Yok yokkAusencia güzelim hitlerden bezdumm daa ona göndercem yoksa acim karnim kaziniyor ama mutluyumm azimliyimm hirsliyimm
Yaniii aslinda haklisinn kizz güzelim suan teee kac yil onceki kgdayimmm şükürler olsun tam yol ileriii aynenn devamm paapatymammKuzum yıllardır aldıklarımızı bir iki yılda veriyoruzaslında kârlıyız olsun gidiyorlar ya gram mıram sen ona bak
ben muthiş sinirli oluyorum.Çok pis bir huy . Çünkü bende de var .
Geçmişte bir hesap tam kapanmamışsa , illa ki döndürüp durur onu bir yerde hele de hey heyler tepemde ise açarım .... çok uzun zamandır artık yüzleşilmeyen hesap bırakmıyorum ama taaa fiii tarihindeler hala gün yüzüne çıkıyor ara ara.
Neyse ki regl gelmiş.
Bende de ne yeme krizi ne tatlı krizi , bildiğin sinir küpü bir canavar çıkarır regl öncesi .
Çok zaman Yusufa bile kızıp (ona yüzüne kızamam pek) gidip kapı yumruklamışımdır başka oda da ..o dönemler.
Enistenn enistenn kuzumm kv ses seda yokk hahaha eve almadii yaa benii telefonunu da acmadii banaa yapilir miii bu yaaaa daha gecen hafta arayip özledim diye aglayan gadinnnHitler kim gııı :))) enişte mi kaynana mı
Menüm
Sabah: 1 hş yumurta ,peynir.1 ceviz
Öğlen: yumurta ve peynirle yeşil salata.
Ara: dibek kahve sütlü şekersiz .
10 badem
Akşam: 1 tb. Madımak (az bulgurlu ) yogurt .
Ara: 1kk peynir . 2 çilek
Spor . 1 saat jillian . 1 saat yerinde hafif koşu . Dışarda 20 dk yürüyüş .
Su 2,5 lt ..
ben muthiş sinirli oluyorum.
eşimin burnundan getirdim, maalesef kızıma bile bagırdım
sonra tabi bin bir özür diledim kızımdan. minicik kalbi unuttu ama benim içime hançer saplandı.
bu sinirli hallerim ile ne yapacağım bilmiyorum, hiç memnun değilim bu durumdan.
bence bu çok büyük bir sorun, bir çok kadın bu pms sıkıntısını çekiyor ama tıp bilimi bence erkek egemen olduğu için bunu sorun olarak görmüyor, umursamıyor bile.
oysaki bu büyük bir sorun, katil kadınların büyük yüzdesi bu meş'um fiili pms dönemi yapmış, hala bir tedavi girişimi, ciddiye alma yok maalesef.
Enistenn enistenn kuzumm kv ses seda yokk hahaha eve almadii yaa benii telefonunu da acmadii banaa yapilir miii bu yaaaa daha gecen hafta arayip özledim diye aglayan gadinnn
Ay bende haftasonu acayipdim.adam şok oldu.normalde trip yapar gik demedi.butun geçmişi saydım döktüm.sıkıntım sebepsiz değildi be ausum.
ama benim regl öncesi pireyi deve yapmak, daha önce bana kv tarafından sokulan lafları evirip çevirip kafamda döndürüp sonra da eşime patlamak gibi bir hormonal sorunum var.
neyseki bugün regl oldum, daha sakinim ama bıkkınlık devam ediyor.
havalardan, kapalı, bulutlu ve kararsız havaları hiç sevmiyorum, tıpkı insanlardaki kararsızlığı sevmediğim gibi
Kedibochi Ausencia
Benim gecen yaz kabus gibi gecti sürekli eşimle dır dır tartışma hep kv ,kp görümce dizi izlerken, yemek yerken zehir ettim kendime hayatı gece yemelerim nüks
etti eşimle en özel anlarda bile aklımda onlar vardı eşim artı bıkmıştır benden ..
Unutamıyorum, yaşananları ama evliliğine çok zarar verdim yıpratıyor insanı kötü bir huy hemde çok kotu
Sonuncu dört güncü geldi hanım
menüm
SAbah
2 haşlanmış yumurta
Yeşil çay
Öğlen
100 gr.ton balıklı yeşillikli salata
200 gr. yoğurt
Ara
Yeşil çay
Akşam
3 kepçe mercimek çorbası
200 gr. yoğurt
Ara
Kayısılı form çayı
Su: Şu an 3 lt. Yatana kadar 500 ml. daha içerim
Spor: yok bolca ev işi yaptım :)
Ausencia DelyDoly
Aynen tatlım böyle devam yılmak yokYaniii aslinda haklisinn kizz güzelim suan teee kac yil onceki kgdayimmm şükürler olsun tam yol ileriii aynenn devamm paapatymamm
Kedibochi Ausencia
Benim gecen yaz kabus gibi gecti sürekli eşimle dır dır tartışma hep kv ,kp görümce dizi izlerken, yemek yerken zehir ettim kendime hayatı gece yemelerim nüks
etti eşimle en özel anlarda bile aklımda onlar vardı eşim artı bıkmıştır benden ..
Unutamıyorum, yaşananları ama evliliğine çok zarar verdim yıpratıyor insanı kötü bir huy hemde çok kotu
oda bişi mi ? ben zavallı eşimi dün gece salonda yatırdım. zavallının sırtı tutulmuş sabah.Ay bende haftasonu acayipdim.adam şok oldu.normalde trip yapar gik demedi.butun geçmişi saydım döktüm.
Ahhh sheryyimm icinde kalinca boyle oluyor...ben vir vir herseyi karsi tarafa soyledigim icin icim rahat oluyor ama acaba sunuda soylesemiydim diye dusunup uzuluyorumben muthiş sinirli oluyorum.
eşimin burnundan getirdim, maalesef kızıma bile bagırdım
sonra tabi bin bir özür diledim kızımdan. minicik kalbi unuttu ama benim içime hançer saplandı.
bu sinirli hallerim ile ne yapacağım bilmiyorum, hiç memnun değilim bu durumdan.
bence bu çok büyük bir sorun, bir çok kadın bu pms sıkıntısını çekiyor ama tıp bilimi bence erkek egemen olduğu için bunu sorun olarak görmüyor, umursamıyor bile.
oysaki bu büyük bir sorun, katil kadınların büyük yüzdesi bu meş'um fiili pms dönemi yapmış, hala bir tedavi girişimi, ciddiye alma yok maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?