Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hahahaaa kizzz vurduuu goll olduuu olmuss tam taşı gediğine isabet ettirmissinn

ahahah hala aklına gelmio yani benim bi dolma vardı nooldu
kadınlara poker, konken partisi yasaklanmalı

Canim kendi aramis tabii hos degil laf sokmak yada birbirini kirmak ama durulmuyorlarsa accik durduracannn ) bu arada guzel laff demişsin

Nare83 senin turşudan önce bir şey daha vardı , kakalamaca :)) erişte miydi neydi ?

Evet cnm aynen , gönderdim onu tesekur edip hep öyle yapıyor aklı sıra be ı kandırıyor. ..

Senin neyin var ki diyet yapıyorsun, spor yapıp parlıyorsun kendini diyor ama kendi spor salonuna üye.....

Evimi değiştirdim, evini değiştirdi.

Annemin yüzüne karşı bunun çocuğu olmaz !!! Görümce hanım 3. Tüp bebekte buldu bebeği tüp bebek demeye utandığım yıllarca yeni yeni diyor...

Görümce çocuğunu emzirmedi diye Banu kadar olamadın O BİLE ikiz çocuk emirdir 2 sene neler neler

Ha şimdi gitmiyorum ben evlerine sorsan ben hayırsız gelinim , hiç dönüp bakmaz kendine benim neyim var diye

Ya bırak millet mutlu olsun.
Evlenen evlenmiş bebek olmuş sorun yok.artik bi susun be.ay cemkiresim geldi kız nolarini versene

Poker heee ...eski kumarbaz aus anılarım canlandı

Şeri ...farkında mısın versem açıklama yapmışsın .. o benim yaptıklarımı afiyetle yiyor de geç .. yok hamilelik yok bebek...

O sorduğu soruda haklı değil ki sen kendini temize çıkarmak için açıklama yapasın .

Ama sonra ki kapak olmuş

ve bi not daha ...bana çocuk yapmayı biliyorsun ama diyecek kadar yüz göz olacak kadından kim olursa olsun uzak dururm .

.

ahahah hala aklına gelmio yani benim bi dolma vardı nooldu
kadınlara poker, konken partisi yasaklanmalı
Hahhaaa bencede bencedee guzelimm birde kendi kendimee yorum yapiyorum evde tek olunca kendim konusup birde cevaplama felann bu da boyle bir anii aklima geldikce gulerimmm hicc kendimede toz kondurmamm baska kadin yakmiss tutttuuu tuuuu felann sonrasii hahahaa superdi ev yanacakmiss

Evlenen evlenmiş bebek olmuş sorun yok.artik bi susun be.ay cemkiresim geldi kız nolarini versene

ogluyla evlenirken bişi istemedim ya onu sölemiştim onu da yeri geldi diye sölediydim.
böyle pırtlanta gibi çocuk almışım üstüne para bile vermeliymişim

ay sende dayanamadın dimi deminden beri tek yorum yapmıyordun.
yaz .05xx xxx xx xx

evet açıklamama ne hacet dimi.
ama işte eşimin annesi ya, saygımız vardı, iyi geçinelim dedik. bir de insaf yani, ne zaman ögreneyim, sabah akşam çalış eve gel ev işi bu arada hamileyim de.
benim için yaşlı bu, bebegi olmaz demişlerdi evlenmeden, bende aha bebek alın dedim ya, güclerine gitti
yok yok patavatsız ve cahil biriymiş emin oldum, artık mesafemi korurum. lafı soktuk ama düştüğüm durumdan hiç hoşlanmadım ben.

Ausencia güzelim işsiz kaldigim bir zamanda 24 saaat oynadım nasill bir hirssa artikin hahahaa eş ise gitti geldii ben yeni uyanmis numarasii hahahaha milyonlar kazandimdiiii lakinn ezdumm bitirdum

Allah'tan uzaklar.ay bosverrrrrrr.onemli olan eşin

Tele konferans yapalim benimde cemkiresim var ) gelin gorsunde gelinine dua etsin hahaha

Benim kv bigun birinin gelinini bana övüyordu ama nasil soyle iyi boyle iyi dedim heee anne benimde arkadasimin kv var bir iyi kadin bir iyi ben boyle kv görmedim dedim Allah herkese boyle kv nasip etsin dedim..iste bazilari cok şansli oluyor dedim..kadin kipkirmizi oldu dahada o gelini ovemedi bana

Ausencia güzelim işsiz kaldigim bir zamanda 24 saaat oynadım nasill bir hirssa artikin hahahaa eş ise gitti geldii ben yeni uyanmis numarasii hahahaha milyonlar kazandimdiiii lakinn ezdumm bitirdum

Ben bekardımmm . para da kaybettim ... bende iddia at yarışı poker ne ararsan vardı

Ayyyy her birimizinkini koy çuvala vur duvara ..aynı ses çıkar ... ne mi o ? tınnnnnnnnnnn :)))

Boş konuşuyor hepsi boşşş .

Alllah bize dolu konuşan kv lerden olmayı nasip etsin ...
Duvarr bilee dileee gelirr vurmayinnn vurmayinnnn diyeee hahahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…