Su an yemjs olmalisin afiyet olsun canimmSalata ve yoğurdumu hala yemedim 14:30 da yiyeceğimmidem kazındı
Canım görmedim hiç doğum günü yazını Rabbim uzun ömürler versin sizlerle beraber çok mutlu olur inşallah evladınBu arada kızımın dogum gününü kutlayan ince düşünen arkadaşlarım.çok teşekkür ederim dikkatiniz içinvorones @Ahu060812 @_SARAYCA_ ada81 @Antepia27
Ahum o kadar telaştan yemek yerken fotoraf çektiremedim.kiziminkilar vardı.onları vp dan paylaşmıştım zaten. Ben severim ama öyle telaşları hazırlıkları.ev küçük oldugu için zorlandım biraz ama
EvetOwww 4lt su mu icmisler. Çok ya. Herşeyin çoğu gibi suyun da fazlasi zararjs ben dé okumuştum
Karnıyarık aşırı zararlı olmaz gibi canım çok yağ çekmediyse en kötü içini yersin bayağı aç kalabilirsin ama@masumm yarın karnıyarık var öğlen yesem mi yemesem mi karar veremedim, yağda kızartılmıştır kesin
Teeey teeey teeeey
Bu hafta çok heyecanlıyım niçinse
Bir tekBetulina @Dersaadet_ ve Kedibochi sessiz ...onlardan da bir ışık alsam
burdayım... Lunyam ya mutsuzxum kuzum, az mutluluk var mı sende?
evet domates birde biber ekleyecemhaşlayıp mı ? kavur kız bariii domatesle filan
Hayırdır betüşüm, ? Nötrüm, mutsuzluğunu paylaşalım azalsinburdayım... Lunyam ya mutsuzxum kuzum, az mutluluk var mı sende?
dünkü menümü yazdım daha da mutsuz olacağım... Çünkü aus çok kıazzacakHayırdır betüşüm, ? Nötrüm, mutsuzluğunu paylaşalım azalsin
Biz.satıyoruz ya kuzum.öyle değil bi kerem okaçırmışsın tam dinleyememişsin
tak tak taka tak
ahaaabanada olur işyerinde bile peçeteden tıpa yapıyorum bende
spor kaptanım dün 1 saat eliptik,10 dakika egzersiz yaptım
nerde nerde nerde
Bende yorum yapmamak için kendimi zor tutuyorumdünkü menümü yazdım daha da mutsuz olacağım... Çünkü aus çok kıazzacak
ben neden bilmiyorumBiz.satıyoruz ya kuzum.
Yari.soğuk sıkım.ve tam erken hasat zeytinyağı var heaanimmmm
Bir kaç kere.yazmistim oysaki.ben neden bilmiyorum
kendinizmi sıkıyonuz alıp mı satıyosunuz?
başka neler var ?nar ekşiside var mı?
hayır onları yemeden çok kısa yarım saat önce aus beni dürttü senden korkuyoprum dedi.... Vallhi o an aklımda yemek yoktu.. Hatta eve gidip sadece çorba-cacık veya salata yemeyi planlıyordum.. PAzar baklavasını atmak için üzerimmden ve nihayetinde eksi çıkmak için.. Ama eve bi gitttim tam iftar vakti, sofrayı görünce kendimi kaybettim..Bende yorum yapmamak için kendimi zor tutuyorum
Sağol canım ancak yiyebildim :)Su an yemjs olmalisin afiyet olsun canimm
Canım ben dün ilk kez 4 lt su içtim, ben de anlamadım nasıl bu kadar çok su içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?