Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ay kıyamam sana ya seni uzenleré tokatla vurasim geldi. Sakın ağlama uzulme. Haksizliga ugradgini allah görüyor ya ona bak. Sen derdin ben de sana diyim Afferrim ! Sana . Nefsine hakim olmak hedefe kilitlenmk gibisi var mı. Ne güzel dokunmamissin ciszlara. Kaptan çok kızıyor ve üzülüyor onu uzmeye degmez yemek . Bana da nasip etsin oglusun 31 mayis ta d.gunu var. Kilom o zaman à artmasà hayalim ı gerceklestrmk istiommmm. Sen gibim hazirlik yapcem ama ben hamisim hepsinden yerim

Menümü vereyim
Sabah 1 yumurta, tam buğday unu ve yulaf kepeğiyle krep, peynir zeytin

Hurma, 1 incir, 1 avuç leblebi

Öğle krep peynir, 1 kurabiye

1 elma, süt, 10 kadar dut kurusu

Akşam
Bamya, 1 kase çorba, 2 dl ekmek, tavuk ızgara

Bu regl de, yarış da bana iyi gelmedi. Tartı yüzüme gülmüyor. Sıkıya gelemiyorum psikolojik olarak heralde. Bi de evde malzeme yok sağlıklı sebze vs. Eşim sağolsun haftasonu alışveriş yapacaktı araba yıkamaya gitti. Spor da olmadı vs vs bahane çok ama inşallah cumaya çok kötü olmaz diye umut ediyorum

Bu arada eşimi çok seviyorum. Hep şikayet modu oldu bugün ama Allah başımdan eksik etmesin. Sevgimizi daim etsin. Bazı şeyleri görmezden gelmek lazım. Hepimizin hatası var çünkü

Wuhuuu diyorumm nasil.oldu bilmiyorumm amaa mükemmel sonuc tatlim.su maydanoz kürü de iyi midie nedir birde 4 günlük ile birleşince anaamm anamm su kadae diyimm basladigimdan beri verdigimm ilkk kez bu kadar fazla kg canimmm

Canım bu kuru bende duymuştum. Nasıl içiyorsun sabah akşam aç tok .

Dimi ablamm ya klasik oldü artık benim menüler .. arada minnak cıslarm var yazmiom inşallah bi hafta eksi görmek istiom amaa ben yaaaa

Kaybolmadim canim sessiz takipteyim toparlanip gelicektim göya ama sanirim gelmeden toparlanamiycam.Yarindan itibaren menülere basliyorum ins.

Kimsede merak etmemis,küstüm
Ama senin kendi isteginle başka takıma gitti die anladım di ben. Kusmé lütfen

inşallah canım benim.resimler koymaya çalışıcam

Eklentiler

• IMG-20170410-WA0044.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG-20170410-WA0013.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG-20170410-WA0000.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG-20170410-WA0016.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 43
Ayyy allah nazardan korusun benim k.valide çok uyu kadin. . Annem den bile.!!!! K.baba da evine gitti işleri varmış köyde . Şimdi k.valde arkadaş oldu bana . Yavruma çok iyi bakio olması yetio tabi. Sanrimmm burdaki en şanslı kişiyim. Benim de anam deli eder benı . Bugün arams sen o gün bişi soyledin ben anlamadim hamilemisin yoksa. Bilmem ne. Burun kivirmalar.. aman sezeryan lisın 3 sene bekleseydin bilmem ne. Sanki o bakacak bana. Doğum da gene k.valde isterim. Onu da hiç bulastirmam gene.

inşallah canım benim.resimler koymaya çalışıcam
Ayyy aynuraaa masallahhhhh. Bala bala bala Oyyy ne tatlıs hazirliklar Harikaaaaaa. Ne güzel geçmiş d.günü kuzunun . EliNe emeğine sağlık. . Senin gbi gelin bulmuş bunamasinlar 7.takım ı Azerbaycan à getirtmesinler

Maşallah bitanem maşallah...benim çevremde iyi kv lerle dolu...bana böylesi kismet olmuş

Baba bizde dedeye denir bala da yani yavru demek...hani dede ve yavrusu gibi

Menümu vereyim
Sabah
Salatalık
Domates
Maydanoz
Peynir
Küçük bir parça yufka ekmeği
Ara
Yeşil çay
Öğle
Karabugday
Yogurt
Salatalık bunların hepsini karıştırıp yiyorum
Ara
Sade kahve
Akşam
Ton balıklı salata
Ayran
2 litre su
3 mil leslie 15 dk plates artık nasıl plates yapıyorsam lastiği kopardim yahu

Super bi menü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…