Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Senin boyun uzun bence en fazla 63-65 arasında kalsan yeridir gibi bende mesela boyuma bakarsam 47-48 olmam gerek ama boyum olmadığından minnak kalıyorum tipim değişiyor havam kalmıyor Havam batsın
Oyy miinosuumm havan batmasınn kız . Böyle çok güzel ve tatlısin..minnakken daha tatlı olursun

Abla sopası başka yüzden gelir o zaman

Heeeey Allahımmmm vermeeeeeeeee mimu diye

ayyy o sopalarıııı yerimmm inşallah kafama kafamaa

Senin boyun uzun bence en fazla 63-65 arasında kalsan yeridir gibi bende mesela boyuma bakarsam 47-48 olmam gerek ama boyum olmadığından minnak kalıyorum tipim değişiyor havam kalmıyor Havam batsın

evet 63-65 çok ideal bir rakam olur canım bana önemli olan yağ oranını da düşürüyor olmak tabi aynı zamanda. 47 48 kilolarda oldukça düşük tabiii biraz et but da lazım :)

Benim yağ oranımı ölçtürmem gerek ya bir eczane görüpte soramadımAynen azcık ele gelecek

Sağol kuzum o senin ballılığın ama çok zayıfken suratım kayboluyor burnum kocaman kalıyor
Hıı ablam öyledir benim. 49 48 kilo şimdi . Hoş o koca burnunu estetik yaptı .simdi mini mini burnu var iyi yanı
Bense yanaklarim bebeklikten beri hep tosbik tır zor gider

Hıı ablam öyledir benim. 49 48 kilo şimdi . Hoş o koca burnunu estetik yaptı .simdi mini mini burnu var iyi yanı
Bense yanaklarim bebeklikten beri hep tosbik tır zor gider
Benimde yanaklarım tosbiktir ama çöküyorlar zayıflamıyorlar sanki suratım çöküyor Burnumu ameliyat ettirmem gerek zaten sağlık açısından burnumda eğrilik var hep grip gibiyim ve sol tarafıma yatamıyorum nefes alamıyorum

çook anlatıp buranın modunu düşürmek istemiyorummmm ama anlatacak kimsemde yoook bu hafta hiç iyi değilim yorgun bitkin halsiz ve sinirli hissediyorum kendimi tahamülüm kalmamış gibi ..böyle ağır çekimde iş yapıyorum gibi bi tuhafımmm sanki geçen haftada deli spor yapan ada yok ortalıkta bu durumumu kelimlerle bile anlatamıyorum.... sürekli kendime iyiyim diyorum ama bi durgunluk var.... banyo yapıyorum üzerimdeki negeatiflik gitsin diye birazdan bi papatya çayı içeçem ....

geçmişe göz attım satır satır okumak mı işte onu yapamadım
Ausencia aç değilim çok şükür.bu saatlerde benim kahve saatim acaba bugü içmesem mi diye düşünüyorum.ama deli gibim canım istiyor.
dün işten eve dönüşte eşimi evde buldum ayyy hemen bi plan.dedm sen kos cocukları al hemen fırına köfte attım salata vs yaptım,çorbamı içip yürüyüşe çıktım.
geldim ki köfteler yok.iyice bakınca 3 tane kaldıgını gördüm bana 4 bırakın demeyi unutmuşum.ama köfteler çokta küçük değillerdi.

Aa gecms olsun. Umarım istedgn gibi olur burnun . Ya şu gidik gitti ya boyun . . Çöl şükür yanak neyse yani yine

ay aşkolsun.biz zırhımızı giyeriz enerji geçirmeyen.
sen anlat ki yardımcı olalım.
bence dolunayın etkisi var.sana tavsiyem zorda olsa açık hava bol su ve zencefil çayı.

Benim yağ oranımı ölçtürmem gerek ya bir eczane görüpte soramadımAynen azcık ele gelecek

evet kesin ölçtür benim hep diyet serüvenlerimde yüzüm çökerdi insanlar hortlak gibi olmuşsun derlerdi şimdi o kadar sağlıklı duruyor ki yüzüm herhangi bi çökme yaşanmadı. sağlıklı beslenme ve spor bence

Aa gecms olsun. Umarım istedgn gibi olur burnun . Ya şu gidik gitti ya boyun . . Çöl şükür yanak neyse yani yine

Korkuyorum morarma oluyormuş bir kaç hafta etkileyecek beni diye belki sonbahar gibi düşünebilirim bu sene geçti sanki ya da Mayısta mı düşünsem tam Ramazan ayındayken bilemiyorum ya iyi bir doktor bulmak gerek kemiği düzeltecekler estetik olmayacağım da

Sağlıklı besleniyorum gibi spor arada sırada yapıyorum çökmem kas oranımdan herhalde

anlatmazsan asıl suç canım :) o bana da çok oluyor

ay aşkolsun.biz zırhımızı giyeriz enerji geçirmeyen.
sen anlat ki yardımcı olalım.
bence dolunayın etkisi var.sana tavsiyem zorda olsa açık hava bol su ve zencefil çayı.

doktorumun dedğiğ gibi mevsim geçişi ve dolunay etkisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…