Sabah bendé 2 sunta labne surup yedim çayla güzel olui kız . Wasa yok buralarda merak ettim doğrusu .Geçmiş olsun canım
İyi yapmışsın wasayı bende merak ettim zararlı değilse deneyeyim bari suntaların yanında
ne bilim bagırdım valaaa ben bence hedefe uaştım ama pis hain tartı göstermiyor işte
sabah 6 da degilde 9-10 gibi tartılsam eminim görürüümmm
perşembe akşamına 67,9 olmazsa o tartı adım banu degil sümbül olsunnnn
Bende + 100 nedenki boyleBen cuma ya göre _100 görünüyorum ama aslında daha az olmam gerekiyor ,
Gece ile sabah arasında en az 800 Gr oynaması lazım ,
Ahhh ben bunu çok sevdimmm hemen bugün denemeliyimmmahahahha bizim hayatımızdaki tek CRUNCH
Bende + 100 nedenki boyle
SANMIYORUM ZARARLI OLDUĞUNU NEHİRCİM..Geçmiş olsun canım
İyi yapmışsın wasayı bende merak ettim zararlı değilse deneyeyim bari suntaların yanında
Sarı şekerimmmmmmmmgünaydın yumurtam
ayy bizim baslangıclarda mı aynııı, bende 88,2 ile gelmiştim topikee ve şimdii aynıyız betüşş dimii 74,9 gibi bişiydin sende
basılanzi banu
Ahhh ben bunu çok sevdimmm hemen bugün denemeliyimmm
Aynısından bir adette bende varGunaydin herkese
Bu 4 yas sendromu ne kadar suruyor dedigim dedik çaldığım düdük geziyor evde ...hoş dediğini yapmiyorum önünü alamam ama agliyor bu seferde sabah sabah bi sinirlerimi ziplatti ..kusuyorum cevap vermiyorum bu seferde diye kustun diye agliyor...niye kustugumu anlatiyom dinliyor yasli gözlerle bu seferde hiiiii tamam anladim diyor ama hic sanmiyorum .....
Ohh afiyet olsun canım bende çeçille çok sevdim onu ya kesin labneyle de güzel oluyordur he krem peynirle de nefis olur ama aşmayayım kendimi zararlı oSabah bendé 2 sunta labne surup yedim çayla güzel olui kız . Wasa yok buralarda merak ettim doğrusu .
SANMIYORUM ZARARLI OLDUĞUNU NEHİRCİM..
Ahhhhh inşallah kuzum nasıl istiyorum bi bilsenOyyhuu bi 59.8 hedefi gördüm sankim . Sekercikız im ben ce görmeye değer . Sen dinle kaptanı uy taktiklere cuma ulaş buna
34 KALORİ TEK DİLİM SADE WASA YÜKSEK DEĞİL..ÜZERİNE PEYNİR YANINA 1 YUMURTA GAYET İYİ BİR KAHVALTI OLUR..Ohh afiyet olsun canım bende çeçille çok sevdim onu ya kesin labneyle de güzel oluyordur he krem peynirle de nefis olur ama aşmayayım kendimi zararlı o
Kalorisi var ama doyurucu olduğunu düşünüyorum canım dün beni eti form tok tuttu mesela çeçil peyniriyle yedim
biraz sporla destekleyip kas yaaprsan daha güzel görünürsün gibime geldi
ecemavi sabahları maydanoz kürü içiyormuş ... biz de dün öğrendik ... 4 günle birleşince epeeeeeey bir coşmuşşşş dely
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?