Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Heyyy allahimm yaaa bu kv ne böyle yaaa yaz gelmis nerdeyse ne tursusuuu güzelim hepicigii böyle uzme sen canini lakin sarmayada bayilirimm heee

Bosver hic canini sıkma kv calismis mi emekli mi ev hanimi mi ...calismiyorsa oooo guzel laf sokarsin o sana oglumun parasini yiyorsun derse heee tipki senin gibi dersin haha dersin gecersin.....
yok, eşinden bile maaşı yok. ogulları veriyor harçlık.
ay ben diyemem öyle ada, ayıp ya. konuşmam daha iyi. patavatsız şey ne olacak.
sanki hiç eve katkımız olmamış, elimiz ekmek tutmayan biriyiz.
beş eltim var sadece 1 i çalışıyor o da isviçrede haftada 3 gün çalışır.
aman be, aman. kv derdinden kurtulamicam ben galiba

begusle kaptan in arasında bi dizi.az evvel bi kare gördüm atladım.

ikiz dr kardeşler deney yapmışlar biri düşük karbon biri düşük yağ beslenmiş. Aklımda kalan düşük karbonlu mutsuz olmuş.

Benim kv calismayin doğurun diyor haha)) ben calisirken hamilelik donemi gecirdim esimi arayip oglum ayip yeter calistirma demis...esimde anne benlik degil ada evde oturamaz demis....gorumcem bile dedi helal olsun sana ben hamilelikte yatardim sen nasil son haftaya kadar calistin demisti...

Kv yeter oglumun parasi hepinize yeter kizim ne yapacan calisip diyordu...ama oda aklina dogurmayi takmis dogurda doğur

buda 2. yi yapmicanız mı diodu.
bide eceye bu bakacak ben çalışırken.
anovv evde kan çıkar kız.
napacam bilmiyorum valla şimdi, ama eşime de söledim.
ben kızımı annene emanet edicem, böle mi yapcak dedim. sustu adam.
eminim annesinin bu yönünü o da ilk kez görüyordur

hep aptal iyi niyetimden be aus.
bundan sonra merhaba, merhaba.
eşime de başka konudan kızgındım, daha da kızdım

Canimmm ay bunun seviyesine inmeyeyim ayy soyle yapmayayım dedikce olmuyor onuda denedim ..onlar susunca ayy ne guzelde sustu demiyorlar cunku bak iyi susturduk diyorlar ...benim dusuncem bazi insanlara anladiklari dilden cevap vermek daha iyi oluyor....

Herkes yapamax ada.ablamin kv hak ediyor mesela ama ablam.mumkun değil yapamaz

laf söylemesine söylüyorum, lafı gediğine de koyuyorum adacım ama yine de niye öyle söyledi ki yaa diye üzülüyorum inan.,
amaan salla lafı da iyi gömdüm diyemiyorum işte.
ama bi açıdan iyi, bir daha laf sokmadan önce 2 kere düşünür.

Hahahahaa Allah seni evi yakmadın en azindan şükür yerli neronummm sari sekerim

ay sorma delicim, kokusunu duymasam cezvenin, evi de yakacam olacam dişi neron

begusle kaptan in arasında bi dizi.az evvel bi kare gördüm atladım.

ikiz dr kardeşler deney yapmışlar biri düşük karbon biri düşük yağ beslenmiş. Aklımda kalan düşük karbonlu mutsuz olmuş.

bilimsel araştırmayı masal anlatır gibi anlatan daktırım.
o yzden seviliyorsun sen seminerlerde

Kizz sherrycimm bende bir gün oyle dolmayi ocaga koydum pokere bir daldimm nettee anamm bir kokuu geliyorr ne kadinlar varyaa ev yanacakk haberi yok puff offf bu ne kokui yorumm yapiyorumm heyy allahimm felan fişman anaa birden kafamda şimşekler caktii bir kostumm mutfaga heryer dumann gittiio canimm kuru biber dolmalarim aglasam mii gulsem mii bilemedimm

Iste evet ama sonrada kendilerini yipratiyorlar....benim ablamda yapamazdi simdiii varyaaa beniii gectiii abowww ))

bu kv geçen gittiğimizde yemek yapmama laf soktu.
dedi ki işte oglumun sevdigi yemekleri bilmiosun cart curt.
dedim ne zaman ögreniyim, evlendim hamile kaldım bebekti işti sonra dogurdum bebekle ilgilendim ne zmaan ögreneyim ki dedim.
ki ben yemek yapabiliyorum onların dolmaları bilmem neleri onları kastediyor.
dedi ki çocuk yapmayı biliyorsun ya.
o dedim kolay, baksana sen 7 tane dogurmuşsun.
görümce ve kv sus pus
genelde pek oturtamam gediğine ama iyi laf söylemişim.
ama böyle yüz göz olmaya ne hacet dimi, hiç hoş muhabbetler değil.
onlar zorladı beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…