Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hoşbulduum Evett 60 olunca da yetiyor ama şuan aldım başımı gidiyorum Cidden bu beni çok üzüyo Bir kot alıyorum hooop gitmiiiş
Hiç kot giydiğimi hatırlamıyorum lise başlarında ancadır yani ama şimdi aldım giyiyorum inşallah sende vereceksin kendine inan zaten abartı verilmeyecek kilo değil 8 kilo nedir ki yaz sonuna kadar bitti gitti hatta metabolizman hızlıysa yaza yetişirsin

yok yaw takılıyorum sabahları yiyip çıkıcam ama
yürüşeee giderkennn

Sen harika bir kv olacaksın gelinin kızın gibi olur inşallah Keşke benim kv sen olsaydın Begüş

ben dün wc ye çıkmıştımmm
bugün hiç birşey içmedim wc ye çıkmak için
normalde ilaç içicektima ma dün çıktım nasılsa wc ye

ilaca gerek yok diye şeyettimmm

Gerçekteen öylesiin Yaa teşekkür ederim ama yine de annemle çatışıyoruz arada Biraz ergenliğin etkisi sanırım

İnşallah Bir kere verdim umarım bu sefer de verebiliriiiim

bugünde benim ayyüzlü kızımın doğum günü ama kutlamayacağız ablamlar gelince kutlamayı düşünüyoruz....

Geçmiş olsun benimde tansiyon hep düşük
Küçük kızının da ömrü hayırla geçsin babasıyla beraber nice yaşlarını görün ins
19 yaşında anne miiiii abowww. Masallahhhhh. Sana . Hayata ne dé eerken atilmısın.

Maaşallah genç anne genç babanne olur

Alıntılarıma geçmeden önceeeeeeeeeee....

ada81 anne babasının prensesi güzel kızının doğum günü kutlu olsun canım doğum gününü perşembe perşembe kutlamayacağınıza sevindim nedense

saydin78 güzelim senin de eşinin , yoldaşının doğum günü kutlu olsun , Rabbim bir ömür boyu yuvanızda huzur daim kılsın

Birde evlilik , doğum vs... konuşmuşsunuz kızlar ... her şeyin hayırlısı öncelikle .
Ben 26 nın son demlerinde evlendim ..4 yıl sonra 30 un son demlerinde doğum yaptım . 4 senenin 3 yılı keyfi erteleme idi... 1 sene de o gelmedi:)))
38 yaşındayım ... Hala daha 2. çocuk düşüncesi kafamın bir yanında var ...

Neyse .... gelelim alıntılara

Sana bir formül bulacağım ben dur hele ... aklımda tartınla ilgili planlar oluşuyor sıkı tutunca kesin iyi eksi geliyorsaaaaa hep sıkı tutsana

sen süper yapıyorsun mimuş, valla takdir ediyorum, ama ben cidden yapamam yaa...
tamam, ausum bi çıtlatsın bakem bana, bakarısn ben de 69 u görürüm yakında,
ayy ne kaa güzel olur

Çıtlatacam az kaldıııı ...10 detokstan sana en antin kuntinsiz olanı arıyorummmm

Teesüf nerde görülmüş durup dururken ?
Yediyse pas vermem evet ...

Sevinçten bayılmış olursun o zaman inşallah

inşalllaaaaaaaaaaaaaaaaah .

Yeni bir detoks öğrendim soğan kabuklarıyla ilgili ekliyormuşuz sıcak su ekleyip 15 dakika demleniyormuş gece yatmadan önce içiliyormuş

ceydaaaaam

Ayy kendimi deneysel faaliyetlerin içinde
Hissettim ne bulsak ne yapsak araştırması

valla öyle , ben de ne bulsam denedim
şu sıralar favorim umay Teyzenin yağ yakıcı bi detoksu var o

Turbo yağ yakıcı olan mı

Şİmdi ona da geleceğim .... özel mesaj dolmuş kutu ... bakayım neler gitmiş ... 3 müüü 5 miiii

Tekrar hoş geldin canım Artık beni kaptan mı bilirsin abla mı anne mi :) uyarılarımı dikkate alırsan ... kısa zamanda 60 lardan kurtuluruz beraber ..

Baaaak yine uyuyoooooor

Masum allasen git bi kaave mi.icion napion horuldayip durma dibimde

yinemi
uyu demicem aus kızıyo
uyaaannnn masum uyaaaaaaannnn
odanın camını aç şöyle ofiste dolan gel

Aferin aynen böyle teşvik etmelisin arkadaşlarını

şuan yanımda tam 1 kilo hurma var

arakadaşım bir yerden alıyordu kendisine bende aldırdım
hepsini yesem komaya girermiyim

Eveeeet sopa koması ..... etkisi 7 gün geçmiyor .... ödemi haftaya Cumaya kalıyor ...
Sen yarın az eksi çıkarsan benim aklımda hep acaba o hurmalardan yedi mi sorusu kalıyor ? daha sayayım mıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…