Bak bende kv telefon kayıt geçmişi ....
Adı X diyelim ..eskiden ....
X sultan
X hatun
Şimdi ad soyadı
Özür dilerim masummmm bu sırrı cumadan önce açıkladığım için amaSarayca pek havalanmıştı
yok akıllılığımdan değil, sürpriz oldu kuzumTeşekkürler canımmm... sende ben gibi geç anne olmuşşsun ama sen akıllılık edip hemen 2. doğurmuşsuun ..)Rabbim korusun evlatlarımızı...
Canlar kilo verilirrrrr ... öyle ya da böyle ...kimin de hızlı kimin de yavaş ...ama verilirrrr ... hanginiz takıma gelip başlangıç kilonuzda kaldınız ?
2016 Ocak 90 ... yazın 85 civarı ... takıma 79 ile gelmiş (o da iki gün sıkmıştım) bir kaptan duruyor karşınızda ... Kilo verilir ... bende çabuk gider .. sende iki katında zamanda .
Ama karamsarlık yok .
Kaptanım beni alıntıladın harika detoksumu göstermek için mi bir şey yazmamışsın
Evet kaçırdıkBiliyorum o kadar güzel yüreğin var ki Ağlama ama ya sendeki şu duygusallık var ya bitiriyor beni
Bu kadar yazıya kimse dayanamazdı tabü
Kabakcı güzeller onlar
Aklında kaldı diline dökülemedi demek kiYazmamış mıyımmm
Soğan detoksu di mi ?
Koşunnnnnnnnnnnnnnnn yeni bir iksir bulduk yazmak vardı aklımda alıntılarken
bu bir takıma sesleniştirrrrrr
Aklında kaldı diline dökülemedi demek kiNe bulsak içiyoruz işte ne yapacaksın
Teşekkür ederim AusumAlıntılarıma geçmeden önceeeeeeeeeee....
@ada81 anne babasının prensesi güzel kızının doğum günü kutlu olsun canımdoğum gününü perşembe perşembe kutlamayacağınıza sevindim nedense
saydin78 güzelim senin de eşinin , yoldaşının doğum günü kutlu olsun , Rabbim bir ömür boyu yuvanızda huzur daim kılsın
Birde evlilik , doğum vs... konuşmuşsunuz kızlar ... her şeyin hayırlısı öncelikle .
Ben 26 nın son demlerinde evlendim ..4 yıl sonra 30 un son demlerinde doğum yaptım . 4 senenin 3 yılı keyfi erteleme idi... 1 sene de o gelmedi:)))
38 yaşındayım ... Hala daha 2. çocuk düşüncesi kafamın bir yanında var ...
Neyse .... gelelim alıntılara
Sana bir formül bulacağım ben dur hele ... aklımda tartınla ilgili planlar oluşuyorsıkı tutunca kesin iyi eksi geliyorsaaaaa hep sıkı tutsana
Çıtlatacam az kaldıııı ...10 detokstan sana en antin kuntinsiz olanı arıyorummmm
Teesüf nerde görülmüş durup dururken ?
Yediyse pas vermem evet ...
inşalllaaaaaaaaaaaaaaaaah .
ceydaaaaam
Turbo yağ yakıcı olan mı
Şİmdi ona da geleceğim .... özel mesaj dolmuş kutu ... bakayım neler gitmiş ... 3 müüü 5 miiii
Tekrar hoş geldin canımArtık beni kaptan mı bilirsin abla mı anne mi :) uyarılarımı dikkate alırsan ... kısa zamanda 60 lardan kurtuluruz beraber ..
Baaaak yine uyuyoooooor
Aferin aynen böyle teşvik etmelisin arkadaşlarını
Eveeeet sopa koması ..... etkisi 7 gün geçmiyor .... ödemi haftaya Cumaya kalıyor ...
Sen yarın az eksi çıkarsan benim aklımda hep acaba o hurmalardan yedi mi sorusu kalıyor ? daha sayayım mıı
Çok hızlı ilerliyoruz haklısın kaptanımBazen resmen acele ediyorummm , geçmiş bitsin de anı yakalayayaım diye ... o ara boş alıntılar olabiliyor
Yazmamış mıyımmm
Soğan detoksu di mi ?
Koşunnnnnnnnnnnnnnnn yeni bir iksir bulduk yazmak vardı aklımda alıntılarken
Kolay gelsin kaptanım benim yemeğim var ıspanakHeh işte öğle tembellik et çılbırla atlat ... şimdi akşama yemek yok ... keşke sabah yapaydım
Gideyim de ... bir iki tencere bir işler karıştırayım mutfakta ... kıyma çıkarmıştım ... artık doğaçlama bakalım
bi an hayal ettiöde hepimizi koşarkennnn hahahaha
Teşekkür ederim Saraycam ♡♡♡nice mutlu, sağlıklı yıllarınız olsun canım
bende 28 ortalarında evlendim, 32.5 de kızım oldu, tedavi gördük 2. tüp bebek denememde, 34 te Rabbim tedavisiz oğlumu nasip etti, Allah sağlık sıhhat versin hepimize.
ye ye yeeee
yesiiiin yarına 2 kg artı kesin
hafta sonu benim menüde kapak olcak inşallah
beraberce nice mutlu, huzurlu yıllara canım
Şimdi benim bir arkadaş var ...sağolsun iyi kadın hoş kadın da .. bildim bileli , adımsayarda günlük adımını paylaşır ..işte 10000 küsürler ...
Sonra da sızlanır sen nasıl veriyorsun , benden gitmiyor işte ...herkes aynı değil .. vs vs ..
Bir kere diyet yaptığını görmedim ama ...
almıyor da .. çünkü evet yürüyor ...
Yani işin bazı emek kısmı var .
Bak ben bugün öğleden sonra alıp kahvemi geyiğe gelebilirdim buraya ... ama inan bi taraflarımdan ter boşladı ... spor yaparken ... çünkü kafama koydum ...sıkılaşmam gerek .
Kimse oturduğum yerden dur ausun göbeğini sıkılaştıralım demiyor ..keşke dese :)))
Kuzum söylemiştin belki unuttum kaç yaşındaydın sen?Bende sınavdan sonra sıkılaşmak için ter dökeceğim kendime söz verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?