Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

9 Nisan menüm
Sabah
2 kk beyaz peynir 2 dilim ekmekle tost yaptım
Çay

Öğlen yok
Akşam
1 tabak barbunya
Salata
1 dilim ekmek

Su: 2 lt
Spor yarım saat yürüyüş

Dünkü menüm
Sabah 2 kk beyaz peynir
2 dilim ekmek
1 tavada yumurta
1 dilim salam
1 tatlı kaşığı pekmez
Çay

Öğlen
Köfte ızgara 4 tane

Akşam
Etli türlü 1 tabak
2 yk pilav
Ayran
Salata

Su :1.5 lt
Spor yok
Ausencia abla beni unutmamışsın etiket görünce çok sevindim :)))

Afiyet olsun canım gayet iyi tamamlayacaksın günü

Ekmekler ve pilavlar gözüme batıyor sanki canım sen bilirsin ama tostu ben mesela unuttum aylardır Spor olsa olabilir belki hani kilo almazsın böyle ama vermeni zorlaştırırlar diye söylüyorum

Ay benim de içim şişti, psikolojim bozuldu 2-3 gündür. Tabi daha öncesi de var da

Biz geçen sene ev almıştık elhamdülillah. Şimdi oturduğumuz sitenin yan sitesinde. Ve 3 çocukla zor olsa da taşınmaya karar verdik artık. Hem bu evden daha büyük hem de boş duruyor. Satmaya ya da kiraya karar verememiştik Buraya da kira ödüyoruz diye taşınalım dedik. Mutfak dolabı vs bakıyoruz. Olunca taşıncaz

Amma velakin yıllardır ya aynı apartmanda ya da en fazla yan apartmanıma taşınan kayınvalidem de oraya taşınacakmış. Önce görümcemin olduğu bizim yeni evin yan apartmanıydı taşınacağı yer. Orası olmamış. Bizim yeni evin olduğu apartmanda benim evin alt katında boş daire var. Orayla görüşülüyor şimdi. Ve olacak gibi..

Yani benim gibi biri olsa, kime kim gelmiş kim gitmiş haberi olmayan bi tip olsa takmıcam da. Asansör sesinden biz nereye gidiyoruz, nerden geliyoruz. Kime gitmişim anlar muhtemelen. Eşim de bi kere dedi ki annemler taşınmasa mı. Direkt istemiyorum diyemedim ama burda arkadaşları var. Orası da 1 km bile yol değil. Yan site sonuçta, yürüyüş olur o gelir biz gideriz iyi olur dedim. Kızıyla her gün görüşüyor zaten. Uzak değil ki. Benimle ben şimdi yan apartmanda olduğum halde. Ne uğrar, ne sorar ne yapıyorsun diye

Eşime diyormuş ki, çocukları bırakırken kolay olur size aynı apartmanda olursam. Haftasonları eşim varken bırakıyoruz sadece. O da her hafta sonu değil. Hafta içi bana komşunun kızı geliyor. Ben hastane vs gideceksem onun geldiği saate göre ayarlıyorum öyle gidiyorum. Zaten Kayınvalideme söylesem de falan gelmeyecek mi bugün diye o kızı soruyor hemen

Bu haftasonu da ben 7 aydan sonra regl oldum acayip ağrım var, bebek hiç uyumuyor su çiçeğinden onunla ilgileniyorum. Eve geldi, istisnasız bütün evi gezdi ve dedi ki, Fatma olunca bütün 2vi topluyor dimi??? Yani haftasonu yok ya, ev o yüzden bu haldeymiş. Mübarek insan, ben oğluna demişim. Çocuklara bak da evi toplayım. O dinlememiş gitmiş. Sabah da uyumuş. Ben de fırsat bulunca bi iki dolap çizimi yaptım. Yapmam gerekiyordu çünkü. Sen desene kızım ben bakayım bebeğe de sen bi topla burayı

Oy oy yoruldum ya. Hayırlısı ile o alt katı biri tutsa da kurtulsam

146 mesajı okumadan önceeee bi ceeee

İşleri hallettim .. eve eşek anırtan yokuşundan yürüdüm hızlı tempoda ... tamamen spor niyetine ..zaten bırak mağazayı ev bile yok doğru dürüst ...sıkıysa hızla yürüme

Hazır terlemişken eve gelip sporuma devam ettim .... duşumu aldım akşam yemeğinden önce fıstıklara bakayım dedim ....

En çok sporuna sevindim şekercimmm ..sonuçları harika olacak gör bak.
Menüde iyi .

Canım çok teşekkür ederim hakkını ödeyemem

ne demek güzellim ya ... aile gibi olduk biz burda

@mimu88 canım ne yapıyosun beni sormuşsun iyiyim ben sen nasılsın...
Nasıl gidiyo bakalım diyet ben çok fena geliyorum haberin olsunnnn...

İçimi açan mesaj diye buna derim

ben anlamsız bir artıdayımmm kuzummm düne göre yarısı gitti ama yine artı yarın sabah temizlemiş olursam artıları asıl hedefime kitleneceğim inşallah ay bu cumaaaa o 69 buraya geleceeeeeeeek :)

Tabii ki geleceeeeek ... aus abalası kırmızı halı serdi yollarına ... hele bi gelmesinnnn

deli gibi kendi kendime konuşarak tüm sayfayı doldurayım mı bahar geldi delirdi dersiniz soran olursa

İyi bilirdik dedim ben ... çok iyi kızdı ama sıyırınca da daha bi tatlı oldu dedim

Ayy eminim eminim.bu.mesajı beğeniyorum emiiiniimmmmm

Ne gıcıkkkkkk değil mi ?
Çıkacağına ve soracağına bile bile inatla beğen diyorum ,bir müddet sonra o pes ediyor

oyy oyy ne dertliymişsin canım be
valla ne çok dertli varmış,
allah fırsat vermesin inşallah kv ye.
ben de kızıma bakması için kv nin gelmesini istemiyorum, işe girince o bakacaktı. ben çalışırken.
yok işe mişe girmicem, evden bişiler yapmaya odaklanacağım, akmasa da damlar elbette bişiler.
o kadın eve gelirse eşimle artık sonumuz ne olur korkuyorum ben ..

Özür dileme kuzum.
bim.dolabina dondurma koydu.diyeozur.diledi mi

şeriiiiiiiiiiiiiii

Ve aleyküm selaaaam .... enişteye geçmiş olsun çok .
Gelir gelir dünkü menü gibi menüler gelirse ... iki gün daha 68 de gelir 67 de aynuraya ters köşe mi yapmak istiyorsun yoksa

Anaaaam benim çocukluk çok mu eski de kaldı , hiç hatılamıyorum öyle bir şey.

İyi terlediysen sevdim aleti

Gayet güzel tatlım benim .... sporda tabi ki istikrarlı ve 10 numara .

yedim geldim bende
1 tabak salata yedim üzerine kaşar serptim
ve kıyma kavurma yedimm çok açıkmıştım

Afiyet olsunnnn .

Son düzenleme:
Teşekkür ederim evet haklısın dikkat edeceğim :) yorum yapılması hoşuma gidiyor hiç çekinmene gerek yok kızılsa da alınmam

Vallahi ben çözemedim. Erkekler büyürken kızlardan daha çok bi emek mi veriliyor da bu kadar değerli oluyorlar..

Sakın öyle bir hata yapma canım, annen olsa baksın da. Senin kayınvalide de benimki gibi. Oğlum iyi olsun da, gerisi ne olursa olsun modunda. Yemeği, temizliği bahane edip devamlı laf sokar. Yani yaptığı için diyorum. Aynı evde daha zor

Bi de bebeğin için en güzeli senin yanında olman. Evden çalışmadan da, Allah o bereketi veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…