bugünde benim ayyüzlü kızımın doğum günü ama kutlamayacağız ablamlar gelince kutlamayı düşünüyoruz....
canım ben 29 yaşında evledim 32 yaşında kızımı doğurdum ...bak senin çook ideal şimdi hamilekalsan 28 de doğurursun 32 de 2. doğurursun.... hiç kaçırma bu zamanları...... Eğer maddiyat diye düşünürsen onun hiç sonu gelmez ilk çocukta herkes bişeyler alıyor yapıyor bebeklik bi bakmışssın ufak tefek şeyler almışsıın bitti gidiyor....
şuan yanımda tam 1 kilo hurma var
arakadaşım bir yerden alıyordu kendisine bende aldırdım
hepsini yesem komaya girermiyim
yesiiiin yarına 2 kg artı kesinyeme masum yeme
nil in dediği gibi yarına 1 kilo fazla çıkarsın
ama sabah spordan önce 2-3 tane yiyebilirsin,hem enerji verir hemde şifalıdır,bide erken yediğinden sporda da yakarsın
bak aus ta geldi ben karışmamböle yapar sana
hafta sonu benim menüde kapak olcak inşallahkabak yemeğimi pişiriyorum şuan yiyeyimde erkenden yeme faslı bitsinnn yarın ola hayır ola)
beraberce nice mutlu, huzurlu yıllara canımCanım çok teşekkür ederim :) yok kuzum ya birsey alamadım maalesefhafta sonu alıcam inşallah. Romantik bir yemek organizasyonu yapıcam bugün evimizde bugün böyle hafta sonu alırım inşallah güzel bir hediye
Teşekkürler canımmm... sende ben gibi geç anne olmuşşsun ama sen akıllılık edip hemen 2. doğurmuşsuun ..nice mutlu, sağlıklı yıllarınız olsun canım
bende 28 ortalarında evlendim, 32.5 de kızım oldu, tedavi gördük 2. tüp bebek denememde, 34 te Rabbim tedavisiz oğlumu nasip etti, Allah sağlık sıhhat versin hepimize.
ye ye yeeee
yesiiiin yarına 2 kg artı kesin
hafta sonu benim menüde kapak olcak inşallah
beraberce nice mutlu, huzurlu yıllara canım
nice mutlu, sağlıklı yıllarınız olsun canım
bende 28 ortalarında evlendim, 32.5 de kızım oldu, tedavi gördük 2. tüp bebek denememde, 34 te Rabbim tedavisiz oğlumu nasip etti, Allah sağlık sıhhat versin hepimize.
ye ye yeeee
eneee kaç kaç kaç
1.200 geçti içimden)
takıl bana hayatını yaşa level 3...
nice mutlu, sağlıklı yıllarınız olsun canım
ye ye yeeee
Teşekkürler canımmm... sende ben gibi geç anne olmuşşsun ama sen akıllılık edip hemen 2. doğurmuşsuun ..)Rabbim korusun evlatlarımızı...
Şişşşt sır
Neyse demiyeyim ...yarın hatırlat derim
Sen bana takılllll 58 ol level 4 ....
Kimmmmm masum muuuu yiyeceekkkk ?
Aslaaaaaaaaaa.
Yarın sana çook bomba süprizleri var .
Ben bi hesapladım da yüzdesi 2 ye yakın
Şişşşt sır
Aslaaaaaaaaaa.
hahahahaahhaAda ben karar verirsem 2.ye ..orda da takıcam seni peşime ...
Ama bu sefer kilo gibi senin için doğuruyorum kaptanım deme
keşke keşke keşkee levell 555551544654525454
içime naısl oturdu bilemezsin bu 58
geçen seferde tutturamadım ya
hayatımda bir kez olsun göreyi yaa şu 5 leri
hahahahaahhakoptummmm ...kaynanam seni bağrına basar vallaaa ..kız kardeşiyle arada haber yolluyor ben anlıyorum doğurda doğur doğurda doğur hahahaha
kv ve kp telini sildim kaptanım olsa verirdimmmOlacaaaak bana güvennnn ...
Kaçamak kuçamak yapma ... bi ısırık bile ... spora devam ...
o 58 gelecek ... 59.9 gelse razıyım sende de
Aleyküm selam canım .... dikkate devam di mi ?
kaynananın telini versene sen bi bana
Şişşşt sır
Aslaaaaaaaaaa.
Olacaaaak bana güvennnn ...
Kaçamak kuçamak yapma ... bi ısırık bile ... spora devam ...
o 58 gelecek ... 59.9 gelse razıyım sende de
Aleyküm selam canım .... dikkate devam di mi ?
kaynananın telini versene sen bi bana
kv ve kp telini sildim kaptanım olsa verirdimmmarasalar beni tanımadığım nolarıda açmıyorum hahahah
Aynen öyleee iyi de oluyo
İnşallahBir kere verdim umarım bu sefer de verebiliriiiim
Ikiside whatsup kullaniyorlar ikisininde surati gormek istemiyorum o yuzden sildimBak bende kv telefon kayıt geçmişi ....
Adı X diyelim ..eskiden ....
X sultan
X hatun
Şimdi ad soyadı
Özür dilerim masummmm bu sırrı cumadan önce açıkladığım için amaSarayca pek havalanmıştı
Ikiside whatsup kullaniyorlar ikisininde surati gormek istemiyorum o yuzden sildim
Kaptanım beni alıntıladın harika detoksumu göstermek için mi bir şey yazmamışsınAlıntılarıma geçmeden önceeeeeeeeeee....
ada81 anne babasının prensesi güzel kızının doğum günü kutlu olsun canım doğum gününü perşembe perşembe kutlamayacağınıza sevindim nedense
@saydin78 güzelim senin de eşinin , yoldaşının doğum günü kutlu olsun , Rabbim bir ömür boyu yuvanızda huzur daim kılsın
Birde evlilik , doğum vs... konuşmuşsunuz kızlar ... her şeyin hayırlısı öncelikle .
Ben 26 nın son demlerinde evlendim ..4 yıl sonra 30 un son demlerinde doğum yaptım . 4 senenin 3 yılı keyfi erteleme idi... 1 sene de o gelmedi:)))
38 yaşındayım ... Hala daha 2. çocuk düşüncesi kafamın bir yanında var ...
Neyse .... gelelim alıntılara
Sana bir formül bulacağım ben dur hele ... aklımda tartınla ilgili planlar oluşuyorsıkı tutunca kesin iyi eksi geliyorsaaaaa hep sıkı tutsana
Çıtlatacam az kaldıııı ...10 detokstan sana en antin kuntinsiz olanı arıyorummmm
Teesüf nerde görülmüş durup dururken ?
Yediyse pas vermem evet ...
inşalllaaaaaaaaaaaaaaaaah .
ceydaaaaam
Turbo yağ yakıcı olan mı
Şİmdi ona da geleceğim .... özel mesaj dolmuş kutu ... bakayım neler gitmiş ... 3 müüü 5 miiii
Tekrar hoş geldin canımArtık beni kaptan mı bilirsin abla mı anne mi :) uyarılarımı dikkate alırsan ... kısa zamanda 60 lardan kurtuluruz beraber ..
Baaaak yine uyuyoooooor
Aferin aynen böyle teşvik etmelisin arkadaşlarını
Eveeeet sopa koması ..... etkisi 7 gün geçmiyor .... ödemi haftaya Cumaya kalıyor ...
Sen yarın az eksi çıkarsan benim aklımda hep acaba o hurmalardan yedi mi sorusu kalıyor ? daha sayayım mıı
yaşın tutsaydı ne güzel olurdu,şansına küs kaçırdın oğlumu
eski gelin adayıyla görüşüyoruz biliyosun onun olmasını çok istemiştim halada onu çok seviyorum,ömrüm,gücüm yettiği müddetçe her türlü arkasındayım,maddi manevi destekçisi olacağım,üniversiteyi kazanması için oğlumla birlikte her daim duacısıyım,rabbim nasip etsin kazansın ona bursta arıyacam
yaa duygulandım ben yine,daha fazla yazamıycam,süzüldü damlalar
canım kızım
kal geldi heralde kaldı bi yerde
demi demi
duyda inan maaŞişşşt sır
Aslaaaaaaaaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?