ahahaha kız sıfır çıkmamamışşş 10 kg vermesi lazımkendeine göre
bana göre en az 20
Beleş olan röntgen mı başka şeyler değil var mı bileyim yaniDiyet için değil gülüm ... zararlı salam sosis ... he he yoğurttan sonra bennnnnnnn
Sana beleş bugün
Bence deeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ben diyorum uyaaaaaaaaaaaaaan begüm diyor eee eee eeee ... itiraf et hangi takımın ajanısın
Söliceeeeeeeeeemmmmmmmmmmmm
Saraycamla ile masumu bilmem ama
Kendini göremeyince canın çekti hedef sandım
Harbiden haftaya ne olacak ?
Fatmada sende çook dişlisiniz ... saraycam regl ödemlerini haftaya atacak ... Allahını seven şu banuya da bir el atsın da .. haftaya direkt 65 i görsün
Kendini göremeyince canın çekti hedef sandım
Harbiden haftaya ne olacak ?
Fatmada sende çook dişlisiniz ... saraycam regl ödemlerini haftaya atacak ... Allahını seven şu banuya da bir el atsın da .. haftaya direkt 65 i görsün
Neyin dibi
Hedefi ufak tutan insanlar mümkün değil veremez bence kişi boyuna göre kiloyu kabullenmeli en az şekilde gittiği yere kadar diyeceksin ya dadiyorum ne 10 ya ver 20 kilonu mis gibi diyorum amaa ıhhh veremezz
Beleş olan röntgen mı başka şeyler değil var mı bileyim yani
Ajan mücver
Önümde 1 kişi kaldı sıra bendedellyy nerdesiniz elimi tut gel
diyorum ne 10 ya ver 20 kilonu mis gibi diyorum amaa ıhhh veremezz
benimde verdikçe veresim gelir 59 kilo olursam hahahaha
Seninn ponçikk ponçikk avatarını sevsinlerr tombiş tombişş yaaaaİyiyim bende çok şükür tatlım
benimde verdikçe veresim gelir 59 kilo olursam hahahaha
Olur olur, Maşallah diyelimEyvaaaaaaaaaaaah fatmaaaaaaaaaaa haftaya da ekmeği unut
Şaka maka derken , fatmayı kısa zamanda 99 partisine hazırlayacağız heeee .
Yemesinler yemesinler şunun şurası cumaya ne kaldıSeninn ponçikk ponçikk avatarını sevsinlerr tombiş tombişş yaaaa
Geçmişten geliyor daha rahat 15 dakikası var gelmeyeDaktırım beğeniyor ama konuşamıyor ... çok mu takati düştü acep ?
Akşama missss gibi tavuk but ... salata .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?