Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Offff ya bugün çok kötü bi gün geçirdim.kv yüzünden kocamla da kavga ettik akşam üzeri...kafam çatlıyor.bugun çok az ve düzensiz yedim.ama 5de bitti...regl de oldum stresten.8gün erken geldi.ve neyseki yoğunluğum doğum günü heycanı gün itibariyle sona erdi.burnumdan getirilse bile yine mutluyum tınlamıyom.sadece çok ağladığım için gözlerim çıkıyo resmen...Rabbim herkese çocuğunun doğum günü sevincini yaşamayı huzurla kutlamayı nasip etsin...

Yarından itibaren normal hayata dönüyorum.gerçekten kendimle qurur duyuyorum...hiç bi yasak yemedim şu ahlanıp sızlandığım 4günde...sırf buraya yazıcam diye... Ausencia kaptanima hesap vericem diye.pastanın,pilavın,salataların tadına bile bakmadım.bugünleri alnımın akıyla atlattım ya artık bana engel yokkk
vorones canım o kadar ahım şahım bi eksi yok ki.ama ne yalan diyim o günlerden sonra buna bile şükr ediyorum...regl gelmese çok daha iyi olurdu ama cumaya 3gün var.iner belkim şişkinliyim...

tilya dedim kız
bir tür spor mu sandın

YOk canım ya kv artık beni ağlatamaz asla...kocam kırdı beni.annesini savunup duruyor...sen sus diyo başka da bi şey demiyo...ben gelinim ya susacakmışım
Hımm bu çok daha kötü bir durum
Allah yardımcın olsun
Ama sen eşini yola getirir sin
Sonuçta otaraf tutmamalı

Hımm bu çok daha kötü bir durum
Allah yardımcın olsun
Ama sen eşini yola getirir sin
Sonuçta otaraf tutmamalı
YOk canım.bizde kurallar farklı...erkek annesinin tarafını tutmalı karısınınkın tutarsa hanım köylü olur.bi de bunu o kadar iliklerimize işlemişlerki ben bile kocama kızamıyorum yapması gereken bu diye...

Menüm

Kahvaltı; 2 dlm kızarmış tb ekmeği, 1.5 dlm süzme peynir, 5 zeytin domates, roka ve yeşil çay.

Ara; 3 hurma.

Öğlen; kıymalı Brüksel lahanası, 1 kase yoğurt, 1 dlm tb ekmeği.

Ara; 1 fincan sade kahve, 7 badem.

Akşam; 1 kepçe mercimek çorbası, ton balıklı salata, 1 dlm tb ekmeği.

Ara; elma.

Su; 2.5 lt.
Spor; 45 dk yürüyüş, 1 saat plates. Ahu060812

Afiyet olsun harika menu harcamanın ki gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…