Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

limited edition ne demek aa tamam bitiyo demek istedin
aslında 10 kilo z.yağım var ama sizin oralarınkinide almak tatmak isterdim,nar ekşisiyle yağın kilosu ne kadar?

Aus dürtü de.yedim yoksa yemicektim diosun

limited edition ne demek
aslında 10 kilo z.yağım var ama sizin oralarınkinide almak tatmak isterdim,nar ekşisiyle yağın kilosu ne kadar?
Sınırlı sayida demek canım.
Bitmek üzere yani, zaten 20 kilo idi.toplamda. kv yapmış bizde sattik. Kendi.narlarindan.
Ozelden yazsrim cnm

şimdi çıkmam gerekiyor. inşallah akşam sopamı yemeye geleceğim

kalori yaktıran aus sopası,
ben arada yiyiyom iyi geliyo ama sen daha cısslara dokunmadıysan hiç bulaşma derim acıcık acıtıyo benden söylemesi

kelebek bende hiç yemiyorum ara ögün cnmmm
ben şimdi 1 kupa süt ve mistik çay içtim çünkü pazara çıkıcam enerci lazım

bizde ara öğün yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

4 günlük mü o :)

kelebek bende hiç yemiyorum ara ögün cnmmm

canım ben ara öğün yapmaya başladıktan sonra wc bi tık daha düzene girdi gibi bilgin olsun 2-2.5 saatte bir birşey yiyorum 5 den sonra da dükkan kapanıyor..

Su iştahı kesiyor kesinlikle moral bozmak yok havalarda mahvetti bizi ama biz üstesinden geleceğiz
Afiyet olsun canım Allah kabul etsin sahuru yemediğin için iftara saldırıyorsun bence eminim toparlayacaksın
ara öğünde bitti :) resmen günüm yemek yemek adına planlanıyor ama tamamen sağlıklı
Benim aklıma Allahtan gelmiyor şu yemek işi evdeyken bir tek zor oluyor yoksa dışarıda olsam var ya acayip fit biri olurdum
kızlar ben çıkıyorum
önce pazara,ordan hasta ziyaretine,ordan eve
bugün yemeğim var çok şükür
kendinize iyi bakın görüşmek üzere
Salı akşamları görüyorum demek ki seni Begüş bak bugün Salı ve sen pazara gidiyorsun daha dün gibi sankiHayırlı akşamlar canım arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…