Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yaaa bu kadar mı üstüne düşer...az önce kv aradı kızına gitti dün.yalnışlıkla aramış .kızının ismi de Aynur.konuşmuyoruz ya kaç gündür.sinir oldum ismini görünce.
İsmine Anne(kocamın ismin) yazdım.allah kahr etsin ki anne demişim ve şimdi deyiştiremiyorum.tel.da ismini ne yazsam diye düşündüm.çünki anne ne ya kv deden anne olurmu.hele benimki...o kutsal isme saygisizlik resmen

Afiyet olsun canım sağlıklı bir menü olmuş Bizde ıspanak var ama canım pek bir şey istemiyor bakalım eve gidip ne yapacağım

Devam ins canim ama sıkmadan :) menü yazarken üstü kapali yazarim artik ,ilk hedefim +lardan kurtulmak ve ramazana kadar 75 olmak ins

ben bir perşembe menüsü yazayım

kahvaltı07:30
1 etimek
peynir
5 zeytin
domates-salatalık

öglen 13:00
yarım kase domates çorbası
3 tavuk köfte ik bardak ayran

akşam yemiyorum no no no
ve inanmayacaksınız belki ama inanınki aç degilim
pronun gücü işte

2 lt su
400 ml maydanoz suyu
1 maden suyu limonlu
2 kahve ( evde içicem 1 tanesini)

1 saat yürüme dışardaaa

Diyetisyen dediydi kaptanim ne bileyim ben hiç tartilmadim bakalım nolcwk

_AYNURA_ selam canımmmmmm nasılsınnn
selam bitanem...diyeti sorarsan iyiyim çok şükür...ohhh artık açlık krizlerim geçtiyi için çokkk mutluyum...halimi sorarsan tedirginim.2gündür konuşmuyorum kocamla.onun istediyi yine arada kaynatıp bi şey olmamış gibi davranmak.ama ben konuşma hazırladım.gelince konuşucam...olmadı alır kızımı giderim baba evinesen nasılsın?iştemisin?

Sabah sütlü kahve içevektim pro gününde olmaz diye yarına bıraktım

Eline sağlık ahım dund n bir saat bisiklet vardi

aynura sendemi azaerbaycanlısın ?
ya kaç yıllık evlisin kv neden bukadar evinin içinde gelenek mi öyle?
inşallah düzelir cnmm sorunlarınn ama her evlilikte oluyor işte

Afiyet olsun canım harika bir menü gelsin yarın eksiler ben öğlen taze fasulye yedim ama bende aç değilim içim bir değişik perşembe günü bir şey yiyesim gelmiyor akşamları heyecan yapıyorum galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…