Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

88.4 olan giriş kilon galiba .. oradan hesapladım .. evet canım 68 de olursun .

ayyy yukarıdaki 88.4 sayısını görünce bi tuhaf oldummmm şimdi olduğum kiloyu düşünüp, KIYMET BİL BETÜÜÜLL diye bir iç sesle kendime seslendim

Rabbim acil şifalar versin yavrucuğuna canım çok geçmiş olsun

Ahahahha bende istiyorum şiir bende
canın çekti dimi
Bir aus atasözü ne der ?

Şeriiiiii cumaya eksi 800 olur oooo ....sen tut .

Çok kalorili şeri ... nesir ye

ay inşallah eksi 800 hatta 1000 olur
ama ben max 600 gr bekliyorum, ve fekat sen beni benden iyi bilion bazen, şaşırıyorum
nesir sevmem, şiir iyi

Yok kuzu ya Ben crax yemiştim onuda dün değil evelsigün sonra tartıldım sabahına vermiştim
millet crunch yapar bu crax götürür , düttürü nil

Ahaha bu benim Alınan kiloların açıklamasıCanım çok çekti şiir yapsana bana Sherrim

Aaaaa favorilerimi düzenliyordum tam da banu
Oweee 90 ile hamis kalsam 110 la giderim doguma. . BÖYLE sanirm Bi 80 E yaklasirim AMA DAHA BİLİNCLİYim kız valla bak duy da inanma Dion simdi ama gerçekten bu yeme duzenini sevdim ben minnak kacamaklarla en azindan 6. 7. Aya kadar verdgm kiloları hemen almadan gecrcim plan bu bakalim

Gunaydin herkese

Bu 4 yas sendromu ne kadar suruyor dedigim dedik çaldığım düdük geziyor evde ...hoş dediğini yapmiyorum önünü alamam ama agliyor bu seferde sabah sabah bi sinirlerimi ziplatti ..kusuyorum cevap vermiyorum bu seferde diye kustun diye agliyor...niye kustugumu anlatiyom dinliyor yasli gözlerle bu seferde hiiiii tamam anladim diyor ama hic sanmiyorum .....

Oyyhuu bi 59.8 hedefi gördüm sankim . Sekercikız im ben ce görmeye değer . Sen dinle kaptanı uy taktiklere cuma ulaş buna

ama ozman cumadan bugüne -100 hiç normal degil

Demek ki son büyümesini göbeğimde yaptı 23 Nisan hedefimizi tutturduk demektir Begüş

Ha haaaa haa ben obuurum kız ipi mi kopardgm an .dünyayı yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…