Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Afferim kız ben de böyle dusunuodum. 2 sene yapmadik sonra çevre baskısı ve nie.olmuolar başladı derken bi baktım ana gerçekten istiom ama olmuo. Sonra 1 sene kadar.bekledk . Nihayetinde oldu oğlsm. . Kendini nezman hazir hissediosan olsun tabi iki sene evlilikte iyi zaman senin vaktin gelms bence

@koza16 canım hoşgeldin kuzum
ada81 kuzunun doğum günü kutlu olsun. Hep mutlu sağlıklı başarılı olsun inşallah
teşekkürler canımmm inşallah rabbim senin göbüşünede bi evlat nasip etsin ...burada hep birlikte o nazlııı bebeğin doğum gününü kutlayalımmm inşallahhhhh seni çook bekletti diyede poposunu ısıralım hahaha )) inan hep dularımdasınnnnn

sende benim kafadansın ilkini bi kazayla yapıversen ne güzel olur yoksa bu düşünceyle sende çookk beklersin
Begosum senin tek bebe miydi. Tekse tek oğlan yazık kız ben oglusumà kardeşi çok da o sıkılması n oyun arkad as ı olsun .birlikte büyüsün abilik nedir bilsin die istedimdi

19 yaşında anne miiiii abowww. Masallahhhhh. Sana . Hayata ne dé eerken atilmısın.

Canımsın çok teşekkür ederim bitanem. Amin kuzum Amin gelse teyzoşları çok sever yer onu, biliyorum Rabbim nasip etsin inşallah o güzel günleri bize bu arada benim eşimin de doğum günüsü bugün

Begosum senin tek bebe miydi. Tekse tek oğlan yazık kız ben oglusumà kardeşi çok da o sıkılması n oyun arkad as ı olsun .birlikte büyüsün abilik nedir bilsin die istedimdi

vero ben şuanda pişmanım zaten ilerde dahada pişmanlıklar yaşayacağımı biliyorum,tek çocuk hiç çocuk derler bizde,çok çok haklılar,ama benimde sadece kendimle alakalı değil büyüklerle alakalı sorunlarım çok oldu bunlar yüzünden de yapamadım,uzun hikayee

imkanın var 2.yaptın en güzelini yaptın,kerdeş candır,hayattaki dayanaktır

sende benim kafadansın ilkini bi kazayla yapıversen ne güzel olur yoksa bu düşünceyle sende çookk beklersin
Bence de kazara olursa anca yoksa bizi ikna etmek zor az kafayı takıyorum ben biliyorum herşey iyi olsun hazır olsun istiyorum

Bizde de var baskı ama çok üstümüze gelmiyorlar henüz zaman uygun ama bakalımBir de ben pcos hastasıyım aslında hemen hemen azaldı kistlerim ama bekleme ihtimalimde var ama anında olma ihtimali de var

Canımsın çok teşekkür ederim bitanem. Amin kuzum Amin gelse teyzoşları çok sever yer onu, biliyorum Rabbim nasip etsin inşallah o güzel günleri bize bu arada benim eşimin de doğum günüsü bugün
Eşinin de doğum günü kutlu olsun canım.... eşinle beraber nice yaşlara inşallahh.....desene bi koçta sende varrrr inatçı dediğim dedik çaldığım düdük benim kız öyle

Bende en azından 2 kardeş isterim Begüş kardeşlik gerçekten güzel sen geç mi kaldın mı olmaz mı bu saatten sonra ki

bende pcos vardı canımmm soğan suyu yaptım 21 gün ... amacım adet olmaktı önce ama bi bakmışım hamile kalmışım Rabim nasip ederse herşey oluyor...

bende pcosum cnmmm, hiç belli olmaz gönlünü ferah tut

Eşinin de doğum günü kutlu olsun canım.... eşinle beraber nice yaşlara inşallahh.....desene bi koçta sende varrrr inatçı dediğim dedik çaldığım düdük benim kız öyle
Çok sağol tatlım inşallah
Evet inatçı kocam ama çok şükür ki abartılı değil

Bende en azından 2 kardeş isterim Begüş kardeşlik gerçekten güzel sen geç mi kaldın mı olmaz mı bu saatten sonra ki

sence
şartları düşünmek tartmak gerekir, işten ayrılmam gerekir ve yerime eleman alınır geri dönemem,burası küçük yer bu şartlarda iş bulmam çok zor,bide yaş itibarıyla iş bulmak zorlaşır çünkü herkes genç eleman arıyo kim napsın 40 yaşında elemanı,hadi işte buldum diyelim herşeye tamam diyelim,bu yaştan sonra eşimde çocuk istemiyoki,tek başıma bu sorumluluğun altına giremem

bende pcosum cnmmm, hiç belli olmaz gönlünü ferah tut
Aynen Masumum Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin
Haklısın Begüşüm ne bileyim geç değil gibi düşündüm ama maddiyat çalışamazsan zorlarsa ve sorumluluğu ağır gelirse sonra bu yaştan sonra insan depresyona girer Allah korusun
Teşekkür ederim tatlım Amin hepimizin huzurlu mutlu sağlıklı yılları olsun inşallah

Amin canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…