- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Ay kıyamam sana ya seni uzenleréOffff ya bugün çok kötü bi gün geçirdim.kv yüzünden kocamla da kavga ettik akşam üzeri...kafam çatlıyor.bugun çok az ve düzensiz yedim.ama 5de bitti...regl de oldum stresten.8gün erken geldi.ve neyseki yoğunluğum doğum günü heycanı gün itibariyle sona erdi.burnumdan getirilse bile yine mutluyum tınlamıyom.sadece çok ağladığım için gözlerim çıkıyo resmen...Rabbim herkese çocuğunun doğum günü sevincini yaşamayı huzurla kutlamayı nasip etsin...
Yarından itibaren normal hayata dönüyorum.gerçekten kendimle qurur duyuyorum...hiç bi yasak yemedim şu ahlanıp sızlandığım 4günde...sırf buraya yazıcam diye... @Ausencia kaptanima hesap vericem diye.pastanın,pilavın,salataların tadına bile bakmadım.bugünleri alnımın akıyla atlattım ya artık bana engel yokkk
vorones canım o kadar ahım şahım bi eksi yok ki.ama ne yalan diyim o günlerden sonra buna bile şükr ediyorum...regl gelmese çok daha iyi olurdu ama cumaya 3gün var.iner belkim şişkinliyim...
Ay süper regl gelince şişlik de cumaya gider 1000 gr da ordan gelse... oh misssRegl oldum ya artık ip atlaya bilirim.yarından kendime bi ip alıyorum ve her sabah cardio ile güne başlıyorum.sizce sabah ne kadar yaparsam iyi olur?
Wuhuuu diyorumm nasil.oldu bilmiyorumm amaa mükemmel sonuc tatlim.su maydanoz kürü de iyi midie nedir birde 4 günlük ile birleşince anaamm anamm su kadae diyimm basladigimdan beri verdigimm ilkk kez bu kadar fazla kg canimmm
Dimi ablamm ya klasik oldü artık benim menüler ..Telden giriş :)
Menüler birikmesin diye ...
Ayağında gümüşşşş hal halll
Adacım ay bu ne hal ?
Erimişsin iyice
68 gelmiş bu gece :))
Hadi bakalımmmm kaldı en güzel iki gün bence ...
Klasik vero menüsüne devam
...
Gelmedi mi dahaaaaaa ?
Canımmm tekrar geçmiş olsunn . Ama dinlenseydin keşke bugün .
Sahalarada belli olmaz belki yolladığım umayla dönersin :)
Ama senin kendi isteginle başka takıma gitti die anladım di ben. Kusmé lütfenKaybolmadim canim sessiz takipteyimtoparlanip gelicektim göya ama sanirim gelmeden toparlanamiycam.Yarindan itibaren menülere basliyorum ins.
Kimsede merak etmemis,küstüm
Yok canim kendi istegimle listeden ayrildim :) 7.takim dururken baska takim ne hacet :)Ama senin kendi isteginle başka takıma gitti die anladım di ben. Kusmé lütfen
inşallah canım benim.resimler koymaya çalışıcamAy kıyamam sana ya seni uzenlerétokatla vurasim geldi. Sakın ağlama uzulme. Haksizliga ugradgini allah görüyor ya ona bak. Sen derdin ben de sana diyim Afferrim ! Sana . Nefsine hakim olmak hedefe kilitlenmk gibisi var mı. Ne güzel dokunmamissin ciszlara. Kaptan çok kızıyor ve üzülüyor onu uzmeye degmez yemek . Bana da nasip etsin oglusun 31 mayis ta d.gunu var. Kilom o zaman à artmasà hayalim ı gerceklestrmk istiommmm. Sen gibim hazirlik yapcem ama ben hamisim hepsinden yerim
Rabbim nice güzwl seneler nasip etsin kuzunainşallah canım benim.resimler koymaya çalışıcam
Ayyy allah nazardan korusun benim k.valide çok uyu kadin. . Annem den bile.!!!! K.baba da evine gitti işleri varmış köyde . Şimdi k.valde arkadaş oldu bana . Yavruma çok iyi bakio olması yetio tabi. Sanrimmm burdaki en şanslı kişiyim. Benim de anam deli eder benı . Bugün arams sen o gün bişi soyledin ben anlamadim hamilemisin yoksa. Bilmem ne. Burun kivirmalar.. aman sezeryan lisın 3 sene bekleseydin bilmem ne. Sanki o bakacak bana. Doğum da gene k.valde isterim. Onu da hiç bulastirmam gene.Çok geçmiş olsun canım çocuğuna hastalık zor valla..
Kayınvalideyide kafana hiççççtee takma hepimizde ondan bir tane var maleseff..
Kv nin iyi olanına hiç rastlamadım kendi annemde dahil şahsen oda bir kayınvalide gelinin yaptığı batıyorrr
Sagdakı kızım soldakı yiyenim...inşallah canım benim.resimler koymaya çalışıcam
Ayyy aynuraaa masallahhhhh. Bala bala bala Oyyy ne tatlıs hazirliklar Harikaaaaaa. Ne güzel geçmiş d.günü kuzunun . EliNe emeğine sağlık. . Senin gbi gelin bulmuş bunamasinlar 7.takım ı Azerbaycan à getirtmesinlerinşallah canım benim.resimler koymaya çalışıcam
Maşallah bitanem maşallah...benim çevremde iyi kv lerle dolu...bana böylesi kismet olmuşAyyy allah nazardan korusun benim k.valide çok uyu kadin. . Annem den bile.!!!! K.baba da evine gitti işleri varmış köyde . Şimdi k.valde arkadaş oldu bana . Yavruma çok iyi bakio olması yetio tabi. Sanrimmm burdaki en şanslı kişiyim. Benim de anam deli eder benı . Bugün arams sen o gün bişi soyledin ben anlamadim hamilemisin yoksa. Bilmem ne. Burun kivirmalar.. aman sezeryan lisın 3 sene bekleseydin bilmem ne. Sanki o bakacak bana. Doğum da gene k.valde isterim. Onu da hiç bulastirmam gene.
Ayyy aynuraaa masallahhhhh. Bala bala bala Oyyy ne tatlıs hazirliklar Harikaaaaaa. Ne güzel geçmiş d.günü kuzunun . EliNe emeğine sağlık. . Senin gbi gelin bulmuş bunamasinlar 7.takım ı Azerbaycan à getirtmesinler
Super bi menü...Menümu vereyim
Sabah
Salatalık
Domates
Maydanoz
Peynir
Küçük bir parça yufka ekmeği
Ara
Yeşil çay
Öğle
Karabugday
Yogurt
Salatalık bunların hepsini karıştırıp yiyorum
Ara
Sade kahve
Akşam
Ton balıklı salata
Ayran
2 litre su
3 mil leslie 15 dk plates artık nasıl plates yapıyorsam lastiği kopardim yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?