bizim değişik bünyemiz var kızzz tam deneylik hahahahinanmazsın ama bende aynıydım
normalde gebelikte olur sıkıntı bende olmamıştıı
Açımmm kuzummm açççç
sağol canımmm valla özledimmmm sizleriiii anemle kısa konuştum ammmaaa eltiyle kv çekiştire çekiştire 2 saat konuştuk hahahahahah
eltinde konuşmuyor dimi kv ileee
iki hayn gelin aldınız ortanıza kv demek
çekiştir babam çekiştir..
Açlık yoook açlık yoook ..
dely pesss etmez ..
dely verdiği sözü yutar ...
dely başladığı işi bititrir.
dely çoşar çoşturur...
dely kaptanını sever...
di mi dely ?
Tabii kiii tabikii güzelimmm kayısılı çayımı yaptım höpürdetiyorummmAçlık yoook açlık yoook ..
dely pesss etmez ..
dely verdiği sözü tutar ...
dely başladığı işi bititrir.
dely çoşar çoşturur...
dely kaptanını sever...
di mi dely ?
yok oda konuşmuyorrr kv ona konuşmak için accık zarf atmış ama oralı olmamış hahaheltinde konuşmuyor dimi kv ileee
iki hayn gelin aldınız ortanıza kv demek
çekiştir babam çekiştir..
Bennn öksüz yetim garipp bir delyimmm yaaaa
yok sıkılmmamıştır accık hava alıp yine kürkçü tükkanına dönerrr
kız dely sözü tutar yazacağıma söz yutar yazmışım şimdi düzelttim
Allah söyletmedi inşşallah
Ne kulak kalmıştır çınlamadık kaynana da .. ne deee
yok oda konuşmuyorrr kv ona konuşmak için accık zarf atmış ama oralı olmamış hahah
8 yıllık evliyim 2 yıl olacak temmmuzda görüşmüyoruz .....ama kendilerine en ufak saygısızlığım olmadı hatta kv çook severdim kafa dengiiii eğelenceli bi hatundu kp çook konuşur ama kaliteli güzel sohbeti vardır onuda severdim........ küçük kaynımla tartıştık benden 9 yaş küçük...onlarda adaletli davranmadılar oğullarının yanında yer aldılar bende sizbilirsiniz dedimmmm... büyük eltimle de sorun küçük kaynım yine aynı benzer olaylar onda da küçük kaynımı savundular ipler gerildi artık.....
hahayyy aynennnnn
üzülüyordur ada eminim kaç yıllık evlisin kaç yıldır konuşmuyorsunuz ?
8 yıllık evliyim 2 yıl olacak temmmuzda görüşmüyoruz .....ama kendilerine en ufak saygısızlığım olmadı hatta kv çook severdim kafa dengiiii eğelenceli bi hatundu kp çook konuşur ama kaliteli güzel sohbeti vardır onuda severdim........ küçük kaynımla tartıştık benden 9 yaş küçük...onlarda adaletli davranmadılar oğullarının yanında yer aldılar bende sizbilirsiniz dedimmmm... büyük eltimle de sorun küçük kaynım yine aynı benzer olaylar onda da küçük kaynımı savundular ipler gerildi artık.....
Kuzummm seni en iyi ben anlarımm geçen beni aradı kv dediki 6 ay oldu çok özleidm oğlum gelmezse sen gel cmrts kp idim dedim siz babaoğul oturun ben bi kv gidip geleyim.Anaaa insanlık ettim gittim kapıyı açmadılar telefonla aradım telefonu açmadılarr sinirden düz duvara tırmandım geri geldim kp ye diyorlar ne geldin hem çağırdı heme eve almadı kapıyı açmadı dedim.Yanii size insanlık yapılmazz insan değilsiniz dedim.8 yıllık evliyim 2 yıl olacak temmmuzda görüşmüyoruz .....ama kendilerine en ufak saygısızlığım olmadı hatta kv çook severdim kafa dengiiii eğelenceli bi hatundu kp çook konuşur ama kaliteli güzel sohbeti vardır onuda severdim........ küçük kaynımla tartıştık benden 9 yaş küçük...onlarda adaletli davranmadılar oğullarının yanında yer aldılar bende sizbilirsiniz dedimmmm... büyük eltimle de sorun küçük kaynım yine aynı benzer olaylar onda da küçük kaynımı savundular ipler gerildi artık.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?