Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım görmedim hiç doğum günü yazını Rabbim uzun ömürler versin sizlerle beraber çok mutlu olur inşallah evladın

Teeey teeey teeeey

Bu hafta çok heyecanlıyım niçinse

Bir tek Betulina @Dersaadet_ ve Kedibochi sessiz ...onlardan da bir ışık alsam

huhhuuuuuuuuuuuuuuuuu... Sesss sesss.. Işıkkk ışık....

Selamlar...
naslsınız, inşallah herkes sağlıklı, mutlu, huzurlu, ve fitttt tir

Ben mutsuz, yoğun, ve az fit-sizim Ama biliyorum toparlanacağım- kaçışı yok inşallah. Kurumun yarısı il dışı eğitim de, tam 4 kişinin işlerini yapıyorum, nete gelecek vakit olmuyor.. Cumaya kadar bu şekil olacak maalesef... Bi de bir işi yanlış yapmışım, iki gündür çok sarpa sardı işler

Bu esnada su içmeyi unutuyorum Onu unutunca acıkıyorum.. canım herşeyi yemek istiyor.. Gerçekten anladım ki SU iştahı biraz kesiyor..
Birazdan bir hasta ziyaretine gitmem gerekiyor, gitmeden size selam edeyim istedim. E bide tabi menülerimi yazayım

Ausencia

PAZARTESİ MENÜSÜ
SAHUR- Su
İFTAR- mantı, iki sarma

2 lt su.

Bugün topladım kendimi... Bu hafta çok başarılı olamasam da artı olmayacak inşallah.. Bugün sadece ayran çorbası içiyorum, iki günde kabak içmeyi düşünüyorum. İnşallah - çıkacağım

Biz.satıyoruz ya kuzum.
Yari.soğuk sıkım.ve tam erken hasat zeytinyağı var heaanimmmm

N Nana cim çok Haklisin kv konusunda,
Bende.aynı fikirdeyim, çok muhabbet tez ayrılık getiriyor gercekten.
Ben kendi annemi bile çok sık aramam ama eşim vesilesi ile haftada bes alti.gün konuşmak Zorunda kaldim kendisiyle.
Sonunda benden.yüz buldu laf sokuyor.
Esimde nasılsa evdesin yeni sezon yag alımı, biber salcasi yapımı konusunda köyde olmam gerektiğini söylüyor.
Şimdiden içim sıkılıyor, gitmek istemiyorum ama bu işi yapmakta istiyorum
aeben regl öncesi içimdeki canavarı cikardim ortaya, oda tuz biber oldu tabi ..

ben neden bilmiyorum
kendinizmi sıkıyonuz alıp mı satıyosunuz?
başka neler var ?nar ekşiside var mı?
Bir kaç kere.yazmistim oysaki.
Nar eksisi limited edition canim
Kısa süre sonra tükenir sanirim 3 kg filan kaldı.
Z.yagi bizim.uretimde.var koylumuzden aldigimizda.
Bizde evde bundan yiyoruz. Yağ bitince murfaktan depoya gidip 1.sise aliyorum

Bende yorum yapmamak için kendimi zor tutuyorum
hayır onları yemeden çok kısa yarım saat önce aus beni dürttü senden korkuyoprum dedi.... Vallhi o an aklımda yemek yoktu.. Hatta eve gidip sadece çorba-cacık veya salata yemeyi planlıyordum.. PAzar baklavasını atmak için üzerimmden ve nihayetinde eksi çıkmak için.. Ama eve bi gitttim tam iftar vakti, sofrayı görünce kendimi kaybettim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…