Heyyy allahimm yaaa bu kv ne böyle yaaa yaz gelmis nerdeyse ne tursusuuu güzelim hepicigii böyle uzme sen canini lakin sarmayada bayilirimm heeeBugün benim kv sarma yapmış getirmiş, evde turşu var getiriyim yiyin dedi bende ben yemiyorum turşu kışın getirseydin oğlun yerdi zamanı geçti dedim artık dedim
Kışın vermeye kıyamadı şimdi kakalıyor elindekileri ben salağım sanki
yok, eşinden bile maaşı yok. ogulları veriyor harçlık.Bosver hic canini sıkma kv calismis mi emekli mi ev hanimi mi ...calismiyorsa oooo guzel laf sokarsin o sana oglumun parasini yiyorsun derse heee tipki senin gibi dersin haha dersin gecersin.....
Nazarr cikmistirr güzelim sari sekerim bosverr dunya malina uzulmee seninn canin sagolsu senle.mi yasiyacak alirsinn yenisini cana geleceğine mala gelsinayy güzelim bakır cezvemi yaktım, hem de yeni almıştım tüüüüüü
O kim kiz
begusle kaptan in arasında bi dizi.az evvel bi kare gördüm atladım.Ayyy o kimmm
ikiz dr kardeşler deney yapmışlar biri düşük karbon biri düşük yağ beslenmiş. Aklımda kalan düşük karbonlu mutsuz olmuş.kesinlikle.
regl öncesi çok çarpıyor beni kelebek.
normalde hiç yoksunluk çekmiyorum ama, cidden iyiyim.
regl öncesi artırayım ben biraz en iyisi, zaten metabolizma hızlanıyor idare ederim. yksa evde huzurumuz kaçıyor yahu
Nazarr cikmistirr güzelim sari sekerim bosverr dunya malina uzulmee seninn canin sagolsu senle.mi yasiyacak alirsinn yenisini cana geleceğine mala gelsin
buda 2. yi yapmicanız mı diodu.Benim kv calismayin doğurun diyor haha)) ben calisirken hamilelik donemi gecirdim esimi arayip oglum ayip yeter calistirma demis...esimde anne benlik degil ada evde oturamaz demis....gorumcem bile dedi helal olsun sana ben hamilelikte yatardim sen nasil son haftaya kadar calistin demisti...
Kv yeter oglumun parasi hepinize yeter kizim ne yapacan calisip diyordu...ama oda aklina dogurmayi takmis dogurda doğur
hep aptal iyi niyetimden be aus.Kedibochi cahille münakaşaya girmeyeceksin ..net .
Cehalet bu işte .. okuması yazması ..diploması değil.
Sadece kendinin güleceğikarşı tarafı rencide edecek şakalar ... nerde ne konuşacağını bilmemeler ...
Ama eşinin suçu ne ? kanepede yatırdın .
Sen görüşme olsun bitsin kv ile .
Canimmm ay bunun seviyesine inmeyeyim ayy soyle yapmayayım dedikce olmuyor onuda denedim ..onlar susunca ayy ne guzelde sustu demiyorlar cunku bak iyi susturduk diyorlar ...benim dusuncem bazi insanlara anladiklari dilden cevap vermek daha iyi oluyor....yok, eşinden bile maaşı yok. ogulları veriyor harçlık.
ay ben diyemem öyle ada, ayıp ya. konuşmam daha iyi. patavatsız şey ne olacak.
sanki hiç eve katkımız olmamış, elimiz ekmek tutmayan biriyiz.
beş eltim var sadece 1 i çalışıyor o da isviçrede haftada 3 gün çalışır.
aman be, aman. kv derdinden kurtulamicam ben galiba
Hahahahaa Allah seni evi yakmadın en azindan şükür yerli neronummm sari sekerimkv nin zararları vol. 545424555
Herkes yapamax ada.ablamin kv hak ediyor mesela ama ablam.mumkun değil yapamazCanimmm ay bunun seviyesine inmeyeyim ayy soyle yapmayayım dedikce olmuyor onuda denedim ..onlar susunca ayy ne guzelde sustu demiyorlar cunku bak iyi susturduk diyorlar ...benim dusuncem bazi insanlara anladiklari dilden cevap vermek daha iyi oluyor....
laf söylemesine söylüyorum, lafı gediğine de koyuyorum adacım ama yine de niye öyle söyledi ki yaa diye üzülüyorum inan.,Canimmm ay bunun seviyesine inmeyeyim ayy soyle yapmayayım dedikce olmuyor onuda denedim ..onlar susunca ayy ne guzelde sustu demiyorlar cunku bak iyi susturduk diyorlar ...benim dusuncem bazi insanlara anladiklari dilden cevap vermek daha iyi oluyor....
Hahahahaa Allah seni evi yakmadın en azindan şükür yerli neronummm sari sekerim
begusle kaptan in arasında bi dizi.az evvel bi kare gördüm atladım.
ikiz dr kardeşler deney yapmışlar biri düşük karbon biri düşük yağ beslenmiş. Aklımda kalan düşük karbonlu mutsuz olmuş.
Iste evet ama sonrada kendilerini yipratiyorlar....benim ablamda yapamazdi simdiii varyaaa beniii gectiii abowwwHerkes yapamax ada.ablamin kv hak ediyor mesela ama ablam.mumkun değil yapamaz
bilimsel araştırmayı masal anlatır gibi anlatan daktırım.
o yzden seviliyorsun sen seminerlerde
Iste evet ama sonrada kendilerini yipratiyorlar....benim ablamda yapamazdi simdiii varyaaa beniii gectiii abowww))
Benim de 4 litre oldu Dely'imAcıktık da su içtim 1 lt su ictimmmm ekleyelimm canlarimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?