Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sen nerde yaşıyorsun begüm

2 çocuk tek maaş zorlar tabikide hele biri şimdi tamda üniversiteye gidecek nasip olursa,bide şu var 10 küsür senelik sigortam var prim günümü doldurmama 2,5 sene kalmış,tamam yaşı bekliycem o ayrı ama bu 10 senemide yakmam,nasip olur o yaşlara erersem emekli maaşımıda almak isterim
40 ımdan sonra iş arayıpta 2,5 sene doldurcam diye mi uğraşayım

sen nerde yaşıyorsun begüm

bartındayım masumm

güzel bi şehir ama bartın degilmi

güzel bi şehir ama bartın degilmi

evet biz seviyoruz,yıllardır alıştık
yazın inkum,amasra bol deniz kum güneş

şuan yanımda tam 1 kilo hurma var

arakadaşım bir yerden alıyordu kendisine bende aldırdım
hepsini yesem komaya girermiyim

komaya girersin bide üstüne aus komalık eder sonra çık çıkabilirsen
hurmalar raflarda yerini almaya başlar ramazan yaklaşıyo,gerçi pahalı olanları her zaman varda uygunları da çıkar,ben uygunlarda iran hurmasını çok severim pahalıları tatmadım çünkü

ahahah begüm yaaaaay ben geçen aldım çok sertmiş
iranda yumuşak bu ortasıdır inşallahhh

2,5 sene sonra tekrardan sorarım o vakit İnşallah evladın büyümüş ne güzel vallahi

Amasra hep kafamdaki yer Safranbolu'ya bir gün geleceğim sonrada senin yanına

2,5 sene sonra tekrardan sorarım o vakit İnşallah evladın büyümüş ne güzel vallahi

2,5 sene sonrada menapoza girmiş olurum heralde
babanne mood

Amasra hep kafamdaki yer Safranbolu'ya bir gün geleceğim sonrada senin yanına

evet nil seni bekliyorum ona göre tabiki herkese kapım açık gelmek isteyen herkesin yeri hazır ona göre
inşallah birgün yüzyüze görüşmekte nasip olur

yeme masum yeme
nil in dediği gibi yarına 1 kilo fazla çıkarsın
ama sabah spordan önce 2-3 tane yiyebilirsin,hem enerji verir hemde şifalıdır,bide erken yediğinden sporda da yakarsın

bak aus ta geldi ben karışmam böle yapar sana

Son düzenleme:
Hoşbulduum Evett 60 olunca da yetiyor ama şuan aldım başımı gidiyorum Cidden bu beni çok üzüyo Bir kot alıyorum hooop gitmiiiş

Evett ben de hatırlıyorumm Sbeden'in grubundan Hatta nehirnil111 de vardııı :) Aaa doğruu ne güzel genç bir annesin
evet hatırladın biz nilişkoyla buraya geldik
genç anneyim demi (azcık kendimi şımartayımda moral olsun)teşekkür ederim oğlum olduğundan pek sıkı fıkı değiliz ama senin gibi tatlı bi kızım olsaydı ve bende bu yaşta olsaydım çok güzel anlaşırdık diye düşünüyorum

Dur daha ne ettin belli olmaz o işler

Amin inşallah canımÇok isterim
Evett ben de hatırlıyorumm Sbeden'in grubundan Hatta nehirnil111 de vardııı :) Aaa doğruu ne güzel genç bir annesin

Diyorum ya amaç birse elbet karşılaşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…