O garanti değil ki milleti sabah alıp bırakıyor falan öyle veriyorlar araçlardan da sorumlu ondan kolay alabiliyor ama ya o zaman işler değişirse
Afferim kız ben de böyle dusunuodum. 2 sene yapmadik sonra çevre baskısı ve nie.olmuolar başladı derken bi baktım ana gerçekten istiom ama olmuo. Sonra 1 sene kadar.bekledk . Nihayetinde oldu oğlsm. . Kendini nezman hazir hissediosan olsun tabi iki sene evlilikte iyi zaman senin vaktin gelms benceMaddiyat değil de Rabbim affetsin ama hazır hissetmiyorum kendimi sanki anne olunca herşey bitecekmiş gibi eşimle bu kadar aramız olmayacak bozulacak gibi ne bileyim eşimden eminim iyi bir baba olur ama sanırım çevremden gördüğüm bütün olumsuzluklar az daha hayatın tadını çıkarmamız yönündeBir de gezip görmek istediğim bir kaç yer var en azından çocuktan sonra ilk 3-4 sene yapamayacağım diye yapıyım diyorum
teşekkürler canımmm inşallah rabbim senin göbüşünede bi evlat nasip etsin ...burada hep birlikte o nazlııı bebeğin doğum gününü kutlayalımmm inşallahhhhh seni çook bekletti diyede poposunu ısıralım hahaha
Begosum senin tek bebe miydi. Tekse tek oğlan yazık kız ben oglusumà kardeşi çok da o sıkılması n oyun arkad as ı olsun .birlikte büyüsün abilik nedir bilsin die istedimdisende benim kafadansınilkini bi kazayla yapıversen ne güzel olur yoksa bu düşünceyle sende çookk beklersin
19 yaşında anne miiiii abowww. Masallahhhhh. Sana . Hayata ne dé eerken atilmısın.aynen con vaynen
19 yaşımda anne oldum, sorumluluğu büyük,belki hayata doyamadan sorumluluk altına girdim,biraz daha geç evlenip daha çok gezip tozsaydım,paramı kazanıp kendim yiyip tadına varsaydım dahamı mı güzel olurdu bilmiyorum bazen bazı şeyler için keşke dediğim oluyo ama genel olarak halimden memnunum,bekleyecek bişeyin yoksa evlen çoluk çocuğa karış derim herkese
allah nasip ederde oğlum üniversiteye giderse karı koca başbaşa kalıcaz, başta gezip tozamadığımı sonrada yapıcam inşallah
sana katılıyorum ada,bide öteledikçe öteleniyo,o hazır oldum anı hiç gelmiyo nedense
ben mesela cahilken yaptım çocuğu sonra 2.ye hiç hazır hissetmedim kendimi, yapamadım,akıl kestikten sonra bazen karar vermekte zor oluyor
ayy nil i düşünsene zaten minnak yanında 2 tane minnak,birlikte oyun oynarlar,hiç anne gibi değilde kardeş gibi olurlar
ayy o olumsuzluklara hiç bakma,sonuçta senin eşin onlar gibi değil
aranız neden bozulsun aksine aşkınızın meyvasıyla taçlanır
eşim bazen kuzenlerinin çocuklarını seviyo o zaman onu izliyorum, keşke diyorum 2.yi yapsaydım, sonra üzülüyorum çünkü eşim çocukları çok sever
ötelediğinde kafandaki sorular çözülecekse o zamanı bekle ama o sorunlar aynen devam eder diyosan çokta bekleme nill
bide keşke yabancılar gibi olabilsek,mini mini bebelerle dünyayı geziyolar,biz niye başaramıyoruz bunu anlamıyorum
Canımsın çok teşekkür ederim bitanem. Amin kuzum Aminteşekkürler canımmm inşallah rabbim senin göbüşünede bi evlat nasip etsin ...burada hep birlikte o nazlııı bebeğin doğum gününü kutlayalımmm inşallahhhhh seni çook bekletti diyede poposunu ısıralım hahaha)) inan hep dularımdasınnnnn
Begosum senin tek bebe miydi. Tekse tek oğlan yazık kız ben oglusumà kardeşi çok da o sıkılması n oyun arkad as ı olsun .birlikte büyüsün abilik nedir bilsin die istedimdi
Bence de kazara olursa anca yoksa bizi ikna etmek zor az kafayı takıyorum ben biliyorum herşey iyi olsun hazır olsun istiyorumsende benim kafadansınilkini bi kazayla yapıversen ne güzel olur yoksa bu düşünceyle sende çookk beklersin
Afferim kız ben de böyle dusunuodum. 2 sene yapmadik sonra çevre baskısı ve nie.olmuolar başladı derken bi baktım ana gerçekten istiom ama olmuo. Sonra 1 sene kadar.bekledk . Nihayetinde oldu oğlsm. . Kendini nezman hazir hissediosan olsun tabi iki sene evlilikte iyi zaman senin vaktin gelms bence
Eşinin de doğum günü kutlu olsun canım.... eşinle beraber nice yaşlara inşallahh.....desene bi koçta sende varrrr inatçı dediğim dedik çaldığım düdük benim kız öyleCanımsın çok teşekkür ederim bitanem. Amin kuzum Amingelse teyzoşları çok sever yer onu, biliyorum Rabbim nasip etsin inşallah o güzel günleri bize bu arada benim eşimin de doğum günüsü bugün
Bende en azından 2 kardeş isterim Begüş kardeşlik gerçekten güzel sen geç mi kaldın mı olmaz mı bu saatten sonra kivero ben şuanda pişmanım zaten ilerde dahada pişmanlıklar yaşayacağımı biliyorum,tek çocuk hiç çocuk derler bizde,çok çok haklılar,ama benimde sadece kendimle alakalı değil büyüklerle alakalı sorunlarım çok oldu bunlar yüzünden de yapamadım,uzun hikayee
imkanın var 2.yaptın en güzelini yaptın,kerdeş candır,hayattaki dayanaktır
bende pcos vardı canımmm soğan suyu yaptım 21 gün ... amacım adet olmaktı önce ama bi bakmışım hamile kalmışım Rabim nasip ederse herşey oluyor...Bence de kazara olursa anca yoksa bizi ikna etmek zor az kafayı takıyorum ben biliyorum herşey iyi olsun hazır olsun istiyorum
Bizde de var baskı ama çok üstümüze gelmiyorlar henüz zaman uygun ama bakalımBir de ben pcos hastasıyım aslında hemen hemen azaldı kistlerim ama bekleme ihtimalimde var ama anında olma ihtimali de var
Aynen canımcım herşey bizler için Rabbim dermansız dert vermesin yeter ki Aminbende pcos vardı canımmm soğan suyu yaptım 21 gün ... amacım adet olmaktı önce ama bi bakmışım hamile kalmışım Rabim nasip ederse herşey oluyor...
Bence de kazara olursa anca yoksa bizi ikna etmek zor az kafayı takıyorum ben biliyorum herşey iyi olsun hazır olsun istiyorum
Bizde de var baskı ama çok üstümüze gelmiyorlar henüz zaman uygun ama bakalımBir de ben pcos hastasıyım aslında hemen hemen azaldı kistlerim ama bekleme ihtimalimde var ama anında olma ihtimali de var
Çok sağol tatlım inşallahEşinin de doğum günü kutlu olsun canım.... eşinle beraber nice yaşlara inşallahh.....desene bi koçta sende varrrr inatçı dediğim dedik çaldığım düdük benim kız öyle
Bende en azından 2 kardeş isterim Begüş kardeşlik gerçekten güzel sen geç mi kaldın mı olmaz mı bu saatten sonra ki
Teşekkür ederim tatlım
eşinin doğum günü kutlu olsun saydinTeşekkür ederim tatlımAmin hepimizin huzurlu mutlu sağlıklı yılları olsun inşallah
Aynen Masumum Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin
bende pcosum cnmmm, hiç belli olmaz gönlünü ferah tut
Haklısın Begüşüm ne bileyim geç değil gibi düşündüm ama maddiyat çalışamazsan zorlarsa ve sorumluluğu ağır gelirse sonra bu yaştan sonra insan depresyona girer Allah korusunsence
şartları düşünmek tartmak gerekir, işten ayrılmam gerekir ve yerime eleman alınır geri dönemem,burası küçük yer bu şartlarda iş bulmam çok zor,bide yaş itibarıyla iş bulmak zorlaşır çünkü herkes genç eleman arıyo kim napsın 40 yaşında elemanı,hadi işte buldum diyelim herşeye tamam diyelim,bu yaştan sonra eşimde çocuk istemiyoki,tek başıma bu sorumluluğun altına giremem
Teşekkür ederim tatlımAmin hepimizin huzurlu mutlu sağlıklı yılları olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?