Al benden de o kadar canım son dakika ya kadar full çalıştım ama sabaha kaldı çok iş var çokŞuan pettim
Günün kalan kısmını dinlenerek geçireyim istiyorumiş yeride çok yoğun du bugün, çalışan ,evli, çocuklu, kilolu bir bagyan olaraktan spora ayırdığım vakit muhtesemmmm
Ausencia güzelim gelince tartıldım ben sok ben iptalll hahahaa saglammm bir supriz var 100 ponpon isterimm mukemmellll bir sonuc gelecekkkkk gelecekkkkk
Oyyyyy anammm anammmm....Hayırlı akşamlar sevgili takımım
Menümü veriyorum
Sahur
2 hş yumurta
Yoğurt
İFTAR
çorba
2hurma ceviz
Ayran
Tonbalıklı salata
ARA
5 fındık 2kayısı
5badem
ARA
tarcınlı süt
Yeşil çay 2.5 lt süt 3mil lesli yapıcam inşallah
Ara y.çay su ve sporumu yatana kadat tamamlarım inşaallah
Wuhuuu diyorumm nasil.oldu bilmiyorumm amaa mükemmel sonuc tatlim.su maydanoz kürü de iyi midie nedir birde 4 günlük ile birleşince anaamm anamm su kadae diyimm basladigimdan beri verdigimm ilkk kez bu kadar fazla kg canimmm
Anammmmmmmmmmmmmm
Ne geliyoooor deliiiiiiii
Dur daha 2 gün var bir de
100 pon pon emrinde güzelimmmmm
Ayy çok harika hadi bakalım bomba bekliyor uzWuhuuu diyorumm nasil.oldu bilmiyorumm amaa mükemmel sonuc tatlim.su maydanoz kürü de iyi midie nedir birde 4 günlük ile birleşince anaamm anamm su kadae diyimm basladigimdan beri verdigimm ilkk kez bu kadar fazla kg canimmm
Wuhuuu diyorumm nasil.oldu bilmiyorumm amaa mükemmel sonuc tatlim.su maydanoz kürü de iyi midie nedir birde 4 günlük ile birleşince anaamm anamm su kadae diyimm basladigimdan beri verdigimm ilkk kez bu kadar fazla kg canimmm
Vallaa şu ankii durumda tam bombaa guzelimm 2 gun daha sıkarsam ne cikar allah bilirr sagolasin tatlimmm 1. Lik kesinnnAyy çok harika hadi bakalım bomba bekliyor uz
Canim 15 dal maydanoz 1 limon 1 baedak su robotton geciripp iciyorum 15 günlük kur benim 3. Gunum devam edecegim bayagi iyimis oyle diyorlardii harbii iyiio sanırımAy çok heyecanlı,,,,
Maydanoz suyu mu içtiğin?
Hahahaha vallahh guzelim bu hizla giderse cumaya 80 deerimmm yakinimmm yanii o kadar diyimmm
Aradığınız ausa şu an ulaşılamıyor ....
Pon pon cilalıyor cumaya
Delim şu 2 gün zaten kolay köfte tavuk
Aynen devammmm anammmmmm 80 lerin dibini kazımaya ne kaldı
Sana guveniyoruz canımVallaa şu ankii durumda tam bombaa guzelimm 2 gun daha sıkarsam ne cikar allah bilirr sagolasin tatlimmm 1. Lik kesinnn
Insallah pazartesi bismillah demeyi düşünüyorum ona.insallah..Telden giriş :)
Menüler birikmesin diye ...
Ayağında gümüşşşş hal halll
Adacım ay bu ne hal ?
Erimişsin iyice
68 gelmiş bu gece :))
Hadi bakalımmmm kaldı en güzel iki gün bence ...
Klasik vero menüsüne devam
...
Gelmedi mi dahaaaaaa ?
Canımmm tekrar geçmiş olsunn . Ama dinlenseydin keşke bugün .
Sahalarada belli olmaz belki yolladığım umayla dönersin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?