Hahahaaa kizzz vurduuu goll olduuu olmuss tam taşı gediğine isabet ettirmissinnbu kv geçen gittiğimizde yemek yapmama laf soktu.
dedi ki işte oglumun sevdigi yemekleri bilmiosun cart curt.
dedim ne zaman ögreniyim, evlendim hamile kaldım bebekti işti sonra dogurdum bebekle ilgilendim ne zmaan ögreneyim ki dedim.
ki ben yemek yapabiliyorum onların dolmaları bilmem neleri onları kastediyor.
dedi ki çocuk yapmayı biliyorsun ya.
o dedim kolay, baksana sen 7 tane dogurmuşsun.
görümce ve kv sus pus
genelde pek oturtamam gediğine ama iyi laf söylemişim.
ama böyle yüz göz olmaya ne hacet dimi, hiç hoş muhabbetler değil.
onlar zorladı beni
Bizde pek çorba pişmez ya oruç dışındaRakibelerim hangi çorbalar pişiyor bakalım aksama
Kizz sherrycimm bende bir gün oyle dolmayi ocaga koydum pokere bir daldimm nettee anamm bir kokuu geliyorr ne kadinlar varyaa ev yanacakk haberi yok puff offf bu ne kokui yorumm yapiyorumm heyy allahimm felan fişman anaa birden kafamda şimşekler caktii bir kostumm mutfaga heryer dumann gittiio canimm kuru biber dolmalarim aglasam mii gulsem mii bilemedimm
Canim kendi aramis tabii hos degil laf sokmak yada birbirini kirmak ama durulmuyorlarsa accik durduracannnbu kv geçen gittiğimizde yemek yapmama laf soktu.
dedim ne zaman ögreniyim, evlendim hamile kaldım bebekti işti sonra dogurdum bebekle ilgilendim ne zmaan ögreneyim ki dedim.
görümce ve kv sus pus
onlar zorladı beni
Nare83 senin turşudan önce bir şey daha vardı , kakalamaca :)) erişte miydi neydi ?
Ya bırak millet mutlu olsun.bu kv geçen gittiğimizde yemek yapmama laf soktu.
görümce ve kv sus pus
onlar zorladı beni
Benimdee güzelim 4 tamamladimm birde stresli bir dizi izliyorumm kalpten gitcemm yeminlenn yenio dizi söz diye bayildimmBenim de 4 litre oldu Dely'im
Kizz sherrycimm bende bir gün oyle dolmayi ocaga koydum pokere bir daldimm nettee anamm bir kokuu geliyorr ne kadinlar varyaa ev yanacakk haberi yok puff offf bu ne kokui yorumm yapiyorumm heyy allahimm felan fişman anaa birden kafamda şimşekler caktii bir kostumm mutfaga heryer dumann gittiio canimm kuru biber dolmalarim aglasam mii gulsem mii bilemedimm
bu kv geçen gittiğimizde yemek yapmama laf soktu.
görümce ve kv sus pus
onlar zorladı beni
Hahhaaa bencede bencedee guzelimm birde kendi kendimee yorum yapiyorum evde tek olunca kendim konusup birde cevaplama felann bu da boyle bir anii aklima geldikce gulerimmm hicc kendimede toz kondurmamm baska kadin yakmiss tutttuuu tuuuu felann sonrasii hahahaa superdi ev yanacakmissahahah hala aklına gelmio yani benim bi dolma vardı nooldu
kadınlara poker, konken partisi yasaklanmalı
Ya bırak millet mutlu olsun.
Evlenen evlenmiş bebek olmuş sorun yok.artik bi susun be.ay cemkiresim geldi kız nolarini versene
evet açıklamama ne hacet dimi.Poker heee ...eski kumarbaz aus anılarım canlandı
Şeri ...farkında mısın versem açıklama yapmışsın .. o benim yaptıklarımı afiyetle yiyor de geç .. yok hamilelik yok bebek...
O sorduğu soruda haklı değil ki sen kendini temize çıkarmak için açıklama yapasın .
Ama sonra ki kapak olmuş
ve bi not daha ...bana çocuk yapmayı biliyorsun ama diyecek kadar yüz göz olacak kadından kim olursa olsun uzak dururm .
.
Poker mi
Allah'tan uzaklar.ay bosverrrrrrr.onemli olan eşinogluyla evlenirken bişi istemedim ya onu sölemiştim onu da yeri geldi diye sölediydim.
böyle pırtlanta gibi çocuk almışım üstüne para bile vermeliymişim
ay sende dayanamadın dimi deminden beri tek yorum yapmıyordun.
yaz .05xx xxx xx xx
Daktirimm birtanem küçücüktum cahildimm dünyanın rengine kandimmPoker mi
Tele konferans yapalim benimde cemkiresim varYa bırak millet mutlu olsun.
Evlenen evlenmiş bebek olmuş sorun yok.artik bi susun be.ay cemkiresim geldi kız nolarini versene
Ausencia güzelim işsiz kaldigim bir zamanda 24 saaat oynadım nasill bir hirssa artikin hahahaa eş ise gitti geldii ben yeni uyanmis numarasii hahahaha milyonlar kazandimdiiii lakinn ezdumm bitirdum
Duvarr bilee dileee gelirr vurmayinnn vurmayinnnn diyeee hahahahahAyyyy her birimizinkini koy çuvala vur duvara ..aynı ses çıkar ... ne mi o ? tınnnnnnnnnnn :)))
Boş konuşuyor hepsi boşşş .
Alllah bize dolu konuşan kv lerden olmayı nasip etsin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?