Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menüm
Sabah: 1 hş yumurta ,peynir.1 ceviz

Öğlen: yumurta ve peynirle yeşil salata.

Ara: dibek kahve sütlü şekersiz .
10 badem

Akşam: 1 tb. Madımak (az bulgurlu ) yogurt .

Ara: 1kk peynir . 2 çilek

Spor . 1 saat jillian . 1 saat yerinde hafif koşu . Dışarda 20 dk yürüyüş .

Su 2,5 lt ..

ben muthiş sinirli oluyorum.
eşimin burnundan getirdim, maalesef kızıma bile bagırdım
sonra tabi bin bir özür diledim kızımdan. minicik kalbi unuttu ama benim içime hançer saplandı.
bu sinirli hallerim ile ne yapacağım bilmiyorum, hiç memnun değilim bu durumdan.

bence bu çok büyük bir sorun, bir çok kadın bu pms sıkıntısını çekiyor ama tıp bilimi bence erkek egemen olduğu için bunu sorun olarak görmüyor, umursamıyor bile.
oysaki bu büyük bir sorun, katil kadınların büyük yüzdesi bu meş'um fiili pms dönemi yapmış, hala bir tedavi girişimi, ciddiye alma yok maalesef.

Kedibochi Ausencia

Benim gecen yaz kabus gibi gecti sürekli eşimle dır dır tartışma hep kv ,kp görümce dizi izlerken, yemek yerken zehir ettim kendime hayatı gece yemelerim nüks
etti eşimle en özel anlarda bile aklımda onlar vardı eşim artı bıkmıştır benden ..

Unutamıyorum, yaşananları ama evliliğine çok zarar verdim yıpratıyor insanı kötü bir huy hemde çok kotu

Sonuncu dört güncü geldi hanım
menüm
SAbah
2 haşlanmış yumurta
Yeşil çay
Öğlen
100 gr.ton balıklı yeşillikli salata
200 gr. yoğurt
Ara
Yeşil çay
Akşam
3 kepçe mercimek çorbası
200 gr. yoğurt
Ara
Kayısılı form çayı
Su: Şu an 3 lt. Yatana kadar 500 ml. daha içerim
Spor: yok bolca ev işi yaptım :)
Ausencia DelyDoly

aeben bu hafta coşacak ben diyeyimmmm

Ya aslında özel bir tedavisi olmasa da , bizlerde bu konu ile ilgili psikolojik destek almıyoruz ki .
Belki de ezberlenilmiş şeyler söylenecek .
Ama ezberimizde ise bizde uygulamalıyız .
İçimden bir katil çıkabilir evet o an tövbeler olsunnnnnnnn

Enistenn enistenn kuzumm kv ses seda yokk hahaha eve almadii yaa benii telefonunu da acmadii banaa yapilir miii bu yaaaa daha gecen hafta arayip özledim diye aglayan gadinnn

Ayy almasın dely .... uzak kalsınnnn ... hitler enişteye 7 takımdan selam . elleşmesin seni :)

Ay bende haftasonu acayipdim.adam şok oldu.normalde trip yapar gik demedi.butun geçmişi saydım döktüm.

Ya yüzleşeceksin ya yüzsüzleşeceksin denir ya (denir mi bilmiyorum şimdi aklıma geldi sallamış olamam ) en iyisi yüzleşmek bence

ecemavi herkes 3 kepçe yemiş , yoğurdu da bol tutmuş ... senin ki de normal bence .

eşime kesin bir dille annesiyle görüşmek istemediğimi söyledim.
kadınla sık sık görüntülü konuşuyordu eşim, kızımızı görmesi için.
beni de veriyordu telfona, selam sabahtan sonra mutlaka ama mutlaka bi laf sokuyordu şakaya vurup.
eşim şakasına şeri beni ve kızımı üzüyor demiş bi fotodan sonra, fotoda biraz mahzun çıkmışlar da..
bu bana demez mi ben şuyum ben buyum gelirsem seni döverim, torunumu ve oglumu uzersen !
sonra da güldü ! ha ha ne komik.
geçen de bana " bana bak, sen evde oturup oglumu mu çalışıtıryon parasını mı yiyon" tarzı bişi söledi.
bende çalıştım, dogumdan önce çıktım ya işten deidm. sen paranı kendin yedin dedi. yok dedim eve harcadım ne alaka é
güldük geçtik ! ha ha şaka!
ama ben saygılı olmaya çalıştıkça bu kadın yüz buldu!
bitti, finito !
artık merhaba merhaba..

Ausencia doktora gitsek bi sürü ilça verip yollicak.
benim pek umidim yok, yani bitkisel filanda olsa bişiler olmalı.
birazda diyetten mi acaba, kaliteli karb almalıymış pms te.

Ahhh sheryyimm icinde kalinca boyle oluyor...ben vir vir herseyi karsi tarafa soyledigim icin icim rahat oluyor ama acaba sunuda soylesemiydim diye dusunup uzuluyorum ...1 yil once bende konular acildiginda konusuyordum ama esime dedim birak konusayim rahatliyayim dedim zavalli dinledi..simdi hic acilmiyor konu sıkıldim...ama eltimle falan olunca konusuyoruz orada kaliyor aksama esim bile sorsa o konulari konusacak enerjim bile kalmiyor...

Size tavsiyem vakti gelmesini beklemeyin vakit gelmiyor aninda size laf sokanlara cevap verin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…