak edilmişş
sabah limonlu su
kahvaltı
2 sunta
1 yumurta
4 zeytin
domates-salatalık
peynir çeşitleri
öglen
ton balıklı
1 legen salata
akşam
1 kase yogurt içine
(yarım incir ,1 kayısı, 1 hurma,10 çig badem tarçın chia)
2,5 lt su
1 bitki çayı
2 kahve
limonlu su
Hahahahhaha Allahh senii yaaa güzelim Rabbim ömrünü uzunn etsin bugün güldürdün ya benii tizzz zamanda sende gül inşallahh cansınnnnn
Şuan netimAusencia ablamın resmini açamıyor catliyorum meraktan
Evet haftaya bomba olacak, cumartesi sabahını bekleaus ablam bize temsili yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?