Geçmiş olsun hemencecik toparla inşallah canımkelebekolacam doktorcum sevgili ortim bu hafta hastaliktan seni yalniz biraktim üzgünüm..haftaya birbirimize eslik edelim mi ne dersin??
tilya dedim kız
Tabiii yaaa ... gelmeden toparlanma mı olur ?
Biraz ses etmeyeyim 3 gün geçsin dedim ama baktım geleceğin yok :)
Sen başla menülere .. liste dışı şanlı şöhretli mezuniyet yaparım ben sana yine
Helallll be delimmmmm ... 4 günü ilk kez kaçamaksız tamamlıyorsun sanki
Süpersinnnn .
Çoook iyi dilek .
Kaçamak yok şükür .
Sporda oldu mu tamamdır .
Ece tam gaaaaz4 gün diyeti yapıyor ... şu 4 günde 2 kilo verdiren
Ahhhhh şeriiii ahhhhh .. gel beraber yapalım .. ben 21 30 gibi yapacağımmm
Hadiiii
Geçmiş olsun hülyam hastaymışsın...tez zamanda iyileş inşallahkelebekolacam doktorcum sevgili ortim bu hafta hastaliktan seni yalniz biraktim üzgünüm..haftaya birbirimize eslik edelim mi ne dersin??
Canım üzme kendini ağlama değmez kimse senin 1 Damla göz yaşınaGeçmiş olsun hülyam hastaymışsın...tez zamanda iyileş inşallah
YOk canım ya kv artık beni ağlatamaz asla...kocam kırdı beni.annesini savunup duruyor...sen sus diyo başka da bi şey demiyo...ben gelinim ya susacakmışımCanım üzme kendini ağlama değmez kimse senin 1 Damla göz yaşına
Hımm bu çok daha kötü bir durumYOk canım ya kv artık beni ağlatamaz asla...kocam kırdı beni.annesini savunup duruyor...sen sus diyo başka da bi şey demiyo...ben gelinim ya susacakmışım
Listenin güzelleri ...
DelyDoly bomba .... kelebekolacam daktırımda 4 günde .... N Nana m tam gaaaz ... @Sekercikiz çook iyi gidiyor dedi bile ....
Ahu060812 hastayım yiyemiyorum derken illa ki kilo da vermiştir ...
pamukskr iki günde şov yapmalı .... telafi edecek cezası var ....
Hala artı temizlediğini bildiğimNare83 @mimu88 @Betulina ....
Ve kapalı kutu ....ada81 Kedibochi @Dersaadet_ ....
Hadiiiiii .... voltran oluşturma zamanı . Safları sıklaştırmadan herkes elini taşın altına koysun ... Coşalım yine bu hafta ...
Bir takımız biz .. bireysel sevinçlerden çok takım olarak sevinmeliyiz .
@Dersaadet_ bu haftaya senden bi.güzellik bekliyorum ... iki günü sıkı tut ...
Sen kolay veriyorsun ... geçen hafta verdim bu hafta durayım deme :)
Lütfen .takım olarak sevinirken kimse geride kalmasın .
YOk canım.bizde kurallar farklı...erkek annesinin tarafını tutmalı karısınınkın tutarsa hanım köylü olur.bi de bunu o kadar iliklerimize işlemişlerki ben bile kocama kızamıyorum yapması gereken bu diye...Hımm bu çok daha kötü bir durum
Allah yardımcın olsun
Ama sen eşini yola getirir sin
Sonuçta otaraf tutmamalı
Ohh sefalar olsun...koş tatlımNeyse güzellik ler ben artık dayanamıyorum kafamdaki kına nin ağırlığına banyo ya kaçıyorum opuldunuz
Ne zaman istersenkelebekolacam doktorcum sevgili ortim bu hafta hastaliktan seni yalniz biraktim üzgünüm..haftaya birbirimize eslik edelim mi ne dersin??
Afiyet olsun harika menu harcamanın ki gibiBugun menu
Kahvalti 09.45
1dilim beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
2 yesil zeytin
Dereotu
Marul
1 adet kizarmis etiform ekmek
Ara
2 haslanmis lahana yogurt ve dereotu
5 findik ve 2 hurma
Aksam16.30
Kiyma yemegi bi tabak
1 tabak salata
2.5 lt su ve yesil cay icildi....Ausencia ve Ahu060812 spor olarak 30 dakika top cevirmece hal hal ..
Sarayca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?