Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

belki çevrende kötü örnek olmuş olabilir ama bir erkeğin mayasında varsa babalık ruhu yada eşine bağlılık ilgi o hiç değişmiyor bence... yani benim eşim kızımdan sonra hiç değişmedi ben istiyorum ki kızımı daha çok sevsin evlat böyle bişey...evet çocukla tatil zor o zaman bi an önce görmek istediğin yerelee git hamiş kal inşallah ))

Bende öyle yapmaya çalışıyorum En azından şu yazıda hayırlısıyla atlatalım bakalım Rabbim hayırlı zamanda aratmadan herkese nasip etsin inşallahSağol kuzum değişmez dediğin gibi haklısın kişi neyse odur

Amacımız aynıysa hep bir yerlerde karşılaşıyoruz dimi Begüş

aynen con vaynen

19 yaşımda anne oldum, sorumluluğu büyük,belki hayata doyamadan sorumluluk altına girdim,biraz daha geç evlenip daha çok gezip tozsaydım,paramı kazanıp kendim yiyip tadına varsaydım dahamı mı güzel olurdu bilmiyorum bazen bazı şeyler için keşke dediğim oluyo ama genel olarak halimden memnunum,bekleyecek bişeyin yoksa evlen çoluk çocuğa karış derim herkese
allah nasip ederde oğlum üniversiteye giderse karı koca başbaşa kalıcaz, başta gezip tozamadığımı sonrada yapıcam inşallah

sana katılıyorum ada,bide öteledikçe öteleniyo,o hazır oldum anı hiç gelmiyo nedense
ben mesela cahilken yaptım çocuğu sonra 2.ye hiç hazır hissetmedim kendimi, yapamadım,akıl kestikten sonra bazen karar vermekte zor oluyor
ayy nil i düşünsene zaten minnak yanında 2 tane minnak,birlikte oyun oynarlar,hiç anne gibi değilde kardeş gibi olurlar

ayy o olumsuzluklara hiç bakma,sonuçta senin eşin onlar gibi değil
aranız neden bozulsun aksine aşkınızın meyvasıyla taçlanır
eşim bazen kuzenlerinin çocuklarını seviyo o zaman onu izliyorum, keşke diyorum 2.yi yapsaydım, sonra üzülüyorum çünkü eşim çocukları çok sever
ötelediğinde kafandaki sorular çözülecekse o zamanı bekle ama o sorunlar aynen devam eder diyosan çokta bekleme nill

bide keşke yabancılar gibi olabilsek,mini mini bebelerle dünyayı geziyolar,biz niye başaramıyoruz bunu anlamıyorum

sana katılıyorum millet sırıtnda yavrusuyla dünyayı geziyor ben bi kızımla çarşıya gidemiyorum hahahah )evet nil minnak bi anne olur çok yakışır

Ben aslında o kafadayım sanırım çocuğumla gezerim yani en azından istiyorum uslu bir çocuk olursa alırım sırtıma gezerim Eşim kesin gezmek istemez şimdi bile zoraki sanki gidince de mutlu oluyor Eşimde çok sever çocukları ben pek çocuk sevmem ama o oynatır alır sever o da sanırım maddiyat için biraz daha bekliyor çünkü çocuk olunca araba istiyoruz anneme getirip götüreceğiz büyük ihtimal ben işe başlayınca aman öyle işte artık nasip kısmet ve dediğin gibi insan sanırım hiç hazır olamıyor mantıklı düşününce

Hey Allahım begüş ben seni de 25-27yaslarında biliyodum kız
sen yine öyle bil

bende begümün çocuğunun 9-10 yaş sanıyordum eyyyyy maşallah

oğluşum lise 3 te

işte onu demek istedim maddi sorunlar varsa belki beklenebilir,ama aşılacaksa, yoksa çokta üzerinde durmamak lazım,arabası olmayanında çocuğu oluyo yani
kız senin eşinin şirket arabası varya

O garanti değil ki milleti sabah alıp bırakıyor falan öyle veriyorlar araçlardan da sorumlu ondan kolay alabiliyor ama ya o zaman işler değişirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…