Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sağlıklı besleniyorum gibi spor arada sırada yapıyorum çökmem kas oranımdan herhalde

kas kaybın ve su kaybın varsa çökme bundan kaynaklanır genelde. ben artık nasıl kas kaybediyorsam yağlar lümbür lümbürdü o zaman bile... bi ölçtür canım

ay aşkolsun.biz zırhımızı giyeriz enerji geçirmeyen.
sen anlat ki yardımcı olalım.
bence dolunayın etkisi var.sana tavsiyem zorda olsa açık hava bol su ve zencefil çayı.
yarın sağlık ocağına gidip kan vereyim diyorum acaba iyice kan değerim mi düştü mutsuzum.... evet bu akşam dışarı çıkacam biraz parkta yürüyecem iyiki varsınız

ada dönem dönem oluyor cnm böyle şeylerrr rahat bırak kendini

Yağ kaybetmek için ne yapacağım peki bu durumda

umay villaaa :) Ausencia da da var kitap. bence en etkili yağ yakma yöntemi bu kadının listeleri. benim 6. haftam umay villa ile. kitabını alıyorsun o kitaptaki tarifleri ve liisteleri yapıyorsun. spor ile destekliyorsun

yarın sağlık ocağına gidip kan vereyim diyorum acaba iyice kan değerim mi düştü mutsuzum.... evet bu akşam dışarı çıkacam biraz parkta yürüyecem iyiki varsınız
arada öyle haller olur bence cok üstünde durma.sonucta bu duygular normal duygular.insanlar herzaman enerjik vs olamaz.tabiki sağlıkla ilgili bi problemde olabiilr.onu da degerlendirmek lazım.ama benim gözlemlediğim insanlar cok panik oluyor öyle hallerden.
psikiatride depresyon tedavileri arasında güneş ışığı tedavisi de var.hastanın gözüne lambayla ışık veriliyor.
depresyonda olmasak da depresif hallerimizde mutlaka açık havaya aydınlığa önem verelim.

ağlasam geçermi acaba pekde kolay ağlayamamdaaa şu sulu gözlülere bayılırımm hemen şıpır şıpır ağlarlarrr ne güzel imreniyorum onlara...
seni birazda ufaklık etkiledi sanırım.aç bi müzik benden olsun al kızını kırdır azcık.bi başla bak gerisi gelir.

seni birazda ufaklık etkiledi sanırım.aç bi müzik benden olsun al kızını kırdır azcık.bi başla bak gerisi gelir.
evet kızım bu sabah bütün enerjimi aldııı ....ikigündür farklı tepkiler veriyor şaşırıyorummm bana sen sus diyor hiç böyle demezdi beni rahat bırak diyor ben şokkk öyle konuşulmaz anne ile diyorum tamam diyor 2 dakika sonra yemeğe gelmeyecem yemiyecem uyumayacam daha bir sürü şey....izlediği çizgi filmler belli onlardan öğrendi desem ama hiç öyle şeyler duymadım onlardan....geçececk inşallah temiz hava şart ikimizide

Evet kesinlikle iyi bi doktor bulman lazım. Kemiği düzeltme de olsa estetik olmali yani dış görüntüsü onemli .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…