Kızlar öğle yemeğim . Yumurta bitmis ben dé ekmek ve miktarları abarttım nasıl sizce. Ekmegin yarisi kaldı amaEki Görüntüle 1981297
Oyy miinosuumm havan batmasınn kız . Böyle çok güzel ve tatlısin..minnakken daha tatlı olursunSenin boyun uzun bence en fazla 63-65 arasında kalsan yeridir gibibende mesela boyuma bakarsam 47-48 olmam gerek ama boyum olmadığından minnak kalıyorum tipim değişiyor havam kalmıyor Havam batsın
neler nelerrrr tereyağlı böreklerrrrr............
Hahhaa girdapta kaybolduuuu çenemizz düştümüüü hepimizin maşallahh güzelimmGeçmişten geliyor daha rahat 15 dakikası var gelmeye
Abla sopası başka yüzden gelir o zaman
Heeeey Allahımmmm vermeeeeeeeee mimu diye
Senin boyun uzun bence en fazla 63-65 arasında kalsan yeridir gibibende mesela boyuma bakarsam 47-48 olmam gerek ama boyum olmadığından minnak kalıyorum tipim değişiyor havam kalmıyor Havam batsın
Oyy miinosuumm havan batmasınn kız . Böyle çok güzel ve tatlısin..minnakken daha tatlı olursun
ben yoğurdumu evde kendim yapıyorum yıllardır ... o yüzden kızımda tam bir yoğurt hastası iki öğün mutlaka yoğurt yer...http://www.cnnturk.com/video/tv-cnn...r-yogurttaki-kanser-iddialarina-yeni-aciklama
yoğurtçular bilin istedim acı ama gerçek(
Benim yağ oranımı ölçtürmem gerek ya bir eczane görüpte soramadımayyy o sopalarıııı yerimmm inşallah kafama kafamaa
evet 63-65 çok ideal bir rakam olur canım bana önemli olan yağ oranını da düşürüyor olmak tabi aynı zamanda. 47 48 kilolarda oldukça düşük tabiii biraz et but da lazım :)
Hıı ablam öyledir benim. 49 48 kilo şimdi . Hoş o koca burnunu estetik yaptı .simdi mini mini burnu varSağol kuzum o senin ballılığınama çok zayıfken suratım kayboluyor burnum kocaman kalıyor
Benimde yanaklarım tosbiktir ama çöküyorlar zayıflamıyorlar sanki suratım çöküyorHıı ablam öyledir benim. 49 48 kilo şimdi . Hoş o koca burnunu estetik yaptı .simdi mini mini burnu variyi yanı
Bense yanaklarim bebeklikten beri hep tosbik tır zor gider
Aa gecms olsun. Umarım istedgn gibi olur burnun . Ya şu gidik gitti ya boyun . . Çöl şükür yanak neyse yani yineBenimde yanaklarım tosbiktir ama çöküyorlar zayıflamıyorlar sanki suratım çöküyorBurnumu ameliyat ettirmem gerek zaten sağlık açısından burnumda eğrilik var hep grip gibiyim ve sol tarafıma yatamıyorum nefes alamıyorum
ay aşkolsun.biz zırhımızı giyeriz enerji geçirmeyen.çook anlatıp buranın modunu düşürmek istemiyorummmm ama anlatacak kimsemde yoook bu hafta hiç iyi değilim yorgun bitkin halsiz ve sinirli hissediyorum kendimi tahamülüm kalmamış gibi ..böyle ağır çekimde iş yapıyorum gibi bi tuhafımmm sanki geçen haftada deli spor yapan ada yok ortalıkta bu durumumu kelimlerle bile anlatamıyorum.... sürekli kendime iyiyim diyorum ama bi durgunluk var.... banyo yapıyorum üzerimdeki negeatiflik gitsin diye birazdan bi papatya çayı içeçem ....
Benim yağ oranımı ölçtürmem gerek ya bir eczane görüpte soramadımAynen azcık ele gelecek
Aa gecms olsun. Umarım istedgn gibi olur burnun . Ya şu gidik gitti ya boyun . . Çöl şükür yanak neyse yani yine
Sağlıklı besleniyorum gibi spor arada sırada yapıyorum çökmem kas oranımdan herhaldeevet kesin ölçtür benim hep diyet serüvenlerimde yüzüm çökerdi insanlar hortlak gibi olmuşsun derlerdi şimdi o kadar sağlıklı duruyor ki yüzüm herhangi bi çökme yaşanmadı. sağlıklı beslenme ve spor bence
çook anlatıp buranın modunu düşürmek istemiyorummmm ama anlatacak kimsemde yoook bu hafta hiç iyi değilim yorgun bitkin halsiz ve sinirli hissediyorum kendimi tahamülüm kalmamış gibi ..böyle ağır çekimde iş yapıyorum gibi bi tuhafımmm sanki geçen haftada deli spor yapan ada yok ortalıkta bu durumumu kelimlerle bile anlatamıyorum.... sürekli kendime iyiyim diyorum ama bi durgunluk var.... banyo yapıyorum üzerimdeki negeatiflik gitsin diye birazdan bi papatya çayı içeçem ....
ay aşkolsun.biz zırhımızı giyeriz enerji geçirmeyen.
sen anlat ki yardımcı olalım.
bence dolunayın etkisi var.sana tavsiyem zorda olsa açık hava bol su ve zencefil çayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?