Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canlar kilo verilirrrrr ... öyle ya da böyle ...kimin de hızlı kimin de yavaş ...ama verilirrrr ... hanginiz takıma gelip başlangıç kilonuzda kaldınız ?

2016 Ocak 90 ... yazın 85 civarı ... takıma 79 ile gelmiş (o da iki gün sıkmıştım) bir kaptan duruyor karşınızda ... Kilo verilir ... bende çabuk gider .. sende iki katında zamanda .

Ama karamsarlık yok .

bu bir takıma sesleniştirrrrrr

Yazmamış mıyımmm

Soğan detoksu di mi ?

Koşunnnnnnnnnnnnnnnn yeni bir iksir bulduk yazmak vardı aklımda alıntılarken

Şimdi benim bir arkadaş var ...sağolsun iyi kadın hoş kadın da .. bildim bileli , adımsayarda günlük adımını paylaşır ..işte 10000 küsürler ...
Sonra da sızlanır sen nasıl veriyorsun , benden gitmiyor işte ...herkes aynı değil .. vs vs ..
Bir kere diyet yaptığını görmedim ama ...
almıyor da .. çünkü evet yürüyor ...
Yani işin bazı emek kısmı var .

Bak ben bugün öğleden sonra alıp kahvemi geyiğe gelebilirdim buraya ... ama inan bi taraflarımdan ter boşladı ... spor yaparken ... çünkü kafama koydum ...sıkılaşmam gerek .
Kimse oturduğum yerden dur ausun göbeğini sıkılaştıralım demiyor ..keşke dese :)))

bu bir takıma sesleniştirrrrrr

Teşekkür ederim Ausum Amin inşallah hepimizin yuvası huzurlu mutlu olsun

Kolay gelsin kaptanım benim yemeğim var ıspanakyemek yiyip arkadaşa geçeceğiz

bi an hayal ettiöde hepimizi koşarkennnn hahahaha

Hurrraaa içince 5 kilo birden zayıflatıyormuş

Teşekkür ederim Saraycam ♡♡♡

Bende sınavdan sonra sıkılaşmak için ter dökeceğim kendime söz verdim

Hatunlar kim var kim yok?ne yapıyonuz?ben akşama haşlama tavuk yaptım(halbuki haşlamasından nefret ederim).yagı çıkmasın diye mi ne bileyim hafif olsun diye tavada yapmadım.yanında lor ve ayranla yedim.gunu 17.30 itibariyle kapadım.artık 500ml su kaldı bi tanede yeşil çay içerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…