eşime kesin bir dille annesiyle görüşmek istemediğimi söyledim.
kadınla sık sık görüntülü konuşuyordu eşim, kızımızı görmesi için.
beni de veriyordu telfona, selam sabahtan sonra mutlaka ama mutlaka bi laf sokuyordu şakaya vurup.
eşim şakasına şeri beni ve kızımı üzüyor demiş bi fotodan sonra, fotoda biraz mahzun çıkmışlar da..
bu bana demez mi ben şuyum ben buyum gelirsem seni döverim, torunumu ve oglumu uzersen !
sonra da güldü ! ha ha ne komik.
geçen de bana " bana bak, sen evde oturup oglumu mu çalışıtıryon parasını mı yiyon" tarzı bişi söledi.
bende çalıştım, dogumdan önce çıktım ya işten deidm. sen paranı kendin yedin dedi. yok dedim eve harcadım ne alaka é
güldük geçtik ! ha ha şaka!
ama ben saygılı olmaya çalıştıkça bu kadın yüz buldu!
bitti, finito !
artık merhaba merhaba..
Kudret olmemis
Ama handan ölmüş
Ausencia doktora gitsek bi sürü ilça verip yollicak.
benim pek umidim yok, yani bitkisel filanda olsa bişiler olmalı.
birazda diyetten mi acaba, kaliteli karb almalıymış pms te.
cahil ve terbiyesiz zaten, kışkıracağım kadar kışkırdım.
BunuNe ya şakası olmaz bu lafların
Seni kışkırtmak değil amacim ama hiç hoş değil Tabiki de
bende kullandım, 1,5 ay.Ben ilaç kullandım seri 1 hafta
Sonra bıraktım ben bunu yenicem dedim c ilaçları birde bırakması var . İnsanı hissizleştitriyor çok gereksiz
Geçmiş olsun tatlimm kas gevşetici ilac yada krem varsa kullansaydinSpor kaldı çocukları yatırdım hiç halim yok işten geldim tartıldım tartida kımıldamadan gibi değill...
Bi ağrı var sağ bacağımda
O kim kizKudret olmemis
Ayyy o kimmmAma handan ölmüş
Aaa kuzum karbon eksikliği depresyon yapiyoAusencia doktora gitsek bi sürü ilça verip yollicak.
benim pek umidim yok, yani bitkisel filanda olsa bişiler olmalı.
birazda diyetten mi acaba, kaliteli karb almalıymış pms te.
ilk başta bende sustum ama artık söylüyorumAhhh sheryyimm icinde kalinca boyle oluyor...ben vir vir herseyi karsi tarafa soyledigim icin icim rahat oluyor ama acaba sunuda soylesemiydim diye dusunup uzuluyorum...1 yil once bende konular acildiginda konusuyordum ama esime dedim birak konusayim rahatliyayim dedim zavalli dinledi..simdi hic acilmiyor konu sıkıldim...ama eltimle falan olunca konusuyoruz orada kaliyor aksama esim bile sorsa o konulari konusacak enerjim bile kalmiyor...
Size tavsiyem vakti gelmesini beklemeyin vakit gelmiyor aninda size laf sokanlara cevap verin...
Benimdee aklimdann gectiii aynii soruu dizi galibaa tatlimmO kim kiz
Sheryy ben kv tartisma donemimde kendimi ugur kosarin butun kitap serisini okuyarak gecirdim cook iyi geldi bana hepsini okudum...bas ucu kitabiydi o donemler benim icin...oda bişi mi ? ben zavallı eşimi dün gece salonda yatırdım. zavallının sırtı tutulmuş sabah.
kesinlikle.Aaa kuzum karbon eksikliği depresyon yapiyo
Hahahahhahaaa yaaa güzelim sen ne mukemmelsinnn yaaa ayy tamm deliiio gibi güldüm kahkahaa attimmm yaaaa çok teşekkür ederimm guzel jestin icinn
Bosver hic canini sıkma kv calismis mi emekli mi ev hanimi mi ...calismiyorsa oooo guzel laf sokarsin o sana oglumun parasini yiyorsun derse heee tipki senin gibi dersin haha dersin gecersin.....ilk başta bende sustum ama artık söylüyorum
söylüyorum lafımı ama yine de çok dokunuyor be ada.
ben iyi olalım istemiştim, ne alemi var bana saçma sapan laf sokmanın ? bir de mesnetsiz ki sorma.
ben maaşımı kendime nasıl harcicakmışım ki ?
Bugün benim kv sarma yapmış getirmiş, evde turşu var getiriyim yiyin dedi bende ben yemiyorum turşu kışın getirseydin oğlun yerdi zamanı geçti dedim artık dedim
Kışın vermeye kıyamadı şimdi kakalıyor elindekileri ben salağım sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?