Sağlıklı besleniyorum gibi spor arada sırada yapıyorum çökmem kas oranımdan herhalde
Markete çıkıp geleyim .... etimek bitmiş ... hala onsuz yapamıyorum .. ekmek tat vermiyor ...tövbeler olsun bugünleri de mi görecektim
yarın sağlık ocağına gidip kan vereyim diyorum acaba iyice kan değerim mi düştü mutsuzum.... evet bu akşam dışarı çıkacam biraz parkta yürüyecem iyiki varsınızay aşkolsun.biz zırhımızı giyeriz enerji geçirmeyen.
sen anlat ki yardımcı olalım.
bence dolunayın etkisi var.sana tavsiyem zorda olsa açık hava bol su ve zencefil çayı.
sağolasın canımmm belkide dolunayın etkisi olabilir bişey çarptı ama neyse iyi çarptıanlatmazsan asıl suç canım :) o bana da çok oluyor
doktorumun dedğiğ gibi mevsim geçişi ve dolunay etkisi
çook anlatıp buranın modunu düşürmek istemiyorummmm ama anlatacak kimsemde yoook bu hafta hiç iyi değilim yorgun bitkin halsiz ve sinirli hissediyorum kendimi tahamülüm kalmamış gibi ..böyle ağır çekimde iş yapıyorum gibi bi tuhafımmm sanki geçen haftada deli spor yapan ada yok ortalıkta bu durumumu kelimlerle bile anlatamıyorum.... sürekli kendime iyiyim diyorum ama bi durgunluk var.... banyo yapıyorum üzerimdeki negeatiflik gitsin diye birazdan bi papatya çayı içeçem ....
Yağ kaybetmek için ne yapacağım peki bu durumdakas kaybın ve su kaybın varsa çökme bundan kaynaklanır genelde. ben artık nasıl kas kaybediyorsam yağlar lümbür lümbürdü o zaman bile... bi ölçtür canım
Yağ kaybetmek için ne yapacağım peki bu durumda
ağlasam geçermi acaba pekde kolay ağlayamamdaaa şu sulu gözlülere bayılırımm hemen şıpır şıpır ağlarlarrr ne güzel imreniyorum onlara...ada dönem dönem oluyor cnm böyle şeylerrrrahat bırak kendini
ağlasam geçermi acaba pekde kolay ağlayamamdaaa şu sulu gözlülere bayılırımm hemen şıpır şıpır ağlarlarrr ne güzel imreniyorum onlara...
arada öyle haller olur bence cok üstünde durma.sonucta bu duygular normal duygular.insanlar herzaman enerjik vs olamaz.tabiki sağlıkla ilgili bi problemde olabiilr.onu da degerlendirmek lazım.ama benim gözlemlediğim insanlar cok panik oluyor öyle hallerden.yarın sağlık ocağına gidip kan vereyim diyorum acaba iyice kan değerim mi düştü mutsuzum.... evet bu akşam dışarı çıkacam biraz parkta yürüyecem iyiki varsınız
seni birazda ufaklık etkiledi sanırım.aç bi müzik benden olsun al kızını kırdır azcık.bi başla bak gerisi gelir.ağlasam geçermi acaba pekde kolay ağlayamamdaaa şu sulu gözlülere bayılırımm hemen şıpır şıpır ağlarlarrr ne güzel imreniyorum onlara...
53 kiloya geldikten sonra 1 kiloda çok etki eder mi kiumay villaaa :)Ausencia da da var kitap. bence en etkili yağ yakma yöntemi bu kadının listeleri. benim 6. haftam umay villa ile. kitabını alıyorsun o kitaptaki tarifleri ve liisteleri yapıyorsun. spor ile destekliyorsun
evet kızım bu sabah bütün enerjimi aldııı ....ikigündür farklı tepkiler veriyor şaşırıyorummm bana sen sus diyor hiç böyle demezdi beni rahat bırak diyor ben şokkkseni birazda ufaklık etkiledi sanırım.aç bi müzik benden olsun al kızını kırdır azcık.bi başla bak gerisi gelir.
şuan dursun ali erzincanlı dinliyordum birdennn ceylana geçeyimmm hahahahah
Evet kesinlikle iyi bi doktor bulman lazım. Kemiği düzeltme de olsa estetik olmali yani dış görüntüsü onemli .Korkuyorum morarma oluyormuş bir kaç hafta etkileyecek beni diye belki sonbahar gibi düşünebilirim bu sene geçti sanki ya da Mayısta mı düşünsem tam Ramazan ayındayken bilemiyorum ya iyi bir doktor bulmak gerek kemiği düzeltecekler estetik olmayacağım da
Evet ama işte nereden bulacağımı bilmiyorumEvet kesinlikle iyi bi doktor bulman lazım. Kemiği düzeltme de olsa estetik olmali yani dış görüntüsü onemli .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?