limited edition ne demekBir kaç kere.yazmistim oysaki.
Nar eksisi limited edition canim
Kısa süre sonra tükenir sanirim 3 kg filan kaldı.
Z.yagi bizim.uretimde.var koylumuzden aldigimizda.
Bizde evde bundan yiyoruz. Yağ bitince murfaktan depoya gidip 1.sise aliyorum
Aus dürtü de.yedim yoksa yemicektim diosunhayır onları yemeden çok kısa yarım saat önce aus beni dürttü senden korkuyoprum dedi.... Vallhi o an aklımda yemek yoktu.. Hatta eve gidip sadece çorba-cacık veya salata yemeyi planlıyordum.. PAzar baklavasını atmak için üzerimmden ve nihayetinde eksi çıkmak için.. Ama eve bi gitttim tam iftar vakti, sofrayı görünce kendimi kaybettim..
hayır onları yemeden çok kısa yarım saat önce aus beni dürttü senden korkuyoprum dedi.... Vallhi o an aklımda yemek yoktu.. Hatta eve gidip sadece çorba-cacık veya salata yemeyi planlıyordum.. PAzar baklavasını atmak için üzerimmden ve nihayetinde eksi çıkmak için.. Ama eve bi gitttim tam iftar vakti, sofrayı görünce kendimi kaybettim..
Sınırlı sayida demek canım.limited edition ne demek
aslında 10 kilo z.yağım var ama sizin oralarınkinide almak tatmak isterdim,nar ekşisiyle yağın kilosu ne kadar?
yok ya.. şeytanın ne zaman geleceği belli olmuyor, geldi işteAus dürtü de.yedim yoksa yemicektim diosun
Oruçlu oruçlu ne seytani kıssss. O başka bisidiryok ya.. şeytanın ne zaman geleceği belli olmuyor, geldi işte
ara öğünde bitti :) resmen günüm yemek yemek adına planlanıyorama tamamen sağlıklı
bizde ara öğün yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkara öğünde bitti :) resmen günüm yemek yemek adına planlanıyorama tamamen sağlıklı
bizde ara öğün yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
şimdi çıkmam gerekiyor. inşallah akşam sopamı yemeye geleceğim
ben şimdi 1 kupa süt ve mistik çay içtim çünkü pazara çıkıcam enerci lazımkelebek bende hiç yemiyorum ara ögün cnmmm
bizde ara öğün yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
kelebek bende hiç yemiyorum ara ögün cnmmm
Su iştahı kesiyor kesinlikle moral bozmak yok havalarda mahvetti bizi ama biz üstesinden geleceğizhuhhuuuuuuuuuuuuuuuuu... Sesss sesss.. Işıkkk ışık....
Selamlar...
naslsınız, inşallah herkes sağlıklı, mutlu, huzurlu, ve fitttt tir
Ben mutsuz, yoğun, ve az fit-sizimAma biliyorum toparlanacağım- kaçışı yok inşallah. Kurumun yarısı il dışı eğitim de, tam 4 kişinin işlerini yapıyorum, nete gelecek vakit olmuyor.. Cumaya kadar bu şekil olacak maalesef... Bi de bir işi yanlış yapmışım, iki gündür çok sarpa sardı işler
Bu esnada su içmeyi unutuyorumOnu unutunca acıkıyorum.. canım herşeyi yemek istiyor.. Gerçekten anladım ki SU iştahı biraz kesiyor..
Birazdan bir hasta ziyaretine gitmem gerekiyor, gitmeden size selam edeyim istedim. E bide tabi menülerimi yazayım
Afiyet olsun canım Allah kabul etsin sahuru yemediğin için iftara saldırıyorsun bence eminim toparlayacaksınAusencia
PAZARTESİ MENÜSÜ
SAHUR- Su
İFTAR- mantı, iki sarma
2 lt su.
Bugün topladım kendimi... Bu hafta çok başarılı olamasam da artı olmayacak inşallah..Bugün sadece ayran çorbası içiyorum, iki günde kabak içmeyi düşünüyorum. İnşallah - çıkacağım
Benim aklıma Allahtan gelmiyor şu yemek işi evdeyken bir tek zor oluyor yoksa dışarıda olsam var ya acayip fit biri olurdumara öğünde bitti :) resmen günüm yemek yemek adına planlanıyorama tamamen sağlıklı
Salı akşamları görüyorum demek ki seni Begüş bak bugün Salı ve sen pazara gidiyorsun daha dün gibi sankikızlar ben çıkıyorum
önce pazara,ordan hasta ziyaretine,ordan eve
bugün yemeğim var çok şükür
kendinize iyi bakın görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?