Yaaa bu kadar mı üstüne düşer...az önce kv aradı kızına gitti dün.yalnışlıkla aramış .kızının ismi de Aynur.konuşmuyoruz ya kaç gündür.sinir oldum ismini görünce.Bak bende kv telefon kayıt geçmişi ....
Adı X diyelim ..eskiden ....
X sultan
X hatun
Şimdi ad soyadı
Özür dilerim masummmm bu sırrı cumadan önce açıkladığım için amaSarayca pek havalanmıştı
27 kuzum açık öğretimden üniversiteyi bitirmeye çalışıyorumKuzum söylemiştin belki unuttum kaç yaşındaydın sen?
Yaaa ben ara vermek istiyorum yaz sonuna kadar ama sonra da geç oluyor.kızmın okul zamanıyla üst üste düşmesini istemiyorum da...offf ya...Allah hayırlı zamanda kismet etsinyok akıllılığımdan değil, sürpriz oldu kuzum
İyi yapıyorsun canım...minnak dediler ya kızlar ben de 20lik sandıydım27 kuzum açık öğretimden üniversiteyi bitirmeye çalışıyorum
Yok canım görünüş için öyle diyorlarİyi yapıyorsun canım...minnak dediler ya kızlar ben de 20lik sandıydım
gelde inanBak bende kv telefon kayıt geçmişi ....
Adı X diyelim ..eskiden ....
X sultan
X hatun
Şimdi ad soyadı
Özür dilerim masummmm bu sırrı cumadan önce açıkladığım için amaSarayca pek havalanmıştı
Canım hayırlısı olsun. Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur. Biz ne desek boş.Yaaa ben ara vermek istiyorum yaz sonuna kadar ama sonra da geç oluyor.kızmın okul zamanıyla üst üste düşmesini istemiyorum da...offf ya...Allah hayırlı zamanda kismet etsin
Hatunlar kim var kim yok?ne yapıyonuz?ben akşama haşlama tavuk yaptım(halbuki haşlamasından nefret ederim).yagı çıkmasın diye mi ne bileyim hafif olsun diye tavada yapmadım.yanında lor ve ayranla yedim.gunu 17.30 itibariyle kapadım.artık 500ml su kaldı bi tanede yeşil çay içerim...
Devam ins canim ama sıkmadan :) menü yazarken üstü kapali yazarim artik ,ilk hedefim +lardan kurtulmak ve ramazana kadar 75 olmak insOlacaaaak bana güvennnn ...
Kaçamak kuçamak yapma ... bi ısırık bile ... spora devam ...
o 58 gelecek ... 59.9 gelse razıyım sende de
Aleyküm selam canım .... dikkate devam di mi ?
kaynananın telini versene sen bi bana
Ben ıspanagı çokkk severimmm...ama aus kaptanın isteyi üzerine saf pro günü yapıyorummm...Afiyet olsun canım sağlıklı bir menü olmuşBizde ıspanak var ama canım pek bir şey istemiyor bakalım eve gidip ne yapacağım
Mantıklı canım perşembeye yakışanBen ıspanagı çokkk severimmm...ama aus kaptanın isteyi üzerine saf pro günü yapıyorummm...
Diyetisyen dediydi kaptanim ne bileyim ben hiç tartilmadim bakalım nolcwkAmaaaa deliiii , eksileri görünce niye değiştirdin kuzum ?
Ne güzel heveslenmiştik .. Yüzden çok iyi olacaktı ..
Süper canım .... tartıldın mı hiç ? ilk gün dediğim gibi bu 4 gün çok işe yarayacak sende ..
Güzel olmuş pamuk ... bugünde azami dikkat edersen ... durgunluğu ve pastalı günü iyi bir yüzde ile telafi edeceksin gibi hissediyorum .
Boool galetalı gün olmuş dilek ... diyet listende değil bu değil mi ?
Aman yorgunluğa bıkkınlığa gelme...Her şey çok iyi gidiyor çünkü .
selam bitanem...diyeti sorarsan iyiyim çok şükür...ohhh artık açlık krizlerim geçtiyi için çokkk mutluyum...halimi sorarsan tedirginim.2gündür konuşmuyorum kocamla.onun istediyi yine arada kaynatıp bi şey olmamış gibi davranmak.ama ben konuşma hazırladım.gelince konuşucam...olmadı alır kızımı giderim baba evine_AYNURA_ selam canımmmmmm nasılsınnn
Sabah sütlü kahve içevektim pro gününde olmaz diye yarına bıraktımben bir perşembe menüsü yazayım
kahvaltı07:30
1 etimek
peynir
5 zeytin
domates-salatalık
öglen 13:00
yarım kase domates çorbası
3 tavuk köfte ik bardak ayran
akşam yemiyorum no no no
ve inanmayacaksınız belki ama inanınki aç degilim
pronun gücü işte
2 lt su
400 ml maydanoz suyu
1 maden suyu limonlu
2 kahve ( evde içicem 1 tanesini)
1 saat yürüme dışardaaa
Eline sağlık ahım dund n bir saat bisiklet vardiSPOR ÇETELESİ 18.HAFTA
@Ausencia15+20+25+20+20+20
@Ahu0608120+20+0+20+0000000
@kelebekolacam0+20+10+10+15
@DelyDoly20+15+15+15
@ada8115+0+0+0+10+10
@Begüm75 0+0+0+15+15
D Dilekiyi 25+15+10+10+15
@Bebetomm0+10+15+15+0
@ecemavi5+5+10+15+5+10
@Neshve 0+0+0
Sarayca 0+20+0+15+15+20
Nare83 0+15+15+15+25+15
N Nana 15+20+20+15+20+15
@aeben20+15+20+25+15
@Sekercikiz 0+15+0+15+0
@mimu88 15+25+15+25+20+20
@Antepia27 0+15+20+15+15+15
selam bitanem...diyeti sorarsan iyiyim çok şükür...ohhh artık açlık krizlerim geçtiyi için çokkk mutluyum...halimi sorarsan tedirginim.2gündür konuşmuyorum kocamla.onun istediyi yine arada kaynatıp bi şey olmamış gibi davranmak.ama ben konuşma hazırladım.gelince konuşucam...olmadı alır kızımı giderim baba evinesen nasılsın?iştemisin?
ben bir perşembe menüsü yazayım
kahvaltı07:30
1 etimek
peynir
5 zeytin
domates-salatalık
öglen 13:00
yarım kase domates çorbası
3 tavuk köfte ik bardak ayran
akşam yemiyorum no no no
ve inanmayacaksınız belki ama inanınki aç degilim
pronun gücü işte
2 lt su
400 ml maydanoz suyu
1 maden suyu limonlu
2 kahve ( evde içicem 1 tanesini)
1 saat yürüme dışardaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?