sence
şartları düşünmek tartmak gerekir, işten ayrılmam gerekir ve yerime eleman alınır geri dönemem,burası küçük yer bu şartlarda iş bulmam çok zor,bide yaş itibarıyla iş bulmak zorlaşır çünkü herkes genç eleman arıyo kim napsın 40 yaşında elemanı,hadi işte buldum diyelim herşeye tamam diyelim,bu yaştan sonra eşimde çocuk istemiyoki,tek başıma bu sorumluluğun altına giremem
Aynen Masumum Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin
Haklısın Begüşüm ne bileyim geç değil gibi düşündüm ama maddiyat çalışamazsan zorlarsa ve sorumluluğu ağır gelirse sonra bu yaştan sonra insan depresyona girer Allah korusun
Amin canım inşallah
sen nerde yaşıyorsun begüm
2 çocuk tek maaş zorlar tabikide hele biri şimdi tamda üniversiteye gidecek nasip olursa,bide şu var 10 küsür senelik sigortam var prim günümü doldurmama 2,5 sene kalmış,tamam yaşı bekliycem o ayrı ama bu 10 senemide yakmam,nasip olur o yaşlara erersem emekli maaşımıda almak isterim
40 ımdan sonra iş arayıpta 2,5 sene doldurcam diye mi uğraşayım
bartındayım masumm
güzel bi şehir ama bartın degilmi
şuan yanımda tam 1 kilo hurma var
arakadaşım bir yerden alıyordu kendisine bende aldırdım
hepsini yesem komaya girermiyim
aman yeme ben hurmaya ağzımı sürünce zor tutuyorum kendmiiiiişuan yanımda tam 1 kilo hurma var
evet biz seviyoruz,yıllardır alıştık
yazın inkum,amasra bol deniz kum güneş
komaya girersin bide üstüne aus komalık eder sonra çık çıkabilirsen
hurmalar raflarda yerini almaya başlar ramazan yaklaşıyo,gerçi pahalı olanları her zaman varda uygunları da çıkar,ben uygunlarda iran hurmasını çok severim pahalıları tatmadım çünkü
2,5 sene sonra tekrardan sorarım o vakit2 çocuk tek maaş zorlar tabikide hele biri şimdi tamda üniversiteye gidecek nasip olursa,bide şu var 10 küsür senelik sigortam var prim günümü doldurmama 2,5 sene kalmış,tamam yaşı bekliycem o ayrı ama bu 10 senemide yakmam,nasip olur o yaşlara erersem emekli maaşımıda almak isterim
40 ımdan sonra iş arayıpta 2,5 sene doldurcam diye mi uğraşayım
bartındayım masumm
Amasra hep kafamdaki yer Safranbolu'ya bir gün geleceğim sonrada senin yanınaevet biz seviyoruz,yıllardır alıştık
yazın inkum,amasra bol deniz kum güneş
komaya girersin bide üstüne aus komalık eder sonra çık çıkabilirsen
hurmalar raflarda yerini almaya başlar ramazan yaklaşıyo,gerçi pahalı olanları her zaman varda uygunları da çıkar,ben uygunlarda iran hurmasını çok severim pahalıları tatmadım çünkü
Girersin yarın sabaha da 1 kg fazla çıkarsınşuan yanımda tam 1 kilo hurma var
2,5 sene sonra tekrardan sorarım o vakitİnşallah evladın büyümüş ne güzel vallahi
Amasra hep kafamdaki yer Safranbolu'ya bir gün geleceğim sonrada senin yanına
Evett ben de hatırlıyorumm Sbeden'in grubundankoza hoşgeldinben seni tanıyorum daha önce aynı gruplarda konuşmuştuk
bu arada oğlumla yaşıtsın :))
HoşbulduumHoşgeldin canımLise dönemlerinde falan ben hep topluydum Boyun var maşallah 60 bile olsan seni kurtarır eminim Sağlık herşeyden önce haklısın Basenler yüzünden benim pantolonlarım yıpranırdı bacak aram özellikle çok iyi bilirim o durumu o yüzden hep bacak aramı eritmek istedim o cümleni görünce kendimi hatırladım duygulandım
evet hatırladınEvett ben de hatırlıyorumm Sbeden'in grubundanHatta nehirnil111 de vardııı :) Aaa doğruu ne güzel genç bir annesin
Dur daha ne ettin belli olmaz o işler2,5 sene sonrada menapoza girmiş olurum heralde
babanne mood
evet nil seni bekliyorum ona göretabiki herkese kapım açık gelmek isteyen herkesin yeri hazır ona göre
inşallah birgün yüzyüze görüşmekte nasip olur
Evett ben de hatırlıyorumm Sbeden'in grubundanHatta nehirnil111 de vardııı :) Aaa doğruu ne güzel genç bir annesin
Hoşbuldum ablacımkoza16 hoş geldin bebeyimmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?