Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Anaaa kuculcez miiii. Hiii panik yok terazi Burcu ms. Ben ikizlerim

Rabbim hiç bir çocuğu annesiz babasız bırakmasın dilerim tüm kalbimle ... ne büyük travma onlar için hayata bir sıfır yenik başlıyolar..Allah rahmet eylesin anneciğine inşallah

Günaydın güzeller..

işe geldim ama hastalık aynı seyrinde..

sabah yumurta haşladım yiyemedim 3-4 badem yiyip attım antibiyotiği..

yumurtayı yanımda getirdim..ton balığı yulaf kepekli yoğurt getirdim birde..geçen migrostan wasa aldım ne güzel birşeymiş çok sevdim..üzerine yumuşak peynir sürüyorum ohhh mis..

geçmiş olsun cnm
wasaya labne ve kırmzı biber çok güzel yakışıyor

sürüp biraz bekletirsenn sandviç gibi yumuşuyor wasalar

Her ikisine de Rabbim şifa versin .
Bi alt mesajını da okudum , hedefe kilitlenme sorunun sebebi bu .. hamdolsun hepimiz şükrü dilimizden düşürmüyoruz , Rabbim bugünümüzü aratmasın .
Ama ... bazı hedeflerimiz var ... ister sağlık ..ister iş .. ister okul .. ne olursa olsun .. şükür diyerek kenara çekilip oturmuyoruz . Hep bir didinme ... şimdi ki didinmemizden biri de diyet . Yani öyle ki bu takımdayız .
O yüzden evet şükredelim .... ama isteklerimiz için didinmeye de devam edelim . Bence .

Bağırınca hedefe ulaşılıyor mu de hele ....dur bende bağırayımmmmmmm 10 çığılık 1000 gr eder diyorlar

Laf aramızda bu haftalık -600 e bende fitim sende
Amaaaa hissiyatım 800 ve üstü his bu geliyor ne yapayım

Sadece 6 kilo almıştım ... Yusufta gayet iyi bir kilo ile doğdu ... yani kilo almadan da sağlıklı beslenebilirsin bebek için

ahahahha bizim hayatımızdaki tek CRUNCH

Aaaaa bu benim yaptığım karın pilates hareketlerine benziyor ..biraz daha hard versiyon

Günaydınnnnnnnn .... 4 yaş sendromu 5 yaşa girince biter ada çünkü o zaman 5 yaş sendromu başlayacak

ama ozman cumadan bugüne -100 hiç normal degil

Evet ..değil .

Ooooo oooooooo ayda da bizden yana

Aus aus gel hele...bak regl regl eksiyim düne göre hemde güzel bi eksi.sen bi de bana cumaya durum ne olur?
Ausencia

Vaaay süper ..iyi bir eksi derken ...68 ler ucundan gözüktü sanırım .... daha da iki gün var ... bir de pro geldi mi ..... valla bu hafta iyi bir süpriz gelirse senden ... ve böyle devam edebilecekse dur bakalım .... hele bir Cuma gelsin ...

Evvvet nihayet güzel bi kahvaltı yaptımmm...şimdi de kekikli yeşil çayımı içiyorum.yeşil çayını tadını sevmeyenler böyle deneye bilirgüzel oluyor...

Gayet güzeeeel ...dere otu çekti canım .... gidip kemireyimmm bende ara öğün olur hem bana :) çok severim ...

Geçmiş olsun canım

İyi yapmışsın wasayı bende merak ettim zararlı değilse deneyeyim bari suntaların yanında

Günaydın canım ... peynir falanda ataydın ağzına ya ... ilaç alıyorsun ..
Güçten düşme ... hadi ye bir şeyler .. öğleni bekleme .

inşallah kaptanım yaa bende şoktayım nasıl olur diye bugünden çok umutluydummm

Yok tatlım sabah kahvaltıdan 15 dk önce günde bir kez 15 gün yapıp 5 gün ara veriyorsun öyleymiş bakalımm iyi bence

Aha neyapiyorsunuz şike mi var kaptannnn

Rabbim acil şifalar versin yavrucuğuna canım çok geçmiş olsun

Amin senin kızın nasıl oldu inş daha iyidir

Ay ondan bendede var ,anten bebekler 4 olunca herbirseyi dört defa yaşıyorum akşam hepsine kızdım dört yaşına yakın olan her akşam bir sebep bulup saatlerce ağlar zaten kaç gündür uykusuzum bide küçüğün rahatsızlığı üzüyor pek bi nanemolla bir türlü düzene girmesi görmemesine benden hep kendimi çok suçluyorum hamileyken planlı olmadığı için yavruma devamlı negatif sinyal gönderdim sonuç bu hep bu mahalle baskısı varya aaa dört mü gerçekten mi ilgilendiren ilgilendirmeyen herkes eleştirir senin gibi okumuş bilinçli biri böyle yaparsa ne yapmış sam bunu söyleyen teyzenin gelini şimdi dördüncü ye hamile

inşallah kaptanım yaa bende şoktayım nasıl olur diye bugünden çok umutluydummm

Bende bugünden umutluyummmm ... bugünü harika geçirip yarın getireceksin o 59ları .... perşembeyi daha harika geçirip ... Cumaya 59 nun küsürlerini azaltacaksın artık Allah ne verdiye 200 300 :)

Çok güveniyorum bu hafta sana ... 59 bu yahu ? ha desen gelecek işte ... hadi ha de :))

1. Ve2. Günü de öğreneyim ya belki yazın uygularim

ne bilim bagırdım valaaa ben bence hedefe uaştım ama pis hain tartı göstermiyor işte
sabah 6 da degilde 9-10 gibi tartılsam eminim görürüümmm

perşembe akşamına 67,9 olmazsa o tartı adım banu degil sümbül olsunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…