88.4 olan giriş kilon galiba .. oradan hesapladım .. evet canım 68 de olursun .
Rabbim acil şifalar versin yavrucuğuna canım çok geçmiş olsunÖnce büyük şimdi küçük geziyor bakalım hayırlısı olsun atlatacagiz inş
Mesaj yazmıyorum diye beni bozdu sanmayin cuma sürprizlerimi bekleyin birde bebeğime çok dua edin perişan oldu yavrum hayırlı geceler kızlar
canın çekti dimiAhahahha bende istiyorum şiir bende
Bir aus atasözü ne der ?
Şeriiiiii cumaya eksi 800 olur oooo ....sen tut .
Çok kalorili şeri ... nesir ye
millet crunch yapar bu crax götürür , düttürü nilYok kuzu yaBen crax yemiştim onuda dün değil evelsigün sonra tartıldım sabahına vermiştim
Ahaha bu benimcanın çekti dimi
ay inşallah eksi 800 hatta 1000 olur
ama ben max 600 gr bekliyorum, ve fekat sen beni benden iyi bilion bazen, şaşırıyorum
nesir sevmem, şiir iyi
millet crunch yapar bu crax götürür , düttürü nil
Oweee 90 ile hamis kalsam 110 la giderim doguma. . BÖYLE sanirm Bi 80 E yaklasirim AMA DAHA BİLİNCLİYimAaaaa favorilerimi düzenliyordum tam da banu
günaydın yumurtamGünaydınnnn kızlarrrr
ayy bizim baslangıclarda mı aynııı, bende 88,2 ile gelmiştim topikee ve şimdii aynıyız betüşş dimii 74,9 gibi bişiydin sendeayyy yukarıdaki 88.4 sayısını görünce bi tuhaf oldummmmşimdi olduğum kiloyu düşünüp, KIYMET BİL BETÜÜÜLL diye bir iç sesle kendime seslendim
Oyyhuu bi 59.8 hedefi gördüm sankim . Sekercikız im ben ce görmeye değer . Sen dinle kaptanı uy taktiklere cuma ulaş bunasen yememiş miydin ya ?
Dur daha 2 gün varrrr .... neler neler olur ... sabır.
Aaaaa ama agelmesi lazım benim hesaplarıma göre
Cızı cozu karbonu iyice kaldır şu iki gün şekercim ... pro takıl ... yumurta haşla sabah peynirle yeşillikle .. Yufkayı bırak:)
59.8 gelmeli bence ....
Bir aus atasözü ne der ?
Şeriiiiii cumaya eksi 800 olur oooo ....sen tut .
Hmmm crunch mı yaptı acep
Günaydınnnnnnnnnnnnn .... iyi iyi morallisinbende morallendim .
Akşamdan sabaha wc yok ise 200-300 normal ... kilo çok değil artık .
İyi kilo.ben 90 ile hamile kaldım Yusufa ...
Begümmmm begümmmmm 59 mu geldi yoksa ??? iki günü sımsıkı tut.moral bozma ...
Hmmm ilginççç ... masum gaza gelmesin diye sağ gösterip sol mu vuracaksın sarayca
Bendeeee bendeeeee .... genelde küçük enişte modunda pek bir şey çıkmaz daktırımdan ... ama ne zaman sesszi ve derinden gelir kiiiii
Çok kalorili şeri ... nesir ye
Hadi bakalım ...tartın mübarek ola aynura ... meraktayım bende.
Rabbim hayatının bundan sonrası , güzel yaşamasını nasip etsin eşi ile ...çokta gençmiş ...
Bence gelecek o şook
niye banu ? -100 niye normal değil? benim de -200 yani çok gitmedi daha.
ama ozman cumadan bugüne -100 hiç normal degil
Ahaha tamda benlikmiş
Demek ki son büyümesini göbeğimde yaptı11 Nisan 2017 09.08 Terazi burcunda Dolunay gerçekleşecek.
Önümüzdeki iki hafta boyunca Ay küçülecek!
kızlar dünden itibaren ay küçülmeye başlamış bizde küçüleceğiz inşallah moral bozmak yok
26 nisana kadar devam ediyor hayırlı olsun
Ha haaaa haa ben obuurum kız ipi mi kopardgm an .dünyayı yerimEvet evet en iyisi göz görmeyince gönül katlanıyorBen yoksa obur biri değilim aç durabilirim de buradaki menülerden az çok belli oluyordur hep kafamda yemek ye sinyali yoktur ama iradem kendi isteğimle aşılıyor bilerek yapıyorum şaka gibi
Günaydın Begüşüm neden olabilir ki bu sabah bende artı geldim dün akşam resmen açtım yani peynirin tuzu şişirdi diye düşündüm amaBu akşam spor yapayım bakalım aynı mı olacak
Bende mi öyleyim acaba yok yok ben pis boğazımHa haaaa haa ben obuurum kız ipi mi kopardgm an .dünyayı yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?