Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Açlık yoook açlık yoook ..
dely pesss etmez ..
dely verdiği sözü tutar ...
dely başladığı işi bititrir.
dely çoşar çoşturur...
dely kaptanını sever...

di mi dely ?
Tabii kiii tabikii güzelimmm kayısılı çayımı yaptım höpürdetiyorummm Rüzgar gibii geçeceğimm bu hafta yıkacagumm ortalugu

hahayyy aynennnnn

üzülüyordur ada eminim kaç yıllık evlisin kaç yıldır konuşmuyorsunuz ?
8 yıllık evliyim 2 yıl olacak temmmuzda görüşmüyoruz .....ama kendilerine en ufak saygısızlığım olmadı hatta kv çook severdim kafa dengiiii eğelenceli bi hatundu kp çook konuşur ama kaliteli güzel sohbeti vardır onuda severdim........ küçük kaynımla tartıştık benden 9 yaş küçük...onlarda adaletli davranmadılar oğullarının yanında yer aldılar bende sizbilirsiniz dedimmmm... büyük eltimle de sorun küçük kaynım yine aynı benzer olaylar onda da küçük kaynımı savundular ipler gerildi artık.....

anne baba dengede olmalı işte
ama beceremiyorlarrr malesefff

Kuzummm seni en iyi ben anlarımm geçen beni aradı kv dediki 6 ay oldu çok özleidm oğlum gelmezse sen gel cmrts kp idim dedim siz babaoğul oturun ben bi kv gidip geleyim.Anaaa insanlık ettim gittim kapıyı açmadılar telefonla aradım telefonu açmadılarr sinirden düz duvara tırmandım geri geldim kp ye diyorlar ne geldin hem çağırdı heme eve almadı kapıyı açmadı dedim.Yanii size insanlık yapılmazz insan değilsiniz dedim.
Dipnot: Kp ve kv huysuzluklarından ayrı evlerde oturyor gayri resmi boşanmış gibiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…