Afiyet olsun canım gayet iyi tamamlayacaksın günüMENÜ 11.04.2017
KAHVALTI
OMLET
DOMATES
AZ YEŞİLLİK
ÖĞLE
BİR KASE ZEYTİNYAGLI KEREVİZ
1 PARÇA TAVUK IZGARA
AKŞAM TON BALIKLI SALATA
ARA ( ÇAY SAATİ )
1 KURU İNCİR
1 HURMA
10 FINDIK
TOTAL KARB : 40-45 GR
SU : 2000 ML
9 Nisan menüm
Sabah
2 kk beyaz peynir 2 dilim ekmekle tost yaptım
Çay
Öğlen yok
Akşam
1 tabak barbunya
Salata
1 dilim ekmek
Su: 2 lt
Spor yarım saat yürüyüş
Dünkü menüm
Sabah 2 kk beyaz peynir
2 dilim ekmek
1 tavada yumurta
1 dilim salam
1 tatlı kaşığı pekmez
Çay
Öğlen
Köfte ızgara 4 tane
Akşam
Etli türlü 1 tabak
2 yk pilav
Ayran
Salata
Su :1.5 lt
Spor yok
Ausencia abla beni unutmamışsın etiket görünce çok sevindim :)))
Bağışıklık için demiştin hani şu im le başlayan vitamin şurubu onu aldimhangisiydi aldıgın.
Ay benim de içim şişti, psikolojim bozuldu 2-3 gündür. Tabi daha öncesi de var daadaaa kız valla tüm şutların gol
benim kv de isviçredeki geliinini anlatıyor bana.
ay beni çok sever, der ki anne keşke hiç gitmesen biz seni çok sevioz.
5 senede bir geliyo 1 ay kalıp gidio kv.
koca da kendi ülkesinde, hep kendi ailesi çevrede adam iç güveysi gibi. tabi öle der.
tabi ki dediyse. elin isviçrelisi seni netsin gıııı
haa bir de bemmmbeyaz çocuk doguran diger eltim var.
bi bu ikisini övüyor bilmem digerleriyle derdi nedir
Canım çok teşekkür ederim hakkını ödeyemem
@mimu88 canım ne yapıyosun beni sormuşsun iyiyim ben sen nasılsın...
Nasıl gidiyo bakalım diyet ben çok fena geliyorum haberin olsunnnn...
ben anlamsız bir artıdayımmm kuzummm düne göre yarısı gitti ama yine artı yarın sabah temizlemiş olursam artıları asıl hedefime kitleneceğim inşallahay bu cumaaaa o 69 buraya geleceeeeeeeek :)
deli gibi kendi kendime konuşarak tüm sayfayı doldurayım mıbahar geldi delirdi dersiniz soran olursa
Ayy eminim eminim.bu.mesajı beğeniyorum emiiiniimmmmm
Benim hafta da 1 kilo üstü veren tarafım kayboldu.
Bulanların insalik namina .....
Ay benim de içim şişti, psikolojim bozuldu 2-3 gündür. Tabi daha öncesi de var da
Biz geçen sene ev almıştık elhamdülillah. Şimdi oturduğumuz sitenin yan sitesinde. Ve 3 çocukla zor olsa da taşınmaya karar verdik artık. Hem bu evden daha büyük hem de boş duruyor. Satmaya ya da kiraya karar verememiştik Buraya da kira ödüyoruz diye taşınalım dedik. Mutfak dolabı vs bakıyoruz. Olunca taşıncaz
Amma velakin yıllardır ya aynı apartmanda ya da en fazla yan apartmanıma taşınan kayınvalidem de oraya taşınacakmış. Önce görümcemin olduğu bizim yeni evin yan apartmanıydı taşınacağı yer. Orası olmamış. Bizim yeni evin olduğu apartmanda benim evin alt katında boş daire var. Orayla görüşülüyor şimdi. Ve olacak gibi..
Yani benim gibi biri olsa, kime kim gelmiş kim gitmiş haberi olmayan bi tip olsa takmıcam da. Asansör sesinden biz nereye gidiyoruz, nerden geliyoruz. Kime gitmişim anlar muhtemelen. Eşim de bi kere dedi ki annemler taşınmasa mı. Direkt istemiyorum diyemedim ama burda arkadaşları var. Orası da 1 km bile yol değil. Yan site sonuçta, yürüyüş olur o gelir biz gideriz iyi olur dedim. Kızıyla her gün görüşüyor zaten. Uzak değil ki. Benimle ben şimdi yan apartmanda olduğum halde. Ne uğrar, ne sorar ne yapıyorsun diye
Eşime diyormuş ki, çocukları bırakırken kolay olur size aynı apartmanda olursam. Haftasonları eşim varken bırakıyoruz sadece. O da her hafta sonu değil. Hafta içi bana komşunun kızı geliyor. Ben hastane vs gideceksem onun geldiği saate göre ayarlıyorum öyle gidiyorum. Zaten Kayınvalideme söylesem de falan gelmeyecek mi bugün diye o kızı soruyor hemen
Bu haftasonu da ben 7 aydan sonra regl oldum acayip ağrım var, bebek hiç uyumuyor su çiçeğinden onunla ilgileniyorum. Eve geldi, istisnasız bütün evi gezdi ve dedi ki, Fatma olunca bütün 2vi topluyor dimi??? Yani haftasonu yok ya, ev o yüzden bu haldeymiş. Mübarek insan, ben oğluna demişim. Çocuklara bak da evi toplayım. O dinlememiş gitmiş. Sabah da uyumuş. Ben de fırsat bulunca bi iki dolap çizimi yaptım. Yapmam gerekiyordu çünkü. Sen desene kızım ben bakayım bebeğe de sen bi topla burayı
Oy oy yoruldum ya. Hayırlısı ile o alt katı biri tutsa da kurtulsam
hani nerde, nerde ? ben göremiomBen buldum ...
Al canım ....
Halloldu değil mi şimdi mesele
Özür dileme kuzum.
bim.dolabina dondurma koydu.diyeozur.diledi mi
Selam
Eşim üşütmüş biraz sabah geç Gitti . O gidince bende hemen lokale spora .
Yeni geldim .
Naptınız bakalım ?
Ausum bu hafta bünyede tık yok geçen perşembeki 68 bile gelmiycek sanırım . Hafif hafif kilo artıyorçok yogun spor yapıyorum bu günlerde kaslara yönelik sanırım sizindediğiniz gibi kas ve su artışından kilo verimi olmayacak bu hafta .
Birde benim bünyenin huyudur bililirim iyi giderken cıslı 2 gün tüm gidişatı durdurur bende . Geçen haftaki perşembe akşam cumada günde yediklerimden kilom durdu.
Neyse sağlık olsun devamm elbet gidecek
ayyyy gelemedim bi türlü iş güç kızımla markete gittik... haniii eskiden tek ayağa bilekten takılıp ucundaaa top vardı yaaa ayyyy adını unuttum böyle tarif ettim işte ondan bi kızıma bi kendime aldım eve geldim yarım saat çevirdim zıpladım durdum hahahahah) kızım pek becermiyorda ben iyi çeviriyorum spor için güzel alternatif bayağı terledim ....
Koca 46 sayfa, oku okuyabilirsen
Dünkü Menü
Kahvaltı; 2 dlm tb ekmeği ile peynirli tost, 4 çeridomates ve yeşil çay.
Ara; 3 çilek.
Öğlen; pırasa yemeği, 1 kase yoğurt, havuç salatası, 1 dlm tb ekmeği.
Ara; 1 fincan sade Türk kahvesi, 7 badem.
Akşam; hamsi (15-20 tane) , yeşil salata.
Ara; 1 bardak süt, 1 elma.
Su; 2.5 lt
Spor; 45 dakika yürüyüş, 30 dakika aktif spor.Ahu060812
yedim geldim bende
1 tabak salata yedim üzerine kaşar serptim
ve kıyma kavurma yedimmçok açıkmıştım
Teşekkür ederim evet haklısın dikkat edeceğim :) yorum yapılması hoşuma gidiyor hiç çekinmene gerek yok kızılsa da alınmamAfiyet olsun canım gayet iyi tamamlayacaksın günü
Ekmekler ve pilavlar gözüme batıyor sanki canım sen bilirsin ama tostu ben mesela unuttum aylardırSpor olsa olabilir belki hani kilo almazsın böyle ama vermeni zorlaştırırlar diye söylüyorum
Bende genelde menüleri beğeniyorum ama aklıma takılan cısslı olanlara laf atmadan duramıyorum huyum kurusunTeşekkür ederim evet haklısın dikkat edeceğim :) yorum yapılması hoşuma gidiyor hiç çekinmene gerek yok kızılsa da alınmam
Aslında spor rutin haline gelmesin biraz artırmak istiyorum ama pek mümkün olmuyor zaten 9 da kapatıyorlarGayet güzel tatlım benim .... sporda tabi ki istikrarlı ve 10 numara .
Canımmm çok teşekkür ederim amin insallahCanım geçmiş olsun şifa versin Rabbim yavrucuğuna ♡♡
Geçmiş olsun canım hepinizedeBenim beyde daha gitmedi herkesler hasta ama ben şimdi onu bırakıp güne gidecem.bu arada dünkü yazımı okudunmu bir kilo kas 4 kilo su tutabilirmiş
oyy oyy ne dertliymişsin canım be
valla ne çok dertli varmış,
allah fırsat vermesin inşallah kv ye.
ben de kızıma bakması için kv nin gelmesini istemiyorum, işe girince o bakacaktı. ben çalışırken.
yok işe mişe girmicem, evden bişiler yapmaya odaklanacağım, akmasa da damlar elbette bişiler.
o kadın eve gelirse eşimle artık sonumuz ne olur korkuyorum ben ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?