- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Hiç kot giydiğimi hatırlamıyorum lise başlarında ancadır yani ama şimdi aldım giyiyorum inşallah sende vereceksin kendine inan zaten abartı verilmeyecek kilo değil 8 kilo nedir ki yaz sonuna kadar bitti gittiHoşbulduumEvett 60 olunca da yetiyor ama şuan aldım başımı gidiyorum Cidden bu beni çok üzüyo Bir kot alıyorum hooop gitmiiiş
yeme masum yeme
nil in dediği gibi yarına 1 kilo fazla çıkarsın
ama sabah spordan önce 2-3 tane yiyebilirsin,hem enerji verir hemde şifalıdır,bide erken yediğinden sporda da yakarsın
bak aus ta geldi ben karışmamböle yapar sana
Sen harika bir kv olacaksın gelinin kızın gibi olur inşallahevet hatırladınbiz nilişkoyla buraya geldik
genç anneyim demi(azcık kendimi şımartayımda moral olsun )teşekkür ederim oğlum olduğundan pek sıkı fıkı değiliz ama senin gibi tatlı bi kızım olsaydı ve bende bu yaşta olsaydım çok güzel anlaşırdık diye düşünüyorum
Beğene beğene geliyortoz olun aus geldi
kabak yemeğimi pişiriyorum şuan yiyeyimde erkenden yeme faslı bitsinnn yarın ola hayır ola)
ocakta yemeğim varrrrr
Kaptanı görünce hemen kabağını sür ortaya tabü
ocakta yemeğim varrrrr
hahahaha evet masum bir yemek yaptığımı ima ediyorummm şişşttttKaptanı görünce hemen kabağını sür ortaya tabü
Gerçekteen öylesiinevet hatırladınbiz nilişkoyla buraya geldik
genç anneyim demi(azcık kendimi şımartayımda moral olsun )teşekkür ederim oğlum olduğundan pek sıkı fıkı değiliz ama senin gibi tatlı bi kızım olsaydı ve bende bu yaşta olsaydım çok güzel anlaşırdık diye düşünüyorum
Aynen öyleee iyi de oluyoDur daha ne ettin belli olmaz o işler
Amin inşallah canımÇok isterim
Diyorum ya amaç birse elbet karşılaşıyoruz
İnşallahHiç kot giydiğimi hatırlamıyorum lise başlarında ancadır yani ama şimdi aldım giyiyorum inşallah sende vereceksin kendine inan zaten abartı verilmeyecek kilo değil 8 kilo nedir ki yaz sonuna kadar bitti gittihatta metabolizman hızlıysa yaza yetişirsin
Perşembe perşembe pek yedim hanihahahaha evet masum bir yemek yaptığımı ima ediyorummm şişştttt
benimde en büyük korkum ergenlikte kızımla çatışmak hayırlıysıyla bi büyüsedeeee bakalım...Gerçekteen öylesiinYaa teşekkür ederim ama yine de annemle çatışıyoruz arada Biraz ergenliğin etkisi sanırım
canım bir bardak yeterli fazlası zarar aman diyeyim tansiyon çok düşürüyor dün gece benim tansiyonum bi çltüm 9 / 5 ayyy fenaydımmm eşim hemen tuzlu ayran yaptıı iyi geldi 10/6 olduda kendime geldim......bir sürü söylendi sen bugün ne yedin ne içtin diyeeeee paptya çayı içmiştim o mu yaptı acaba bilemedim yaniiiii
bugünde benim ayyüzlü kızımın doğum günü ama kutlamayacağız ablamlar gelince kutlamayı düşünüyoruz....
19 yaşında anne miiiii abowww. Masallahhhhh. Sana . Hayata ne dé eerken atilmısın.
benimde en büyük korkum ergenlikte kızımla çatışmak hayırlıysıyla bi büyüsedeeee bakalım...
cnmmm valla akşam yemegi yemeyim
günüde erken kapatayımd iyorum öglen gayet doyurucu yemek var
acıkınca kahve su idare ederim , püskküüt vardı çok eskiden perşembeleri hep lapa yaaprdı
yada 500 kalori alırdı..
bende cidden eski görüyorum perşembe işi sıkı tutarsamm
yok ya bayılmamm baya tok tutar ayran , köfteee -1 kg göreceksemde bayılıyım ahahah
cnmm if bende baya raştırdım ama o oruç diyeti çok garip geldi banaa
3 gün hurharca ye , 4 gün yeme gibi
ama if ile oruç diyeti farklı bence , ben baya bi araştrmıştım zmanında if yi
bi yol bulacagız bakalımmm
şimdilik rakibem oldugun için birşey demiyorumm
daha bu işin bugünü varrrr gün dogmadan neler dogar
diyetçi heryerde diyetçi
ya valla bende bilemiyorum aus ama , oruç diyeti cıkkk gzüel degilll
bizimle degilll
benim tel sorunum cidden sabah 6 da tartılmak zorunda olmakk
yok devenin bale papuçu diyeydinnn
kolay gelsinnnnnn, motor takıyorum bende böyle oldugu zmannn
sen süper yapıyorsun mimuş, valla takdir ediyorum,ama ben cidden yapamam yaa...
tamam, ausum bi çıtlatsın bakem bana, bakarısn ben de 69 u görürüm yakında,
ayy ne kaa güzel olur
aa yok yahu aşkolunn hatta bak bu mesajı görmeden alıntı yapmıtım
şimdi onları yeni cevaplaya bildimmm
niye cvp yazmayım
ama senin kilo vermeyenlere pas vermedigin dogrudurrr
iş yogun . aklım oglanda... çalışan annenin dramı
Sevinçten bayılmış olursun o zaman inşallah
Yeni bir detoks öğrendim soğan kabuklarıyla ilgili ekliyormuşuz sıcak su ekleyip 15 dakika demleniyormuş gece yatmadan önce içiliyormuş
merhabaaa
Ayy kendimi deneysel faaliyetlerin içinde
Hissettim ne bulsak ne yapsak araştırması
valla öyle , ben de ne bulsam denedim
şu sıralar favorim umay Teyzenin yağ yakıcı bi detoksu var o
Kaptana özelden kilolu yazdım
Burda yazmadım neme lazım biz bu kiloyu asla veremeyiz deyip vazgeçen olur kimsenin son gün gunahına girmeyeyim
saydin78 @kelebekolacam @DelyDoly @Neshve kime diyorum aloooo sesim gelirmü
ADINIZ: Bilge
YAŞINIZ: 17.5
BOYUNUZ: 170
KİLONUZ: Kendi tartımın pili bozukAma en son 68.2 idii
HEDEF KİLONUZ: 56
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Aslında bir aralar 59 kilo idim ama bu yıl okul+dershane+sınavlar derken ve tabii ki spor yapmamamın etkisiyle kilo aldım .
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:
Her şeyden önce sağlıklı yaşam bana sağlık ve mutluluk veriyor :) Hayatımın otokontrolü bende oluyor. Yemek için yaşamıyorum da yaşamak için yemiş oluyoruum.. Ve sivilcelerim bile geçiyor..
Kendimii daha mutlu, özgüvenli ve özgür hissetmem ! Sabah uyandığımda ufak da olsa göbeğimin olması ya da en basitinden yeni bir pantolon aldığımda 2 ay sonra basenler yüzünden yıpranmasıı ...
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:
İlk olarak bu takım ile 2015 de tanıştım.. Okul yoğunluğum yüzünden dönem dönem gelemedim... Lise 3 e gidiyorum.. Bu şekilde :) Sormak istediğiniz bir soru varsa cevaplarım
Masum allasen git bi kaave mi.icion napion horuldayip durma dibimde
yinemi
uyu demicem aus kızıyo
uyaaannnn masum uyaaaaaaannnn
odanın camını aç şöyle ofiste dolan gel
şuan yanımda tam 1 kilo hurma var
arakadaşım bir yerden alıyordu kendisine bende aldırdım
hepsini yesem komaya girermiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?